+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Tartışma Platformu Arşivi (Moderatör: Dağlar)Konu:
 2007-2008 Nba Regular Season

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1] 2 3 ... 11   Yukarı git
Konu: 2007-2008 Nba Regular Season  (Okunma Sayısı 6111 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 29 Ekim 2007, 12:40:33 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-1 Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
2007-2008 Nba Regular Season

Vatana millete hayırlı olsun nba tv yada sport + ı olan nbaseverleri uykusuz geceler bekliyor henüz belli değil
,ama murat murathanoğlu ve yiğiter uluğ olmayabilir ama kesin olan birşey var kaan kural nba tv de yorumculuğa devam edicekmiş neyse maç yorumlarını,maç tahminlerini ve normal sezondaki maçlarla alakalı herşeyi buraya yazabilirsiniz ama uyarıyorum maç tahminlerinde şu kazanır ,şöle oynar,ezer geçer gibi kısa yorumları anında tarafımdan çöpe atılcaktır dediğim gibi yeni sezon bütün global nba takım fanlarına ve izliyicelerine hayırlı olsun

« Yanıtla #1 : 29 Ekim 2007, 16:31:02 »
Nihat Emre
Go Sonics Go Durant and Green
All-Star

Aşkımmmmm!!!!!!!!!

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: 2007-2008 Nba Regular Season

Siftahı ben yapayım bari;

İlk gün salıyı-çarşambaya bağlayan gece 3 maç oynanacak...

:Favorisi olmayan bir karşılaşma maçta kazanmasını beklediğim taraf Portland TrailBlazers nedeni ise Spurs regular seasonda pek gaza basmıyor ancak onların yeri play-off onun için tabi birazda heyecan olabilir oyuncularda ona rağmen Portland diyorum...Greg Oden'ı kaybettikten sonra iyi bir pre-season geçirdiler bu da benim gözümde onları favori kılıyor...

:Lakers'da Lamar Odom yok bu bir handikap onlar için Rockets ise genelde sezon açılışlarında pek iyi bir performans çizmiyor bu nedenle Odom olmamasına karşın Lakers diyorum...

: Jazz'in bu sezon aradığı skoreri bulduğu bir sezon olabilir...Ronnie Brewer bu sezon pre-seasondan önce bazı açıklamalar yapmış ve bu takımın skoreri ben olacağım demişti ve ardından pre-seasonda harika bir performans göstermişti.GSW cephesinde ise J-Rich'siz bir sezon başlayacak ve handikap mı değil mi göreceğiz.Onun yerine alınan Brandan Wright bana pek umut vermedi.Benim gözümde bu maçı Jazz rahat alır diyorum...

« Yanıtla #2 : 29 Ekim 2007, 18:31:22 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-1 Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Aslında yarın akşam yazmam gerek ama emre başlattı bende devamını getireyim
öncelikle bütün nbaseverlere hayırlı olsun yeni sezon ama bu sezon ben son 10
yıldır çekişmeyi en üst düzeyde yaşacağamız bir sezon olacak gibi neyse herkeze
sakatlıksız,vukuatsız ve skandalsız bir lig diyelip maç tahminlerine başlıyalım

vs    Aslında her iki takımda pre season da iyi bir performans
sergiledi ama portland cephesinde oden ve roy sakatlıkları can sıktı ama le marcus
frye ve webster ın performansları umut verdi,sas da bir değişiklik yok bıraktıkları
yerden devam ediyorlar bowen a alternatif olarak ime udoka yı dahil ettiler takıma
bence bu maçta süpriz olmaz seyirci desteği ile sas maçı kazanr

vs    Pre season açısından iki takımda normal bir performans
sergiledi ,utah da sorunlar rafa kalktı gibi brewer ın performansı yüzleri güldürüyor
kanayan yaraları olan 2 numara için ilaç olcak gibi ,gsw de işler aynen devam don nelson
geçen seneki gibi bir uzun dört kısaya devam edicek gibi ama azubuke bu sene
patlama yapabilir maça dönersek bol skorlu olmaya aday bence zorlansada utah
kazanır

vs    Gecenin maçında lakers rox u konuk ediyor,lakers da
kobe sakat bu maç oynayıp oynamıcağını bilmiyorum ama odom ,bynum ve mihm
elinden geleni yapacaktır,rox da francis dışında sorun yok gibi iyi bir pre season
geçirdiler eğer francis de eski günlerine dönerse batıda rahat play off yaparlar
maça gelirsek rox kazanır

« Yanıtla #3 : 29 Ekim 2007, 20:18:43 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

şimdi yazamda yarın işim falan olur smiley

vs  maçı kestirmek zor ama son şampiyon kazanır gibime geliyor..lamarcus bu maçta çoşacaktır..duncan biraz bu maçta duruk olabilir ama tony ve manu bu maçta çok pis patlayacaktır..portland'da jarret jack ve webster'a dikkat etmek gerekir..sonuç olarak spurs alır bu maçı...

vs    bu maçta boozer ve kirilenko'nun performansları utah'ın kazanıp kazanmayacağında büyük rol oynuyor..eğer ikiside iyi bir maç çıkarırlarsa utah zorlanmadan bu maçı alır gibi..eğer ikiside gününde olmaz baron çoşarsa utah'ın işi zor..bu maçı kestirmek zor ama yinede içimden utah demek geliyor...

vs    kobe bu maça yetişir ama odom'un oynaması zor..turiaf'da iyi bir istatistik bekliyorum..rox daha bazı şeyleri oturtamadı..t-mac gününde olmaz ve kobe'de çoşar ise bu maçı alırız..lakers kazanır diyorum..
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #4 : 29 Ekim 2007, 20:26:22 »
El C3m0
Rookie
**

Şampiyon yap bizi!

Üyelik Bilgileri

Portland sürpriz yapabilir,diğer maç tam ortada ama burun farkıyla Utah diyorum.Sizde fark yemesseniz iyi bence grin
« Yanıtla #5 : 29 Ekim 2007, 22:37:34 »
ckaraali
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

ya bababalar konu dışı olacak ama sport + nın sıfresını nasıl actırabılırım?
« Yanıtla #6 : 29 Ekim 2007, 22:55:59 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-1 Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Burası uydu forumu değil gözüm mach1 yada uzmanws de cihazın neyse ona göre
bilgi alırsın

« Yanıtla #7 : 30 Ekim 2007, 13:41:20 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
Moderatör
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

vs  Sonunda nba yeni sezonu başlıyor valla bu sene sanki daha uzun bir tatilmiş gibi geldi baya bi hasret kaldık Cheesy Açılış maçınında Sas'ın karşısında kolay bir rakip var Portland genç oyuncularla dolu bu sene draftta 1 numara olan greg oden gibi dev bir pivota sahipler ondan çok şey bekleniyordu herşeyleri onun üzerine kurulmuştu ama malesef ciddi bir sakatlık yaşıyor ve sezon boyunca oynayamayabilir eğer oden olsaydı Sas'ı biraz zorlardı diye düşünüyorum ama karşısında duncan gibi tecrübeli bir uzunda olacaktı tabiki..Neyse sonuç olarak kadrosunu ilk 5 ini koruyan sas bu maçı alır diyorum..

vs  Playoff serisine kaldığımız yerden devam ediyoruz Golden kaybettiği serinin intikamını bu maç alabilir ama kadrosunda büyük bi eksiklik var richardson gibi bir yıldızları yok ve onsuzda bu sezon baya zorlanacaklar bence bütün yük ellis ve baron üzerine bindi,Utah deseniz kadrosunda büyük değişiklikler yok ilk 5 ini korudu.. Boozer geçen seneki gibi sağlam ve kirilenkoda geçen seneden daha iyi bir performans çıkarırsa bu maçı alırlar diye düşünüyorum Memo gururumuz bakalım sezonun ilk maçında nasıl oynayacak heyecan vardır şimdi Cheesy Utah maçı alır..

vs  Bu maçta kobe oynuyormu oynamıyormu bilmiyorum şu an yanlış birşeyler söylemiyeyim.. Eğer oynarsa tmac vs kobe karşı karşıya gelecekler ve çekişmeli bir maç ortaya koyacaklardır.. Bu sene kobe takaslarla ilgili hep gündemde kalan oyuncuydu 2 senedir aynı gündem konuları ama kobe lakers'ta kalmayı tercih etti.. takımı gençlerle beraber biyerlerde getirmeye çalışıyor umarız bu sene 1.turu geçerler playofflara girip sezonun başındanda bunları konuşmak olmaz ama Cheesy
Houston steve gibi sorunlu bir oyuncuyaa sahip.. bunun dezavantajlarını ilerleyen günlerde,aylarda yaşayacaklardır Cheesy ama steve istediği ortamı bulursa kafasını sorunlarla uğraştırmassa hala iyi performanslar ortaya koyabilen bir oyuncu o potansiyele azda olsa sahip bakalım tmac steve yao üçlüsü ne yapacak izleyip göreceğiz gerçi nası izliceksek okul var ve bu maçın tv de tekrarı yok Cheesy houston alır diye düşünüyorum..

Bütün takımlara yeni sezonda başarılar diliyorum Cheesy

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #8 : 30 Ekim 2007, 14:18:15 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
Yönetici
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Evet maçlar başladı . NBA tv'miz ok ama Sport+ sağolsun maçlardan ayrı kalmayacaz . Bu gecede üç maç var NBA'de . Utah maçını seyredecem . Görelim ilk maçta ne yapacaklar özellikle Millsap'ı çok merak ediyorum . Oyununu geliştirebildiyse ne mutlu .. Başlayalım yorumlara . İlk gün diye katılım mı yüksek sanki Cheesy Neyse sonraları kalacaz galiba yine Apo abiyle Cheesy

vs  = Açılış maçalrı çoğunlukla sürprize açıktır . Spurs yüzüklerini alacak belki bir rehavetle maçaç ıkacak . Portland'da eksikler olsada - özellikle Oden - kazanabilecek durtumları var . Tabi Lemarcus ve Roy'dan en az birinin  biraz insanüstü katkılar sergilemesi lazım . Spurs kadrosunu koruyarak avantajlı bir giriş yapıyor sezona . Sistem belli oyuncula r belli . Sürprize açık maç ama bence sürpriz falan olmaz .

vs  = Gecenin en zevkli maçı olacak şüphesiz . Kobe'nin sakat olması biraz olsun Lakers'ta moralleri bozsa da (inş oynar da zevkli bir maç olur ) .. Houston'da Francis yine sorunlarıyla gündeme geldi sezon öncesinde bakalım oyununa nasıl yansıyacak bu . T-Mac'i en son gördüğümüzde geçen sene basın toplantısında göz yaşlarına hakim olamamıştı . Bu sezona nasıl girer ilk turu geçmek için hırs falan mı yapar bilemem ama bu maçta varını yoğunu ortaya koyar o kesin . Lakers Kobe olmazsa dayanamaz . Olursa da kazanabileckelerini sanmıyorum . Houston avantajlı olan taraf ..

vs  = Bu gece büyük bir merakle heyecanla beklediğim maç bu . Canlı yayını var ki abah kalkar kalkmaz açıcam TV'yi . Play-Off serisinde özellşikle pota altında büyük üstünlük sağlamıştı Utah , Golden'a karşı . Bu maçtada pota altında Boozer - Memo ve Millsap gibi isimlerle hakimiyeti kurabilirlerse almaları kolay olacaktır . Tabi GS taraftarı da 5 ay öncesinin intikamını almak için yine maç içersinde etkilerini göstereceklerdir . Biedrins kontratını uzatmayarak kafalarda soru işareti  bıraktı ama başak takımalr tarafından kontrat arıyorsa bu sezon adam gibi oynamak zoreunda . En azından geçen seneki performansını . Neyse uzatmayalım lafı . Utah avantajlı ancak Golden State Davis Jackson gibi silahlarını iyi kullanmayı becerirse bir şansı olabilir .

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #9 : 30 Ekim 2007, 16:54:32 »
NYK
The Doc
Yönetici
MVP

You shouldn't be so serious...

Üyelik Bilgileri

:Favorisi olmayan bir karşılaşma maçta kazanmasını beklediğim taraf Portland TrailBlazers

Nasıl yani? Yanlış anladım galiba...

Everything fall apart,after your footprints...
« Yanıtla #10 : 30 Ekim 2007, 18:10:17 »
Nihat Emre
Go Sonics Go Durant and Green
All-Star

Aşkımmmmm!!!!!!!!!

Üyelik Bilgileri WWW

:Favorisi olmayan bir karşılaşma maçta kazanmasını beklediğim taraf Portland TrailBlazers

Nasıl yani? Yanlış anladım galiba...
Yanlış anlama yok orada bana göre favorisi yok.Hatırlıyorsan 2006'nın şampiyonu Heat sezon açıkışında evinde Bulls'tan 40 sayı fark yemişti.

« Yanıtla #11 : 30 Ekim 2007, 18:11:53 »
Kaan Mert
Yönetici
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Sonuçta o Heat'ti . Ben herşeyi beklerim ama bu Spurs Cheesy

« Yanıtla #12 : 30 Ekim 2007, 18:27:59 »
NYK
The Doc
Yönetici
MVP

You shouldn't be so serious...

Üyelik Bilgileri

Oden'ı bile eklesen ve 100 maç yapsa bu iki takım ancak ve ancak 1'ini alabilir Portland bu kadroyla.Het gibi günü birlik bir takım değil Spurs.Burada bir ekolden,bir sistemden bahsediyoruz.

Everything fall apart,after your footprints...
« Yanıtla #13 : 30 Ekim 2007, 19:12:05 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

Show Time

Hasret bitiyor ve NBA'de 2007/08 Regular Season bu gece start alıyor.

Son Şampiyon San Antonio Spurs, Portland'la açılış maçına çıkarken, Mehmet Okur'lu Utah Jazz'de bu gece sahne alacak.

Los Angeles Lakers ise Houston Rockets'la kapışacak. Bu gece oynanacak maçların saatleri ve yayınları şöyle;

Portland @ San Antonio  (NBA TV) 02.00
Houston @ L.A. Lakers     04.30
Utah @ Golden State (NBA TV) 04.30

*Maçların tüm detayları NBATR'de olacak.

Made in KE
« Son Düzenleme: 30 Ekim 2007, 21:55:46 Gönderen: lordapo » Logged
« Yanıtla #14 : 30 Ekim 2007, 20:07:15 »
KE-Billz
One World One Dream
Admin
MVP

Pistons Head Coach Michael Curry

Üyelik Bilgileri WWW

Şampiyonu sıkar yarış grin Analiz yapmak zor daha ilk maçlar..Portland yeniden bir yapılanma yaşıyor evrim geçiriyor..Spurs bir ekol artık..Kadrosu oturmuş ne yapacağını bilen adamlar var..Spurs'ün fazla zorlanacağını düşünmüyorum.Rahat alırlar bu maçı.

Lakers'dan bir patlama bekliyorum aslında..Çok karışık ve sansasyonel bir off-season geçirdiler..Rockets hücum oyununu benimsemeye başladı..Lakers hücum yapan takımlara karşı aynı şekilde cevap veriyor..Lakers, Rockets'la değilde savunmacı bir Spurs'le karşılaşsa dağıılr derdim ama bu maçta Lakers kazanırsa şaşırmam.

Geçen sezon Batı'da ilk tur ve Yarı Finalde Utah savunmaya savunma, Hücuma hücumla karşılık veririm dedi.Bunu herkese gösterdi.Warriors yine müthiş tempolu oynayacak..Ancak karşısında hırs küpü bir Utah olacak..Off-season'da yaşananların olumlu etki yapacağını düşünüyorum..Deron Williams'ın asist olarak 10'u geçeceğini tahmin ediyorum..Utah kazanır.
« Yanıtla #15 : 31 Ekim 2007, 15:57:26 »
Kaan Mert
Yönetici
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

İlk gecenin uğurundan mıdır nedir bomba gibi girmişiz Apo abi .. Böyle devam eder inşallah ..
  Kobe'de ilk geceden 45 attı bakalım devamında neler yapacak .
  Neyse bu akşam maçalr çoğalıyor bizede yorumlamak düşüyor ..

vs  = Orlando sezon başında Van Gundy'yi takıma aktarak önemli bir iş yaptı .
 Pre-seasonda oldukça diri gözüken Orlando çok canlar yaktı . Neden bunu regular'da göstermesinler .
 Hedo sisteme iyi oturdu preseasonda etkili maçlar çıkartıyordu . Keza Howard pota altında geçen yılda
 oynadığı play-off'ların etkisiyle bir yıl daha tecrübe kazanmış oldu . Orlando bence bu sene güneydoğu'nun
 favorisi . Bu maçın da .

vs  = Gruptaki sıralama için takımların birbirleriyle oynadıkları karşılaşmalar oldukça
 önem taşıyor . Sixers pre-seasonda çok kötüydü bakalım bu sezonda her şeye rağmen kazanmaya oynaya-
 bilecekler mi ? Toronto ise beklediğimden kötü bir off-season geçirdi .En azından hamle bakımından .
 Bu maçı kazanacaklardır ancak herşley geçen seneki gibi kolay olmayacak Atlantik'te .

vs  = Washington'dan bence bu sene cacık olmayacak . Takımda tek oynayan
 Arenas olacak ki oda kontrat bulabilmek için . Kalacağını da zannetmiyorum burada . Indiana pre-seasonda oldukça
 etkili maçalr çıkardı . Özellikle O'Neal'ın yanında Foster'ında ribauntlara pozitif katkı yapması pota altında
 Pacers'ı daha aktif kılıyor . Pacers alır bu maçı .

vs  = Carter off-seasonda takımda kaldı bence yazık etti kendine . Burda en fazla Nets ile
 2.turu grür oda bu sene güçlenen Doğu'da play-off yapmalarına bağlı . ben onu da sanmıyorum ya . Kidd-Carter-Jeff
 üçlüsü bir türlü tutmadı bundna sonra da zor gibi . Bulls genç bir ekip kurdu geçen senede zirveyi hedeflediklerini
 oynadıkları oyunla play-off'lardaki başarılı performanslarıyla gösterdiler . Bu maçı alacakalrdır .

vs  = Bibby'nin skatlanması kötü oldu . En azından b sene Martin'in de etkili performansı
 ile birşeyler başarabilirlerdi . CP3'lü Hornets karşısında oldukça zorlanacakalrdır . Artı birde pota altında ribaunt canavarı
 Chandler olunca avantaj tamamen Hornets'e geçiyor . K.Martin coşabilir bu maçta ancak Hornets kazanır .

vs  = Spurs açılış maçını zorda olsa kazandı ve şimdi Memphis deplasmanındalar . Memphis
 geçtiğimz seneden çok farklı  .Bir kere Gasol geldi iki tekrar play-off kovalamak istiyorlar . Pota altına da Milicic'i takviye
  ettiler . Gençlerde başarma arzusu içinde . Sezonun ilginç takımlarından olabilirler . Spurs yine sürpriz yapmam
 diyecem ama pek güvenmiyorumda .

vs  = Cavs TheQ'da final hezimetinin ardından Dallas'ı ağırlıyor . Açıkçası geçen seneki final
 bizi hiç tatmin etmedi o doğr . LeBron gibi bir oyuncuyu yanlış tanımadıysam yazın sürkli finalleri düşünerek çalışmıştır .
 Bu sezon patlama yapabilir .Otoritelerde MVP adayları arasında onu gösteriyor . Hadi hayırlısı . Dallas ise ayrı bir
  play-off takımı geçen senenin . Geçen yıl normal sezona hiç iyi başlayamamışlardı ancak sonrasında muhteşlem
 bir seri yakalamışlardı . Bakalım bu maç bir çok şeye gebe ancak bne Dallas alır diyecem .

vs  = Seattle bu sezonun tam bir soru işareti . Durantlı kadrosuyla pre-seasonda pek
 etkili olamadılar . Hatta son maçta Durant sakatlandı ve sezon açılışını kaçıracak deniliyordu . Sonralarıda yetişecek
 dendi . Son durumu bende bilmiyorum ancak oynarsa biraz da olsa avantajları olur . Denver ise Ivy - Melo ve K-Mart'lı
 enfes akdrosula yepyeni bir sezona başlıyor . Geçen sene Ivy ve Melo sezon başında burada değildi ve kayıplarda o
 zamanlar verilmişti . Ivy'de pre-seasonda gördük ki formda . Denver banko alır bu maçı .

« Yanıtla #16 : 31 Ekim 2007, 19:09:10 »
DwyaneWadeCns
Moderatör
MVP

Üyelik Bilgileri

3te 3 yapmışım bravo bana Cheesy uzun bi yazı bizi bekliyor elimden geldiğince kısa yazmaya çalışıcam Cheesy

vs  Sixers pre'seasonda kötü bi grafik çizdi.Zaten yapılanmakta olan bir takım önümüzdeki 2-3 sene içinde yerine sistemine düzenine oturcak bi takım onun için bu maçta şansının pek fazla olmadığını düşünüyorum...Bütün skor yükü Iguodala ve andre miller da olacak bu sene.. korver ve dalembert den çok şeyler beklemiyorum korver arada bi patlayabilir belki ama pek sanmıyorum..Toronto'da ise uzun aradan sonra playofflara girdiler ve bu sezonada iyi hazırlandılar.. bosh'un liderliğinde bu maçı kazanacaklarını düşünüyorum calderondan çok sey bekliyorum...

vs  Bu maçı direk orlando alır diyorum çünkü Mil bu sene kaydadeğer hiç birşey yapmadı yada yapamadı..Orlandoda howard pota altını domine edecektir eğer faul sorunu falan yaşamassa..Bogut kendini geliştirdimi bilemiyorum mutlaka geliştirmiştir ama howard'a karşı koyabileceğini sanmıyorum..Mil bu sene zorlanır redd gene tek başına belki bell in yardımınıda alarak birşeyler yapmaya çalışacak..

vs  Çekişmeli bir maç olacak bence..Arenas geçen sene mükemmel bir performans çıkardı bu sene de kaldığı yerden devam edecektir bence..Was'ın kadrosundada büyük değişiklik yok jamison-arenas butler gene üçü sahada olduğu sürece elinden geleni yapacak oyuncular..İndianada aynı şekilde oneal ve tinsley birşeyler yapacaklar ama bence indiananin artık büyük bir değişime girmesi gerekiyor her sene aynı şeyler yaşanıyor çünkü hiç birşey yapamadan rezil bir sezon geçiriyorlar maçı was alır..

vs  Nets bu sene pek birşey yapamaz 3 tane yıldız oyuncuları var ama o yıldız oyuncular yanlış takımlarda yanlış ortamlarda bir araya geldiler onun için onlardan tam verim alınabileceğini sanmıyorum Carter Kaan'ında dediği gibi bu takımda durmakla hata yaptı belki son bi şans diyip kaldı belki gidemedi bilemiyorum..Bu sene kidd gene triplelerini yapar carter jeferson arada patlama yapar ama bu kadroyla özellikle düzgün 1 pivotları olmadan bu kadroyla doğuda çok zorlanacaklar.. ve Chicago şampiyon olmak istiyor bu sene deng falan çok iyiydi kaldığı yerden devam ederlerse bu sene chicago birinciliği zorlar bu maçıda alır Cheesy

vs  Çekişmeli bi maç olucak gibi duruyor.Cavs'ın değişiklik yapmaya pek ihtiyacı yoktu..Lebron üzerine kurulu bir takım çaylakları her sezon daha iyi oluyor gibson falan final serisinde lebrondan daha iyiydi.. Hugnes gibi skot yükünü sağlam olduğu sürece taşıyabilecek bi oyuncuları var doğudaki takımlar arasından zorda olsa iyi bir yere gelirler..Dallas deseniz tecrübeli howard'ıda kadrosuna katarak işini garantiye aldı.. Sistemi 2 senedir 2006 playofflarından beri iyice oturmuş bir takım geçen sene nelson'a çarptılar bu sene batıda birinciliğe oturmaya çalışacak yapar diyede düşünüyorum ve bu maçıda sistemli takım oyunuyla alır..

vs  Sas yorgun olacak portland maçından dolayı..Ama memphis çok zorlu bir rakip değil.Memphis te yavaştan yapılanma yolunda olan bir takım bu sene gason gitseydi yapılanma için daha iyi olacaktı..Ama gasol mike miller rudy gay ve çaylak conley birşeyler yapacaklar işte kadro genç yetenekli gelişmekte olan oyuncularla dolu 2-3 seneye daha iyi yerlere gelecektir maçı Sas yorgunluğuna rağmen biraz zorlanarak alacaktır..

vs  Çekişmeli bir maç olacak bence hornets kadrosuna jason richardson gibi tecrübeli ve skor yükünde katkı sağlayacak bir oyuncu aldı..ilk 5 i bu sene hornetsin baya iyi oyunculardan oluşuyor yedek kadrodada tecrübeli isimler var.. uzun olarak chandler' a güveniyorum bu sene daha iyi şeyler bekliyorum ondan.. hornets bence bu maçı alır sacremento bi boşlukta kevin martin bibby birşeyler yapmaya çalışıyorlar işte artest sorundan başka birşey değil..

