+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Tartışma Platformu Arşivi (Moderatör: Dağlar)Konu:
 2007-2008 Nba Regular Season

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 11   Yukarı git
Konu: 2007-2008 Nba Regular Season  (Okunma Sayısı 6285 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #20 : 31 Ekim 2007, 21:04:06 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: 2007-2008 Nba Regular Season

Sezona formda başladık gerisi gelir inşallah bu akşam program yoğun elimden geldiği kadar iyi analiz
edicem isim yanlışları ve imla hataları için affınıza sığınıyorum

vs    Evet hedo da bu akşam sahne alıyor,valla lewis in durumunu bilmiyorum ama
d-how ilk maçlarda baya çoşuk bir performans sergiledi bence lige yayarsa orlando yu taşır bu akşam
hedo nun ilk beş başlaması tehlikeye girebilir van gundy keith bogans ın ilk başlıyacağını sölemişti daha
önce bence büyük ihtimal hedo yu dışardan maçı ateşlemesi için alıcaktır van gundy,bucks da herşey aynı
redd-c vill-bogut-mo pete e bakıyor takım ersan da gitti noel,mason,simmons ve jian lian da katkı yapabilir
dicem ama orlando bence onlara bir boy büyük gelir magic maçı rahat kazanır normal şartlarda

vs     Atlantiğin iki takımı arasındaki maçta ağır basan takım raptors,mo pete gitti
ama yerine kapano yu aldılar bosh,garbajosa,ford ve bargnani en büyük kozları delfino ve calderon da
katkı yapabilir,phily eski günlerinden çok uzakta takım sırtını igy ve dalembert e dayamış durumda ama
w green ve t young katkı yapabilir bu sene maça gelirsek toronto banko alır

vs    Pacers ın pre season performansı gözümü korkuttu valla koç değişikliği
yaradı takıma sanırım,washington aynı tas aynı hamam pota altı Allah a emanet valla digou ve o neal
için bulunmaz fırsat bence muphy bile kariyerinin maçlarından birini oynayabilir bakalım valla favorim
pacers

vs  Gecenin maçı desek yeridir,iki takımda eh işte bir pre season geçirdi
ama bulls da kontrat yenilenmesi beklenen yıldızları gordon ve deng sorunu hala devam ediyor ama
sorun olcanı sanmam,nets uzun sorununu willams ve moglaire alarak çözdü ama carter,kidd ve r -jeff
in eline bakıyorlar üstüne maça gelirsek her iki takımada yakın ama mantığım bulls diyor kazanır bulls

vs    Valla bibby sakat fazla uzun uzadıya tartışmak yersiz zaten
sacramento lottary e oynar bence bu durumda new orleans kazanmaya yakın ama maçı sermezlerse
valla cp3 zorlanmaz fazla bu maçta bakalım mustafa shakur nası bir performans sergilicek karşısında
hornets kazanır

vs    Bu maç bence gecenin en çekişmeli karşılaşması olcak gibi nba in iki elit
pf  karşı karşıya ama darko milicic faktörüde süpriz olasılığını yükseltiyor ama yinede spurs yabana
atılcak bir takım değil bol skorlu olmaya aday bir maç bence spurs yorgun olsada kazanır

vs    Dallas son dakika hamlesi olarak howard ı aldı ama oynatazlar bu maçta
büyük ihtimal neyse cavs da pavlovic ve nicholas ile anlaştı ama verejao sorunu hala devam ediyor
godden ile ne kadar giderler Allah bilir bu akşam şansları yok gibi dallas ezer geçer

vs    Valla bu maçı izlemek lazım bence gecenin en skorlu maçı olur hatta bence
120 -130 ları bulması olası ,denver da camby yok ama k-mart sevenlerinin huzuruna çıkacak normal
sezonda ivy-melo ikilisi bombalamaya hazır zaten,durant belli değil ama green de yeter bu akşam
bol sayının olmasına ama denver seattle a boyun eğmez kazanır

« Yanıtla #21 : 31 Ekim 2007, 22:12:50 »
Suns Fan
Bilgi Yarışması 1.si
All-Star

Üyelik Bilgileri

Denver'da Chucky Atkins forma giyecek mi, bilgisi olan var mı ?
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

« Yanıtla #22 : 31 Ekim 2007, 22:14:43 »
Kemal Erdem
Ziyaretçi

Denver'da Chucky Atkins forma giyecek mi, bilgisi olan var mı ?
Atkins 6 hafta yok
« Yanıtla #23 : 01 Kasım 2007, 08:00:39 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Bu sezon formdayım demek ki takımları iyi analiz etmişim,bulls maçı haricinde hespini
tutturdum ama beni hayrete düşüren hidayet in performansı oldu takımın üçüncü skor
opsiyonu olmasına rağmen bucks potasına 24 bıraktı gönül isterdi memo da iyi bir performans
sergilesin neyse kemal erdem sonuçları girer artık

« Yanıtla #24 : 01 Kasım 2007, 16:40:07 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Nefis girdik sezona ya . Dün de bir Chicago'dan yattık . Neyse inşallah böyle devam ederiz . TNT gecesi 3 maç var Cheesy

vs  = İki takımda ilk maçında . Pre-Season'da karşılaşmışalrdı ve Detroit Heat benchine büyük bir üstünlük kurmuştu . Wade tabi ev sahibi ekibin en büyük eksiği bunu yanında karşıda Stuckey'in eksikliği ibraz olsun sevindirici . Shaq ve Davis'ten umutlu Heat bakalım nasıl bir performans sergileyecekler . Gecenin zevkli maçalrından olacaktır . Deplasmanda olmasına rağmen Detroit kazanan taraf olur .

vs  = İşte merakla beklediğim maç . Geçen sene Play-Off ta bu iki takımın hiç bir maçını kaçırmadım  .Bizlere nefis maçalr izlettirdiler . Geçen geceki maçta Memo hariç herkes mükkemmeldi Utah'ta . Özellikle Krilenko'Nun oyunun her alanına yaptığı katkılar , Boozer'ın oyunu domine etmesi , Brewer ve Millsap'tan gelen katkılar ile Uta hb sene de çok can yakar . Bakalım bu akşam Memo'yao'yu görünce karşısında gaza gelip oynar adam gibi . Utah alır Salt Lake'de Rox'a maç vermez .

vs  = Dün gece Seattle defans yönünden zayıf gözüktü ama hücumda iyiler . Suns'da aynı özelliklerde olunca bu maçta 120+ lara gidebilir . Dün gece Denver karşısında sona kadsar getirdiler ancak tecrübe faktörü fazlasıyla etkiliydi . Bu akşamda kendi sahalarında Suns ile oynuyorlar ki bu maçta onlar için kolay olmayacak . Nash Hill ve arkalarından Barbosa gibi çok iyi guard rotasyonu var Suns'un . Üstüne bir de Amare eklenince zayıf Seattle pota altı buna karşı gelemez . Suns banko alır .

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #25 : 01 Kasım 2007, 17:22:37 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
Moderatör
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

8 maçtan 6 sını tutturmuşum ne güzel Cheesy
Bu gece az maç var ama yarın bunu telefi ederek 13 maç yorumlucaz Cheesy
  vs  Miami'min bu sezon ilk maçı kendi evinde detroit gibi zorlu bir takımla..Wade yok ama onun yerine wade gibi skor yükünü rahatça kaldırabilecek ricky var shaq gibi tecbübeli bir pivot var ki detroit in pivot sorunu var shaq içeriyi zorlayabilir sheed den kurtulabilirse..Miami bu sene takas yapmaya çalıştı ama bir türlü güzel işe yarar takaslar yada oyuncular alamadı Sezonun başlamasına az kala ricky davias haberiyle havalara uçtum,marcus'un kontratının iptal edilmesiyle üzüldüm derken sezona başlıyoruz..Detroit wallece gittikten sonra kendini yeni bir sisteme wallace'sız bir sisteme hazırladı ve o sistem iyi işliyor 2 senedir playofflarda istediklerini yapamasalarda normal sezonda doğuda güçlü takımlar arasındalar..Detroit bu maçı alacak gibi ama ben takımıma güveniyorum ve miami diyorum..

vs  Utah sezona galibiyetle girdi boozer sağlıklı olduğunu gösterdi,deron kaldığı yerden devam ediyordu,memo gününde değildi,kirilenkoda umut vaadediciydi ve maçı aldılar.Houston ise lakers'a karşı zorlu bir mücadele ile son saniyede maçı kazandı.Bu maç izlemesi keyif verecek heyecanlı bir maç olacak tahmin yapmak çok zor tmac-yao formunda aynı şekilde boozer ve deronda formunda gözüküyor ben maçı utah'a veriyorum..uzatmaya gidebilecek bir maç..

vs  Direk phx dicem ama süprizlerle dolu bir nba Cheesy kesinde konuşmak istemiyorum..Suns kadrosunda değişiklik yapmadı önemli takaslara imza atmalarına gerek yoktu hill gibi tecrübeli bir oyuncuyu alarak kadroyu dahada güçlendirdiler pota altında amarede olunca kaan'ın dediği gibi banko phx demek istiyorum
« Son Düzenleme: 01 Kasım 2007, 17:24:39 Gönderen: DwyaneWadeCns » Logged

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #26 : 01 Kasım 2007, 17:38:02 »
Kemal Erdem
Ziyaretçi

Her ne kadar sorunlu bir pre-season geçirsede Miami, Miami'dir..Evinde pre-season'daki 0-7'lik hezimeti unutturmak ve taraftarına iyi bir mesaj vermek için çıkacaklar maça..Ancak karşılarında ne olursa olsun sistemi oturmuş bir takım var ve benchi de geçtiğimiz sezonlara oranla daha iyi bir Detroit var...Detroit'in çok da zorlanmadan 3.çeyrekte maçı koparttım fark atacağınıda düşünüyorum..Tabi bu sadece tahmin..Ama banko Detroit kazanır.

Lakers'a oynadığı gibi oynarsa Rockets, Utah fark atar bu maçta..Ama öyle oynayacaklarını sanmıyorum..Geçen senenin verdiği acıyla hırsla saldıracaklar..Memo'dan bu maç patlama bekliyorum ne de olsa karşısında Yao olacak grin
Deron Williams, Alston karşısında istediği gibi oynar-oynatır..Boozer yine çıldırabilir..Onunla eşleşecek adam yok Rockets'da..
Utah akıllı oynarsa rahat alır bu maçı..

Sonics dün Denver'a karşı müthiş efor harcadı..Bu gece de Denver'dan eksiği olmayan fazlası olsan daha tempolu bir Suns'la karşılacaklar..Suns rahat alır bu maçı..Özellikle Nash'den asist şov gelebilir.
« Yanıtla #27 : 01 Kasım 2007, 19:24:32 »
Nihat Emre
Go Sonics Go Durant and Green
All-Star

Aşkımmmmm!!!!!!!!!

Üyelik Bilgileri WWW

vs  : Dün fena oynamadık 3.çeyreğe kadar maç ortada gitti.Son çeyrekte genç bir takım olmamazın cezasını çektik.Bugün ise Suns ile karşılaşıyoruz.Artık Jeff Green'in kendini göstermesi gerekiyor.Denver maçında harika(!)oynayan Watson'un biraz daha Nash'i savunması gerekecek.Gerçi biraz zor ama.West'i çok beğendim.Umut veriyor Boston takasından sanki as olarak Green'i değilde West'i aldık.Harika oynadı gerçekten geçen gece.Suns'ın sezon açılışı bizim ise evimizdeki ilk maçımız.Buna karşın ben Suns diyorum.

« Yanıtla #28 : 01 Kasım 2007, 20:12:43 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

benide chicago yatırmış usta grin

vs  tahmin edilmesi zor bir maç gibi görünüyor..heat ne kadar bçktan bir pre-season geçirsede yinede bu maçta favoridir..ayrıca ricky hamlesi ile daha bir güçlü oldular ama detroit'in kadrosu daha ağır basıyor..detroit alır bu maçı..

vs  halen boozer'ın açılış maçındaki istatistiklerini unutamıyorum..bu amtça yine boozer etkili oalcaktır ona deron ve memoda katılacaklardır..ronnie brewer çıkışını devam ettirecektir..t-mac bu maçta biraz durgun olabilir..utah kendi evinde bu maçı vermez...

vs  bu suns'ın ilk maçı..amare ilk maça yetişecek diyorlardı ama bende tam bilmiyorum eğer o da oynasa vay seattle'ın pota altısının haline...yine durant etkili olacaktır..suns'da nash ve marion iyi bir maç çıkaracaklardır..banko suns diyorum...
« Yanıtla #29 : 01 Kasım 2007, 22:09:12 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Akşam saati imza yüzünden cinnet geçirdim metal terapisi ile normale döndüm sevgili adminimiz
onur lütfen şu küçültme saçmalığını yok et  angry

vs    Wade yok açıkcası konuşmaya da gerek yok valla 1000-1500 param olsa
 basardım detroit e heat yenerse ricky davis ve blount un etkisi ile yener dicem ama bence bu maçta
saunders delilik yapıp rip,billups ve prince i dinlendirmeye kalkmaz banko pistons kazanır

vs    Açıkcası finalden beri iki takımda rox da büyük değişim yaşanırken jazz
da baya büyük kriz yaşandı ama sloan etkisi ile olaylar kapandı gözüküyor neyse maça dönelim
t-mac ve yao çok formda ama deron,brewer,boozer da aynı şekilde maçta skorerler büyük yön
vercek gibi özellikle memo nun yao yu savunurken olan performansı maçın kaderini belli etcek
maçı seyirci faktörü ile jazz kazanır

vs    Gecenin maçı valla nba tv bu maçı verir inşallah grin ,amere galiba
oynucak ama yinede seattle a karşı zorlancaklarını sanmam zaten sonics dün denverla oynadı
yorgunlar bence suns bu fırsatı iyi değerlendirir suns kazanır

« Yanıtla #30 : 02 Kasım 2007, 08:11:13 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

ulan hep tek maça yatıyorum bu seferde hüstun ters köşeye yatırdı beni...
« Yanıtla #31 : 02 Kasım 2007, 14:27:22 »
DwyaneWadeCns
Moderatör
MVP

Üyelik Bilgileri

Miami ve Utah'tan dolayı yattım ama Miami'nin kaybedeceği belliydi ama işte elim elvermiyor miami yenilir demeye Cheesy uzun bir yazı beni bekliyor Cheesy
  vs  Detroit bi gece önce miami'yi yendi prince kendini baya kasmış olacakki kariyer rekorunu kırdı.Bu maç hamilton oynuyormu oynamıyor mu bilmiyorum ama detroit yorgun olacaktır..Dinlenmiş olan orlando ise maçı alır diye düşünüyorum..(ne riskli kararlar veriyorum yaa ) Cheesy

vs    Bobcats' ın bu sezon ilk maçı richardson la normal sezon ilk maçı..bobcats güzel bir kadro kurdu bu sene iddalı geliyorlar genç oyunculara sahipler richardson gibi tecbrübeli bir yıldız'ıda kadroya katınca ortaya keyifli bir takım çıktı felton artık kendini iyice geliştirdi oyunu iyi kurabiliyor top hakimiyeti iyi.. Emeka sakatlanmasa sağlam dayanıklı olsa herşey farklı olabilir..Mil ise redd ne kadar atarsa mil'de o kadar sayı ayar..Bu maçı eğer redd coşmassa bobcats alır..

vs  Ligin en yaşlı takımlarından biri olan Miami bi önceki gece zorlu bir maçtan çıktıp deplasmana gidince bu maçın galibi indianaymış gibi gözüküyor ama..Bu sene indianadan pek umudum yok açıkcası gene zar zor playoff yapabilirler ama 1.turdan playofflara veda edeceklerdir..Miami'de ise shaq yorgun zo yorgun ama ricky yönünden umutluyum atletik bir oyuncu dayanıklı bir oyuncu skoru sırtlayıp elinden geleni yapacaktır her ne kadar bu maçtan yatıcak olma ihtimalim yüksek olsada miami dicem Cheesy

vs  Atlanta bu sene büyük değişiklikler yapmadı jr smith kendini dahada geliştirdi ve takımlarında her maç 20 üstü sayı atabilecek olan jj ye sahipler dallas karşısında direnebileceklerini sanmıyorum ama bu sene sağlıklı olurlarsa daha çok maç kazanacaklardır..Dallas alır..

vs  Eğer lebron rezilliğine devam ederse new york maçı rahat alır randolp gibi curry'nin aynısı olan bir oyuncuyu kadrolarına kattılar,sorun yaratan francis'ten kurtuldular,eğer marbury sağlam kalırda basketbola odaklarınırsa birşeyler yapabilirler..Cavs alır diyorum lebron faktöründen dolayı..

vs  İşte tahmin edilmesi en zor maçlardan biri daha.. Nbatv 2.30ta veriyor maçı bu sabaha karşı izleyeceğim..Playofflardan kaldığımız yerden devam edicez gibi geliyor bu sene nets torontoya oranla daha iyi bir kadroya sahipi sakat pivotları geri döndü carter ve kidd kadroda kaldı jeferson %100 olmasada sağlam gözüküyor..Torontoda ise kapono gibi 3lük şampiyonu,ceza shotlarını değerlendirebilen bir şütor aldılar..bosh sağlıklı görünüyor torontoda atlantikte 2.ciliğe oynayacak bir takım..Bu maç uzatmaya gidebilir..Ben toronto alır diyorum..

vs  Oyyy oyyy işte izlenmesi gereken seyirciyi sürekli ayakta tutabilecek,çoşturabilecek bir maç..Kısaca diyebileceğim tek şey Arenas-Jamison-Butler----Kg-Allen-PP bu 6 adam neler yapıcak nasıl oynayacaklar kaç sayı atacaklar? bu sorular maçın skorunu belirleyecek olan sorular..Boston pre seasonda iyiydi maçıda alırlar diyorum.. nettende bunu izlerim artık Cheesy kaçta başlıcak acaba?

vs  Minnesotada artık Kg yok demek takımı kg'siz yorumlamak bizler için zor olacak..Minnesota yapılanmaya başlamış bir takım ve daha yeni başladılar çalışmalara onun için önümüzdeki 2-3 belki 4-5 sene zorlanacaklar..Min'de merak ettiğim tek isim corey brewer olacak onun oyun tarz hoşuma gitti izliyip görücez..Denver kg'siz gençlerle dolu bir takımı tecrübeli oyun kurucu ıverson'un önderliğinde maçı alacaklardır..

vs  Ahhh ahh Oden olacaktıki nasıl güzel maç olurdu.. New orleans Sakatsız sorunsuz bir şekilde sezona başlayan takımlardan..Peja iyi başladı chandler'ın oyunu çok hoşuma gidiyor cp3 deseniz kendi yolunda çok iyi bir şekilde ilerliyor.. Portland'da oden olsaydı herşey farklı olabilirdi ama bu maçı new orleans alır..Peja'nın 3lükleriyle Tongue

vs  Mem karşısında mükemmel oynayan sas bu senede şampiyonluğun en büyük adaylarından..Bibby siz sacrementonun skor yükü martin'e kaldığına göre sas banko alır..

vs  Bulls sistemi artık tamamen oturmuş bir takım deng ve gordon olayıda olmasaydı onlarda takımda kalabilselerdi daha güzel olacaktı ama bu sene takımdalar ve bulls gene playofflarda en azından doğuda birinciliğie oynayabilecek kapasitede.. 76 ers ise tam tersine yenilenmekte olan bir takım tüm yük ıguadala ve miller'ın üstünde.. onun içinde bulls bu maçı alır..

vs  Lac için bu sene tam bir kabus gibi gececek.. en önemli oyuncusu brand sezonu kapadı..Livingston ne kadar düzeldi orasını bilinmez cassell 40 küsür yaşına geldi hali dermanı yok.. Golden ise taraftarları mükemmel olan bir takım atmosferlerı çok iyi,richardson'u kaybettiler ama ellerindeki gençler çok iyi işler çıkarıyor.. gene playofflarda olabilecek kapasitedeler.. maçı golden alır..

vs  2 senedir playoff 1.turda karşılaşan iki takım.. Kobe---Nash,Amare,Marion ve artık hill'e karşı.. Bu maç kobe gene 40lı sayılarda oynayacaktır ass yapamayacaktır.. odom oynıyormu oynamıyormu bilmiyoru oynarsa kobeye azda olsa katkısı olan isim olacaktır.. ama onun dışında kobe'nin topu veripte sayı attıracağı ass yapacağı düzgün bir oyuncu yok lakers'ta hep dengesiz performanslar sergileyen gençlerle dolu smush'ta gitti hiç yoktan arada yardımı dokunurdu.. Phx sağlam bir takım sakatsız girdiler sonunda sezona.. maçı alır..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #32 : 02 Kasım 2007, 21:08:02 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Cansu çoştu bu ara forum ablasına nazar boncuğu almak lazım  cheesy  nese maç çok hemen yorumlamaya başlıcaz

vs    İki takımda ilk maçını kazandı ama rip in ailesel sebeblerden dolayı ilk maçta oynamayaması ilk maçta sorun olmadı ve bu maçta dönücek sahalara,en büyük sorunları pota altı ama maxiel -mc dyess ikilisi deli raşo ağanında yardımları ile fire vermiyor ama d-how faktörü var bence bu maçta hedo ya çok iş düşecek dünün formda ismi tysun prince i savuncak valla zor maç ama pistons ağır basıyor hele dünkü maçı baz alarak ama magic de evinde ve birgün dinlendi zorlansada pistons alır

vs    Ricky davis dün geldiğini belli etti ama wade olmadan heat bir hiç bu akşam pacers a karşı nası bir performans sergilerler soru işareti,pacers lige iyi başladı pota altı fakiri wizards ı darma duman etti bence aynı tarife heat içinde olur özellikle granger,dunlaevy ve o neal maçı kopartır digou faktörünüde unutmamak lazım banko pacers

vs    İki dengesiz takımın maçı valla zor ama bol skorlu maç olur kanımca açıkcası bucks ilk maçta iyi sinyaller vermedi bobcats de siftah edicek bucks maçı kazanmaya yakın dicem (kafam basmadı valla grin)

vs    Siftah ediyoruz bu akşam ,valla pre season garipti bostondan fark yedik sora yendik sahamızda sora nets e kaybettik falan neyse rakip bize ters gelen cavs ama pota altında onlara karşı her türlü üstünüz ama tek korktuğum adam le bron onu savunursak bence maçı alırız zor maç olcak ama kazanır diyorum

vs    Dallas jowan howard ı aldı nowotzki ye bass dan sora bir sağlam back up daha geldi hatta bence takım için x factor bir oyuncu kazandılar ,atlanta mükemmel bir pre season geçirdi hatta m willams bence bu sezon zaza ile birlikte harika bir ikili olmaya aday maça gelirsek zor maç ama bence atlanta süpriz yapar kazanır

vs    Valla avrupa perfomansı beni pek açmadı toronto nun ama lige iyi başladılar ama karşılarında formda bir nets var onlarda ilk maçını kazandı zor geçmeye aday bir maç bence maçı takımların yıldızlarının performansları belirlicek bu maçta kazanmaya yakın takım nets en azından silahları daha geniş hem  vc için toronto maçları ayrı önem taşıyor nets zorlansada kazanır

vs    İki takımda benzer özelliklere sahip ama portland yenilgi ile başlarken hornets galibiyetle başladı valla oden yok ama le marcus aga var gayet iyi bir performans sergiliyor ama yetmez kanımca peja,mo pete,cp3 ve adamım chandler ın performansları ile maçı alır hornets

vs    Yoruma gerek yok  denver için antreman maçı olur ama wolwes yenerse baya kişinin kuponu yatar banko denver

vs    Kg bu maçta show yapar helede sefil wizards pota altını ve savunma özürlü olduklarını bildikten sora belki kg sezonun ilk td sini de yapabilir bu maçta boston rahat kazanır

vs    Valla bu 3 maça en az 1000-1500 $ yatırırdım yane bu maçlar bankonunda bankosu  bibby yok spurs lig lideri 2 galibiyet ile kaybederlerse çok büyük süpriz olur banko spurs

vs    Eğer bulls phily i yenemezse kendini michigan gölüne atsın takım halinde mal adamlar gidip nets gibi kendilerinden daha alt seviyede bir takıma yenildiler yanılmıyorsam ağaların hepsi sağlam sixers alırsa büyük süpriz olur gecenin dördüncü bankosu

vs    California derbisinde gsw siftah edecek olan clippers a konuk ,maça ufaktan değinirsek  utah maçında pota altında etkili olamadılar boozer,deron ve brewer yıktı gsw yi ama clippers da önemli bir eksik olan elton brand yok ama çaylak thorton onun yokluğunda çok etkili maç çekişmeli geçicek ama gsw kazanır

vs    Gecenin maçı bakalım raja vs kobe olayında bir gelişme olcak mı cool,valla kobe ilk maçta çoştu ama arkası gelmeyince texas ekibi rox a boyun eğdiler bu akşamda pek şansları yok ama kobe gene sınırları zorlamaya aday zaten son günleri (!) neyse amere de döndü suns non stop devam kazanırlar
« Son Düzenleme: 02 Kasım 2007, 21:11:23 Gönderen: lordapo » Logged

« Yanıtla #33 : 02 Kasım 2007, 21:31:56 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

ulan bugünde amma maç varmış anasını grin

vs  detroit back to back yapıyor bu maçla..bu maç onlar için zor olacaktır hele ki orland gibi bir rakip ile oynuyorlar..rip yine oynamayacak galiba..detroit zorlansa bile bu maçı alacaktır, güveniyorum...

