+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Tartışma Platformu Arşivi (Moderatör: Dağlar)Konu:
 2007-2008 Nba Regular Season

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 ... 9 10 [11]   Yukarı git
Konu: 2007-2008 Nba Regular Season  (Okunma Sayısı 6294 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #200 : 26 Kasım 2007, 13:31:49 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
Moderatör
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri
Ynt: 2007-2008 Nba Regular Season

Birtek Lakers maçından yatmışım 2 sayı farkla bitmiş zate maç...
Bugun 7 maç var..kısa kesicem.. zaten eskisi gibi aktif değil burası.. Yorumdan tahminden çok herşey yazılıyor..

vs  Utah yorgun ama Memo'nun bu maçta iyi oynayacapğını hırsını çıkaracağını düşünüyorum.. Kirilenkodan tripleye yakın performans bekliyorum Cheesy utah alır..

vs  Jeferson bu aralar formunda ama hornets'e karşı gelemeyeceklerdir..

vs    Was'da arenas'ın 3 ay gibi bir süre olmaması takımın morali acısından çok kötü bir durum olsa gerek.. Şimdi butler ve jamison'un üstüne daha fazla yük biniyor.. Daniels'ten ona verilen süreyi iyi değerlendirebilirse dallas'ı zorlayabilirler.. Dallas dağılmış gibi duruyor.. yenilse hiç şaşırmam ama sırf adından dolayı dallas diyorum..

vs  Sas alır.. Bu kadar açık ve net Cheesy Tongue  grin

vs  Orlando mükemmel gidiyor.. Hido bu sene allstarlığa oynuyor valla.. Takım çok iyi oturdu.. güzel bir şekilde geliyorlar,howard pota altını domine ediyor savunmayı pota altına çekiyor.. hido şak diye üçlüğü yapıştırıyor,Lewis orta mesafeli shotlar içeri penetreler bunlara birde bogans ve nelson eklenirse orlando'nun işi kebap Cheesy  Cheesy orlando alır..

vs  Golden üstüste yenilgilerden sonra aldığı galibiyetlerle moral kazandı.. Ama phx bu sezonada geçen sezon olduğu gibi çok iyi başladı.. Bu maçı zorlanabilir belki ama alacaktır..Golden için dış shotlar bu maçta büyük önem taşıyor..

vs  Lac alır diyorum bu sene kadrolarının önemli isimleri sakat olmasına rağmen bi sempatimi desem birşey var yenicekler gibi geliyor Cheesy

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #201 : 26 Kasım 2007, 23:44:04 »
Kemal Erdem
Ziyaretçi

vs  New York, Utah'a ters gelebilir..Sağlam bir pota altı var Knicks'in..Boozer'ı zorlayacaklardır artı savunma yapmayan bir Boozer karşısında Zach iyi bir maç çıkartacaktır..Gerçi Deron bu maçta da coşarsa Utah kolay bir galibiyet alabilir.Memo bakalım neler yapacak.Favori Jazz.

vs  Kısa ve öz yorum yapayım;
Wolves oynar,Hornets kazanır.

vs    Dallas bu sene enterasn maçlar oynuyor..Geçen seneki domine edemiyorlar oynu..Wizards'da Arenas'ın olmaması takım oyunu anlamında bir avantaj..Bu maçta kesin favori Dallas diyemiyorum.Wizards alırsa şaşırmam.Ama favori kağıt üzerinde Dallas.

vs  Elini kolunu sallayarak alır Spurs bu maçı.

vs  LaMarcus ve Howard için bu maç seyredilir..Müthiş zevkli olacak..Bir yanda LaMarcus diğer yanda Howard..Umarım ikiside gününde olur..Banko Magic..

vs  Seyir zevki bakımından gecenin en zevkli maçı olacak..Atmaktan yorulmayan iki takım..Benim içimden bir ses Warriors alacak diyor..Baron Davis'in gecesi olur.
« Yanıtla #202 : 27 Kasım 2007, 00:58:28 »
nAoNnGaEmLe
Kaf_Kef
All-Star

Yaradanımız bence yaralamzdı,Özgr iradeydi şeytanm

Üyelik Bilgileri

ke bence spurs bu sefer cok kolay kazanamaz:)  süpriz bekledğim bir maç...

diğer yorumlarını katılıyorum,, utah macınımı izlesem yoksa yatıp 5,30 kalkıp suns macınımı izlesem kararsız kaldım:)
İmza kural dışı- çok büyük-

-benim imza nolmuş sana la ?
imza: nolmuş ?
-bende onu diyorum nolmuş la
 :Dzzagzagazgzagaazaag:)

sopcast ten nasıl maç izlenir:

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
http://www.nbatr.com/forum/ynt-sopcast-nasil-kullanilir-t22188.0.html;msg164728#msg164728
« Yanıtla #203 : 27 Kasım 2007, 01:04:33 »
Kemal Erdem
Ziyaretçi

Walla Spurs'den fark bekliyorum grin
Suns-Warriors maçı kaçmaz ya..Cidden müthiş bir maç olacak..Bende o maçı seyredeceğim soluksuz grin
« Yanıtla #204 : 27 Kasım 2007, 01:06:18 »
nAoNnGaEmLe
Kaf_Kef
All-Star

Üyelik Bilgileri

off ya bugunde uyumassam hiç uyumamam lazım,uyursam geç kalkıom annemin sinir katsayısı artıyor:)  bakalım bi ayar cakıcam bende... artest gununde olursa gör bak sen Cheesy

http://www.nbatr.com/forum/ynt-sopcast-nasil-kullanilir-t22188.0.html;msg164728#msg164728
« Yanıtla #205 : 27 Kasım 2007, 12:28:05 »
DwyaneWadeCns
Moderatör
MVP

Üyelik Bilgileri

Bu sefer baya bi yanılgıya uğramışım.. Utah- Hornets-Dallas Cheesy - lac ve phx'ten yatmış bulunmaktayım zaten geriye ne kaldı dimi Cheesy

Gelelim bugüne.. Bugün 7 maç var..

vs  Boston Tekleyerekte olsa zar zor ray allen sayesinde maçları alıyor Cheesy ama genel olarak gene fark atarak yeniyorlar maçlarını,Cavs ise bu sene lebron kidd'e triple konusunda rakip olmaya kararlı Cheesy Bu aralar müthiş oynuyor saygı duymak lazım her ne kadar sevmesemde.. Lebron'u durdurabilirlerse bu maçı alırlar.. Boston alır..

vs  Nets bu aralar daha iyi oynuyor.. Carter'dan daha iyi performanslar bekliyorum kidd tripleyi çakar.. ve yenerler..

vs  Wade kendine geldi yavaştan Shot yüzdesi penetreleri normale dönüyor.. Shaq çok hırslı 20+ la oynuyor son maçlarda.. J-will yerine cook'u alsa çok daha ekili oluruz ama bu maçı alacağımıza inanıyorum..

vs  Tam birbirlerine uygun iki takım.. Mil bu aralar redd'in önderliğinde süpriz maçlar kazanıyorlar bu maçıda alırlar..

vs  Bulls'a artık neredeyse hiç güvenim kalmadı hala kadrosunun genç olmasından içinde iyi oyuncular olmasından dolayı hala bi adım öndeler ama,formda atlantayı yenemezler..

vs  Indiana bu sene dengesiz.. gidiyor Denverda bi seri yakalayamadı.. Ama denver alır..

vs  Lakers alır bu maçı.. Takım oyunu oynarlarsa bu maçı alırlar ve bu aralar takım oyununu çok iiyi beceriyuorlar..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #206 : 27 Kasım 2007, 19:47:40 »
Kemal Erdem
Ziyaretçi

Yorumlarımı yapayım yoksa Cansu kızıyor grin

vs  Cavaliers'ın silahı James..Celtics'in Garnett-Pierce-Allen..3'e 1...Cavaliers'ın işi çok zor çünkü James kitlenirse skor yapacak ya da oyunu lehlerine çevirecek bir oyuncu yok.Tek avantajları evlerinde olmaları eğer James formda olursa zorlarlar sağlam savunmayla kazanırlar..Ama savunma dirençleri bu sene pek iyi değil..Karışık bir maç..Cavaliers James'in insalık dışı performansına göre maça ortak olur.

vs  İki garip takım..Yener dersin kaybederler, kaybederler dersin yenerler..Nets evinde oynuyor bu avantajı kullanacaktır.Memphis Gasol'u ne kadar etkin kullanırsa bir o kadar maça ortak olur..Navarro'dan iyi bir performans bekliyorum.

vs  Gerald Wallace bu gece oynayacak muhtemelen..Wade'i yavaşlatacaktır..Miami'ye karşı rakip 3 numaralar coşuyor resmen..Wallace'da sakatlığını üzerinden atarsa coşabilir..Bobcats kazanmaya yakın gibi duruyor..Ama Miami evinde olmanın avantajını kullanacaktır ve Wade'in yaptıklarıyla maçı alabilecek noktaya gelecektir.

vs  Bucks iyi bir hava yakaladı..76ers zayıf halka..Bukcs yakaladığı hava ile ve evinde oynamanın avantajıyla maçı alır.
« Yanıtla #207 : 28 Kasım 2007, 23:38:03 »
Kemal Erdem
Ziyaretçi

Arkadaşlar, abiler ve kardeşler lütfen biraz sakin..
Konuyu geçici olarak kilitliyor ve tartışma mesajlarını siliyorum.
Sorunun çözüm yeri MSN wink Ordan halledilsin..
« Yanıtla #208 : 29 Kasım 2007, 17:06:29 »
DwyaneWadeCns
Moderatör
MVP

Üyelik Bilgileri

Burayıda millet kavga dövüş alanı sandı iyice.. Neyse dün yazamadım Gribim kalkamıyorum yerimden.. Biraz ayaklanmışken burayada el atayım dedim az maç varmış zaten.. Bu arada Miami-Bobcats maçını indirip izledim.. Mükemmel maç çıkardık Wade gününde değildi paslar atamadı falan ama shaq'a verdiği shot fake'li bir alley op pası çok iyiydi..Ricky coşturdu ortalığı neyse maçlara geliyorum uzatmadan..

vs  Boston'un rahat alacağını düşünmüyorum Alamazlarsa bile Son saniyede ray allen işi bitirir Tongue

vs  Her iki takımda bu aralar formunda.. Keyifli bir maç olacaktır.. Kobe'li lakers alır Cheesy

vs  Golden sezona kötü başladı ama bu aralar stephen jackson'unda gelmesiyle toparlanıp üstüste galibiyetler almaya,dış shotlarda dahada etkili olmaya başladılar.Houston'da aynı şekilde.. Tmac  bu sene fena geliyor.. Francis'te çok çok iyi olmasa bile arada bi kiritik anlarda sorumluluk alıyor.. Dış shotlarda etkili olan kazanır.. Pota altını Yao bi şekilde domine edecektir her ne kadar kalas gibi olsada Cheesy Golden alır..

« Yanıtla #209 : 29 Kasım 2007, 19:03:30 »
nAoNnGaEmLe
Kaf_Kef
All-Star

Üyelik Bilgileri

dün heralde bi ilk yaşandı hep deplasman takımları kazanmış Smiley

« Son Düzenleme: 29 Kasım 2007, 19:05:20 Gönderen: nAoNnGaEmLe » Logged

« Yanıtla #210 : 29 Kasım 2007, 19:50:09 »
Kemal Erdem
Ziyaretçi

nba.com'da kazananı ilk takım olarak yazıyorlar..Yoksa Pistons-Spurs falan içerde oynadı..
« Yanıtla #211 : 29 Kasım 2007, 23:58:47 »
nAoNnGaEmLe
Kaf_Kef
All-Star

Üyelik Bilgileri

nba.com'da kazananı ilk takım olarak yazıyorlar..Yoksa Pistons-Spurs falan içerde oynadı..
hmmm
maç esnasında öyle yazmıyor ya,, oyuzden karıştırmışım bide dun gece 11 de yatınca birşey takip edemedik:)

« Yanıtla #212 : 30 Kasım 2007, 00:00:23 »
Kemal Erdem
Ziyaretçi

hmmm
maç esnasında öyle yazmıyor ya,, oyuzden karıştırmışım bide dun gece 11 de yatınca birşey takip edemedik:)
He yaw gözlerimiz seni aradı ama yoktun grin Linksiz kaldık grin
Gerçi ben Pistons maçını buldum gerisi hikaye cheesy
« Yanıtla #213 : 30 Kasım 2007, 13:22:39 »
DwyaneWadeCns
Moderatör
MVP

Üyelik Bilgileri

Oleyyy 3te 3 Tongue bugün fazla maç varmış bakalım.. Cheesy
  vs  Lebron'un eli sakatlanmıştı detroit maçında bu maç oynayacakmı bilmiyorum ama herhalde oynar..Toronto gene takım olarak iyi oynar tutukluk yaşamassa bence bu maçı alır..BU arada bosh sakatmı onu bilen varmı geçen maç 11 dk oynamıştı.. bu maç yoksa Toronto kaybedebilir..

vs  Was arenas'sız tahmin ettiğimdende iyi gidiyor bu maçıda alacaklardır..

vs    New york yorgun olacaktır..  Ama bu aralar marbury takımını sırtlamış götürüyor.. her ne kadar maç kazanamasalarda bu maçı almalarını isterim..

ve  Atlanta'nın bu seneki hırsını çok beğeniyorum playofflara 8.olarak girerseler hiç şaşırmam.Hak ediyorlar daha şimdiden.. Tabi allstar arasından sonra ne olur orası bilinmez..Hornest'te aynı şekilde bu sakatlık sorun olmassa bu sene playoff yapacaklar inş.. Keyifli bir maç olacak.. Hornets deplasmanda alır..

vs  İşte bu maç izlenir Cheesy hemde cuma yarın okul yok zaten gitmedim okula hastayım halim olursa izlicem Cheesy Geçen sefer deplasmanda wade'in formsuz shotundan dolayı yenilmiştik az kalsın yeniyorduk..Şimdi American Airlines Arena'da bu maçı alacağımızı düşünüyorum Wade kendine geldi sayılır daha tam açılamadı..SHaq ve zo çok hırslılar bu sene.. Davis formda.. Cook desen adamım ilk 5 oynamalı.. J-will ass yapıyor paylaşıyor gözüme girmeye başladı gibi.. Miami alıcak inş..

vs  Sas dallas gibi süpriz yenilgileri sık sık alan bir takım değil.. Fazla kasmadan alır bu maçı..

vs  İYi takım lafının üzerine gelirmiş dallas maçı ha Cheesy Portland alır..

vs  Howard-Amare çok iyi maç olucak nba tv kasım ayının son maçı.. Howard Amare ikilisinin hangisi bu maçta kilit nokta.. Lewis ve Marion da 2.ci kilit nokta burdan şanslı çıkacak shotlarını sokabilme şansını elde edecek adam ise Hido.. Hido iyi oynarsa orlando maçı alır..

vs  Durant'lı Seatle evinde alır..

vs  Lakers denver maçında dolayı yorgun ama kendi evinde oynadığı için avantajlı.. Kobe geçen utah maçındaki gibi olursa.. Lakers alır..

vs  Denver Lakers maçının intikamını lakers'ın üvey kardeşinden alacaktır Tongue

« Yanıtla #214 : 18 Aralık 2007, 18:27:25 »
TP
Turkish Delight
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

19 Aralık Çarşamba

@ =Bu maç zorlu geçecektir.Sacramento'da sakatlar var bu sakatlar bügün sorun yaratacaktır.Nets'te Kidd-Carter-Jeff ikilisinin iyi bir gününe gelirse bu maç farka gider ancak diğer türlü Nets Tecrübesiyle kazanacatır.
 @ =Bu maç Chicago tarafından mutlu bitecektir.Evinde Lakers'ı yenerek kötü gidişe dur diyecektir.Kobe yine 30+ atar ancak bu maçta Kirk ön plana çıkıp maçı kazandıracaktır.
 @ =Günün en zorlu  maçlarından biri olacaktır son dakikasına kadar çekişme hakim olacaktır.Benim genellikle böyle maçlarda favori gördüğüm takım ev sahibi olur.Bu maçı zorda olsa Clippers kazanacaktır.

Come Back Boozer!

« Yanıtla #215 : 19 Aralık 2007, 19:19:43 »
Kemal Erdem
Ziyaretçi

Suns'ın müthiş savunmasıyla  grin diye girmek isterdim olaya ama neyse. Suns'ın bu maçı zorlanmadan alacağını düşünüyorum. Son çeyreğin ortalarında bu maçın galibi belli olur Suns alır. Özellikle Amare'den bol patlamalı bir maç bekliyorum.

Kings tam anlamıyla rüzgarı arkasına almaya başladı. Bucks'da bir şeyler yolunda gitmiyor. Kings bu gece de bu maçı alırsa şaşırmam. Kaldı ki Redd'i kitleyecek bir Artest var rakipte..

İlginç bir maç olacak. Rockets savunması sos veriyor. Keza aynı şekilde Orlando savunması da. Howard'ı durdurabileceklerini pek sanmıyorum. Hedo'nun performansı kilit rol oynar. Magic alır.

Gecenin belkide en önemli maçı. Mesaj açısından. Boston evinde hiç kaybetmedi. Ama herşeyin bir ilki var. Bu gece ilk devreyi Pistons geride kapatır maçı ise son çeyreğin son 5 dakikasına girilirken kopartır. Banko Detroit diyorum. Alan savunması Celtics'i tam anlamıyla tuzaklara düşürecektir. Alan savunması full konsantre yaptığımız takdir de Celtics maçını  zorlanmadan da alabiliriz. Tabi aksi olursa dağılırız. Ama Pistons kaybetmeyecek.
« Yanıtla #216 : 20 Aralık 2007, 22:30:23 »
TP
Turkish Delight
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

vs  :Bu maç iki takım açısından zor geçecektir.Miami'de Zo'nun sakatlığı morelleri bozarken Nets'te Kidd'in durumu can sıkıyor.Ancak bu maçta iami ev sahibi olarak bir adım önde.Üzerindeki ölü toprağını atmak adına by maçı alıcaklardır.Bu maçta Wade ve Shaq ikilisnden iyi oyun bekliyorum.Miami kazanır.

vs  :Cavs istikrarsız devam ediyor sezon içindede bu böyle sürecektir.İki süperstarın kapışması halinde geçecektir.Kapışmada Lebron galip gelsede maçta LAkers galip gelecektir.Lakers takım oyunuyla kazanır.

vs  :Denver'daki savunma zaafı bu maçta ön plan'a çıkacaktır.T-mac bu maçta patlıcyacaktır ve maçı Houston'a getirecetir.Bir tahmin yapıcak olursam Camby 6 blok 17 ribaunt yapar :-DHouston yener.

Come Back Boozer!

« Yanıtla #217 : 25 Aralık 2007, 13:11:43 »
DwyaneWadeCns
Moderatör
MVP

Üyelik Bilgileri

Uzun zamandır yazamıyordum bugün geri dönüş yapayım dedim.. sınavlardan vakit kaldıkça,zaman ayırabilirsem her gün yazacağım..
  vs  Deplasmanda güzel bir maç izleyeceğiz.. Maçın saatide erken türkiye saatiyle 21.30da yayınlanacak.. netten izlemen şansına sahibiz..WADE ve LEBRON karşı karşıya gelecek.. Ben Miami'li olarak ve wade'in lebrondan daha iyi olduğunu düşünerek wade daha baskın taraf olacak diye düşünüyorum.. ama bakarsınız gününde değildir atamaz yada attırmazlar,aynısı lebron içinde olabilir..Neyse wade ve lebron dışında başka kilit noktalar bende haslem'in performansı ve wright'in savunmadaki sorumluluğu bu maç için çok önemli..Miami alır diyorum..

vs  Playoff serilerinden sıkça hatırladığımız iki takım özel bir akşamda birkez daha karşı karşıya geliyorlar.. Kobe eğer coşarsa Lakers alır diye düşünüyorum.. Lakers alır..

vs  Oden-Durant ikilisinin karşı karşıya gelmesini görmeyi çok isterdim ama seneye artık.. Durant takıma gelir gelmez liderliğe yükseldi.. elinden geleni yapıyor takımda en çok shotu o kullanıyor.. isabet oranı az ama ilk sezonuna oranla gene maçlarda iyi sayılar atıyor buda çok top kullanmasından kaynaklanıyor.. Portland'ta roy 2.ci senesinı oynuyor ve mükemmel bir lider bence.. portland maçı alır..
« Son Düzenleme: 25 Aralık 2007, 13:15:55 Gönderen: the_apo_1 » Logged

Sayfa: 1 ... 9 10 [11]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Tartışma Platformu Arşivi (Moderatör: Dağlar)Konu:
 2007-2008 Nba Regular Season

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv