Oleyyy 3te 3

bugün fazla maç varmış bakalım..

vs

Lebron'un eli sakatlanmıştı detroit maçında bu maç oynayacakmı bilmiyorum ama herhalde oynar..Toronto gene takım olarak iyi oynar tutukluk yaşamassa bence bu maçı alır..BU arada bosh sakatmı onu bilen varmı geçen maç 11 dk oynamıştı.. bu maç yoksa Toronto kaybedebilir..

vs

Was arenas'sız tahmin ettiğimdende iyi gidiyor bu maçıda alacaklardır..

vs

New york yorgun olacaktır.. Ama bu aralar marbury takımını sırtlamış götürüyor.. her ne kadar maç kazanamasalarda bu maçı almalarını isterim..

ve

Atlanta'nın bu seneki hırsını çok beğeniyorum playofflara 8.olarak girerseler hiç şaşırmam.Hak ediyorlar daha şimdiden.. Tabi allstar arasından sonra ne olur orası bilinmez..Hornest'te aynı şekilde bu sakatlık sorun olmassa bu sene playoff yapacaklar inş.. Keyifli bir maç olacak.. Hornets deplasmanda alır..

vs

İşte bu maç izlenir

hemde cuma yarın okul yok zaten gitmedim okula hastayım halim olursa izlicem

Geçen sefer deplasmanda wade'in formsuz shotundan dolayı yenilmiştik az kalsın yeniyorduk..Şimdi American Airlines Arena'da bu maçı alacağımızı düşünüyorum Wade kendine geldi sayılır daha tam açılamadı..SHaq ve zo çok hırslılar bu sene.. Davis formda.. Cook desen adamım ilk 5 oynamalı.. J-will ass yapıyor paylaşıyor gözüme girmeye başladı gibi.. Miami alıcak inş..

vs

Sas dallas gibi süpriz yenilgileri sık sık alan bir takım değil.. Fazla kasmadan alır bu maçı..

vs

İYi takım lafının üzerine gelirmiş dallas maçı ha

Portland alır..

vs

Howard-Amare çok iyi maç olucak nba tv kasım ayının son maçı.. Howard Amare ikilisinin hangisi bu maçta kilit nokta.. Lewis ve Marion da 2.ci kilit nokta burdan şanslı çıkacak shotlarını sokabilme şansını elde edecek adam ise Hido.. Hido iyi oynarsa orlando maçı alır..

vs

Durant'lı Seatle evinde alır..

vs

Lakers denver maçında dolayı yorgun ama kendi evinde oynadığı için avantajlı.. Kobe geçen utah maçındaki gibi olursa.. Lakers alır..

vs

Denver Lakers maçının intikamını lakers'ın üvey kardeşinden alacaktır