+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Tartışma Platformu Arşivi (Moderatör: Dağlar)Konu:
 2007-08 All-NBA Teams

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Konu: 2007-08 All-NBA Teams  (Okunma Sayısı 640 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 08 Mayıs 2008, 22:30:42 »
Kemal Erdem
Ziyaretçi

2007-08 All-NBA Teams

2007-08 All-NBA Teams açıklandı. First Team'de MVP Kobe Bryant'ın yanı sıra Chris Paul'de yer alırken, NBA'in 2. Takımında Utah Jazz'den Deron Williams, Tim Duncan, 3. Takımda ise Rockets'tan T-Mac yer aldı. 2007-08 All-NBA Teams şöyle;

2007-08 ALL-NBA FIRST TEAM

Position    Player, Team (1st Team Votes)    Points
Forward    Kevin Garnett, Boston (118)    612
Forward    LeBron James, Cleveland (117)    610
Center    Dwight Howard, Orlando (86)    546
Guard    Kobe Bryant, L.A. Lakers (127)    635
Guard    Chris Paul, New Orleans (124)    629

2007-08 ALL-NBA SECOND TEAM
Forward    Dirk Nowitzki, Dallas (1)    189
Forward    Tim Duncan, San Antonio (25)    397
Center    Amaré Stoudemire, Phoenix (30)    412
Guard    Steve Nash, Phoenix (2)    311
Guard    Deron Williams, Utah    228

2007-08 ALL-NBA THIRD TEAM
Forward    Carlos Boozer, Utah    174
Forward    Paul Pierce, Boston (2)    151
Center    Yao Ming, Houston (2)    71
Guard    Tracy McGrady, Houston (1)    137
Guard    Manu Ginobili, San Antonio    123

------------------------------------------------------------------------

Diğer Puanlar;

Allen Iverson, Denver, 116; Carmelo Anthony, Denver, 89; Marcus Camby, Denver, 59; Chauncey Billups, Detroit, 38; Baron Davis, Golden State, 32; David West, New Orleans, 24; Rasheed Wallace, Detroit, 22; Tyson Chandler, New Orleans, 18; Antawn Jamison, Washington, 15; Al Jefferson, Minnesota, 14; Chris Bosh, Toronto, 11; Joe Johnson, Atlanta 8; Andre Miller, Philadelphia, 7; Caron Butler, Washington, 5; Shaquille O'Neal, Phoenix, 5; Pau Gasol, Los Angeles Lakers, 5; Kevin Martin, Sacramento, 4; Ray Allen, Boston, 4; Hedo Turkoglu, Orlando, 3; Jason Kidd, Dallas, 2; Josh Howard, Dallas, 2; Richard Hamilton, Detroit, 2; Andre Iguodala, Philadelphia, 1; Brandon Roy, Portland, 1; Michael Redd, Milwaukee, 1; Tayshaun Prince, Detroit, 1; Tony Parker, San Antonio, 1.

------------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #1 : 08 Mayıs 2008, 22:36:24 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Moderator
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: 2007-08 All-NBA Teams

1. takıma söylenebilecek hiçbir söz yok. Bu sezona baktığımızda asla itiraz edemeyiz. Doğru takımlar olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bu oyuncular puanlama olarak diğer oyunculara fark atarak girmişler ilk beşe.
« Yanıtla #2 : 08 Mayıs 2008, 22:38:53 »
Arda
Nuggets Fan
All-Star

Allen ''The Answer'' Iverson

Üyelik Bilgileri WWW

Karşıyım...

Allen Iverson en azından 3. takımda olmalıydı Ginobiliyi geç T-Mac'in orda işi ne sezonun yarısını sakat geçirmiş adam.Şimdi farkettim Iverson'un yanında Bıllups yada Baron Davis'de Ginobili ve T-Mac yerine orda olmalıydı.Bu guard seçimleri kötü olmuş onun haricinde çok pürüz yok.Belki Pierce yerine Melo Boozer yerinede West olabilirdi.

edit: Yao'yu o anki duygularımla esgeçmişim Yao konusunda da haklısınız Camby değilde Chandler'ın çinlinin yerine orda olması gerekiyor diye düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 09 Mayıs 2008, 11:26:41 Gönderen: Arda » Logged
« Yanıtla #3 : 08 Mayıs 2008, 22:52:48 »
Kemal Erdem
Ziyaretçi

T-Mac'i bilmem de Allah aşkına Yao'nun orda ne işi var..
« Yanıtla #4 : 08 Mayıs 2008, 22:57:32 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

T-Mac'i bilmem de Allah aşkına Yao'nun orda ne işi var..
Al benden de o kadar ya..
Hadi all-starı çinliler yolluyo bunda da çin asıllı gazeteciler mi oy verdi.
Başka aday yok demesin kimse.İki işçi Camby ve Chandler kuzu gibi duruyolar orda.
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #5 : 08 Mayıs 2008, 23:03:24 »
Suns Fan
Bilgi Yarışması 1.si
All-Star

Üyelik Bilgileri

Chandler'a çok az oy çıkmış cidden. Ayrıca Baron'un oy sayısı da az. İlginç...
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

« Yanıtla #6 : 09 Mayıs 2008, 06:54:57 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Yao'nun olması beni şaşırttı cidden.Sezonun yarısını takım elbise ile geçirdi ama 3. takımda şans bulabilmiş.

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #7 : 09 Mayıs 2008, 12:06:40 »
streetglow
NBA Oyuncusu
*

The Answer,u know!

Üyelik Bilgileri WWW

Denver'ın performansı sağolsun(özellikle de koçu) ivy'nin düştüğü durumlara bak yahu.bu adam 8 yıl önce mvp olmuştur.olacak iş değil.burdan da bir kez daha söyleyeyim denver'dan gitmeli,offf...

denver'dan 3 kişi ard arda sıralanmış,bu da bi tuhaf.

yao'ya laf yok Cheesy adamlar saçmalamış yahu

Denver Nuggets
« Yanıtla #8 : 09 Mayıs 2008, 13:25:37 »
MeaCulpa
The Lawyer
All-Star

Üyelik Bilgileri

Yao olayina katildigim kadar.Billups'in kesinlikle 3.takimda olmasi gerektigine inaniyorum.NBA normal sezon 2.sinin 3 takimda bir adami bile yok.Bence Billups haketmisti

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #9 : 09 Mayıs 2008, 14:17:38 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Yao'nun orda ne işi var bende anlamış değilim açıkçası.!
« Yanıtla #10 : 09 Mayıs 2008, 20:20:55 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

Nash ile T-Mac yer değiştirse daha iyi olurdu. Ayrıca Yao yerine oylara göre hiç değilse center olarak Camby'i alsalardı ses etmezdim ha Chandler olsaydı alkışlardım ayakta. Yinede seçimler fena deil.
« Yanıtla #11 : 09 Mayıs 2008, 20:39:33 »
paugasol(gülsen)
NBA Oyuncusu
*

bu oyunu sewiyorum...(NBA)

Üyelik Bilgileri

bende katılılıyorum arkadaşlara yao nun ora işi yok sonuçta nerdeyse tüm sezon maçları kenardan izledi...ve allen iversonun en azından 3. takımda olması gerektiğine inanıyorum ben bu isim billups da olabilir...
« Yanıtla #12 : 09 Mayıs 2008, 21:12:58 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri

Billups ne kadar oy almış gene, keza Deron Williams ya da Nash den biri fazla oraya Baron daha iyi giderdi...Ayrıca Boozer, Nowitzki, Yao Ming çok fazla sakatlandı ve sadece ara ara parladı desek doğru.Bence Jamison ya da Gasol ya da Odom olabilirdi onların yerine saçma...Batı 1.si Lakers sadece bir oyuncu çıkartmış..Ama sıksalar Bostondan Allen ı bile bir yere sokacaklar...

Baron ve Kidd e çok az puan(oy) gitmiş.Özellikle Baron 2007 Play-Offlarından bu yana en iyi gard profiline sahip adam benim gözümde..Son 1.5 yılın da Kobe ile birlikte en iyi Lider oyncusu....

Iverson, Butler,Hido,Baron,kidd,Johnson,Miller bi ginobili etmedi yani..ok beleşe oyunculara büyük ünvanlar takdim ediliyor

Bu arada 1. ve 2. Savunma Beşleri belli oldu mu?

Birde belli makamlara Rasheed Wallace kadar beleşe konan tarihte başka oyuncu yok ya...tamam Detroit başarılı ama burası en iyilerin takımı yani illaha Rasheed e bu kadar oy mu geçmek lazım, kimseyi hatta basketbolu bile umursamayıp sevmeyen bir adam bu kadar çok bireysel başarı sahibi ya deliriyorum....

Bu arada Rasheed, Kevin Martin ve Michael redd üçlüsüne giden oylar kimden gittiyse Manisaya davet ediyorum...Tabi Yao oyları içinde bu söylenebilir ama o ticari bir adam onu sekteye uğratıp yüzünü eskitmek, ismini es geçmek olmaz değil mi? Yoksa kimin reklamını yapıp ürünlerini satacaz hemen şu mendebur çinliyi 3. takıma sıkıştırın Cheesy (Mantık bu)

Billups ın Baron, Kidd, Miller, Johnson, Hido gibi gardlardan çok oy alması da en başarılı 2. takımın birinci adamı olmasına bağlıyorum..yoksa Detroit teki ilk yılından bu yana en donuk sezonlarından biri idi...
« Son Düzenleme: 09 Mayıs 2008, 21:20:22 Gönderen: Flash » Logged

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #13 : 09 Mayıs 2008, 21:20:52 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

3.takımı nasıl seçtiler yada seçerken neye dikkata aldılar çok merak ediyorum bu ne yaa..Yao bu sezom bişeyler mi yaptı yoksa biz mi bilmiyoruz orda chandlerin yada jamisonu olması gerekir adalet mi bu??Ginobilide olmamış..Oraya baron davis gelmesi gerekir en azında ginobilinden daha iyi işler yaptığı kesin..Bana göre ıversonun,chandlerin,jamisonun,b.davisin bu listelerden birilerine girmeliydi..
« Yanıtla #14 : 09 Mayıs 2008, 21:28:16 »
D-WILL
Starter

bErKaN

Üyelik Bilgileri

bence de yao yerine Chandler olsa çok ii olurdu.. 2. takımdaki deron williams ı inşallah seneye 1. takımda görürüz

« Yanıtla #15 : 10 Mayıs 2008, 01:08:41 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Benim hiç bir seçime itirazım yok.

Sadece şunu sorgulamak istiyorum : sezonun ve hatta şu an Dünya'nın açık ara en iyi pivotu Howard.Paul ve Kobe ile beraber seçmenin en kolay olduğu pozisyonda adam,alternatifi yok zaten.Nasıl oluyor da en iyi beş içinde en az oy ona gidiyor?

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #16 : 10 Mayıs 2008, 01:25:06 »
Kemal Erdem
Ziyaretçi

Billups ın Baron, Kidd, Miller, Johnson, Hido gibi gardlardan çok oy alması da en başarılı 2. takımın birinci adamı olmasına bağlıyorum..yoksa Detroit teki ilk yılından bu yana en donuk sezonlarından biri idi...

Demek bu işler sadece Jordan seyretmekle olmuyor..

Billups'ı tartışacak kadar Billups'ı bu sezon seyrettin mi? Neyi baz alarak Billups'ın durgun bir sezon geçirdiğini iddia ediyorsun rakamlara bakarak mı? 59-23 yapmış bir takımın lideri kim Kidd mi ? Miller mı ? Baron mu ?

Şu Billups'ın değerini Detroit için anlayamadıysan en azından son Orlando maçına bakıp öyle sallasaydın..Takacak başka hiç birşey bulamayıp Billups'ın aldığı oya takmak nasıl bir mantıksa..Adamı sanki en iyi 5'e seçtiler..

Billups'ın rakamlarının düşük kalmasının sebebini 50 kere anlatmaktan yoruldum artık..Detroit maçı seyredersen görürsün..Seyretmezsende rakamlarla bakar durgun der geçersin..Ben son çeyrekte bu sezon tek başına aldığı en az 10 maç hatırlıyorum..Diğer galibiyetlerdeki payını saymıyorum..
« Yanıtla #17 : 10 Mayıs 2008, 09:09:33 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri

Tamam Abi Tamam... Toprak anamız Billups babamız..Bide bize diyorlar kimseye laf söylettirmiyor diye Cheesy

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #18 : 10 Mayıs 2008, 09:40:43 »
hot_sizzle3
Godfather
All-Star

DeMar Derozan

Üyelik Bilgileri WWW

valla şu birinci takıma kimse bir laf söyleyemez bir maç yapmalarını çok isterdim onları seyretmek zevkli olurdu tek itiraz edeceğim nokta yao nun orada olması çok daha iyi performans gösterenler vardı başkasını orada görmek daha mantıklı olurdu camby veya chandler

Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.
« Yanıtla #19 : 10 Mayıs 2008, 10:12:58 »
Kemal Erdem
Ziyaretçi

Tamam Abi Tamam... Toprak anamız Billups babamız..Bide bize diyorlar kimseye laf söylettirmiyor diye Cheesy

Bir oyuncuyu eleştiriyorsan seyredeceksin önce. Seyrettin mi sen Detroit maçlarını bu sezon? Kaç tane seyrettin?
Kıvırma varsa eğer tartışacak kadar bilgin Billups ve bu sezonu tartışalım yoksa boş boş laf sokma aklınca..

Toprak ana baba böyle sulu laflarına bir şey derdim fena bozulurdun forumun ortasında..Ama bir daha aynı türden konuşursan derim umrumdada olmaz..
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Tartışma Platformu Arşivi (Moderatör: Dağlar)Konu:
 2007-08 All-NBA Teams

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv