+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Tartışma Platformu Arşivi (Moderatör: delyvaldes)Konu:
 2007-2008 Nba Regular Season

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11   Yukarı git
Konu: 2007-2008 Nba Regular Season  (Okunma Sayısı 6715 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #60 : 05 Kasım 2007, 18:03:52 »
--
Ziyaretçi

Ynt: 2007-2008 Nba Regular Season

Dallas evinde oynamanında avantajıyla bu maçı rahat alır..Avery Johnson ve oyuncuların mesaj maçı olacak..Her ne kadar normal sezon olsa da ve sezon yeni başlasada bu tip maçlar farklı olur..Cuban motive eder oyuncuları grin
Nowitzki'nin coşacağı bir maç..
« Yanıtla #61 : 05 Kasım 2007, 20:38:51 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

vs     Texas derbisinde ligin elit iki takımı karşılaşıyor,aslında maçı şöle değerlendirsek
yalan olmaz ming-scola dampier-nowotzki ye karşı nası bir performans sergilicek,dirk bu maçlarda genelde
iyi bir performans sergiliyor ama karşısında kendisi gibi avrupa ekolünden yetişmiş bir uzun forvete karşı
oynucak ve dampeir in yao ya karşı üstünlük kurcanı sanmıyorum ,bence dallas ın en büyük artısı benchde
bass ve howard gibi iki etkili 4 numaraya sahip olması bu bence x factor olayını tetikliyor.
    Maça gelirsek kilit nokta terry ve stackhouse un dirk dışında yapacakları katkı ama t-mac gibi ligin
elit sg larından birine karşı oynamaları zor olcak neyse maça gelirsek favorim kesinlikle rox  çünkü
t-mac bu sene finali çok istiyor ve battier gibi savunmacıları olması en büyük avantajları

« Yanıtla #62 : 06 Kasım 2007, 02:24:51 »
bird_41
Editör
Rookie

FoRZa DaLLaS

Üyelik Bilgileri

vs      sezonun ilk deribisi sanırım bu ya da yanlıs biliyo olabilirm.. ben bi dallaslı olarak bu macı onemlı bı sınav olarak goruorum.. cunku terry ve stackhouse ın bench te baslayacagı ilk buyuk mac nası katkı verceklerını gorecegız. macın kritik oyuncusu barea olabilir harris in yoklugunda.. bu onun icin iyi bi sınav olacak. dirk ile iyi 2 li oyun oynayabiliyo. dirk ve howard bildigimiz performanslarını sergılerlerse mac dallasa doner.. tabi t-mac abartmazsa..
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

senin sampiyon olabilme ihtimalini sevdim Smiley ...
« Yanıtla #63 : 06 Kasım 2007, 06:35:45 »
--
Ziyaretçi

NBA'de Bu Gece

NBA'de heyecan bu gece oynanacak olan 10 maçla devam edecek.

Phoenix Suns, 5 Maçlık Doğu turnesine Charlortte Bobcats maçıyla start verecek. Denver ise 4 maçlık Doğu turnesine New York Knicks maçıyla başlıyor.

Hidayet'li Orlando ise Minnesota deplasmanına çıkıyor.

NBA'de gecenin programı şöyle;

Phoenix @ Charlotte          02.00
Atlanta @ New Jersey         02.30
Denver @ New York            02.30
Toronto @ Milwaukee          03.00
Orlando @ Minnesota          03.00
Clippers @ Chicago   (NBA TV)03.30
San Antonio @ Houston        03.30
Seattle @ Sacramento         05.00
New Orleans @ L.A. Lakers    05.30
Cleveland @ Golden State     05.30
--------------------------------------------------------
NBATR/KE
« Yanıtla #64 : 06 Kasım 2007, 12:04:21 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

vs  Bobcats evinde zorlu bir takımı ağırlıyor amare oynuyormu bilmiyorum ama oynamasada phx bu maçı alır.. rich i iyi savunacaklardır.. phx gibi koşan bir takımla bobcats baş edemez bence.. phx alır..

vs  Nets 3 maçın 2 sini kazandı,atlanta ise 2 maçın 1 inde yenildi birinde kazandı..atlanta bu sene güçlü geliyor sanki.. maçlarında öyle bir hava var.. dallas'ı yendiler moraleri yerinde.. nets te bu sene öyle zorlu takımlardan değil kidd i durdurup triple yapmalarına engel olabilirlerse bu maç çekşimeli olur ama yapamazlarsa nets değilde kids alır bu maçı.. nets kazanır.. kidd var diye..

vs  new york grubunda 4.cü denver ise grubunda şu an birinci sırada yer alıyor..new york'un gruptaki işi oldukça zor.. 76 ers la kapışırlar ancak.. denver ise melo ve ıverson iyi geliyorlar.. bakalım bu maçta neler yapacaklar..marbury de iyi başladı sayılır.. denver alır diyorum keyifli bir maç olacak..

vs  Ahhh ahhh toronto bu sene çok keyifli.. adamların oyunları acayip hoşuma gitmeye başladı.. netten birşekilde indirip izlenecek bir maç.. toronto alır.. eğer bir tutukluk olmassa..

vs  Hidolu orlando bu sezona iyi başladı öylede devam ediyorlar detroit ten fark yediler ve şimdi deplasmanda genç bir takımla karşılaşıyorlar kolay bir takımla karşılaşıyorlar bu sene minde brewer'dan güzel şeyler bekliyorum foye'un takımı sırtlamasını liderlik etmesini bekliyorum.. Min 2 maçınıda kaybetti buda kaybettikleri 3.maçları olacaktır..

vs  Nba tv nin vereceği maç olan bu maçta.. İnsanların ilk tahmini direk olarak bulls olacaktır.. çünkü lac'ın brand gibi bir yıldızı sakat.. takım tam toparlanamadı.. bulls ise geçen seneki kadrosuyla iyi başlar diye düşünülüyordu ki umdukları gibi olmadı 3 maçtır kaybediyorlar ama bu maçı ben genede kadrosuna güvenerek evinde alır demek istiyorum 3 tür bulls diyorum ve beni batırıyor:Dyılmadan gene bulls diyorum Cheesy

vs  Keyifli bir maç olacak houston zorlu dallas deplasmanından sonra evinde bu seferde şampiyon sas la karşılaşıyor aralıksız 2 gün dallas ve sas la karşılaşmak houstonu baya zorlayacaktır.. tmac ve yao dallas serisinde zorlanmışa benziyorlar takıma tek katkı yapan bu ikisi olduğu için sas maçında diğer oyunculardan daha çok katkı bekliyorum.. ama houston'un yorgunluğundan faydanan sas bu maçı deplasmanda alır..

vs  her iki takımda oynadıkları 3 er maçı kaybederek bu karşılaşmaya gelecekler sacremantoya bibby'siz güvenmiyorum genç yıldız durant diyerek.. bu maçı seatle alsın diyorum..

vs  Lakers dün utah maçını son çeyrekte koparmıştı kobe'nin savunma konusunda hırsı mükemmeldi.. Bu maçtada aynısı olursa lakers bu maçı alır diyorum ama peja shot sokarsa dışardan lakers zorlanabilir.. Ama kobe var onun adı yeter.. cp3 ve kobe neler yapacak bakalım ben süpriz yaparak hornets alır diyorum...

vs  Golden 3 maçını kaybederek çıkacak bu maça cavs ise 2 maç kaybettı 1 tane kazandı ama ben buna rağmen golden'a veriyorum dış shotlarıyla etkili olacaklardır..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #65 : 06 Kasım 2007, 15:42:27 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

vs  = Suns Doğu turnesine başlıyor . Aslında Bobcats oynadığı iki maçı da kazandı ancak bu onların iyi olduğu anlamına gelemez . Asıl mücadele onlar için şu önlerindeki 4-5 maçlık periyotla olacak . Amare sakattı geçtiğimiz maç ancak bu maçta dönecekti sanırım . Suns zora sokmaz kendini kazanır .

vs  = Denver sezona iyi başladı ancak formda bir Hornets karşısında iki süper starı tutuk kalınca yenilmekten kurtulamamışlardı . New York ise iyi girdi sezona ancak Denver önünde durabileceklerini sanmıyorum ben . Denver kazanan taraf olacaktır .

vs  = Atlanta sezona harika bir giriş yaptı bu bir gerçek . Pre-season’da oynadıkları oyunları direk olarak Regular’a yansıtınca şu an için formdalar . Nets ise sezona hiç de iyi giremedi . Bu maçı da kazanmalarını beklemiyorum .

vs  = Orlando Van Gundy yönetiminde harika başladı sezona , T-Wolves’in ise durumu belli zaten bu sene lotaryadan başak birşeye oynayacaklarını sanmıyorum . Hedo nasıl oynayacak çok merak ediyorum . Son günlerinde gayet formda . Orlando kazanan taraf olur .

vs  = Toronto hariak başladı sezona . Zaten böyle olması da bekleniyordu ancak benim beklemediğim Garbajosa’nın oldukça az süre alması ki oda bu konuda şaşkınlığını dile getirmiş . Toronto iki gece önceki Boston maçı gibi oynarsa kazanan taraf olur .

vs  = Houston iyi hoş başladı ancak dün geceki Dallas mağlubiyeti onlarA dişli bir rakip gösterdi . Yani zor zaten grupta da bu ikiliyi geçmeleri. San Antonio uzun süredir maç yapmıyor ancak kazanırlar bu maçı .

vs  = Chicago nasıl oldu da böyle 0-3’lük bir başlangıç yaptı inanasım gelmiyor .Kadro yapısı mücadele yapısı bakımından birçok takımdan üstünler ancak oyunlarını sahaya yansıtamıyorlar. Clippers ise Corey’in ve Kaman’ın iyi oyunuyla sezoan da iyi girdi bu maçı da kazanırlar .

vs  = İki takımda 0-3’le başladı ki zaten bu da beklenen birşeydi . Seattle’ın savunma düzeni yok . Aslında hücumlarıyla iş yapıyorlar ancak o da tecrübe ve zaka gerektiren son çeyrekte duman oluyor . Sacramento’nun da yıldız isimleri yok ancak ArcoArena’da kazanan taraf onlar olacaktır .

vs  = Golden State iyi oyununa karşın 0-3’le başladı . Cavs ise potansiyeline rağmen berbat başladı sezona . İki takıdma galibiyet alıp çıkışa geçmek istiyor . Cavs bi 40+ falan görmedikçe kazanması zor . Golden State –sarılarıyla- maçı kazanır .

vs  = Hornets kimilerine göre sürpriz bir şekilde sezona girmiş olsa da benim için öyle değil . CP3 ve Chandler gibi oyuncuların varsa + bunların yanında Peja ve West gibi şutör isimler varsa biryerlerde başarı gelecektir . Lakers ise sürekli Kobe’inn eline bakarak maç oynuyor . Aslında son iki maçları kazanmaları sürpriz oldu . Bu maçı Hornets alır gibi geliyor ancak Staples’ta maç .. Tahmin zor . Ortada maç .
« Yanıtla #66 : 06 Kasım 2007, 18:27:49 »
--
Ziyaretçi

Phoenix @ Charlotte
Bobcats için ölçü teşkil edecek bir maç..Suns'da bu gece Amare'de dönecek..Suns'ın kazanacağını düşünüyorum..Bobcats için skordan ziyade mücadele önemli..Geçtiğimiz senelerde çok çabuk teslim olurdu bu tip maçlarda..Bakalım bu gece iyi başladıkları sezonda umut vermeye devam edecekler mi..Ancak dediğim gibi Suns alır.

Atlanta @ New Jersey
Nets kendi evinde Toronto'dan tarihi fark yedi..Atlanta Hawks tabiri caiz ise taş gibi takım olmuş..Dallas'ı devirdiler..Detroit'e The Palace'da kök söktürdüler..Nets'de Kidd-Carter-Jefferson demenin başarı demek olmadığını anlayana kadar sorunlar devam edecek..Jefferson çabalıyor ediyor..Kidd artık yaşlandı..Carter'da bu maçta bi zahmet patlasın..Yoksa kontartı aldım yattım olayına kadar gider bu muhabbet.Favorim Hawks.

Denver @ New York
Knicks'in savunmada kötü olduğunu varsayarsak Denver ön plana çıkıyor..Özellikle Iverson-Melo ikilisi gününde olursa Denver fark bile yapabilecek duruma gelir..Knicks savunma anlamında henüz oturmadı..Denver alır.

Toronto @ Milwaukee
Uzun bir yorum yapmayacağım çünkü oyunun kaderini uzunlar belirler..Bucks pota altında var olduğu kadar direnir aksi halde Bosh orayı babasının çiftliği gibi kullanır..Toronto favorim.

Orlando @ Minnesota
Orlando için rahat bir deplasman..Wolves maçında Hidayet bol sayılar atabilir..Lewis gününde olursa +20 yapar Hido ile beraber..Nelson'da tam dişine göre bir guard buldu bu sefer karşısında..Magic alır bu maçı.

San Antonio @ Houston
Texas'da 2.derbisine çıkıyor Rockets..Dün gece Dallas karşısında alınan yenilgiyi unutturmak isteyeceklerdir ama karşılarında ligin en iyi ve en formda takımı var..Manu Ginobili'nin yıldızlaşacağı bir maç olabilir..Dün gece benchten gelen Terry bu gece de benchten gelen Ginobili can yakar..Rockets savunması üç sayı çizgisini iyi savunamıyor..Battier harici dış savunmayı beceren oyuncu yok..Finley ve Barry özellikle de gününde olan bir Bowen üçlük bombardımanına tutabilir..Spurs, Rockets'ı 90'ın altında tutacaktır..90'ın üzerinde atacaktır tahminim bu yönde..Spurs alır.
« Yanıtla #67 : 06 Kasım 2007, 20:39:22 »
Batu
Serseri Fındık
Starter

Elveda Marion..

Üyelik Bilgileri

Heyt ulen ben yorum yapacam grin aylardır ilk defa.. smiley
Suns vs Bobcats= İki takımında 100'ü geçeceği maçta Phoenix galip gelir.Kritik eşleşmede Raja-J-rich'i sıkı tutarsa fark baya açılabilir.
Hawks vs Nets=Abim'in dediği gibi Hawks taş gibi takım.Carter'da çok formsuz.Hawks alır bu maçı..
Nuggets vs Knicks= Bismillah diyerek giriyorum.Geçen sene Msg'de olanlardan sonra bu maç daha başlaadan insanın aklına kötü şeyler geliyor.Jr Smith dönüyor bu maç, tamda maçı cheesy Nuggets boyalı alanı kaparsa rahat alır..
Bucks vs Raptors=Redd dışardan atar, Bosh içerden.Maç ortada.Kesin bir favorim yok ancak Raptors daha yakın galibiyete.
Magic vs Wolves=Fazla söze gerek yok.Magic rahat favori.Brewer'ı neden bu kadar az oynatıyor koç hala anlamıyorum..
Spurs vs Rox=Rox için çok zor bir ikinci maç.Ancak bu sefer evlerinde oynuyorlar.Açıkçası maç ortada.Gerek içerden gerek dışardan iki takımda bol sayı üretiyor.Kilit nokta savunma.Spurs'ün savunması daha iyi ancak ev sahibi Rox.Son saniyelere kadar gider Rox alır..
« Yanıtla #68 : 06 Kasım 2007, 21:19:54 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

vs    Bence gecenin en renkli maçı olur bu ,amere de döncek büyük ihtimal bobcats
j-rcih in gelişi ile şaha kalktı yane franchise bir oyuncuları da var seyirciye yönelik ve takımda liderlik yapabilecek
ama felton çok toy daha nash ile baş etmesi imkansız gibi çok büyük süpriz olur bobcats ın kazanması

vs    Valla bu maç için yorumum belli ,msg de maç iverson ve melo kendini göstermek
isteyeceklerdir hatta geçen seneki olaylar yüzünden kanlıyız denver la zor maç diyemicem camby in olağanüstü
savunma performansına bizim uzunlar dayanamaz tek şansımız k-mart denyosunun takımı sabote etmesini
beklemek zaten koç karl nene yi yerden yere vurarak soğuttu alla jamal ve nate in çoşuk performansları
renaldo nun iyileşmesi(bence zeke onu maçta kullancaktır melo ya karşı) marbury in takımın lideri gibi
 bunlar sonucu değiştirmez denver yener bizi

vs    Detroit geçen gün atlanta nın hızını kesti ama new jersey de lige
hızlı girenlerden bizi yendiler ama ardından toronto ya kaybettiler ama atlantik mazlumu phila yı
yenip moral buldular maç zor ama new jersey süper üçlüsü ile kazanmaya yakın

vs    Gecenin en banko maçı desem yalan olmaz hatta orlando ya 1,10 oran
verilmiştir banko magic alır

vs    Valla boston maçını uzatmada kaybettiler ama tj ford muhteşem oynadı
o oyunu gördükten sora toronto bu sene rahat play off yapar gibime geliyor,bucks yeniden yapılanma
derdinde mason takıma sertlik kazandırdı hatta bulls u yenip süpriz yaptılar şahsi görüşüm toronto acımaz
banko raptors

vs    Dün derbiyi rox kaybetti bunun üstüne başka bir texas takımıyla karşılaşıyor
,zor maç hatta skor kısırlığı çekilmeside olası bence t-mac yao ikilisine karşı manu-parker-duncan üçlüsü
ve ona extra katkı yapıcak finley,bowen,barry ve udoka maçı getirir spurs a kazanır bence sas

vs    Mazlum clippers ı konuk ediyor  grin  Valla bulls taraftarı civanadan çıkmış
duyduma göre deng ve gordon kontrat derdinde wallace ve hinrich uyuyan güzeller onlara dokunan
yok zate thomas,duhon.nocioni ve noah dan da ses yok ,clippers da elton yok ama 2 galibiyet aldılar
hatta chris kaman hayatının maçlarını oynuyor bence seriye devam ederler clippers kazanır

vs    İki dengesiz takım kazancak takımı kestirmek zor ama durant ın formu
ve takımın full katkı yapması ona istinaden sacramento nun hücumundaki kısırlık takımın tamamen
k-mart ın eline bakması bence sonics i favori kılıyor alırlar maçı

vs    Açıkcası bynum chandler a karşı nası bir performans sergilicek merak ediyorum
,camby gibi rebound canavarına rağmen 17 rebound aldıysa chandler bence bynum ona hafif gelir ,kobe
için meydan boş morris  peterson onun kalemi değil zaten ama peja çoşar kanımca steples center onun için
iyi bir reklam yeri,pg eşleşmesine girmiyorum bile cp3 ile ihtiyar fisher yada farmar baş edemez ama kobe
faktörü insanı şüpheye itiyor maç zor ama favorim hornets

vs    Valla bu maçta en çok merak ettiğim le bron bu kadar hücum oynayan nerdeyse
eşleşme sorununu fazla yaşamıyacağı maçta kaç sayı atacak hatta belkide kariyerin en iyi maçlarından birini
çıkarcak Smiley Valla maça değinirsek gsw bankom ama cavs ın sağı solu belli olmaz ama savunma özürlü gsw den
her türlü atraksiyon beklenebilir sabah maçın sonucunu merakla bekliyorum özellikle le bron james ın performansını

« Yanıtla #69 : 06 Kasım 2007, 21:44:06 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

..new york'un gruptaki işi oldukça zor.. 76 ers la kapışırlar ancak..

Fesuphanallah...

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #70 : 07 Kasım 2007, 15:22:44 »
DwyaneWadeCns
MVP

Üyelik Bilgileri

10 maçın 6 sından yatmışım aralarında süpriz yapan takım toronto tutukluk yapmazlarsa alırlar demiştim ve tutukluk yaptılar takımca Cheesy neyse bu gecenin maçlarına bakalım..

vs  Her iki takımda geçen geceden yorgun ama torontonun orlandoya oranla daha az yorulduğunu fark yedikleri shot sokamadıkları maçtan biliyorum.. öyle tahmin ediyorum.. toronto umarım tekrar tutukluk yaşamaz ve çekişmeli bir maç olur.. toronto alır diyorum..

vs  Bobcats'ta düh sabah yorulan takımlardan.. Bu maçı dinlenmiş olan 76 ers alır diyorum..

vs  Atlanta nets maçı çekişmeli gitmişti yoruldular..phx maçı'da aynu şekilde bütün oyuncular koştular takım olarak skoru cok iyi paylaştılar.. yorgun olacaklar deplasmanda oynuyorlar ama phx in hücumuna güveniyorum ve phx alır diyorum..

vs  Her iki takım içinde tahmin yapmak zor.. her iki takımda hiç yenilmediler 3'er galibiyetleri var.. biri bu maçta yenilecek ama kim derseniz zorlanarak... pacers derim..

vs  Boston efsane kadro Tongue Yenilmediler şimdiye kadar.. bu maçtada yenilmeyeceklerdir..

vs  Sas fazla kasmayacaktır.. tim duncan dün sabahtan dolayı yorgun çıkacaktır.. ama fazla kasacaklarını sanmıyorum tabi durum kötü olursa shaq'ı tutamıyacak gibide olursa savunmayı ön planda turum miami'ye sayı attırmayacaklardır.. Ben takımıma herzaman güveniyorum bu cümleyide her seferinde söylüyorum ama miami alır artık alsın sas gibi bi maçı alması zor ama alsınnnn Cheesy

vs  Durant gene 20+ atacaktır.. wilcox ve wilkins'ten katkı alamassa mem bu maçı alır..Mem'ide bu sene çok tuttum.. kadrosu genç ama iyi olacak gelişmekte olan oyuncularla dolu mike ve gasol'un önderliğinde bu sene süpriz yapabilecek takımlardan.. mem alır..her ne kadar 2 maçlarını kaybetmiş olsalarda..

vs  Deron-boozer ikilisinden bu maçta çok şey bekliyorum Memo ve kirilenkodanda 10+ katkı geldimi utah bu maçı alır.. Cavs lebrondan dolayı pek sempati duyduğum bir takım değil ama her takımın başarısına saygımız her oyuncunun başarısına saygımız vardır.. Utah alır..

vs  Hornets lakers galibiyetinin moraliyle deplasmanda portland'la karşılaşacak ne pejadan nede cp3'ten lakers maçındaki gibi performanslar beklemiyorum ama onlara yakın performanslar yaparlarsa bu maçı alırlar.. new o. alır..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #71 : 07 Kasım 2007, 15:23:22 »
DwyaneWadeCns
MVP

Üyelik Bilgileri

..new york'un gruptaki işi oldukça zor.. 76 ers la kapışırlar ancak..

Fesuphanallah...
bence zor.. kadro genişlği iyi tecrübeli oyunculara sahipler ama bi kere gruplarında boston var...!!

« Yanıtla #72 : 07 Kasım 2007, 19:00:17 »
Cihan
359
Superstar

Üyelik Bilgileri

kısa yorumları anında tarafımdan çöpe atılcaktır
Eğer bir yazısız bir kural konulmuşsa herkese işlemesi dileğiyle..
Mesele beklemektir
« Yanıtla #73 : 07 Kasım 2007, 19:03:43 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

kısa yorumları anında tarafımdan çöpe atılcaktır
Eğer bir yazısız bir kural konulmuşsa herkese işlemesi dileğiyle..
kuralları okumamıştım, sildim zaten mesajıda....
« Yanıtla #74 : 07 Kasım 2007, 21:50:11 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Kimsenin kalbini kırmak istemiyorum ama lütfen layığı ile maç yorumu yapın burda ama sade ve sadece maç yorumu
başka tartışmalarınız için topic ler mecvut şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkür ederim

vs    Zor maç gözüksede dünkü bucks mağlubiyeti sorası toronto ya güvenim kalmadı
özellikle takımın asları döküldü galiba bosh sakatlandı yada başına bir iş geldi az oynamış neyse maça gelirsek
lewis,d-how ve hedo çok formda maçı almamaları için bir sebeb yok helede dünkü toronto yu gördükten sora
maçı magic alır

vs     Clippers beklenin aksine alton suz gayet başarılı bir sezon geçiriyor özellikle
magette dün çoştu ama rakipleri en az onlar kadar formda indiana ,zorluık derecesi yüksek ama bence
daha dengeli bir takım olan ve bu sene çok beğendiğim basketbol oynayan pacers maçı kazanır

vs    Dünkü rezil performansından sora bobcats için toparlanma maçı bence,sixers da
wolwes ve heat gibi dibe vurmuş durumda bence bobcats ı yenip çıkışa geçmek isteyeceklerdir ama güçleri
yeter mi bilemem zaten igy ve green dışında takımı sürüklücek adam yok neyse uzun lafın kısası bobcats
favorim

vs    Bol skorlu ve bol atraksiyon olcağını sandığım bir maç,atlanta nın arkasındaki
rüzgar kesildi ilk mağlubiyetlerini aldılar en büyük şanssızlıkları kendilerinden bir iki gömlek üstün suns ile
karşılaşcak olmaları valla atlanta nın kazanması süpriz olur bence suns baya skor yaparak yener

vs    Olay takım boston dün new york a süpriz şekilde kaybeden denver ı ağırlıyor,
aslında ligin en skorer 5 oyuncusunun parkede olcak olması çok skor olur izlenimi veriyor ama şahsi görüşüm
denver ın daha ağır bastığı tamam boston un silahları çok ama camby faktörü var pota altında bence melo
ve iverson pierce-allen ikilisiyle baş edecektir az farkla da olsa denver kazanır

vs    Valla rox un acısını heat den çıkarmak isteyecektir spurs hatta bence bu maçta
gene faul problemine girmez ise duncan efendi çok rahat kazanırlar ama dedim gibi spurs rehavetle
çıkarsa işleri zorlaşır

vs    Dün seattle yendi kings i rahat ama bu akşam memphis e karşı aynı başarılı
performansı sergiliceklerini sanmam,durant bu maçta kendini gösterir geçen senenin en iyi çaylaklarından
biri olan gay a karşı nası bir performans sergilicek bence memphis alır maçı

vs    Hornets dün peja ve cp3 ün çılgın peformansı ile lakers ı yendi bunun
üstüne portland bence çerez gelir hatta chandler aldrigde kapışması zevkli olucak kanımca valla peja
dan dünküne benzer performans bekliyorum açıldı artık dün itibari ile hornets alır

vs    Utah bu maçı alır ama şöle kirilenko ile james i kitler gibson ve iglauskas ın katkı
yapmasını önlerse bence maçı rahat kazanır ama utah da dengesiz gidiyor bu sene ,en büyük kazançları
brewer bence bu sezon onun bu performansı çok maçı kurtarır bunla beraber utah benchi geçen seneki
gibi katkı yapmıyor artık bence sloan bu işe bir çözüm bulmalı maça gelirsek zorda olsa ateşli seyirci desteği
ile utah kazanır

« Yanıtla #75 : 08 Kasım 2007, 14:23:42 »
DwyaneWadeCns
MVP

Üyelik Bilgileri

Toronto,Phx,Pacers,Miami ve New O. yatmış bulunmaktayım bugün az maç varmış bakalım..

vs  Arenas sağlamsa ve oynarsa moralide yerinde olursa jamison ve butler üçlüsü nets'i zorlar ama nets'in bu seneki avantajı jeferson %100 sağlam ve kidd hala triplelik bir adam.. Nets'i daha önde görüyorum..

vs  Bulls bu sene beklenmeye kötü performanslar sergiliyor..Detroit sistemi aynı güzel birşekilde işliyor bulls'un bu maçta açılacağını düşünüyorum içimden öyle geçiyor ben bulls alır diyorum..

vs  Dallas bu sefer affetmeyecektir.. Dallas alır..

« Yanıtla #76 : 08 Kasım 2007, 14:48:34 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Dün ayakta duramıyordum çok kötü hastaydım yazamadım . Bu geceyi kaçırmayalım heemn yazalım .

vs  = Aslında Nets seozna kötü başladı ki haal da iyi performans ortaya koyamıyor ancak Wizards'ta onlardan iyi değil .Ortada maç olur acnak G.ArenasI'n formsuzluğu Wizards'ın başını yakar . R-Jeff yine 20+ performans gösterir ve Nets kazanır .

vs  = Bulls sezona çok kötü başladı hala da bunun şokunu yaşıyorlar . Pistons ise kendi oyununu oynuyor ve maç kazanmaya devam ediyor . Sistemi yerinde olan Pistons , Bulsl'a göz açtırmayacaktır . Pistons alır .

vs  = Aklıma 2007 play-off'ları geldi ki ne maçlardı ya . Ama Golden State bu sezoan çok kötü girdi . Sadece Baron Davis ve zamn zamanda Azubike'ye bakıyorlar . İşleri zor Dallas karşısında . Dallas alacaktır .
« Yanıtla #77 : 08 Kasım 2007, 20:22:54 »
--
Ziyaretçi

Pota altı sefilleri oynayan iki takımın maçı..O zaman iş kısalara kalacak diyecem Arenas'ın hali içler acısı..R-Jeff Nets'e maçı getirebilir..Ancak Wizards potalatında bir şeyler yapabilirse bu maçı alır.

Bulls eğer bir dönüş yapacaksa en büyük fırsat ayağına geldi.Geçtiğimiz sezon Doğu Yarı Finalinde elendiği Pistons'ı yenerse taraftarında gönlünü almış olacak..Ancak işleri de kolay değil..Pistons makine düzeniyle oynuyor..Bu maçın en ilginç özelliği de Rasheed ve Ben Wallace eşleşmesi olacak grin Guard eşleşmelerinde Pistons form bakından da üstün olan taraf. Yalnız bu maçta son maçların şut bazında formsuz ismi Rasheed Wallace patlama yapabilir..Pistons alır bu maçı.

Son derece sıkıntılı bir maç aslında..Dallas'a güven olmuyor ne desem boş..Eğer ritim bulurlarsa geçen senenin de hırsıyla paramparça ederler Warriors'ı..Ancak psikolojik olarak Warriors'dan çekinirlerse Warrior'a yeniden doğma fırsatını veririler..Maç bu anlamda ortada..Ama kazanan kim olursa farklı kazanacak gibi duruyor.
« Yanıtla #78 : 08 Kasım 2007, 20:29:03 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Bu akşam acımışlar nba yöneticileri zaten efes maçı var 20 dk sora neyse seri ve bol yorumlu yazmaya
başlıyalım yüksek müsadenizle smiley

vs    Valla wizards bu sene dökülüyor daha galibiyet alamadılar süper yıldızları agent zero geçen seneyi projektörle aratıyor  angry nets için bulunmaz fırsat hatta facebook da sporst bets de 50 k coin oynadım nets e valla büyük ihtimal kazanırlar ev sahibi olma avantajları ve wizards ın uzun rotasyonun sefilliği maçı nets lehine döndürüyor

vs    Bulls hala galibiyet alamadı bence takımda gordon ve deng in kontrat krizi üstüne noah ın sakatlığı hinrich ve big-ben in formsuzluğu eklenince bu kötü tablo ortaya çıktı artık skyles yada parxon bir şeyler düşünmek zorunda,valla the palace da maç detroit acımaz helede grubunda en ciddi rakibi de olması big ben in yüz üstü bırakıp gitmeside onları extra motive edicektir bence detroit kazanır

vs    Valla gsw yi anlamak güç ama dallas maçlarında ayrı düşünmek lazım onları  grin  Neyse don nelson gene bir süpriz hazırlamıştır mutlaka ama şimdiye kadra hiç galibiyet almamaları birde bu sezon istedikleri gibi bir basketbol oynamayadıkları için bence tökezliyorlar bence dallas maçı onlar için çıkış olabilir haliyle dallas da  gsw fobisi var neyse hislerim bu akşam süpriz olcanı sölüyor bence gsw kazanır

« Yanıtla #79 : 08 Kasım 2007, 20:43:03 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

Kimsenin kalbini kırmak istemiyorum ama lütfen layığı ile maç yorumu yapın burda ama sade ve sadece maç yorumu başka tartışmalarınız için topicler mecvut şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkür ederim
biz tartışmadık ki

vs wizard bu sene yoklara oynayacak gibi, işleri baya zor..pota altının yükünü çeken kişide brendan haywood..nets'de ise cater yatıyor..kidd ve r-jeff oynuyor..nets alacaktır bu maçı...

vs detroit için zor bir maç oalcaktır çünkü 4 maçta 4 yenilgi alan bulls ile oynayacaklar..bu maçı ayrı oynar bulls kazanmak için her şeyi yapar ama önlerinde formda bir detroit var...pistons bu maçı vermez...