vs  Seatle kevin durant'ı alarak rebulding adına büyük bir adım attı ray allen i gönderdi takımı gençleştirdi önümüzdeli 3-4 sezonu düşünerek.. Durant pre seasonda varla yok arasındaydı ama nba ortamına daha alışamadı ilk zamanlar dnegesiz sonuçlar vereceğini düşünüyorum zamanla alışacaktır.. (inş) ray allen da gidince bu sezon durant'ta bindi bütün yükler..Szczerbiak'ı alarak biraz forvet yedeğini düzeltti.. bakalım neler olacağı belli değil..Denver daha camby sakatı galiba... sağlam giremiyorsa bu sezona camby sezon boyunca sorunlu olacak demektir.. martindede bi sorun var galiba tam bilemiyorum yanlış olmasın..Melo-AI ikilisi sağlam kalır ve aralarında anlaşabilirlerse playoff yaparlar batıda 4 yada 5.ci olabilirler.. maçı denver alır..

Ohh bee bitti Cheesy sıkılmadınız umarım..
« Son Düzenleme: 31 Ekim 2007, 20:17:53 Gönderen: DwyaneWadeCns » Logged

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #17 : 31 Ekim 2007, 19:52:53 »
magic mania
Magic Johnson #32
Editör
All-Star

Üyelik Bilgileri

bush'un liderliğinde bu maçı kazanacaklarını düşünüyorum calderondan çok sey bekliyorum...
eheh,Bush'un liderliğinde başarılı olacak bir takım düşünemiyorum..

« Yanıtla #18 : 31 Ekim 2007, 20:03:06 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

vs  off-seasonda orlando iyi bir kadro kurdu heleki lewis hamlesi baya iyiydi..darko'yu takımda tutsalar daha bi hoş olacaktı...bucks'da andrew bogut maça yetişecek galiba..yinede dwight'lı orlando bu maçta daha ağır basıyor...

vs  toronto için kolay bir maç olabilir ama sixers'da küçümsenecek bir takım değil..andre miller ve igoudala'ya dikkat etmek lazım...yinede toronto diyorum

vs  wizards pre-seasonda hiçde iç açıcı bir performans göstermedi ama indina gerçekten iyiydi yani..bu maç ortada ama indina bir adım önde..indiana alır diyorum

vs  nets'in son halini pek bilmiyorum, chicago ise yine iddalı bir şekilde lige girdi..carter ve kidd iyi bir oyun sergilerse bu maçı nets alabilir..ama yinede içimden chicago demek geliyor...

vs bibby'nin sakatlığı nolara bir hançer gibi girdi grin ..k.martin ve ronron onun yokluğunda yine öne çıakn oyuncualr oalcaktır...ama karşıda paul ve david west'li hornets var işler gerçekten zor..hornets onlara göre bir adım önde..hornets alır bu maçı...

vs dün spurs portland önünde kazanmayı bildi...bu sefer işleri daha zor bu seneye güçlü bir kadro ile giren memphis var yinede ben son şampiyona güveniyorum...spurs alır bu maçı...

vs  lebron'lu cavs'ın off-seasonda bir hamlesini göremedik çekirdek kadroyu koruma ayaklarına yatıyorlar ama insan hiç değilse 1-2 önemli takviye yapar..onu da yapmadılar..önlerindeki rakip batı'nın en güçlü ekiplerinden biri josh howard ve dirk'lü dallas...bi aksilik çıkmazsa bu maçı dallas alır

vs  seattle ray allen ve lewis'e yol verdikten sonra drafttanda durant'ı alınca yeni yapılanmaya girdi..durant zaten bu sezon oden'ın yokluğunda çoğu kişinin roy adayı..ama önlerinde güçlü bir iverson ve carmelo'lu denver var..bir terslik olmaz bu maçta, banko denver alır...

dünkü tahminleri ile apo abiyi kutluyorum..ayrıca kendimide kutluyorum grin

vs  lamarcus bu maçta çoşacaktır..ama tony ve manu bu maçta çok pis patlayacaktır..portland'da jarret jack ve webster'a dikkat etmek gerekir..
« Yanıtla #19 : 31 Ekim 2007, 20:17:23 »
DwyaneWadeCns
Moderatör
MVP

Üyelik Bilgileri