vs  ricky davis geldiği gibi iyi bir performans gösterdi ama takımda wade olmuyunca tek başına kalıyor..bu maçta jo oynarsa pacers adına iyi olur..dunleavy ve tinsley iyi oynuyorlar..bu maçı pacers kazanacaktır...

vs  bucksda bana pek umut vermiyor..bobcatsde ilk mçına çıkacak..tahmin edilmesi zor bi maç ama bucks alır diyorum...

vs    cavs önceki maçta dampier'sız dallas'dan fark yemişti, lebron da pek de iç açıcı bir performans göstermemişti...new york ise sezonun ilk maçına çıakcak..bu amçıda kesitrmek zor ama new york bu maçı alır diyorum, ayrıca uzatmaya gidebilirde...

vs    atlanta sezonun ilk maçına çıkıyor..dallas'da güçlü rakibi cavs'ı farklı yenenmenin morali var..hawks pre-seasonda fırtına gibi esti ama bu maçı dallas alacaktır...

vs  toronto'nun bu maçta işi zor..bargnani yine iyi oynayacaktır..r-jeff geçen maçtaki gibi oynarsa ne ala..new jersey zorlansa bile bu maçı alacaktır...

vs  portland ilk maçında spurs'ü baya bi zorladı, hornets ise ilk maçını kazanmıştı..chris paul sezona iyi bir giriş yaptı...bu maçı zorlansada aldridge ve webster'lı portland kazanacaktır...

vs    al-jeff'in eline bakacaklardır..ribanud konusunda camby ile çekişecetir..denver bu maçı zorlanmadan almayı bilir...

vs  wizardsda pota altı dene bir şey yok zaten..kg ilk double double'ını rahat yapacaktır..paul pierce ve ray allende iyi performans gösterecekelrdir, banko boston alır..

vs    bibby'den sonra baya bi dağıldılar..fazla konuşmaya gerek yok bence spurs bu maçı rahat alır...

vs  bulls sixers önünde zorlansada bu maçı lacaktır..deng'e dikkat etmek lazım..karşıdada igoudala iyi bir maç çıkaracaktır...

vs    çakma los angeles grin ilk maçına çıkıyor..brand yok ama çaylak al thornton yokluğunu pek hissettirmeybilir ama bu maç yakın skorlu geçebilir..gsw kazanır diyorum...

vs    sadece kobe..fazla konuşmaya gerek yok nash sezonun ilk triple-double'ının yapacaktır..amare pota altında çifte telli oynar, suns rahat kazanır...
« Yanıtla #34 : 02 Kasım 2007, 21:35:18 »
magic mania
Magic Johnson #32
All-Star

Üyelik Bilgileri

vs   Bu maçta avantajlı olan taraf bencede Hamilton'un yokluğunda Orlando.Kemal abide kusura bakmasın artık,sen o kadar Laker-Hater'lık yaparsan böyle olur Tongue Şaka bi yana,hem Hamilton'un olmaması,hem Detroit'in back-to-back oynayacak olması Orlando'nun bana göre bu maçı alacağını gösteriyor.Ama sezon başı tabi daha back-to-backlerin pekte önemi yok,ama yinede Orlando diyorum.

vs   İyi bir pre-season geçirdikten sonra ilk maçını Jo'suz kazanan Pacers bence favori,Pacers hem artık JO'suz oynamaya öğrendi,zaten JO Lakers'a gelicek,o yüzden Avrupa Maçlarında oynatacağımız için Pacers'ta oynamıyor. Tongue Formsuz ve yaşlı Shaq ve yeni gelen Ricky Davis Wade'siz Miami'yi kurtaramaz.

vs Ne bileyim ben ya..Doğunun iki güçsüz takımının maçında kazanan taraf Bobcats olur inşallah. Smiley

vs Cavs bana göre bu senenin en büyük fiyaskolarından biri olucak,ki bunu ilk Dallas maçında gösterdiler,Dallas darmadığın etti Cavs'i.Burda kritik nokta LeBron'un yanı sıra New York'un kötü pota altı savunmasına karşı İlgauskas ve Gooden'ın performansları önemli.Maç ortada,favorim yok..

vs   Dallas ilk maçta bu seneye ne kadar konsantre olduğunu gösterdi,Nowitzki 15 sayıyla oynamasına rağmen Cavs'i darmadığın ettiler.Özellikle Jerry Stackhouse,Eddie Jones gibi her benche lazım,iyi skorerler Dallas'ın skor bulmasını zorlaştırmıyor.Savunma zaten bilindiği gibi.Sürpriz olmaz...

vs   Toronto kötü bir pre-season geçirmesine rağmen ilk maçta Philly'i yendi ancak Nets sezonun ilk sürprizini yaparak Chicago'yu iyi bir oyun sonunda yendi.Kidd'in önderliğinde,R-Jeff özellikle çok iyidi.Benchten gelen Wright'ta (allah bozmasın) gayet iyidi.Favori Nets...

vs   Hornets'ten bu sene Peja ile birlikte çok şeyler bekliyorum,Peja'nın sakatlığını üstünden atması ve Cp3'ün de sakatlıklardan uzak bir sezon geçirmesi,kağıt üstünde zaten iyi bir takım olan Hornets'i Portland'ın bir adım önüne koyuyor.

vs   Genel fikre katılıyorum,3 periyot zorlanmasına karşın son periyotta Seattle'ı deviren Denver,ligin en güçsüz ekiplerinden biri olan Minnesota'yı yener.Sürpriz ihtimali pek yok...

vs   Boston sezon açılışını yapıyor ve bütün gözler onların üstünde olacak.Şimdilik takımın lideri görüntüsündeki Paul Pierce yine büyük eşleşme problemi yaratacaktır KG ile birlikte,Kg'den de 20-10-5 tarzı bişeyler bekliyorum.Sonuç olarak Arenas'ın çabası yetersiz olacaktır.

vs   Bibby'siz Sacramento'nun Spurs karşısında şansı yok.Ginobili,Parker,Duncan üçlüsü bu sefer savunma yapmaya ihtiyac duymadan,hücumda harikalar yaratarak Sacramento'yu yenecektir.Yeni nesil K-Mart'ta şeyiyle oynasın..

vs   Gecenin sonucu belli maçlarından biri,Brand'siz Clippers'ın ilk maçını Utah'a kaybeden Warriors karşısında şansı yok.Ancak Brand olsaydı,Boozer'ın şov yaptığı bir Warriors pota altında çok etkili olur ve ibreyi Clippers'a doğru çevirirdi.Ancak bu koşullarda Clippers'in şansı yok.

vs   İlk maçta Houston'a yenildik,Lamar "Marion Sever" Odom yok ve hala adam gibi rotasyonu oturtmadık.Turiaf,Farmar,Bynum gibi cengaverlerden ekstra katkı almazsak Kobe'nin 40'ı bir defa daha boşa gidicek ve Lakers uzun süre sonra lige 0-2 ile başlamış olacak.

« Yanıtla #35 : 02 Kasım 2007, 21:41:06 »
DwyaneWadeCns
Moderatör
MVP

Üyelik Bilgileri

Cansu çoştu bu ara forum ablasına nazar boncuğu almak lazım  cheesy  nese maç çok hemen yorumlamaya başlıcaz

Valla abicim yazın uzak kaldım çok özledim nba'yi sınavlarım başlıyor yakında arada kesintiler olabilir,engel olmadığı sürece burdayım zaten 18 kasım siteye gelisimin 2 yılı olacak elimden geldiğince yorum yapmaya çalışıyorum Cheesy özlemişim herkesi siteyi..

« Yanıtla #36 : 02 Kasım 2007, 21:45:42 »
El C3m0
Rookie
**

Şampiyon yap bizi!

Üyelik Bilgileri

Valla abicim yazın uzak kaldım çok özledim nba'yi sınavlarım başlıyor yakında arada kesintiler olabilir,engel olmadığı sürece burdayım zaten 18 kasım siteye gelisimin 2 yılı olacak elimden geldiğince yorum yapmaya çalışıyorum Cheesy özlemişim herkesi siteyi..
Kolay gelsin,bende dersanede cezayı kalcam ya off daha 1 NBA maçı izleyemedim ödev ve sosyal hayattan zaman kalmadı undecided  Bu arada Cavs ve LeBron a hep ters geliriz,deplasmanda da olsa kazanırız bence,özellikle pota altında çok ağır basıyoruz.
« Yanıtla #37 : 02 Kasım 2007, 22:28:02 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP