« Yanıtla #100 : 16 Ekim 2007, 17:44:02 » |
|
Kaan Mert
|
Dün bu saatlerde siteye geldiğimde apalıydı birdahada girme şansım olmadığı için yazamadım . Bu akşam da hızlı hızlı geçmem gerekecek . İyi ki 4 maç var hemen biter .  vs  = Minnesota'nın durumu gerçekten vahim bu sene . Europelive'da hiç ümit vermediler ki dün de oynadıkları Memphis maçının yorgunluğu ve Memphis'ten Atlanta'ya yapılan bir yolculuk var . Atlanta gayet formda bu ara . Son Portland maçında beklenilen oyunu oynayamasalar da 3-1 ile pre-season'un en başarılı takımlarından biriler . Maç ortada Minnesota'da çabuk pes eden bir takım değil ama bu zamana kadar oynadıkları oyunun etkisiyle Atlanta bir adım önde .  vs  = Denver evinde oynadığı iki maçı kazandıktan sonra Doğu turnesine çıktı . İlk maçta zorlandılar ancak yıldızları sahada değildi ve kaybettiler . Bakalım Buckjs önünde ne yapacaklar .Bucks'ın da ne zaman ne yapacağı belli olmuyor . Bir gece önce Utah'ı yenebilirken ertesdi gece yenilebiliyor . Denver'ın kalteli kadrosu var ancak Karl ne zaman Marti'i oynatacak merak ediyorum . Denver favorim .  vs  = Washington bu sene pre-season'a iyi başaldı . Özellikle deplasmanda aldıkları iyi sonuçlar sayesinde Bulls önüne de avantajla çıkıyorlar . Tabi Washington ne kadar iyiyse Arenas'ta o kadar kötü . Tatil havasından kurtulamamış bir türlü . Nrmal sezonda da böyle opynarsa Wizards raraftareları umutlanmasın takımdan . Bulls'ta Gordon'u bir tülü göremedik . Ortada maç ancak ben Bulls'u daha şanslı görüyorum .  vs  = Dallas deplasmanda galibiyet alamıyor . Geçen senenin play-off'larında başlarına musallat olan bu dert bu senede Bulls ve Washinton önünde sürdü . Bakalım Kings önünde ne yapacakalr . Sacramento ise şu ana kadar oynadığı karşılaşmalarda umut vermedi . Geçen seneki gibi play-off dışında kalacakları belli gibi . Dalals deplasmandaki ilk galibiyetini alır bu sezon .
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #101 : 16 Ekim 2007, 18:55:04 » |
Batu
Serseri Fındık
Starter

Elveda Marion..
|
Öhöm öhöm.. Shooting Guards; Ronnie Brewer- 5-12 şut isabeti ile 15 sayı, 4 ribaund, 3 top çalma, 3 top kaybı Raja Bell: 8-10 saha içi ki bunun 5-6 sı üçlük  , 1 top çalma, 1 blok, 3 top kaybı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #102 : 16 Ekim 2007, 21:48:32 » |
|
lordapo
|
Abe bu facebook hastalık sakın ola bulaşmayın neyse bu akşamda yapacaz yorumları kısmetse ama bu ara çok dengesizim anlamadım gitti neyse konsantrasyon kaybı yaşıyorum lig başlasın gene isabetli tahminlerimle fırtına gibi esicem neyse yapalım yorumlarımızı  vs  Avrupa fatihi hawks karşısında,dün minnesota şaşırttı beni foye yoktu ama jaric resmen bu takımın oyun kurucusu benim dedi koça neyse dün gene çabaladılar ama memphis onları yendi maça dönelim atlanta portland cephesinde beklenmedik şekilde farklı bir yenilgi aldı josh smith,joe johson çok kötü performans sergilediler ama bu akşam seyircileri önünde kendilerini af ettirirler kazanır atlanta  vs  Denver kadrosunun güçlü olmasına rağmen detroit e yenilmekten kurtulamadı ama melo,k-mart ve ivy in oynamamasıda büyük etkendi maça dönersek bucks bu sene ite kakada olsa iyi bir performans sergiliyor maç ortada gözüksede eğer denver yıldızları oynarsa maçı denver kazanır yoksa maçta zorlanır ama denver kazanır  vs  Dallas galiba pre-season u pek sallamıyor geçen sezonda öleydi hatta lige çok kötü başlamış sora ligi domine etmişlerdi neyse maça dönelim avery manyağı dirk ve terry i oynatmadı geçen maç wizards a kaybetti ama avery aynı hataya düşmez sanmam,sacramento yeniden yapılanma derdinde ama bibby sanki kalcakmış gibi oynuyor k-mart takımın herşeyi artık bunu herkez biliyor maç zor ama dallas alır kanımca  vs  Normal sezonda olsa bu maç banko bulls derdim ama pre-season maçlarında pek bir ışık görmedim açıkcası wizards da 3 maçtır kazanıyor zor maç olcak ama bence bulls kazanır brandan hoywood varken noah, thomas ve wallace pota altının anasını ağlatırlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #103 : 16 Ekim 2007, 21:55:37 » |
|
Mustafa
|
bi de biz tahminde bulunalım; pre-season maçlarıyla alakam yok ama   vs  = Bu maçta ne olur ne biter beinm açımdan kestirmek zor ama bana göre wolves'ın kadrosu biraz daha ağır basıyor yinede josh smith'li ve joe jonshon'lı atlanta zorda olsa bu maçı alır...  vs  = bucks ne durumlarda bilmiyorum ama denver'ın haberlerini siteden okuyorum..carmelo fena oynamıyor maçlarda bide von wafer denen elemanda baya sayıalr atıyor..bucksda ise charlie vi'de durumlar nasıl bogut ne halde bilmiyorum..yinede denver bu maçı alırım diyorum...  vs  = gilbert'ın o günkü yüzdesini gördükten sonra chicago demek isitoyurm...daha halen wizards'da eksiko lan şeyler var..chicago bence wizrds'a göre benim için bir adım önde..chicago alır diyorum...  vs  = bu maçı tahmin etmek zor olmayacak..geçen senenin şama oğlanı sacramento dallas'ı geçemez..açık ara dallas bu maçı alır...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #104 : 16 Ekim 2007, 22:25:55 » |
|
Arda
|
 -  Denver her ne kadar deplasmana gitsede zorlu bir deplasman olacağını düşünmüyorum.Bu maçtan tek beklentim artık K-Mart'ı Boxscorelarda görebilmek.Iverson ve Melo bu maçta oynayabilir.Ayrıca pota altını resmen karartan Camby'den bu maç iyi şeyler bekliyorum ve Nugs bu maçı alır diyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #105 : 17 Ekim 2007, 07:05:48 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
Hawks, Wolves'ı Ezdi Geçti
Philips Arena'da Atlanta Hawks'a konuk olan Minnesota Timberwolves felaket bir son çeyrek oynarken rezil olmaktan da son 2 dk da kurtuldu.
Hawks'ın 103-77 kazandığı maçta, Wolves son çeyreğin ilk 10 dakikası'nda rakip potaya tek bir sayı atamadı. Son 2 dk da toparlanan Wolves 7 sayı bularak bu çeyrekte adeta döküldü.
İlk çeyrekte 31-23/ikinci çeyrekte 29-19 ve son çeyrekte de 23-7'lik skorlar yapan Hawks bir tek 3.çeyrek 28-20 geriye düştü.
Al Jefferson, Wolves adına ayakta kalan tek isim olurken 20 sayı-15 ribaunt'la double-double yaptı. C.Smith 14 sayı-6 ribaunt, McCants 12 sayı ve Green 15 sayıyla takımın en skorer ismi oldular.
Ricky Davis 1-7 şut isabetiyle dökülürken 2 sayı-5 asist, Jaric'de 0-5 şut isabetiyle 1 sayı-3 ribaunt yaptı.
Hawks'da A.Johnson 5 sayı-8 asist-6 ribaunt, J.Johnson 13 sayı-8 asist, J.Smith 14 sayı-3 ribaunt, M.Williams 13 sayı-2 ribaunt ve Zaza Pachulia 16 sayı-4 ribaunt'la oynadı.
Benchten gelen Çaylak A.Horford 9 sayı-10 ribaunt-4 asist, S.Williams 10 sayı, M.West 10 sayı ve S.Jones 9 sayı-6 ribaunt'la oynadı.
Arena:Philips Arena, Atlanta, GA Officials:E.Roe, T.Washington, D.Collins Attendance:8,055 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
K-Mart Döndü/Denver Fark Attı
Kenyon Martin'in dönüş maçında Denver Nuggets, Milwaukee Bucks'a 26 sayı fark attı ve maçı 104-78 kazandı.
İlk 2 çeyrek dengeli giden maçta Denver ilk çeyrek 26-22, ikinci çeyrek ise 23-21'lik skorlar yaparak devreye 49-43 önde girdi.
3.çeyrekle beraber fırtına gibi esen Denver bu çeyrekte 33-15'lik bir skor yaparak maçı koparttı ve son çeyrekte 22-20'lik bir üstünlükle maçtan farklı bir şekilde galip ayrıldı.
K-Mart 15 dk'ya yakın süre alırken ilk 5 başladı ve 5-9 şut isabetiyle 11 sayı-5 ribaunt yaptı.
Marcus Camby'nin yokluğunda oynayan Jelani McCoy 6 sayı-8 ribaunt-4 blok ve Diawara 10 sayıyla oynadı.
Allen Iverson 22 sayı-6 asist, Melo 16 sayı-8 ribaunt yaparken benchten gelen E.Najera 6 sayı-9 ribaunt-4 asist, A.Roberson 12 sayı ve B.Jones 7 sayıyla oynadı.
Bucks'da Bogut ve Redd oynamazken Mo Williams 16 sayı-3 asist, C.Bell 17 sayı-2 ribaunt ve R.Ivey 11 sayı-5 ribaunt'la Bucks'ın en skorer isimleri oldular.
Y.Jianlian 9 sayı-7 ribaunt, D.Gadzuric 4 sayı-4 ribaunt, D.Mason 3 sayı-2 ribaunt, C.Villanueva 7 sayı-8 ribaunt ve M.Ruffin 4 sayı-3 ribaunt'la oynadı.
Arena:Resch Center, Green Bay, WI Officials:L.Richardson, J.DeRosa, R.Olesiak Attendance:6,349 -------------------------------------------------------------------------------------- NBATR/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #106 : 17 Ekim 2007, 07:07:37 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
Wizards Döküldü/Bulls Döktürdü
Son maçlarında hücum yapmakta oldukça zorlanan ve şut isabeti konusunda sıkıntı yaşayan Washington Wizards, Chicago Bulls'a 97-76 mağlup oldu.
Rakibini ilk çeyrekte 11, ikinci çeyrekte 23, üçüncü çeyrekte 20 ve son çeyrekte 22 sayıda tutan Bulls buna karşılık 4 çeyrekte 21/18/36/22'lik skorlar bularak maçtan 21 sayı farkla galip ayrılan taraf oldu.
Gilbert Arenas ve Jamison'ın döküldüğü gece de;
Arenas bu maça kadar Pre-season'da 3-19 şut isabetiyle oynarken bu maçta da 1-5 şut isabetinde kaldı ve 8 sayı-2 ribaunt'la maçı tamamladı.
Jamison 11 dk oyunda kalırken 7 şutunda da isabet bulamadı ve 0 çekti. Haywood 7 sayı-2 ribaunt, R.Mason Jr. 7 sayı-2 ribaunt, Blatche 14 sayı-4 ribaunt, Pecherov 12 sayı-8 ribaunt ve Young 16 sayı-2 ribaunt'la oynadı.
Bulls'da Gardner 8 sayı yaparken, Hinrich 9 sayı-4 asist, Thomas 6 sayı-2 asist, Deng 11 sayı-9 ribaunt ve Big Ben 3 sayı-6 ribaunt yaptı.
Benchten gelen Çaylak J.Noah 5 sayı-8 ribaunt, Duhon 9 sayı-5 asist, J.Curry 9 sayı-5 asist, V.Khryapa 10 sayı-3 ribaunt ve A.Nocioni 10 sayıyla oynadı.
Arena:United Center, Chicago, IL Officials:E.Dalen, J.Forte, L.Grillo Attendance:17,813 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Terry'den Ölümcül Üçlük
Pre-season'da gecenin en zevkli maçında Dalals Mavericks, Jason Terry'in son saniye üçlüğü ile Sacramento Kings'i 101-99 mağlup etti.
Bitime 11 saniye kala Salmons'ın 2-2 serbest atışıyla 99-98 öne geçen Kings, son 4 saniye kala Hassell'in asisti ile Terry'den gelen üçlüğe engel olamadı ve maçı kaybetti.
Devreyi 46-44 geride kapatan Dallas, 3.çeyrekte 28-27 geriye düştü ve son çeyrekte yaptığı 30-25'lik skorla maçı kazandı.
Avery Johnson, Dirk Nowitzki'yi 5 Numaraya çekerken Dirk 23 sayı-13 ribaunt-5 asist yaptı.
J.Stackhouse 17 sayı-5 ribaunt, Harris 11 sayı, J.Howard 6 sayı-2 ribaunt'la oynadı.
Benchten gelen Jason Terry 15 sayı-2 asist, T.Hassell 4 sayı-4 ribaunt, Bass 8 sayı-9 ribaunt ve N.Fazekas 8 sayı-2 ribaunt'la maçı tamamladı.
Kings'de Mike Bibby 21 sayı-4 asist, Ron Artest 19 sayı-5 ribaunt, K.Martin 17 sayı-2 ribaunt, Moore 4 sayı-4 ribaunt ve B.Miller 16 sayı-7 ribaunt'la oynadı.
Benchten gelen J.Salmons 10 sayı-2 ribaunt ve Q.Douby 7 sayı-2 asist yaptı.
Technical Fouls: DAL 2nd Qtr7:1 Devin Harris
Arena:Pan American Center, Las Cruces, NM Officials:M.Boland, J.Clark, R.Mott Attendance:8,332 ------------------------------------------------------------------------------- NBATR/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #107 : 17 Ekim 2007, 07:53:13 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
NBA'de Gecenin Maç Programı
NBA'de Pre-season heyecanı bu gece oynanacak olan 4 maçla devam ederken toplamda ise 6 maç olacak. Pre-season haricinde ise NBA Europelive kapsamında gerçekleşen maçlardan biride bu gece oynanacak.
NBA China Games 2007 kapsamında Çin'de oynanacak olan maçta Hidayet'li Orlando Magic, Cleveland Cavaliers'la karşı karşıya gelecek.
NBA'in Avrupa versiyonu Toronto Raptors, Zalgiris Kaunas'ı konuk edecek.
Pre-season'da ise oynanacak maçlar şöyle;
Denver-Detroit Memphis-Indiana New York-Boston 76ers-Utah ------------------------------------------------------------------------- NBATR/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #108 : 17 Ekim 2007, 15:51:39 » |
|
Kaan Mert
|
Dün akşam ne keametse herkes 4 te 4 yapmış bakalım bu gecede şansımız devam edecekmi . Zaten Çin Games dalgasına bir maçı kaçırdık . Dört maç + Toronto - Zalgiris maçı var bu gece . Başlayalım yorumlamaya .  vs  = İkinci çeyrek oynanıyor . Cavs 34-20 fark ile önde götürüyor şu an . Bu dakikadan sonra şu kazanır bu kazanır demeye gerek yok .  vs  = Bu iki takımında pre-season maçları zevkli geçiyor . İki takımda yıldızlarını en önemli oyuncularını sahay a sürmekten çekinmiyor . Dün Iverson coştu Denve'da ve K-Mart'ın dönüşü moralleri arttırdı bu gece de Detroit önündeler ancak işleri zor . Detroit evinde başarılı sonuçlar alıyor bu maçtada bence avantajlı olan taraf onlar .  vs  = Sixers evinde üç maç oynadı şu ay içinde üçündede sonuç hüsran . Açıkçası Utah deplasmanında bişey yapabileckelerini hiç zannetmiyorum . Bikere Utah kadro yapısı tecrübe ve birçok şey bakımından rakipten kat kat üstün . Utah kazanacaktır bence uzatmaya gerek yok .  vs  = Pacers bu sezona gayet iyi başladı mağlubiyetlei yok . Memphis ise Europelive'da oynadığı maçlarla pek umut vermedi . Navarro ve Gasol biraz kıpırdanmaya başalsa da Indiana bu ara çok formda . Indiana sürpriz olmazsa kazanan taraf olacaktır .  vs  = Boston ilk kez ABD'de kendi sahasında maça çıkıyor yeni kadrosu ile . Atlantik'te de kuşkusuz en dikakt çekici maçlardan biridir bu . Knicks bu sene tek maç oynadı şu ana kadar ve kazandı . Tek maça göre yorum yapmak olmaz ama Boston'da Avrupa'da pek hazır görülmedi .Tahmin yürütmek zor ama ben Boston diyecem .
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #109 : 17 Ekim 2007, 17:13:06 » |
|
Mustafa
|
bana helal olsun 4'de 4'ten sonra artık her maça yorum yapacağım  ...şöyle akşam yemekten sonra yorumlar gelir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #110 : 17 Ekim 2007, 17:42:54 » |
|
Kaan Mert
|
Howard&Nelson A.Ş / Orlando Kazandı
NBA China Games kapsamında Çin'de bulunan Orlando Magic ve Cleveland Cavaliers bugün oynanılan maçta karşı karşıya geldi . Seyircinin büyük bir ilgiyle takip ettiği çekişme dolu maçı son çeyrekteki performansıyla Orlando 90-86 kazandı .
İlk devreyi 46-42 önde kapatan Cleveland daha sonra bu anavtajını koruyamadı . Son çeyrekte Howard'ın performansıyla oyuna ağırlığını koyan Orlando bu 12 dakikayı 26-14 ile geçti ve maçtan galip ayrılmayı bildi .
D.Howard'ın 31 sayı-14 ribaunt ile mükkemmel bir performans gösterdiği maçta temsilcimiz Hidayet 33 dakika sahada kaldı ve 12 sayı-3 ribaunt-3 asisst ile oynadı .
Orlando'da ayrıca Bogans 11 sayı - 8 ribaunt , Nelson 24 sayı - 3 ribaunt - 6 asisst ve Garrity 5 sayı - 5 ribaunt ile oynadı .
LeBron James'in tutuk oynadığı mücadeleyi 17 sayı - 3 asisst ile tamamladı . Bunun yanında Hughes 16 sayı - 3 asisst , Ilgauskas 12 sayı - 9 ribaunt ve Brown 12 sayı - 3 ribaunt ile oynadı .
Bu iki takım NBA China Games kapsamında 5 gün sonra tekrar karşı karşıya gelecek .
Arena: Qizhong Forest Sports City Arena, Shanghai, China, Hakemler: S. Wall,D. Crawford,S. Foster Seyirci: 13,708
NBATr / KMK
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #111 : 17 Ekim 2007, 21:46:34 » |
|
lordapo
|
Sabah bir maç oynandığı için giremedim neyse kalan 4 maçı analiz yapacaz neyse bakalım neler yazıcaz  vs  Dün ağalar oynadı bucsk ı darma duman ettiler özellikle k-mart hayranları dün 2 kat sevindi adamı bu sezon sakatlık belası olmazsa uzun süre izlicekler maça gelirse detroit takımdaki safları postaladı ve c-webb ile anlaşmacıkları belli oldu bu sezon rasheed i pivot olarak izlicez ,rip -billups-prince maça ağırlıklarını koyunca detroit rahat kazanıyor ama saunders diğerlerini görecem sevdasına bench e çekince detroit saçma sapan maçlar kaybediyor aslında takım iyi ama pivot sorunu hala devam ediyor maça dönersek denver ağır basıyor maç her ne kadar the palace da olsada denver kazanmaya yakın helede dünkü maçta george karl ağaları oynattıktan sora ...  vs  Pre season u flaş takımı indiana avrupa fatihi(!) memphis karşısında,şahsen memphis i çözemedim avrupa maçlarını izlerken milicic-gasol ikilisi batıda en etkili pota altı olur kanısındaydım ama milicic orlando zamanlardaki çıkışından uzak ama gasol gibi etkili biri uzunla oynamaya alışması lazım hatta onun bu özelliğini kendi artısına getirmesi lazım,değincem bir noktada mike conley jr ya bu adamı turşusunu kurmak için mi draft etti memphis yane bu adam geçen sene ncaa finalinde oynayan 2 takımdan birin pg ı idi ama memphis koçu hala damon studiamre ı takıma monte edicem derdinde neyse indiana dibe vurur demiştim ama pre-season performansları korkunç granger,dunlaevy ve jerman ın performanları muhteşem onların yanında ike diogu ve troy murphy de gayet başarılı galiba jim o brien iyi bir düzen getirdi takıma maç bence iki takımada yakın ama indiana gayet başarılı gidiyor zorlansalarda kazanırlar maçı  vs  Macabbi maçını yorumlamak kısmet olmadı ama sixers maçında baya değindim takıma neyse atlantic derbisinde ezeli ve ebedi rakimiz boston ile oynuyoruz(beyzbol da red sox ile olan maçlarda önemlidir) maç boston garden da ama bizim için boston maçları önemlidir ,curry sakat ama zach ve morris ellerinden geldiği kadar onu aratmadılar sixers maçında ama pierce-allen-kg gibi silahları olan boston sert kaya gibi her ne kadar toronto ve minnesota karşısında galip gelselerde uyum göstermeleri zaman alıcak gibi maça gelirsek boston kesin favori gibi ama bence biz boston u yeneriz zor olur ama bir new york lu olarak boston u yenmek birinci görevimizdir  vs  Boozer döndü deron da çenesini kapadı galiba utah da sular duruldu ,utah pre-season da gayet iyi maçlar çıkardı bucks maçı hariç(deron ve memo süründü) iyi performanslar gösterdiler şimdi takımın skor makinası carlos boozer da geldi bence artık seriye bağlarlar,sixers da işler kötü gidiyor zaten onlar yeniden yapılanma derdindeler zaten galibiyetleri yok pre-seasonda bence utah kazanır maçı
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 17 Ekim 2007, 21:49:27 Gönderen: lordapo »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #112 : 17 Ekim 2007, 22:16:16 » |
|
Mustafa
|
milli maç derken kaynadı bizim yorumlarda   vs  bu maçı kestirmek zor işte..kim alır kim alamaz biraz kendi kendime düşündümde..detroit'de karar verdim...heleki carmelo2nun dünkü çokda iyi olmayan performansıda var..detroit'de pre-season maçlarında iyi oyun sergiliyor..bence detroit alır...  vs  pacers pre-season'da çkış yaptılar..heleki diogu baya iyi oynuyor.yinede içimden memphis demek istiyor..bana göre ortada bi maç ama pacers alır...  vs  new york'da durumlar nasıl bilmiyorum hatta boston'da ne durumda bilmiyorum..galiba onların bi toronto maçını izlemiştim yanlışda oalbili, three'ler kendilerine alışmaya çalışlıyorlar..three'leri hatrına boston alır diyorum...  vs  bence utah rahat kazanır...boozer bi 3 maç yoktu apo abinin dediğine göre dönmüşde..sixers'da iyi maç çıkaran sadece igoudala gibi duruyor...bana göre utah kazanır..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #113 : 18 Ekim 2007, 06:38:18 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
4x4 Indiana Pacers
Pre-season'da oynadığı 3 maçıda kazanan Indiana Pacers, Memphis Grizzlies'ı da 122-115 geçerek üst üste 4.maçından da galibiyetle ayrıldı.
31-22 ve 32-20'lik skorlarla ilk devreyi 63-42 önde kapatan Pacers, 3.çeyrekte Memphis'in 39-30 ve son çeyrekteki 34-29'luk dönüşne engel olmadı.
JO ve Daniels'ın yıldızlaştığı maçta;
M.Daniels benchten gelerek 32 dakika süre aldı ve 9-14 şut isabetiyle 24 sayı-9 ribaunt-3 asist yaptı. Jermaine O'Neal 22 sayı-11 ribaunt, M.Dunleavy 16 sayı-3 asist, Granger 13 sayı-2 ribaunt ve J.Tinsley 14 sayı-7 asist-4 ribaunt'la maçı tamamladı.
Memphis'de Pau Gasol 4 dk oyunda kalabildi ve 0-4 şut isabetiyle oynadı. R.Gay 22 sayı-4 ribaunt, M.Miller 5 sayı-8 ribaunt-4 asist, K.Lowry 8 sayı-6 ribaunt, H.Warrick 11 sayı-7 ribaunt'la oynadı.
Benchten gelen J.Navarro 13 sayı-3 ribaunt yaparken, çaylak oyuncu M.Conley 11 sayı-10 asist-4 ribaunt'la göz doldurdu. Kinsey 11 sayı ve Swift 7 sayıyla maçı tamamladı.
Arena:Conseco Fieldhouse, Indianapolis, IN Officials:E.Dalen, K.Mauer, P.Robinson Attendance:10,123 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bad Boys, Denver'ı Salladı
Allen Iverson Ve Carmelo Anthony'nin oynamadığı Denver Nuggets'la, Chauncey Billups ve Rip Hamilton'ın oynamadığı Detroit Pistons'ın mücadelesinde gülen taraf Pistons oldu; 119-110
İlk çeyrekte 31-25'lik bir skor yapan Bad Boys, 2.çeyrek 30-30 bitince devreye 61-55 önde girdi. 3.çeyrekte Denver 34-33'lük bir skor yaparken, son çeyrekte Bad Boys 25-21'lik bir üstünlük kurdu ve maçı kazandı.
Çaylak oyuncuların göz doldurduğu maçta;
Rodney Stuckey 40 dk süre alırken 3-11 şut isabetinde kalmasına rağmen attığı 17 sayının yanı sıra 7 ribaunt, 6'da asist yaptı. Afflalo ise 14 sayı-3 ribaunt yaptı.
Geceye damgasını vuran Jason Maxiell 11-15 şut isabetiyle 25 sayı-12 ribaunt-4 asist-3 blok yaptı.
R.Murray 21 sayı-7 asist-5 ribaunt, Hayes 13 sayı-4 asist-4 ribaunt, Samb 8 sayı-9 ribaunt-3 asist, Dupree 6 sayı-2 ribaunt'la maçı tamamladı.
Pistons'da maçın başında süreler alan Sheed 5 sayı-3 ribaunt, Prince 3 sayı ve McDyess 3 sayı-3 ribaunt yaptı.
Denver'da Bobby Jones 4-5 üç sayı, 9-13 şut isabetiyle 26 sayı-2 ribaunt yaparken, Jr Smith 33 ayı-3 ribaunt'la oynadı.
Najera 12 sayı-11 ribaunt-6 asist, Anthony Roberson 12 sayı-11 asist, Diawara 12 sayı-5 ribaunt ve Wafer 7 sayı-4 ribaunt'la oynadı.
Arena:Van Andel Arena, Grand Rapids, MI Officials:T.Nunez J.R., J.Capers, E.Lewis Attendance:11,733 ----------------------------------------------------------------------- NBATR/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #114 : 18 Ekim 2007, 06:39:55 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
Boston Sahne Aldı/40 Sayı Fark Yaptı
Kevin Garnett ve Ray Allen'lı kadrosuyla taraftarının huzuruna çıkan Boston Celtics show yaptı. New York Knicks'i 61 sayıda tutan Boston Celtics maçı 101-61 ile 40 sayı farkla kazandı.
New York Knicks'de hiç bir oyuncu çift haneli sayılara ulaşamazken, Celtics'de 4 oyuncu çift haneli sayılarla maçı bitirdi.
30-18/20-17/27-11/25-14'lük skorlar yapan Celtics'de;
Kevin Garnett 6-15 şut isabetiyle 13 sayı-8 ribaunt, Ray Allen 6-8 şut isabetiyle 14 sayı-2 ribaunt ve Paul Pierce 7-8 şut isabetiyle 22 sayı-6 ribaunt-5 asist yaptı.
Rajon Rondo 5 sayı-4 asist, Gabe Pruitt 13 sayı-4 asist, Glen Davis 6 sayı-2 asist ve Leon Powe 8 sayı-7 ribaunt'la oynadı.
New York'da Zach Randolph 9 sayı-12 ribaunt ve Stephon Marbury 9 sayı-3 ribaunt'la takımın en skorer ismi oldular.
Curry 7 sayı-2 ribaunt, Lee 7 sayı-8 ribaunt, Wilson Chandler 4 sayı-7 ribaunt ve Randolph Morris 5 sayıyla oynadı.
Arena:TD Banknorth Garden, Boston, MA Officials:O.Poole, M.McCutchen, D.Stafford Attendance:17,506 ----------------------------------------------------------------------------------------------------
Memo'lu Utah Kazandı
Salt Lake City'de 76ers'ı konuk eden Mehmet Okur'lu Utah Jazz, maçı 101-93 kazandı.
İlk çeyreği 35-21 önde kapatan Jazz, ikinci çeyrekte 76ers'ın 30-20'lik dönüşüne engel olmadı ve devreye 4 sayı farkla 55-51 önde girdi.
28-18'lik Jazz lehine sonlanan 3.çeyrekten sonra, 76ers'ın son çeyrekteki 24-18'lik skoru ise sadece farkı indirdi.
Memo iyi bir maç çıkartırken 1-2 üç sayı, 7-10 şut isabetiyle 15 sayı-7 ribaunt-2 asist yaptı. Andrei Kirilenko 4-5 şut isabetiyle 9 sayı-4 asist-3 blok'la maçı tamamladı.
Deron Williams 22 dk oyunda kalırken 5-6 şut isabetiyle 12 sayı-10 asist yaptı. Carlos Boozer 17 sayı-10 ribaunt R.Brewer 14 sayı-4 asist, Millsap 6 sayı-9 ribaunt, Hart 3 sayı-5 asist, Almond 6 sayı-2 ribaunt ve Fesenko 6 sayıyla oynadı.
76ers'da A.Miller 18 sayı-3 ribaunt yaparken, Iguodala 14 sayı-2 ribaunt'la maçı tamamladı.
Green 15 sayı, Evans 5 sayı-12 ribaunt, J.Smith 7 sayı-3 ribaunt, Korver 7 sayı-4 ribaunt, L.Williams 13 sayı-6 asist ve R.Carney 10 sayı-4 ribaunt'la oynadı.
Arena:EnergySolutions Arena, Salt Lake City, UT Officials:K.Cutler, J.Clark, R.Mott Attendance:18,231 ------------------------------------------------------------------------ NBATR/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #115 : 18 Ekim 2007, 06:52:33 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
NBA -Gecenin Maç Programı-
NBA'de bu gece toplam 8 maç oynanacak. NBA China Games kapsamında Çin'de oynanan maçlarda Orlando Magic, Çin Takımı ile karşı karşıya gelecek.
Pre-season ise 7 maçın heyecanıyla devam edecek. Çekişmeli maçlara sahne olacak programda gecenin en önemli maçlarından biri Texas'da oynanacak.
Texas'ın iki takımını karşı karşıya getirecek maçta;
Houston Rockets, Dallas Mavericks'i konuk edecek. Maçın başlama saati 03:30. Gecenin diğer maçları ise şöyle;
New York Knics-New Jersey Nets Golden State-S.Antonio Spurs Sacramento Kings-Utah Jazz Seattle S.Sonics-LA Lakers Atlanta Hawks-Charlotte Bobcats Phoenix Suns-LA Clippers ---------------------------------------------------------------------- NBATR/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #116 : 18 Ekim 2007, 20:37:39 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
Hawks, Bobcats'i de Geçti
Charlotte Bobcats Arena'da Atlanta Hawks'ı konuk eden Charlotte Bobcats, Gerald Wallace'ın muhteşem performansına rağmen maçı 104-98 kaybetti.
İlk çeyrekte 28-21, ikinci çeyrekte de 21-19 geriye düşerek devreye 49-40 geride giren Bobcats, 3.çeytrekte 32-27'lik bir skor yapmasına rağmen son çeyrekte 28-26'lık bir skor yedi ve maçtan mağlup ayrıldı.
Gerald Wallace ve çaylak Horford'un çoştuğu gece de;
Wallace 11-18 şut isabetiyle 34 sayı-10 ribaunt yaptı. Felton 13 sayı-5 asist, J-Rich 17 sayı, Okafor 8 sayı-2 ribaunt, Carroll 8 sayı-5 ribaunt ve Morrison 8 sayıyla oynadı.
Hawks'da Horford 22 sayı-12 ribaunt-4 blok yaparken, Childress 19 sayı-6 ribaunt, J.Smith 17 sayı-4 ribaunt, A.Johnson 10 sayı-4 asist, Zaza 8 sayı-3 ribaunt, M.Williams 12 sayı-7 ribaunt ve Law 10 sayı-5 asist'le oynadı. --------------------------------------------------------------- NBATR/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #117 : 18 Ekim 2007, 21:13:06 » |
|
lordapo
|
Orlando ve hawks kazandı ama howard ın performansının bir günde düşmesini yorgunluğa bağlıyorum neyse lanet olası salaklar boston dan 40 sayı yedi sabah sabah baya bi rahmet okudum milli rezaletin üstüne tuz biber oldu neyse kalan maçları yorumlucaz tam gaz Allah ın izni ile  vs  Dünkü rezaletten sora ne yazmayalım bilemiyorum ,hiç bir oyuncunun varlık göstermemesi hatta resmen ezeli rakibimiz karşısında madara olmamız(böle bir fark hatırlamıyorum) bu akşamda pek umutlu değilim açıkcası zaten takımda ya inanılmaz bir rehavet var yada gene devam dengesizliğe açıkcası daha fazla yazmak gereksiz bu akşam zor kazanırız nets alır ama yine fark yersek yarın yanıma kimse yaklaşamaz  vs  İki takımın sistemleri çok başka ,spurs takım oyunu ve savunma direnci ile sonuca giderken gsw de genelde çok atalım ama yediğimizden fazlasını atalım oyun sistemi mevcut açıkcası gsw de iki lakers galibiyeti sorası brand siz clippers a yenildi spurs ise beklenmedik şekilde dallas dan bir yenilgi aldı hatta hücum performansları berbat ötesiydi valla maç her sonuca açık ama ev sahibi olması ve daha tecrübeli takıma sahip olması ile spurs favorim  vs  Boozer döndü utah şahlandı,dün sixers ı memo,deron.brewer ve boozer ile zorlanmalarına karşın yendiler rakipleri kings kendileri gibi yeniden yapılanma derdindeki seattle ı yendiler ama sırası ile suns ve dallas a kaybettiler ama en büyük avantajları utah ın dünden yorgun olması buda utah için dejavantaj ama brewer ın skor gücüne katkısı ve benchden mialsap ve almond un katkıları ile utah zorlansada kazanır  vs  T mac sakat bütün yük yao ve scolia nın üstünde hatta francis in skor görevini üstlenmesi lazım,dallas çok dengesiz gidiyor ama kings maçın dirk ve terry ağırlığını koydular zorlansalarda aldılar maç ortada ama bence rox uzunları ile kazanır  vs  Kobe nin dokunulmazlığı olmadığı haberleri nba dünyasına çığ gibi düştü ama lakers ın pre-season performansı hiç içaçıcı değil,gsw karşı oynadıkları 2 maçıda kaybettiler kobe hala hazır değil takımda yapılan değişikler takımda bir ilerlemeye yol açmamış gözüküyor böel giderse Allah lakers taraftarlarına sabır versin,seattle yeniden yapılanma derdinde yeni nba süperstar adayı durant yavaş yavaş ısınıyor belkide bu akşam karşısında oynacağı kobe onun için bir sınav olcak maça gelirsek lakers şanslı gibi ama seattle kazanır bence  vs  Amere yok garibim diaw pivot oynuyor Allah tan kaman sakat bakalım nası bir performans sergilicek iki takım,clippers süperstarı elton brand olmamasına rağmen gayet dirençli oynuyor çaylak al thorton ve ruben peterson wizards maçında devleştiler hatta elton varmış gibi bir performans sergiledi çaylak thorton ,suns koptu gidiyor amere yok ama matrix,nash,barbossa ve bell takımı sürüklüyor yane suns tam gaz devam maça gelirsek pota altında clippers ağır basıyor ama suns güle oynaya alır bu maç 100+ olur her iki takım içinde
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2007, 21:15:30 Gönderen: lordapo »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #118 : 18 Ekim 2007, 22:28:54 » |
|
El C3m0
|
 vs  Dünkü rezaletten sora ne yazmayalım bilemiyorum ,hiç bir oyuncunun varlık göstermemesi hatta resmen ezeli rakibimiz karşısında madara olmamız(böle bir fark hatırlamıyorum) bu akşamda pek umutlu değilim açıkcası zaten takımda ya inanılmaz bir rehavet var yada gene devam dengesizliğe açıkcası daha fazla yazmak gereksiz bu akşam zor kazanırız nets alır ama yine fark yersek yarın yanıma kimse yaklaşamaz  Boston dan böyle bir fark yemiştik,sanırım Don Cheaney görevdeydi o zamanlar.Bence Nets i yenicez,anca pre-season da onları yeniyoruz zaten
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #119 : 19 Ekim 2007, 06:39:17 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
Knicks, Nets'e de Kaybetti
IZOD Center'da ezeli rakibi New York Knicks'i konuk eden New Jersey Nets maçı 110-94 ile farklı kazandı.
İlk çeyreğe iyi başlayan Nets 33-27'lik bir skor yaparken, Knicks 2.çeyrekte oyunu dengeledi ve 20-15'lik bir skor yakaladı.
Devreye 48-47 önde giren Nets, 3.çeyrekte 25 sayı yerken rakip potaya 38 sayı bıraktı ve bu çeyrekte maçı koparttı. Son çeyrekteki 24-22'lik Nets üstünlüğü ise maçın skorunu belirledi.
Vince Carter 4-6 üç sayı, 7-10 şut isabetiyle 22 sayı-6 ribaunt-4 asist yaparken, Richard Jefferson ise 2-2 üç sayı, 8-11 şut isabetiyle 25 sayı-5 ribaunt-3 asist yaptı.
Darrell Armstrong 2 sayı-8 asist, Jamaal Magloire 5 sayı-6 ribaunt, Malik Allen 11 sayı-4 ribaunt, Nenad Krstic 11 sayı, Robert Hite 8 sayı-3 ribaunt ve Josh Boone 7 sayıyla oynadı.
Knicks'de Eddy Curry 23 sayı-4 ribaunt ve Jamal Crawford 22 sayı-6 asist'le takımlarının en etkili isimleri oldu.
Felaket bir gece geçiren Nate Robinson 8 şut denemesinden de isabet bulamadı. Quentin Richardson 8 sayı, Zach Randolph 8 sayı-9 ribaunt, Wilson Chandler 8 sayı-7 ribaunt, Jared Jeffries 8 sayı-3 ribaunt ve Fred Jones 6 sayı-3 asist-3 ribaunt'la oynadı. ----------------------------------------------------------------------------------------------------
Texas'da Gülen Rockets
Toyota Center'da Texas'ın iki takımını karşı karşıya getiren maçta ev sahibi Houston Rockets, aslarından yoksun maça çıkan Dallas Mavericks'i 104-90 mağlup etti.
Josh Howard, Jerry Stackhouse ve Dirk Nowitzki'nin oynamadığı maçta Dallas kötü başladığı ilk çeyrekte 30-16 geriye düştü ve devreye 57-47 geride girdi.
3.çeyrekte kıpırdanan Mavs, 27-23'lük bir skor yapsada son çeyrekte 24-16 geriye düşerek maçtan farklı mağlup ayrıldı.
Brandon Bass 25 sayı-8 ribaunt'la Dallas'ın en etkili ismi olurken, Jared Newson 11 sayı-5 ribaunt, Nick Fazekas 12 sayı-8 ribaunt ve Maurice Ager 9 sayı-2 ribaunt'la oynadı.
Tecrübeli oyunculardan Trenton Hassell 8 sayı-2 asist ve Eddie Jones 8 sayıyla oynadı.
Rockets'da Yao Ming 19 sayı-5 ribaunt, T-Mac 8 sayı, Steve Francis 8 sayı-3 ribaunt, Bonzi Wells 11 sayı-4 asist-4 ribaunt, Alston 6 sayı-5 asist'le oynadı.
Adelman 14 oyuncuya şans tanırken Shane Battier 14 sayı-4 ribaunt, Mike James 17 sayı-2 asist, Head 8 sayı, Scola 4 sayı-5 ribaunt ve Carl Landry 4 sayı-4 ribaunt'la oynadı. ---------------------------------------------------------- NBATR/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|