+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Tartışma Platformu Arşivi (Moderatör: Dağlar)Konu:
 2007-2008 Nba Regular Season

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 ... 8 9 [10] 11   Yukarı git
Konu: 2007-2008 Nba Regular Season  (Okunma Sayısı 6292 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #180 : 17 Kasım 2007, 00:12:05 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
Moderatör
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri
Ynt: 2007-2008 Nba Regular Season

Sitedeki gerginlikler bazen kendini belli etmesede aslında yazın başından beri var nedense.. Hep böyle ikli saçma konulardan tartışmalar,Bi anlık patlamayla üyelerin ben gidiyorum yetkmi kaldırın demesi,Yazın başından beri yaşıyoruz bunları..Tam sezon başladı Oh iyi kavgalar gözükmüyor fazla yaşanmıyor demiştim,Ama 4-5 günder hatta 1 haftadır burda hafiften ikili-üçlü tartışmalar yaşanmaya başlamıştı ve en sonunda olan oldu bir kişi daha aramızdan ayrıldı,Kimin ayrıldığı yada kimle kavga ettiği önemli değil,Kimsenin tarafınıda tutmuyorum şu kişi haklıda demiyorum ama bu kavgalara birşekilde son verilmeli,Tabiki tartışmalar arada ufak tefek atışmalar olacakta.. siteden ayrıma olayı insanın sinirini bozuyor.. Neyse Apo abiyi özleyeceğiz..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #181 : 17 Kasım 2007, 00:42:07 »
DwyaneWadeCns
Moderatör
MVP

Üyelik Bilgileri

Neyse Başlık amacına geri dönsün..
Yorucu uzun bir yazı olacak..Mümkün olduğunca kısa kesmeye çalışacağım..

vs  Netten takip etmeye çalışacağım linkler çalışırsa eğer Cheesy Toronto kendi evinde oynuyor ve bu sezona iyi başladı Boston'un altında yer alıyor grupta 4-4 le son maçları kötüydü ama genel olarak oyunları iyi,Pacers ise tam tersine hep söylüyorum bunu ama dayanan tek adam granger allstarlık performanslar sergiliyor.. Toronto alır..

vs  Birbirlerine uygun iki takım.. Aralarında çekişirler.. Portland bir adım önde roy gibi formda br gence sahipler.. portland alır..

vs  Nbatv'den takip edeceğim..Wade'in performansı önemli benim için.. Yenme olasılığımız çok çok az..Wade ikinci maçına çıkıyor ilk maçı fena değildi.. aylardır sakatlıktan sonra ilk maçına göre iyiydi bile daha kötüsünü bekliyorum ama wade'in kıvamına gelmesi için en az 10 maç gerekiyor.. dengesiz istikrarsız performanslar sergileyebilir.. Boston ise kusursuzlar şu ana kadar onları yenmeye en çok yaklaşan takım toronto oldu Miami'nin bunu yapabileceğini en azından şu an yapabileceğini zannetmiyorum,boston alır...

vs  Kidd-jeferson ikilisinin performansına bağlı..Vince carter için birşeyler demiyorum yanlış sözler çıkmasın ağzımdan diye.. Orlando bu maçı alır..

vs  Seatle miami maçını alarak moral buldu.. Bu moralle atlanta maçına girecekler ama atlanta'da bu seneye formda başlayan takımlardan 7 maçın 4 ünü kaybetmişler ama maçlardaki performansları geçen seneye oranla daha iyi.. atlanta alır..

vs  Bu geceki maçlar baya keyifli.. hangi birini takip edeceğini şaşırıyor insan Smiley Utah iyi gidiyordu birde yanına kirilenko'nun daha iyi bir performansı eklenince dahada iyi oldular..Cavs ise bu sene gene playofflarda 1.turu geçerler ama bir takas şart gibi bi takıma.. kesin konuşmıyım..Utah alır..

vs    Hornets çok iyi geliyor bu sene playofflara zar zor değil garanti girmek istiyoruz diyorlar..Gerçi allstar arasından sonra takımlar netlik kazanırlar..Mem ise iyi başlamıştı savaşıyordu ama gençlerin biraz daha tecrübe kazanması gerekiyor.. Hornets alır..

vs  Spurs kendi evinde..Dünkü yenilgiden sonra yorgunlardır..Ama kendi evinde olmanın avantajı ve tecrübesiyle bu maçı alacaklarını düşünüyorum ntv ekranlarından bu maçıda takip etmeye çalışıcam bi sürü maç var nası yetişceksem artık Cheesy

vs  Was sezona tahmin ettiğim gibi başlayamadı arenas'ın bir takım sorunları yüzünden kazanılabilecek maçlar kaybedildi falan derken 7 maçın sadece 2 sini kazanabildiler bu maçı alırlar..

vs  Bu maça yorum yapmak istemiyorum.. Sadece new york alır..

vs  Kaan Mert demin msnde dedi bakarsın kobe detroit formasıyla çıkar dedi Cheesy Beklerim valla öyle birşey olursa bomba olur Cheesy .. Bu maçıda netten takip etmeye çalışıcam.. keyifli bir maç olacak kobe kendini göstermek isteyecektir.. ve maçıda kazandıracaktır diyorum.. içimden öyle geldi Cheesy doğru olmasa bile lakers alır Cheesy

vs  Normal şartlarda kagıt uzerınde bu takımların kadrolarına baktığımız zaman kadroralar baktığımız zaman lac'ın daha kötü golden'ın daha iyi yerlerde olması gerekiyordu.. Ama herzaman kağıt üzerindeki gibi olmuyor herşey..Golden daha maç kazanamadı,lac ise  7 maçın 5 ini kazanarak bu kadroyla neler yapabileceğini gösterdi.. Golden dışa dayalı oynuyor bakalım bu maçı almasını istiyorum shotlar girerse baron formunda olursa alırlar bence.. Golden alır..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #182 : 17 Kasım 2007, 11:44:54 »
CurtisJackson
Rookie
**

G-UNIT 4EVA

Üyelik Bilgileri

3 maç dışında hepsini tutturmuşum grin onlarda süpriz sonuçlar zaten.
« Yanıtla #183 : 17 Kasım 2007, 14:54:23 »
DwyaneWadeCns
Moderatör
MVP

Üyelik Bilgileri

Portand,Atlanta,Utah ve New York'Tan yattım Cheesy
gelelim bügunün maçlarına..

vs  Seatle dün kendini baya bir yorgu durant'ın son saniyesiyle kazandılar.. wilkins coşmuş maçta baya yorgundur.. Bu maçta zorlanacaklarını düşünüyorum dinlenen bobcats tutuk oynamassa alır..

vs  Portland dün çok iyi oynamıştı ama aptallık yaptı büyük farktan kazanabilecekleri maçı verdiler..Was ise rahat bir maç kazandı bu maçda portland sinirini was'tan çıkarabilir..portland alır..

vs  İki takımda dün yenildi moralleri bozuk yorgunlar..Utah'ı daha avantajlı görüyorum.. utah alır..

vs  Miami dün savaşti resmen hemde boston gibi 7 maçtır yenilmeyen bir takıma karşı malesef wade'in son saniyede kaçırdığı shotla 1 sayı farkla yenildik ama olsun genede boston karsışındaki direncimiz wade'inde gelmesiyle tekrar eski performanslarımıza dönebileceğimizi hatırlattı.. Nets'te carter oynamıyor herhalde.. Kidd dündne dolayı yorgun shaq ve alonzoda öyle.. Netten izleyeceğim Miami'm alır..

vs  Hornets'i çok beğeniyorum cp3unun önderliğinde alırlar..

vs  Son saniyede yenidiler malesef.. Bunun acısını bu maçtan çıkarıp maçı kazanacaklarıdr..

vs  Tmac'ın yokluğunda houston fazla direnemeyip bu maçı kaybedeceklerdir...Kilit nokta yao-amere ikilisi..

vs    Mem yorgun oynayacak.. Dallas ise dinlemiş bir şekilde rahatça bu maçı alır..

vs  denver alır..

vs  Dün kötü oynayan lac bunu bu maçta telafi edecektir.. lac alır..

