+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Tartışma Platformu ArşiviKonu:
  2007-2008 Nba Pre-Season

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8   Yukarı git
Konu: 2007-2008 Nba Pre-Season  (Okunma Sayısı 4324 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #60 : 12 Ekim 2007, 20:52:00 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: 2007-2008 Nba Pre-Season

Valla bu ara tuttaramıyorum cavs a dün mahvetti beni ama detroit e karşı şaha kalkıyor adamlar neyse bu akşam maçları yazalım

vs    Nets sezona merhaba diyor,sixers ilk maçında new york a kaybetti a miller harici pek ışık göremedimhatta igy ve dalember ten bu kadar kötü bir performans beklemiyordum açıkcası karl korver da kasığından sakatlandı yane şut yüzdesi en yüksek oyuncusunu kaybettiler nets de yeniden yapılanma içinde uzun sorununu halletmiş gibiler bu akşam nets kazanmaya yakın umarım catrer-kidd-jefferson üçlüsü iyi bir performans sergiler

vs    Florida derbisinde iki takımında eksikleri var,magic de lewis sakatlandı 2-3 hafta oynaması zor bütün yük d-how,hedo ve nelson un üstünde ama van gundy jokeri ariza ve yükselen formu ile jj redick den maksimum yararlanabilir,heat cephesinde sular durulmuyor pat riley antoine walker ı yerden yere vurdu,j-will performansı ile saç baş yolduruyor wade hala yok bakalım bu akşam neler olucak eğer bu akşamda kaybederse miami heat sular durulmaz ,maç ortada ama heat kazanmaya mecbur kazanır

vs    Kemal erdem in iki takımı karşı karşıya,detroit akşam saunders ın asları dinlendirip yedekleri deneme  sevdasını pahalıya ödedi ve formsuz cavs dan süpriz bir yenilgi aldılar ama bu akşam utah karşısında saunders aynı hataya  düşmez,utah da bucks karşısında etkili olamadı deron ve memo nun vasat oyunu boozer ın olmayışıda yenilgiyi getiren sebebler oldu bu akşam eğer deron-memo-ak47 iyi performans sergilemezse detroit onları hallaç pamuğu gibi atar,maç ortada gözüksede saunders ciddiye alcaktır rasheed -memo eşleşmesi ilginç olucak maçı kazanmaya yakın takım detroit ve kazanır

vs    Durant ve green le bron karşısında,dün cavs ı yenerek süpriz yapan cleveland le bron un kendine  geldini gösteren performansı ve bütün oyuncuların skora katkı yapmasıda maçı getirdi ama yorgun olmaları en büyük handikapları,seattle lige kötü başladı özellikle durant,green performansları hayal kırıklığı ama d wilkins amcası gibi ünlü olmasada seneye takımda önemli süreler alcak gibi maça dönersek seattle zorlansada alır

vs    Dallas ilk maçını spurs u devirerek aldı,bulls da işler pek iyi gitmiyor özellikle gordon un yokluğu ve noah ve ben wallace ın savunmaya dönük oyunları onları kötü etkiliyor,ama nocioni en azından ayakta kalan tek oyuncusu görünümünde ve deng ile bu gece hücumu üstlencekler gibi,dallas kaldığı yerden devam takıma yaptıkları takviyeler yerinde  gibi spurs gibi bir devi 60 küsür sayıda tuttular bence bu akşam bulls u rahat yenerler

vs    Oden yok  ama le marcus bu seneye damgasını vurcak gibi,kadrosunda önemli değişikler
yapan portland da roy ve oden ın sakatlıkları can sıkarken aldrige,frye,webster ve j jones un performansları yüzleri güldürdü ama k-mart camby ikilisine karşı nası bir savunma yaparlar bilinmez helede melo,iverson ve jr smith  olasılıkları portland için büyük handikap bence bol skorlu geçecek bir maç denver kazanır
« Son Düzenleme: 12 Ekim 2007, 20:54:29 Gönderen: lordapo » Logged

« Yanıtla #61 : 12 Ekim 2007, 21:01:49 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Nets-Sixers maçını izleyebileceğimiz bir kanal var mı? Takımımın yeni halini merak ediyorum.Geçenlerde NBATV'de bir antrenmanlarını izlemiştim ama maç olarak görmek istiyorum.Sixers'ı yeneriz bu maç, zorlanmamamız gerek...
« Yanıtla #62 : 12 Ekim 2007, 22:42:52 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Bizim Dallas maçının geniş bir özetini az önce izleme fırsatı buldum,maçı da canlı olarak dinlemiştim nba'in resmi sitesinin bedava maç anlatımından.
Neyse izlenimlerime gelecek olursak,özellikle Bonner'ı çok beğendim.Pota altında çok dominant bir görüntü çizdi ve Dallas'a orada ezilmemizi sağlamaya çalıştı tek başına.Hücumda da başarılı olabileceğini gösterdi izleyenlere. Şimdi önümüzdeki maçlarda da bu formunu gösterirse,onun için daha da umutlanmak güzel olacak.Sezonun bu off-season'da takım adına en büyük kazancı olabilir Bonner.Geçen senenin başlangıcında da müthiş bir katkı veren B.Barry yine aynı şekilde başladı sezonun ilk hazırlık maçına ve bileğinin sağlamlığını bütün maç boyunca bizlere gösterdi.Zaten Spurs basınında konuşulanlara göre,bu kamp döneminde en sivrilen isimlerden birinin Barry olduğu söyleniyor.Barry-Bonner ikilisinin dışında ise beğendim bir diğer nokta bizim Mahinmi.Kısa bir süre oyunda kaldı ancak pota altında oynamaya süre bulursa etkili olabileceğini gösterdi.Diğer hazırlık maçlarında daha net göreceğiz onu.Bu üç isim dışında Manu'yu da beğendim,bu yaz dinlenmiş ve geçen sene başındaki gibi yorgun olmadığını çok net söyleyebilirim.
Dallas'da ise dikkatimi çeken en önemli nokta Barea,yaz başından beri dikkatimi çeken bu çocuk Dallas adına önemli bir kazanç olabilir.Bugün Bulls maçında daha dikkatli izleyeceğim onu,bu arada Bulls-Dallas maçını NbaTv verecek..
« Yanıtla #63 : 13 Ekim 2007, 00:20:37 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Dün 2/4 yaptık %50 tutturduk . Yavaş yavaş form tutacaz ilk maçlar haliyle pre-season sürpriz getiriyor . Regular'a ( Normal ) şartlara bi girelim de tahminleri yalan yanlış yapmayalım Cheesy Bakalım bu gece neler saçmalıcaz neleri bilemeyecez . yada kimler sürpriz yapacak diyelim ..

vs  = Nets ilk maçında ki sürprize imza atabilir . Açıkçası Sixers önünde favori onlar hele ki Sixers'ın NYK maçına baktıktan sonra . Nets'in ilk maçı olması maçta kafaalrı biraz karıştırıyor . Sixers geçen maçtaki kötü izlenimide sezon öncesinde silmek zorunda yoksa işleri zor . Ben yinede deplasmanda olan Nets'i daha şanslı görüyorum .

vs  = Yani kazanmalıyız . Pre-Season'u önemsemiyorum normalde ama takım sezona kaybederek başlarsa sonunu nasıl getirecek bilemiyorum . J-Will - Walker ayrı sorunlar zaten hiç değinmeyecem . Gençlerden + Haslem'den bol verim alıp maçı kazanamk durumundayız . Orlando'da Lewis'in sakatlığı moralleri bozdu ama Van Gundy'nin şu anki sistemi Hedo üzerine midir nedir iki maçtır çok iyi .Bakalım bu gece nasıl oynayacak aa Heat alacak diyorum ben yine .

vs  = Yoruma Kemal Erdem'in iki takımı karşı karşıya lafıyla başlamak güzel olur ( @Apo abi ) . Valla Utah ilk maçında evinde rakibi zorlansa da kaybetmeye razı oldu . Şu ana kadar Detroit'i iyi gördüm . Dün uzatma sonunda aldıkları yenilgi onlarda belki yorgunluğa yol açabilir bunu da önemsemek lazım . Ben bu maçta deplamanda olmasına rağmen Utah'ı daha şanslı görüyorum . Bu hafta Detroit maçalrında üzüm gülmedi . Nedense tuturamıyoruz bakalım bu tutacak mı ?

vs  = Genç kadrosuyla Kings önünde her ne akdar dayanmaya çalışsalarda güçleri yetmedi . Seattle ısınma turlarını atıyor daha bu kadronun meyvelerini hemen alacak değiller . Böyle maçlarda da genç isimler forma kapmak için mücadele eder , hırs yapar  Cavs'ın da dünden maç+uzatma yorgunluğu var ki sıradan bir takıma karşı değil . LeBron zaten aktif dinlenme yaşıyor kendini kasmıyor . Bende Apo abi gibi düşünüorum . Seattle zorlansa da ıkına ıkına alacak bu maçı Cheesy

vs  = Dallas geçtiğimz gün evinde Spurs'U yenerek sürpriz yaptı hemde güven tazeledi . Bulls ise belkide sezon içerisinde çok farklı konumlarda olacakalrı Bucks'a yenildiler , moraller bozuk . Geçen maçta Gordon'u bekledik ama yoktu bu maçtada oynamaz diye düşünüyorum . Bulls'un işi zor ki Dallas alacaktır .

vs  = Portland Oden'ın sakatlığına rağmen sürpriz bir şekilde çıktığı ilk maçı kazanmıştı . Şimdi Denver'a çıktılar bakalım ne olacak . Denver ise ilk maçını Clippers önünde rahat bir maç çıakrtmış ve kazanmıştı . Açıkçası Iverson ve Carmelo gibi yıldızlarıyla bu maçta ağır basan taraf Denver .
« Son Düzenleme: 13 Ekim 2007, 00:35:03 Gönderen: Heatmans » Logged
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #64 : 13 Ekim 2007, 05:30:27 »
--
Ziyaretçi

Pre-Season Maç Sonuçları

NJ Nets Son Nefeste

Wachovia Center'da 8.150 kişinin izlediği maçta Philadelphia 76ers evinde New Jersey Nets'i konuk etti. Normal süresi 78-78 biten maçı Nets 91-90 kazandı.

Jason Kidd, Vince Carter, Richard Jefferson gibi isimler Nets'de oynamazken, Nets maça Gill-Wright-M.Allen-Nachbar-Collins 5'i ile başladı. 76ers ise Miller-Green-Iguodala-Evans-Booth 5'i ile başladı.

Nets'de Nachbar 35 sayı-6 ribaunt'la, 76ers'da Louis Williams 35 sayı-5 ribaunt-5 asist'le maça damgasını vururken;

A.Wright 17 sayı-3 ribaunt, Allen 6 sayı-4 ribaunt, Boone 13 sayı-11 ribaunt ve R.Hite 8 sayı-4 ribaunt yaptı.

76ers'da Miller 5 sayı, Iguodala 7 sayı-5 ribaunt, Carney 15 sayı-4 asist ve J.Smith 11 sayı-4 ribaunt'la oynadı.
-----------------------------------------------------------------------------------------

Orlando, Miami'yi Ezdi Geçti

Amway Arena'da 15.112 taraftarının önünde Miami Heat'i konuk eden, Hidayet'li Orlando Magic baştan sona üstün oynadığı maçta rakibini ezdi geçti ve maçı 102-69 ile 33 sayı farkla aldı.

Miami Heat'i çalıştırdığı dönemde Pat Riley'nin darbesine uğrayan Stan Van Gundy'de Magic'in başında Riley'e karşı ilk zaferini elde etmiş oldu.

İlk çeyreği 31-19 önde kapatan Magic devreye 51-40 önde girdi. 3.çeyrekte Heat'i parkelerden silen Magic;

28-9'luk bir skor yaptı ve son çeyrekte de 23-20'lik bir skorla maçtan 33 sayılık bir farkla ayrıldı.

Temsilcimiz Hidayet Türkoğlu 23 dk oyunda kalırken 4-5 üç sayı, 4-7 şut isabetiyle 14 sayı-4 ribaunt-3 asist'le maçı tamamladı. Benchten gelen ve 26 dk süre alan J.Redick ise 3-3 üç sayı, 5-6 şut isabetiyle 19 sayı-2 ribaunt yaptı.

Howard 13 sayı-10 ribaunt ve 8 blok'la çoşarken, Arroyo 10 sayı-7 asist, Bogans 10 sayı-10 ribaunt, Garrity 13 sayı-4 asist ve Augustine 9 sayı-5 ribaunt yaptı.

Miami Heat'de Haslem 7 sayı-4 ribaunt, Quinn 5 sayı-3 asist, Richardson 6 sayı-3 ribaunt, Alonzo 11 sayı-2 ribaunt, Walker 11 sayı ve Barron 6 sayıyla oynadı.
---------------------------------------------------------------------------------------

Çaylak Durant, Kral James'i Devirdi

Quicken Loans Arena'da 15.878 kişinin izlediği maçta LeBron James'li Cleveland Cavaliers, Kevin Durant'lı Seattle Supersonics'i konuk ederken maçı Çaylak Durant'ın Sonics'i 96-90 kazandı.

İlk çeyreği 26-24 geride kapatan Sonics, 2.çeyrekle beraber sazı eline alırken bu çeyrekte 28-21, 3.çeyrekte de 28-19'luk skorlarla son çeyreğe 80-66 önde girdi.

Son çeyrekte Cavaliers 24-16'lık bir dönüş yapsa da maçı kazanmaya yetmedi.

Sonics'de Çaylak Durant 5-22 gibi felaket bir şut isabetiyle oynamasına karşın 15 sayı-7 ribaunt-2 asist yaptı. Watson 9 sayı-6 asist, Szczerbiak 14 sayı, Wilcox 8-9 şut isabetiyle 20 sayı-9 ribaunt, Gelabale 9 sayı-4 asist, K.Thomas 5 sayı-9 ribaunt ve Collison 9 sayı-11 ribaunt yaptı.

Cavaliers'da James 14 sayı-5 asist, Gibson 10 sayı-5 asist, Hughes 8 sayı, Gooden 10 sayı-5 ribaunt, Ilgauskas 6 sayı-9 ribaunt, S.Brown 19 sayı ve Newble 13 sayıyla oynadı.
-----------------------------------------------------------------------------------------

Utah, Pistons'a Jazz Yaptı

Palace of Auburn Hills'de 15.600 taraftarının önünde ilk devresini 46-34 önde kapattığı maçta Detroit Pistons, Mehmet Okur'lu Utah Jazz'e 100-85 mağlup oldu.

Müthiş bir heyecana sahne olan maçta Rasheed Wallace çift teknik faulden oyun dışında kalırken, ilk devre de Pistons, 2.devre ise Utah Jazz fırtınası esti.

ilk 2 çeyrek 34 sayı da kalan Utah, Pistons'a karşı son iki çeyrekte 66 sayı yaptı.

Rasheed Wallace'ın oyunda olduğu süre içersinde etksiz kalan Memo, Sheed atıldıktan sonra rahatlarken 3-10 şut isabetiyle 10 sayı-6 ribaunt yaptı.

Deron Williams 15 sayı-7 asist-6 ribaunt, Brewer 18 sayı-6 ribaunt, Millsap 15 sayı-8 ribaunt, Kirilenko 5 sayı-9 ribaunt, benchten gelen Almond 8 sayı-5 ribaunt, Miles 7 sayı-5 ribaunt, Fesenko 7 sayı-5 ribaunt ve Giricek 9 sayı yaptı.

Pistons'da Rasheed Wallace 12 sayı-3 ribaunt-3 blok, Chauncey Billups 10 sayı-5 ribaunt-5 asist, Hamilton 6 sayı-3 ribaunt, McDyess 10 sayı-8 ribaunt, Prince 2 sayı-2 asist, benchten gelen Jarvis Hayes 16 sayı-4 ribaunt, Stuckey 11 sayı-7 asist, Maxiell 10 sayı-5 ribaunt, Samb 6 sayı-5 ribaunt ve Murray 2 sayıyla oynadı.
---------------------------------------------------------------------------------
NBATR/KE
« Yanıtla #65 : 13 Ekim 2007, 08:08:53 »
Kaan Mert
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Yani Nachbar ve Lois takımda esas adamlar olmayınca sorumluluk almayı skor üretmeyi öğrenmişler . Hele geçen sene Toronto serisinde kritik şutarı kaçıran Nachbar iyiye gidiyor demek ki . Iguodala'da beklenen performansına seviyesine iki maçtır ulaşamıyor . Gerçi hazırlık maçı 16 dakika oyunda kalmış ama yine de onu daha çok oynatması gerekirdi bence koçun . Bir de uzatmaya gittiğini düşünürsek 53 dakikanın 16'sında sahadasınız .

Miami bir kötü çeyrek oynamaya görsün . Maç hemen kopuveriyor . Üç maçtır böyle bu . Sezona rezalet başladık ki bakalım bundan sonra neler olacak . Kadromuz gençlere emanet bi Wade bi Shaq yok . Takımda ağabey'Lik yapacak bi Alonzo ile Walker var . Ama yine de o önlerinde taşıdıkları azı Heat . Bunun için böyle farklı skorlar rezaletten öteye gitmiyor . Riley'in sürekli oalak oyuncu denemesi de bizi buna sürüklüyor bi sebepten . İlk maç harikalar yaratan Slaughter bu maç 7 dakika sahada . Bu maçta da Richarson'a  Quinn'e fazla süreler vermiş . Bakalım bu işin sonu nereye gidecek ya

Utah'ın kazanmasını bekliyordum . The Palace'da maç kazanmak oldukça zordur . Utah'ta ilk galibiyetini elde etti ki Deron Williams yine oyunun her yönünde katkı vermiş galibiyeti getirmiş . Sloan Brewer ve Millsap'a fazla şans vermiş bu maçta ve gayet te güzel verim almış . Memo çok şut kaçırmış nedendir bilmem . Detroit bu önemsiz maçlarda Billups / Rip ve Sheed'de ısrar ediyor . Hani hazorlık maçalrı bikaç oyuncu falan denese Saunders yok . Fitch'i aldılar ama kenarda oturtmaya herhalde .

Seattle yenmiş ama işte ne demiştim ıkına ıkına yenecekler . Oldukça zor geçtiği belli maçın . Yalnız Durant'ın neden bu denli bol şut kullanıp neden bu denli şut kaçırdığına anlam veremedim . Tamam takımın lideride bu kadarıda fazla gibi geldi . James bildiğimiz oyunun her yönüne katkı veren oyunlarını oynamaya devam ediyor ama hazırlık maçları olduğu için bu rakamlar çok da şaa şaa'lı olmuyor . Neyse Seattle yenmiş bu onlara moral olur .

Bulls Gordon'suz çıktı maça ve Dallas'ı yendi . Bu normal sezon maçında olacak iş değil ama ben burda da inanamıyorum . İki gün önce Spurs'e fark atan takım geliyor Bulls'a yeniliyor . Anlamak mümkün değil ama işte pre-season'un tadı tuzuda burda . Zaten Gordon'un eksikliğinde Gordon takımını sırtlamış . Dallas'ta ise 23 yaşında süprriz bir isim Jose Barea etili olmuş .

Hani bir haftadır yakınıyoruz ya süper starlar oynamıyor / oynatılmıyor diye . İşte Carmelo buna inat çıkmış oynamış atmış attırmış . Çok  iyi bir performans sergilemiş ve galibiyete ön ayak olmuş . Keza Iverson'da öyle Melo'nun yanında ekstra katkı sağlayınca Denver rahat kazanmış .

« Yanıtla #66 : 13 Ekim 2007, 11:36:11 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Kaan,Bulls öyle hafife alınacak bir takım değil.Gordon'suz da çok etkili silahları var ve en önemlisi bir takım görüntüsündeler.
Dallas'ın bizi farklı yenmesinde öyle abartılacak bir şey yok bence.Duncan maçta yok gibi birşeydi.Parker zaten maçta hiç oynamadı ve onlarda Dirk-Howard gibi isimler full-kadro vardı,bir J.Terry yoktu ancak onu da aramadılar bizim eksiklerimizin sayesinde.
Bulls'un Bucks'a kaybetme nedenlerinden birisi de bence Bucks'un maçı daha çok kazanmak istemesiydi.Ne biliyim bir M.Redd 30 dk sahada kaldı,keza Charlie Bell öyle,Bogut-Mo.Williams gibi isimler ile maça daha çok asıldılar.Bulls'da ise zaten Gordon yoktu,onun dışında Hinrich'i sahada çok az süre gördük.Deng'i,Wallace'ı da aynı şekilde.Maçı da son periyotta kaybettiler,son periyottaki iki Villanueva üçlüğü maça notkayı koyan şey oldu.
Bu iki takımın ilk maçından sonra ki ikinci maçlarında dün akşam Dallas-Bulls maçını izledik,Dallas maçı kazanabilirdi maç başlangıçında baktığımızda ancak Gordon'suz Bulls'un kazanmasına da dediğim gibi bu kadar şaşırmamak lazım.
Bulls'da bu sene en önemli artı olarak iç-dış dengesini kurabileceklerini görmem oldu.Gordon'un gelmesinden sonra daha çok silaha sahip olacaklar ancak şuan itibariyle bakacak olursak,Florida'dan gelen Noah hareketliliğiyle pota altında etkili olabileceğini gösterdi.Onun dışında bugünkü maçta içeri zorlamalarıyla rakibi faule zorlayan Gray'de Noah gibi olumlu sinyaller verdi.Bu iki ismin bu pozitif işleri Bulls için bu yaz büyük kazanç oldu.
Dünkü mesajımda bahsettiğim Barea'yı bugün daha dikkatli izledim,savunmada pek başarılı olduğunu söyleyemem ancak hücumda başarılı bir eleman.Bu yaz yaptığı çıkış ile Dallas'ın hücumuna farklı bir boyut kazandırabilir zaman zaman.
Kısacası Bulls'u küçümsememek lazım,etkili bir takım ve bu sene çok takımın canını yine yakacaktır.Özellikle yeni gelen çaylakları takıma çok iyi uyum sağlamış gözüktü.
« Yanıtla #67 : 13 Ekim 2007, 13:12:50 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

NJ Nets Son Nefeste

Wachovia Center'da 8.150 kişinin izlediği maçta Philadelphia 76ers evinde New Jersey Nets'i konuk etti. Normal süresi 78-78 biten maçı Nets 91-90 kazandı.

Jason Kidd, Vince Carter, Richard Jefferson gibi isimler Nets'de oynamazken, Nets maça Gill-Wright-M.Allen-Nachbar-Collins 5'i ile başladı. 76ers ise Miller-Green-Iguodala-Evans-Booth 5'i ile başladı.

Nets'de Nachbar 35 sayı-6 ribaunt'la, 76ers'da Louis Williams 35 sayı-5 ribaunt-5 asist'le maça damgasını vururken;

A.Wright 17 sayı-3 ribaunt, Allen 6 sayı-4 ribaunt, Boone 13 sayı-11 ribaunt ve R.Hite 8 sayı-4 ribaunt yaptı.

76ers'da Miller 5 sayı, Iguodala 7 sayı-5 ribaunt, Carney 15 sayı-4 asist ve J.Smith 11 sayı-4 ribaunt'la oynadı.

NBATR/KE

Kidd-Carter-Jefferson oynamamış ama yinede yenmişiz.Nachbar azmış 35 sayıyla.Doğal olarak meydan ona kalmış.Bu arada Jamal Magloire niye oynamadı?
« Yanıtla #68 : 13 Ekim 2007, 14:07:30 »
--
Ziyaretçi

Magloire oynadı  grin 18 dk süre aldı 4 sayı-5 ribaunt yaptı.
« Yanıtla #69 : 13 Ekim 2007, 16:31:57 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Maçlarda süprizler bitmiyor detroit,cleveland ve dallas kaybetti ,heat dibe vurdu merak ediyorum riley ne zaman wade 'i ne zaman kullanmayı düşünüyor neyse bu akşamda görevimizi yerine getirelim

vs    Dallas beklenmedik şekilde bulls dan yenilgi aldı ama bu onların kötü olduklarını göstermez,wizards da ethan thomas açık kalp ameliyatı olunca takım haywood a kaldı bence dirk ve howard için bulunmaz fırsat ama arenas,butler,jamison üçlüsü etkili olur songalia da onlara destek verirse kazanmaları içten bile değil maç dallas a yakın dicem ama dünkü bulls performansları kafamı karıştırdı bence arenas ağırlığını koyar wizards maçı kazanır

vs    Aynı grubun iki takımıda hala bir galibiyet alamadı ,heat aldığı mağlubiyet ile saç baş yoldurdu özellikle j-will ve walker ın kötü performansları yenilerden sadece mark slaughter ın idare eder bir görüntü çizmesi heat için en büyük  handikaplar,anlaşılmayan bir noktada riley hala wade e yer vermedi anlamak mümkün değil,bobcats gene dengesizliğe devam ediyor j-rich in gelişi ile değişim olur demiştim ama geçen sene gibi takımda her maç ayrı skorer oluyor g-wall yok piyasada ve  emeka kötü oynuyor 2 maçtır maçta herşey olabilir ama benim favorim bobcats kazanır zorlansada

vs    Indiana beni şok etti bu sene onlara pek şans vermiyordum ama süperstarı jerman o neal ameliyat yüzünden olmamasına rağmen kendilerine göre daha iyi bir kadroya sahip hornets ı yendiler ama seattle da yeniden yapılanma derdinde,maça gelirsek yüksek skorlu olmaya aday hatta toplamda 200+ olur mantıklı düşünmek gerekirse seattle bu maçı rahat kazanır

vs     Sloan ilk maçta gençleri denemiş ve bucks ikinci yarıdaki etkili oyunu ile maçı kazanmıştı,genel olarak bakarsak bogut,c-vill,ji lian gibi etkili uzunlara sahip olan bucks utah karşısında etkili  olur helede boozer gibi pota altında etkili bir oyuncusundan yoksun olması en büyük handikapı utah ın,dün akşam utah fena oynamadı brewer,deron ve mialsap ın etkili oyunu ile detroit i rahat geçtiler bunun morali ile bucks ı yenerler

vs    Gecenin en güzel geçmeye aday maçı nash vs cp3 olması ayrı güzellik ,amere yok ama skinner da sakat nerdeyse shawn marion pivot oynucak grin maç yüksek skorlarda bitmeye aday suns maçı alır
« Son Düzenleme: 13 Ekim 2007, 16:33:44 Gönderen: lordapo » Logged

« Yanıtla #70 : 13 Ekim 2007, 20:25:41 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

Boğa, Dallas'ı Vurdu

United Center'da 19.530 kişi önünde oynanan maçta Chicago Bulls evinde konuk ettiği Dallas Mavericks'i 100-92 ile geçti.

İlk devresi 53-49 biten maçta ilk çeyrekte iki takım toplam 63 sayıya imza atarken Bulls 33, Mavs 30 sayı yaptı.

3.çeyrekle beraber dengeli giden maçta Bulls 2.devreyi de 47-43 önde tamamladı.

Bulls'da Deng 18 sayı-4 ribaunt, T.Thomas 13 sayı-7 ribaunt, Hinrich 9 sayı-6 asist, Gardner 7 sayı, Noah 11 sayı-7 ribaunt, Duhon 9 sayı-5 asist ve Gray 14 sayı-10 ribaunt'la oynadı.

Dallas'da Nowitzki 11 sayı-6 ribaunt, Harris 4 sayı-6 asist, Stackhouse 9 sayı-2 asist, J.Howard 18 sayı-4 ribaunt, Diop 6 sayı-4 ribaunt, Barea 17 sayı-5 asist ve Ager 9 sayı-4 ribaunt'la oynadı.

Melo Şov Yaptı/Denver Kazandı

Coors Event Center'da oynanan maçta Allen Iverson ve Carmelo Anthony'li Denver Nuggets, Portland Blazers'la karşı karşıya gelirken Melo'nun çoştuğu gecede Nuggets maçı 118-102 kazandı.

ilk çeyrekte 32, ikinci çeyrekte de 32 sayı atarak devreyi 64-56 önde kapatan Denver Nuggets, 3.çeyrekte de rakip potaya 33 sayı yollayarak maçı koparttı.

Oynadığı oyunla büyüleyen Carmelo Anthony;

7-13 şut isabetiyle 22 sayı-7 ribaunt-5 asist-3 top çalma yaparken, ekürisi Allen Iverson ise 17 sayı-4 asist-4 ribaunt yaptı.

Marcus Camby 14 sayı-6 ribaunt, Wafer 10 sayı-2 asist, Kleiza 19 sayı-3 asist, Roberson 13 sayı-5 ribaunt ve B.Jones 10 sayı-3 ribaunt'la oynadı.

Blazers'da Jack 8 sayı-2 asist, Webster 19 sayı, Aldridge 10 sayı-8 ribaunt, T.Outlaw 18 sayı-4 ribaunt, T.Green 13 sayı-4 ribaunt ve Frye 11 sayı-6 ribaunt'la oynadı.

Made in KE Fantastic
« Yanıtla #71 : 13 Ekim 2007, 20:28:48 »
--
Ziyaretçi

heat dibe vurdu merak ediyorum riley ne zaman wade 'i ne zaman kullanmayı düşünüyor neyse bu akşamda görevimizi yerine getirelim
Geçen bir habere denk geldim..Kesin olmadığı içinde herhangi bir şekilde haberini yapmadım..Sadece şuan ortada dolaşn bir söylenti var Wade'in pre-season'da oynamayacağı hatta belkide normal sezonda Kasım-Aralık ayını bile kaçırabileceği şeklinde..Eğer böyle bir olay netleşirde gerçeklik kazanırsa Heat'in işi çok ama çok zor..
« Yanıtla #72 : 13 Ekim 2007, 20:31:57 »
Cihan
359
Superstar

Üyelik Bilgileri

Darbe üstüne darbe yiyoruz..Penny artık sazı eline alır angry Hakikaten doğruysa (ki inş sadece söylentide kalır) çöpe atılacak bir sezon daha olur bizim için  cry
Mesele beklemektir
« Yanıtla #73 : 13 Ekim 2007, 20:35:26 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Kemal Abi'nin bahsettiği şeyle ilgili bende bir yerde birşeyler okumuştum.Yani doğruluk payı oldukça yüksek bir haber ki bu haberin doğru olması halinde Miami yanmıştır demektir.
Zaten Wade'li halde bile iddaalı bir takım değil,Wade'siz bir Miami'yi düşünmek istemiyorum.İnanılmaz bir çöküş içine girerler.
Lige kötü başlarlarsa da zaten lottery'ye oynasınlar daha iyi,hiç yoktan takıma adam akıllı bir point-guard katarlar bu drafttan..
« Yanıtla #74 : 13 Ekim 2007, 20:40:01 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

bende koç kararı ile oynamadı diye biliyorum..ovv wade de aralık'a kadar olmazsa heat lotaryaya oynar Smiley
« Yanıtla #75 : 13 Ekim 2007, 20:41:40 »
Cihan
359
Superstar

Üyelik Bilgileri

Lakers olduk şerefsizim tongue Cheesy Cheesy Grin

Mesele beklemektir
« Yanıtla #76 : 13 Ekim 2007, 20:51:57 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

Lakers olduk şerefsizim tongue Cheesy Cheesy Grin

biz hiç değilse play-off'umuzu yapıyoruz..ha lakersın injury avatarıda vardı bende buyurun;

« Yanıtla #77 : 13 Ekim 2007, 21:31:36 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Şaka bir yana minnesota ve heat bu sene lotaryaya oynucak gibi seneye acaip pg lar geliyor
kapan kendini kurtarır beyler

« Yanıtla #78 : 13 Ekim 2007, 21:50:50 »
Kaan Mert
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

O haberleri bende duydum ki belli zaten geçen seneki play-off'ta yok yere oynadı . Ameliyatını olsa bu seneye aslanlar gibi başlayacaktı . Benim zaten umudum yoktu şu Kasım Aralık ayıyla ilgili . All-Star arasında kadar form tutar ondan sonra ritmini bulursa ne ala ama bu ara verim alınmaz . Lotarya konusunda ise bu kadroya sahip bir takım lotaryaya oynamaz , oynamamalı bence ama tabi durumlar neyi gösterir bilinmez .

PS = Günün maç yorumlarını da birazdan yaaparım Cheesy Nasılsa Bobcats banko Tongue

« Yanıtla #79 : 14 Ekim 2007, 01:38:28 »
Kaan Mert
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Geçe kaldık bu sefer . 30 dk içinde maçlar başlayacak . Bakalım Miami ne yapacak . Artık bizi üzmesin bu takım olacak iş değil . Neyse bu akşam banko Şarlot oynayacam . Tutmazsa da bende var bişeyler Cheesy Başlayalım da ..

vs  = Dallas dün gece deplasmandaki ilk maçını kaybetmişti . Genç Barea oldukça etkiliydi maçta ama Bulls'un takım oyunu onlara zor anlar yaşattı . Şimdi karşılarında Wizards var ki onlarda ilk kez başkentte sahne alıyor bu gece . Arenas her ne kadar Cavs maçında sahneye fazla çıkmadı ada çıkamadı . Attıklarının çoğu karavana old . Bakalım bu gece nasıl bir oyun ortaya koyacak . bence Dallas alacaktır bu maçı .

vs  = Miami güneydoğu grubunda diğer ekiplere karşı iki maç yaptı hüsran . Detroit'e bir maç yaptı hüsran  .Hangini birini kazanacakalr bilemiyorum normal sezonda . Bu akşamda Charlotte ilk kez seyirci karşısında ve ''banko'' olarak sahaya çıkıyorlar . Gerçi onlarda 0-2 gibi kötü bir seriyle başlasalarda bu akşam bunu çevirebilecekelrini düşünüyorum . Bizim takımdan geçmiş artık bunlar .

vs  = Valla dün gece James'e karşı Durant için ayrı bir tevrübe oldu ama dünün yorgunluğu bu geceye muhtemelen yansıyacaktır . 'o'Neal'ın sakatlığı onların işlerini zora soksa da kendi hallerinde başa çıkablecekleri takımlar mevcut . Bunlardan biti de Seattle . Genç dinamik bir kadrosu var yeniden yapılanma içerisinde belkide en çok bocalayacakalrı dönem ilk maçlar . Bence Indiana alacaktır maçı .

vs  = Memo ve Boozer'ın olmayışı . Ki en azından Memo'yu biraz dinlendirmesi bekleniyor Sloan'ın . Bunun yerine o bölgede Millsap , Krilenko gibi isimlerin olacağı Utah açısından kötü durumlardan biri . Üstüe Bucks'ın 3 gün önce Salt Lake'de maç kazanmış olması ve Detroit maçının yorgunluğu . Bucks bu 2. Jazz maçını da kazanacak güçte . %51'e %49 Bucks'ta şans .

vs  = Seyir açısından oldukça zevkli bir maç olacağı kesin zaten . Paul ve Nash gibi iki yıldız guardla maç daha da şenlenecektir . Suns'ın eksiği Amare ki Chandler'da burada oldukça etkili olacaktır . Suns bu bölgede sıkıntılı . Bol skorlu geçmesi muhtemel  , her ne kadar eksikleri olsa da Suns Suns'tır . Maçın favorisidir .

Sayfa: 1 2 3 [4] 5