Ders çalışacağım için kısa kesmek zorunda kaldım..
« Son Düzenleme: 17 Kasım 2007, 23:38:59 Gönderen: DwyaneWadeCns » Logged

« Yanıtla #184 : 18 Kasım 2007, 16:03:18 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Sırf kendi kendine mesaj yazıp durma diye yorum yapıyorum Cansu grin
 Bu arada Cansu benden duymuş olma ama bir hafta sonraki Pazar maçlarını yorumlamışsın .. grin Baya önceden gdiyorsun galiba grin

vs  = Toronto bu sene evinde öyle aman aman oynamıyor . Genelde deplasmanda iyi oyununu görüyoruz . Şimdi evinde kırmızılara'da galibiyet gösterme zamanı . Golden State ribaunt konusunda da bir iki isim dışında öyle aktif değil . Ribauntlarda üstünşüğü aldık mı bu maçı zaten kaybetmeyiz .

vs  = Orlando 9-0 yapacak mı ? Akıllardaki soru bu . Orlando'da bu sene evinde iyi performans sergileyemeyenlerden . 6 galibiyeti dışarda aldılar zaten . Howard'da bu ara baya bir formda  . Garnett'e karşı bozguna uğramazsa Orlando'nun şansı olabilir . Ben Orlando'dan yanayım bu maçta .

vs  = Bulls , Clipeprs'ı yenerek moral buldu ancak bir diğer LA ekibi Lakers'ı yenebileceklerini hiç sanmıyorum hele ki Staples'ta . Lakers zaten son iki maçını kazandı . Odom'da çok formda .Rahat bir galibiyet alırlar .

vs  = Detroit Batı turnesinin son maçında ve iyi bitirmesi gerek bu turneyi . Sacramento Martin'den bbaşka alternatifi olmayan bir takım görünümünde . Rip biraz olsun ona savunmasını gösterirse Detroit rahat rahat kazanır .

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #185 : 18 Kasım 2007, 16:16:47 »
Eralp
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW

vs  = Orlando 9-0 yapacak mı ?

Boston olmasın len o Grin
« Yanıtla #186 : 18 Kasım 2007, 16:26:58 »
DwyaneWadeCns
Moderatör
MVP

Üyelik Bilgileri

Nba.com'dan baktım yanlış bakmaşım tekrar yorumluyorum bu geceki maçları..Bu arada hakkaten boston olmasın o Cheesy

vs  Kaan'ında dediği gibi torontonun prblemi riblerle.. Onlarıda hallettilermi Toronto daha iyi bir performans çıkaracaktıR..Golden ilk maçını aldı sonunda.. Moralleri yerindedir Baron'un nperformansı bu maçta çok önemli mat sınavım var ama arada izlerim nette belki.. toronto alır..

vs  Orlando bu sene küçümsenmeyecak kadar iyi gidiyor Boston'u zorlayabilirler..Boston ise toronto ve miami dışında  oynadığı maçları gayet rahat bir şekilde kazandı.. Bu maçda howard-kg ikilisi neler yapacak bakalım tecrübeli garnett mı yoksa?Genç oyuncu howard mı?  Boston alır.. Garnett formda bu aralar..

vs  Bulls bu sene kadrosununun iyi gözükmesine rağmen uyuşmazlıklardan dolayımı desem yönetim içi sorunlarmı desem bilmiyorum dağınık bir oyun sergiliyorlar.. 2 maç kazanabildiler..Lakers ise kobe'yle beraber diğer oyuncularda form'da gözüküyor takım oyunu oynamaya başladılar yavaştan..Lakers alır..

vs  Zorlanmadan alır demek istiyorum ama billiups oynuyormu bilmiyorum ama martin'i iyi savunacaklarını düşünüyorum detroit alır..

« Yanıtla #187 : 18 Kasım 2007, 21:17:43 »
magic mania
Magic Johnson #32
All-Star

Üyelik Bilgileri

Sölemeden edemeyeceğim;Kemal abi bu siteye heykeli dikilecek adamsın vallahi.

orlando vs boston ==>Yarın sabah okul turnuvasında maçlar başlıo ve 9'da maçımız olmasına rağmen bu maçı takip etmeye çalışacağım,tabi arkasından da Lakers maçını.Boston lige beklenildiği gibi başladı ve karşılarında şuana kadar oynadıklarının hepsinden daha ciddi bir rakip olan Orlando var.Bu maçta sürpriz bekliyorum.

Lakers vs Chicago ==>Lakers çok formda üst üste iki güçlü ekip olan Rox ve Detroit'i devirdik.Bu maçtada Luol Deng'siz Chicago'yu yener işimize bakarız.Ayrıl da gel Farmar.

Sacto vs DEtroit:Detroit banko,favori,kesin alır,fark atar.Müneccimiyim? Galiba.

« Yanıtla #188 : 18 Kasım 2007, 21:39:58 »
Kaan Mert
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

vs  = Orlando 9-0 yapacak mı ?

Boston olmasın len o Grin
Sırıt grin Boston zaten anlayan anladı . Aceleye gelmiş .

« Yanıtla #189 : 19 Kasım 2007, 18:34:58 »
DwyaneWadeCns
Moderatör
MVP

Üyelik Bilgileri

Boston yenildi hemde orlando gibi bu sene sezona mükemmel başlayan bir takıma boston zor takımlara karşı zorlanmaya başlayacaktır..
Boston,Toronto ve Detroit maçlarından yattım bu aralar detroit'e ne oluyor anlamıyorum.. teklemeye başladılar.. Neyse gelelim bugüne..

vs  İkiside tam birbirlerine göre takımlar portland'da roy bu sene gerçekten 2.ci senesinş yaşamasına rağmen takımın lideri konumunda çok iyi işler çıkarıyor..Bobcats ise draft gecesi güzel bir takas yaptılar yanlız sistem takım tam oturmuş değil ondan maçlarda zorluk çekiyorlar..Portland alır.. rich'i durdurabilirlerse..

vs  Mem iyi başlamıştı ama üstüste yenilgiler alarak dağıldılar..Seatle ise yılmadı ve 2 tanede olsa maç aldılar ve morallerş yerinde.. Deplasmanda kazanacaklarını düşünüyorum wilkins ve wilcox bu sene ilk 5 çıkınca yeteneklerini gösterme şansları bulup iyi performanslar çıkarıyorlar..

vs  Orlando boston'un ilk yenilgisini almasını sağladı ve mükemmel bi maç çıkardı gerek Hido olsun gerek Howard olsun çok iyi oynadılar onların yanında BOgans'tanda katkılar gelince boston'u zorda olsa yendiler.. Moral seviyeleri oldukça yüksektir diye düşünüyorum ama bunun yanındada yorgunluk vardır..Hornets ise küçümsenmeyecek kadar iyiller bu sene playoffları zorlayacak takımlar arasında yer alıyorlar..Ben moralli orlando'dan yanayım..

vs  Utah sezona iyi başlamıştı.. bir ara Kirilenko bile 15+ la oynuyordu ilk 5ten çok güzel katkılar alıyorlardı.. Ama ne olduysa son maçlarda deron ve memo vasatın altında performanslar sergiliyorlar ve buda utah'ın fark yemesine zor anlar yaşamasına neden oluyor.. Nets ise utah'tan daha beter durumda kidd triplesini yapıyor jeferson katkısını yapıyor ama pota altı rezil olunca sonuç hüsran oluyor.. Boozer formunda boozer pota altını karartacaktır diyorum utah alır..

« Yanıtla #190 : 23 Kasım 2007, 22:44:10 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

vs    Zor maç ama orlando evinde başka oynuyor kazanması da olası hatta d-how un
mvp lik performası insanı bu fikre itiyor evans bakalım bogans dan ne kadar çok süre kapıcak hatta cook uda
lewis ile değişmeli kullanması olası magic alır maçı

vs    Arenas belli oldu 3 ay yok ama jamison-butler onu aratmaz kanımca hatta
bu ara arenas sız takım daha iyi bir görüntü çiziyor ama bir yerde patlak verirler,iki takımda savunma konusunda
pek istekli değil yüksek skorlar olası ama bence gsw deki düşüşe dayanarak wizards maçı kazanır

vs    Gecenin derbisi zor gözüksede boston un 3 skoreri maçın sonucunu belli ediyor
lakers da kobe ve bynum a büyük iş düşcek ama farmar bu aralar çoştu hatta smush ın üstüne bence bu
çocuk magic gibi oldu takımda(abardım kusura bakmayın) neyse boston un kazanması  olur sonuç

vs    Valla sixers için zayıf dedim ama süpriz sonuçlar alarak beni şoke ettikleride
oluyor özellikle beklenmedik anlarda ama bu akşam the palace da zor bu helede c-billz gibi guard a sahipken
maçı detroit in kazanması olası

vs    Valla gecenin başka banko maçı ama heat de wade geldi geleli durumlar iyiye
gidiyor gibi helede shaq ın iyi performansı benide şaşırttı galiba ricky davis hamlesi onları biraz kıpırdandırdı
ama rox a karşı işleri zor t-mac de döndü valla yao -shaq mücadelesi maçın kaderini belirler ama rox kazanır

vs     Dallas için kolay maç değil ,jerman o neil geçen maç yoktu ama bu maç oynamasa
bile granger-murphy ikilisi onu aratmaz tinsley de çok formda ama rakip dallas neyin en olcağı belli olmaz maçta
ama zorda olsa dallas kazanır

vs    Memphis düşüşte bu maçı kazanmaları süpriz olur zaten spurs makina gibi önüne
geleni deviriyor yane maçın sonucu belli mucize olmazsa spurs rahat kazanır

vs    Nuggets kazanır wolwes böle giderse lotaryada bizle kapışır  grin

vs    Valla chandler yok ama cp3 olması en azından zorlamaları için iyi sebeb
yeni nesil nba guardlarının çarpışması zevk vericek valla memo umarım chandler yokken biraz eski günlerinden
pasajlar sunar dicem hiç sanmam utah maçı alır

vs    Suns kazanır ama şunu sölemem lazım amere de düşüş var galiba sakatlığını
yenemedi kafasında umarım kendine yazık etmez bu maçta kaman a dikkat diyorum

vs    Valla iki takımda denk güçlerde ama le marcus geçen maçlarda oynamadı
bende şaşırdım umarım bu maç oynar,k-mart düşüşte ronron ve garcia sırayla kings i sırtladılar bu maçta işleri
zor portland zorlansada maçı kazanır

vs     New jersey kazanır ,seattle hala kendine gelemedi durant hala domine
edemedi oyununu yane bu performansı hayal kırıklığı ne bilim umarım yanılıyorumdur

« Yanıtla #191 : 23 Kasım 2007, 23:32:40 »
Arda
Nuggets Fan
All-Star

Allen ''The Answer'' Iverson

Üyelik Bilgileri WWW

- Sezona kötü giriş yapıp sonra iyileşmeye başlayan Wızards Arenas'ın sakatlığıyla yakaladığı ivmeyi kaybedebilir.Öte yandan geçen maç Arenas'ın yokluğunda Butler-Jamison ve diğer oyuncular Arenassız iyi oynayacaklarını gösterdiler.Rakipleri GSW ise sezona iyi giriş yapamadı ve şu an durumu vahim.Bu maçı Wızards alır diyorum.

- Namağlup Boston'u deviren Orlanda Howardıyla Hedosuyla bu maçıda alacaktır.Her ne kadar geçen maç yenilsede 10-3'lük derecesini 11-3'e çıkaracağını düşünüyorum.

- Gecenin en keyifli maçlarından biri ayrıca NTV saat 02:30'da maçı naklen veriyor ilgilenenlere.Açıkçası Lakers'tan bu sene iyi şeyler beklemiyordum ama beni şaşırttı.Lakers beni şaşırtsada Kg-PP-Allen üçlüsüne dayanabileceğini düşünmüyorum ve maçı Boston kazanır diyorum.

- Wolves bizim için bu sene kolay bir rakip ama küçümsememeliyiz.Şu anda kuzeybatıda Utah'la zirve için kapışıyoruz ve iki takımda 8-4'lük derecelerde.Alacağımız her maçın önemi var,Clippers'a yenilmiş olsakta bu maçı rahat alacağımız kanaatindeyim.   GO NUGGETS GO !

- Carter olmasada Nets'in bu maçı alacağını düşünüyorum.Kidd takıma liderlik yapıp takımı besleyecektir - her zamanki gibi - ve Seattle Nets için kolay bir rakip olacaktır,Nets alır..
« Yanıtla #192 : 24 Kasım 2007, 20:02:01 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

vs    Cleveland düşüşte onun aksine toronto da iyi bir grafik yakaladı her ne kadar nesterovic
sakat olsada bosh onun yerinede oynuyor zaman zaman ,le bron dışında ana silahı olamyan cavs diğer oyuncuların
maçlık performansları ile ayakta duruyor yane maç zor le bron gene 30-40 sayı atar diğer oyunculardan katkı gelmezse
maç da gelmez toronto kazanır

vs    İki takımda dengesiz her sonuca açık maç ama bulls bence maçı kazanmaya yakın zaten
new york-chicago maçları jordan yüzünden derbi olarak lanse ediliyor pek umudum yok nyk dan bu akşam zatan sorunlar
diz boyu takımda bulls un alması olası maçı

vs    Florida derbisinde maçın kazancak takım belli gibi ama heat in son günlerdeki çıkışı
kafa karıştırıyor ama herşeye rağmen üstün oyunu ile ön plana çıkan dwight howard faktörü ile magic kazanır
maçı

vs    Valla bu maçı gsw büyük olasılık alır ama dün akşamı performansından sora iyice
don nelson un bu sistemin çılgınca oldunu anladım sixers da zaten onlardan farksız ama gsw alır maçı

vs    Antreman maçı olur boston için bobcats ın kazanması büyük süpriz olur

vs    Averaj takımı minnesota kendinden az iyi atlanta karşısında valla ne
desek yalan eğer atlanta yenemezse kendilerini köprüden aşağa atsınlar takım halinde

vs    Valla arenas yok ama butler dün kopardı kayışı helede td yapması
iyice şaşırttı demek ki bu sene çok görcez bu performansları maça dönersek memphis de durumlar iyi değil
wizards zorlansada kazanır maçı

vs    Güzel maç olmaya aday hatta günün maçı desek yalan olmaz,melo dün
geri döndü umarım bu akşamda aynı performansı görürüz kendisinden ,t-mac döndü ama yao çoştu
maça etkisi çok olur camby ile kapışması zevk vericek gibi zor maç ama favotim denver

vs    Geyikler bu akşamda süpriz yapabilir mi sizce ?  Ben bekliyorum açıkcası
 valla dallas da küçümsencek rakip değil her sonuca açık maç ama ben bucks diyorum

vs    T-cha yk kaman için meydan boş olak haliyle valla cassell de dün
 geri döndüm dedi ama suns a yenildiler maç zor ama clippers ev sahibi olması ile kazanmaya yakın

« Yanıtla #193 : 24 Kasım 2007, 21:23:40 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Özür dileriz uğur abi biz zevk için şurda yorum yapıyoruz ama sen buldun bizi göm babam göm
peki sana şunu sorarım madem bu takımı izlemiyorum yada takip etmiyorum new york umu herşeyden
üstün görüyorum o zaman sana sorarım boston taraftarımısın yoksa timberwolwes mu onu söle
bende ona göre yazayım yorumlarımı?

Atlanta da joe johson genelde takımın skor yükünü çeker buna istinaden sezon başında josh smith
de iyi bir performans sergiledi hatta geçen sezonda buna benzer bir çıkış yaşamışlar ve beklenen son
olmuştu,zaza nın performansı kötü hatta sakat galiba o kadarını bilmiyorum ,al thorton da noah gibi
çenesi yerine oyuna katkısı ile takımda ilk beşte yer aldı hatta willams ile beraber wizards maçında
gayet iyi oynadılar yeterlimi uğur bey
« Son Düzenleme: 24 Kasım 2007, 21:29:33 Gönderen: lordapo » Logged

« Yanıtla #194 : 24 Kasım 2007, 21:53:18 »
Kemal Erdem
Ziyaretçi

Maç tahminlerine burdan devam edilsin..Sonuçta 11 sayfalık bir emek var..
İnsanların mesajları var..Tartışmayı topic değil kişiler yaratır..Topicin bir suçu yok yani.
Burdan devam edilsin konu..
« Yanıtla #195 : 24 Kasım 2007, 21:46:24 »
Cihan
359
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW

Tartışma olmalıdır.Eğer tartışma olmayacaksa bu konu yanlış bölüm altındadır..Eğer 2 insan fikirlerini açıkca paylaşamıyorsa da bu acizliktir..Yetmez mi artık birinin fikrini açıklayınca direk mesajlarının silinmesi.İki taraf içinde geçerli bu.Eğer bir mesaj hakaret içermiyorsa ya da ağır bir laf sokma yoksa o mesaj yerinde kalmalı.
« Son Düzenleme: 24 Kasım 2007, 21:53:25 Gönderen: Cihan » Logged
Mesele beklemektir
« Yanıtla #196 : 24 Kasım 2007, 22:27:38 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

tamam abe siz bilirsiniz  benim bu sitede yerim yok cem ve salih için döndüm
ama forumda işim yok belli

« Yanıtla #197 : 24 Kasım 2007, 23:02:25 »
Kaan Mert
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Apo abi farkındamısın yine aynı şeyi yapıyorsun . Ufak bir tartışma olsa bu birinin birini istemediği anlamına gelmez . Burada herkes çeşitli konularda tartışıyor ediyor ama sonuçta ortak bir karara varılıyor konu ile ilgili . En ufak tartışmalarda siteden biri ayrılsa adam kalmazdı . Şurada sana kimse git demiyor yada onu ima etmiyor . Neyse karar senin ...
« Son Düzenleme: 24 Kasım 2007, 23:04:07 Gönderen: Kaan Mert » Logged

« Yanıtla #198 : 24 Kasım 2007, 23:18:43 »
Kemal Erdem
Ziyaretçi

Neyse Apo Abi emekliliğini istedi zaten..Daha fazla konuşmaya gerek yok..NbaTr'nin kapısı herkese açık..İsteyen gelir yazar yine..Kimseye git denmez..
« Yanıtla #199 : 25 Kasım 2007, 10:28:42 »
DwyaneWadeCns
Moderatör
MVP

Üyelik Bilgileri

Gene tartışmalar gene tartışmalar !!
Bu sabaha karşı 5 maç var..

vs  Bulls rezil gidiyor hiç begenmiyorum onları bu sene arada süpriz galibiyetler aldılar ama bu onların iyi olduğu anlamına gelmez toparlanmaları kendilerine gelmeleri lazım,Toronto ise güzel gidiyor ford dün geceki maçta neden oynamadı bilmiyorum ufak bir sakatlık yaşıyor herhalde.Toronto bu maçta iyi rib çekebilirse bu maçı rahat kazanır hele birde ford oynarsa..

vs  Cavs Lebron'dan dolayı alır bu aralar formunda..

vs  Keyifli bir maç olacak .. Utah bu aralar tekrar toparlandı sezon başındaki gibi oynuyorlar.. Detroit aynı zaten güzel gidiyor.. Ama süpriz yenilgileride oldu bu sene...Çekişmeli bir maç olur.. Utah alır..