+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Tartışma Platformu Arşivi (Moderatör: Dağlar)Konu:
 2007-2008 Nba Regular Season

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 11   Yukarı git
Konu: 2007-2008 Nba Regular Season  (Okunma Sayısı 6112 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #40 : 03 Kasım 2007, 15:38:51 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: 2007-2008 Nba Regular Season

hiç bakmadım bile kafadan 4 tanesi tutmadı zaten, istikrar yok grin
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #41 : 03 Kasım 2007, 16:17:10 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-1 Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Valla banko maçları tutturduk ve üstüne atlanta süprizini yakaladım bakalım bu akşamli maçları nası yorumlucaz

vs    Atlantik de derbileri erken başladı ne hikmetse,nets bir iyi bir kötü devam ediyor akşam
r-jeff harici ışık göremedim hatta toronto dan fark yemeleri acı bir durum kanımca bunun moral bozukluğunu atmaları için sixers maçı iyi bir fırsat zaten sixers dan bu sene bir beklentim yok lottary takımı olurlar büyük ihtimal gecenin bankolarından nets kazanır

vs    Wizards rezil pota altına rağmen pota altında idare etti ama boston a yenilmekten kurtulamadı ,magic detroit e yenildi ama wizards onlara ilaç olabilecek bir maç d-how haywood ve jamison a karşı etkili olabilir lewis,bogans ve hedo da katkı yaparsa maçı zorlansalarda kazanırlar bu sezon washington için umutlu değilim pek magic kazanır

vs    Valla pacers fırtına gibi bu sene toparlandılar galiba koç değişikliği ve pre seasondaki başarıları onları tekrar bir takım yaptı,o neal -murphy ikilisi milicic-gasol ikilisine karşı nası bir performans sergiler onu bilemicem ama maçın zor geçeceği belli şahsi görüşüm indiana formunu sürdürüp maçı kazanır

vs    Dallas her sezon başında şok mağlubiyet alıp herkezi şoke edebiliyor ama şunu açıkca belirtmem lazım sacramento ya evlerinde yenilmesi çok büyük süpriz olur,her ne kadar udrich i alıp idare etcek bir pg alsalarda kinsg in dallas a karşı işi zor bence dallas onları güle oynaya yener

vs    Oden bu maç oynasaydı kesin bu gecenin maçı olurdu,aslında portland pre season da
idare eder bir performans sergiledi ama rox a güçleri yetmez zate rox da sezona fırtına gibi girdi hatta t-mac çoştu utah maçında bence yorgun blazers ı rahat geçerler

vs    Bulls için siftah zamanı iki maçıda kaybettiler oynadıkları galiba bulls bu sene baya yenilgi alacak bu mantalite ile giderse wallace ve hinrich berbat oynuyor deng-gordon ikiliside onlardan aşağı kalmıyorlar zaten ama bucks ı yenerler onlardan beter durumda milwaukee bulls zorlansada alır

vs    Pre season daki karşılaşmayı utah kazanmıştı bu maçıda kazanmaları olası bence
zaten clippers maçı yüzünden yorgun gsw bence utah için büyük şans bu boozer ve brewer formda memoda
katkı yapmaya başladı utah kazanır
« Son Düzenleme: 03 Kasım 2007, 16:19:00 Gönderen: lordapo » Logged

« Yanıtla #42 : 03 Kasım 2007, 23:02:45 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
Yönetici
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

İyi başladı ktahminlere bomba gibiydik nazar değdi be Cheesy Neyse bu akşam 7 maç var . Uyku gözlertimden akıyor maça kalkacam zaten .. Hemen yazalım .

vs  = Nets dağınık oynuyor bunu dün akşam gördük . Sixers ise beklenmedik şekilde iyi girdi sezona . Açıkçası onların bu iyi oyunlarını Nets'e karşı sürdürebilirkler mi bilemem . Iguodala ve Miller takımdaki dengeleri çok iyi sağlıyor bu gece favori olmasalar da kazanacak güçteler .

vs  = NBA tv bant verecek deniliyordu ki muhtemelen sabaha karşı verir maçı . Zevkli maç olacağı kesin . Orlando Van Gundy ile beraber skoru düşünmeye başaldı ve bizlere heyecanlı zevkli maçalr yaşatıyorlar . Özellikle Hedo'nun sezoan iyi girmesi gözümüzü bir anda Orlando'ya çevirdi . Bu maçıda alacakalrdır .

vs  = Pacers sezona olağanüstü girdi . Dün gecenin yorgunluğunu fazlaıyla hissedecekelrdir maçta . Memphis'in de geçen gece genç oyuncualrıyla Spurs'u ne kadar zorladığını biliyouz . Bu maçta Memphis'in sürpriz yapacağını düşünüyorum . Özellikle Lowry'den iyi bir performans bekliyorum .

vs  = Dallas dün sürpriz bir yenilgi aldı bu maç onlara ilaç gibi gelecektir . Sacramento'da Bibby'nin yokkluğunda takım yokları oynuyor . Sadece Martin'den bireysel performanslar geliyor . Bu şekilde Dallas'a dayanmaları mümkün değil .

vs  = Bulls sezona kötü girdi bu bir gerçek ancak Bucks'ın da öyle şaa şaa'lı bir biçimde girdiğini söyleyemeyiz . İki takımda bir gece önceden zorlu maçalr oynadılar yorgunlar ancak Bulls kadr bakımından daha avantajlı bu maçta . İlk galibiyetlerini alacaklarını üşünüyorum .

vs  = T-Mac sezona süper bir giriş yaptı  bu performansını Portland karşısında da devam ettirir . Aslında Houston sadece göze hoş gelen bir basketbol oynuyor yani sanmıyorum ben öyle iddialı bir konumda olacaklarını sene sonunda . Bu maçı zorlansalarda kazanacakalrdır .

vs  = Golden'In pota altı evlere şenlik . Boozer kariyer gecesi yaparsa şaşırmam . Memo geçen maç Yao önünde haika oynadı bakalım bu akşam nasıl bir oyun ortaya koyacak . Açıkçası Golden State tam ona göre bir takım . Pota altı zayıf Memo braz içerden oynasa kendini bulur bu maçta . Salt Lake'de Utah favori .

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #43 : 03 Kasım 2007, 23:27:01 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

vs  kestirilmesi zor bir maç..iki takımda back to back yapacaklar...dünkü oyunu ile sixers'ı avantajlı görüyorum ama yinede içimden nets bu maçı alır demek geliyor...

vs  wizards dağınık oynuyor..pota altı zaten yok gibi..dwight howard'dan iyi bir performans gelecektir..bu maçı orlando rahat alır...

vs  pacers ve memphis sezona iyi girdiler..ortada bir maç..pacers için back to back oalcak...içimden memhis demek geliyor..gay ve gasol'a dikkat...

vs  dallas dün yenildi ama çabuk toparlar..kings sadece kevin martin'in eline bakıyor..dallas bu maçı rahat alacakdır....

vs  iki takımda sezona kötü başladı..bucks zaten bana güven vermiyor..bulls bu maçla birlikte ilk galibiyetini alacaktır...

vs  t-mac sezona iyi bir giriş yaptı gerçekten..portland ise dün yenildi...hüstın zorlansa bile bu maçı alacaktır...

vs  bi terslik olmazsa maç saati buradayız grin ..utah daha ağır basıyor bu maçı alırlarsa şaşırmam...
« Yanıtla #44 : 03 Kasım 2007, 23:44:17 »
Big_Ben
The Diesel
Starter

Üyelik Bilgileri

Bu gece ben de yorum yapayım bari.. Smiley

vs    Nets'in Totonto önündeki oyunu tam bir rezaletti. Bu gece Nets'in çok hırslı oynayacağını düşünüyorum.Philedelphia'da ise şu an için işler yolunda.Ancak ben J-Kidd'in takımını ayağa kaldıracağını düşünüyorum.Nets zor da olsa bu maçı alır...

vs   Dwight Howard sezona iyi bir giriş yaptı.Hidayet Avrupa şampiyonasından beri  üst düzeyde bir performans sergiliyor.Rashard Lewis de takıma uyum sağladığını ilk iki maçta gösterdi.Wizard ise sezona kötü bir başlangıç yaptı.Orlando'nun bu maçı alacağını düşünüyorum.

vs   Pacers gerçekten de çok güzel bir başlangıç yaptı. Ancak Memphis de San Antonio karşısındaki oyunuyla umut verdi.Pacers yorgun,Memphis ise rakibine oranla daha diri bir oyun sergileyecektir.Maçı zor da olsa ev sahibi ekip Memphis alır diyorum..

vs   Bu maç için söylenecek fazla bir şey yok.Sacramento'da Bibby yok.Mavs'ta ise bir önceki maçta oynamayan Josh Howard'ın bu maçta oynayabileceği söyleniyor.Mavs rahat kazanır.

vs   İki takım da 2'şer yenilgiyle başladılar sezona.Ben Gordon ve Luol Deng şu anda takımın bütün yükünü çekiyor.Thyrus Thomas dün geceki maçta gerçekten iyi bir performans gösterdi.Bu maçta Ben Wallace'ın pota altındaki etkisi de önemli.İlk iki maçta fazla umut vermedi ancak bu maçta toparlanacağını düşünüyorum.Chicago maçı almaya yakın.

vs   T-mac'li Houston'da işler yolunda,Portland ise şu an için kötü gidiyor.T-mac'in seyircisine iyi bir maç izleteceğini ve Houston'un maçı alacağını düşünüyorum..

vs   Bu maçın kaderini Golden State'in dış şut yüzdesi ve takımların top kayıpları etkiler.Bu maçta Memo fazla süre alamayabilir; ancak Carlos-Deron ikilisi şov yapar. Kirilenko'nun da blok rekoru kırması olası Cheesy  Utah için zor bir maç olacak fakat bu maçı  alacaklardır...

« Yanıtla #45 : 04 Kasım 2007, 01:05:22 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
Moderatör
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Nasıl rezillik yapmışım yaa süprizlerle doluydu geçen sabah 6 maçtan yatmışım dallas yenildi phx lakers'ın takım oyununa çarptı neyse bu geceki maçlara bakalım..

vs  76 els dün sabaha karşı süpriz yaparak chicagoyu miller ve ıguadala önderliğinde yendi..Nets ise tam bir rezillikti hücum edemediler resmen keyifsiz bir oyun sergilediler savunma adına hiç birşey yapmadılar ve 40 küsür sayı fark yediler..Bu maçı 76 ers alır diyorum.. nets te tek güvendiğim kişi kidd o sahada olduğu sürece en kötü adama bile boş top hazırlar ama adam aptal olunca bi işe yaramaz tabi.. 76 ers alır..

vs  Her iki takımda dün sabah 20 küsür fark yedi yorgunlar kendilerini baya kastılar.. ama ben bu sene orlandoya güveniyorum ve orlando alır diyorum..

vs  İndiana Miami maçından dolayı yorgun mem ise dinlerenek geldi kendi sahalarında oynuyorlar.. Memphis'i bu sene beğendim süpriz yapabilecek bir takım.. İndiana'da ise oneal sanki bu takımda oynamak istemiyormuş gibi oynuyor.. yakında başka takıma gider zaten.. mem bu maçı alsın istiyorum ve mem alır diyorum..

vs  Dallas atlanta'ya süpriz bir yenilgi aldı dün onun hırsını sacrementoda çıkarabilir..Ama bu dallas'ın aldığı süpriz yenilgiler nereye varacak bilemiyorum playoffları rezil oluyor 2 senedir.. ama sac'ın dayanabileceğini sanmıyorum 2 sakatla.. dallas alır.. adından dolayı dallas alır Cheesy

vs  Bu sene tmac fırtına gibi başladı sezona 2 sezondur bu kadar iyi başlamamıştı hatta başlayamamıştı bile.. sağlıklı olduğunu gösteriyor maçlarında 47 sayılık bir patlama olmaz belki ama gene 30 u bulur diye düşünüyorum houston alır..

vs  Chicago was'a yenildi ama bu takıma yenilmeyecektir..

vs  batarsam bu maçta batarım işte Cheesy ntv 3 te vericek keyifli heyecanlı bir maç izleticek bize iki takımda.. boozer ın gene 30ları bulmasını bekliyorum.. ve maçı utah alır diyorum..

İyi seyirler diliyorum Cheesy

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #46 : 04 Kasım 2007, 13:55:04 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

beni memphis ve bulls yanılttılar...

NBA'de Türk Gecesi

NBA'de bu gece oynanan iki maçta (Warriors-Utah/Magic-Wizards maçlarında) Mehmet Okur ve Hidayet Türkoğlu'nun performansları göğsümüzü kabarttı.

NBA'de sezonun başlaması ile beraber Hidayet Türkoğlu gösterdiği performansla büyülerken, Sezonun ilk maçına şanssız bir başlangıç yapan All Star patentli Memo'da kendisini çabuk toparladı.

Hidayet bu gece gösterdiği müthiş performansın yanı sıra;

Sezonun ilk 2 maçında 20.5 sayı-5 ribaunt-2.5 asist ortalaması yapmıştı. Hido bu gece de 25 sayı-8 asist-7 ribaunt-2 top çalma ile oynadı.

Mehmet Okur ise sezonun ilk maçında 15 dk süre alıp sayı yapamazken kötü başlamış ancak daha sonra ''Ben All Star'ım.'' dercesine kendisini toparlamıştı.

Memo ilk maçta 8 sayı-6.5 ribaunt ortalaması yaparken bu gece Warriors'a patladı ve 28 sayı-4 asist-3 ribaunt 'la oynadı.

Made in KE
« Yanıtla #47 : 04 Kasım 2007, 17:16:56 »
Kaan Mert
Yönetici
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Bugün pazar maçlar erken başlıyor bizde fazla gecikmeden geçelim maçları .. Toronto - Boston maçını da yayın akışını doğru verdilerse Sport+ yayınlayacak Cheesy Artık popstar Alaturka reklamlarında izleriz Cheesy

vs  = Toronto bu seneye çok iyi girdi . Özellikle kendi grubundaki takımlarla başlamasıda onlar için avantaj . Lige zaten hazırlar ki bu dönemde onlarla oyayıp altlarına alıyorlar . Boston Garnett ile muazzam girdi sezona ancak bakalım Raptors deplasmanında ne yapacaklar . Ben biraz amatörce davranıp Raptors alır diyorum .

vs  = Seattle'ın kadrosu iyi . Zaman zaman savunma da yapmaya başaldılar artık maç içinde . Hücumda tek sorunları tecrübesizlik . Maçın kısmen rahat geçtiği ilk üç periyotta sıkıntı yaşamazken takım son periyot tanınmayacak bir hale bürünüyor . Buna da bir çözüm bulackalarıdr maç oynaya oynaya . Clipeprs iyi başladı sezona ancak ben bu maçta Seattle'a güveniyorum .

vs  = Geçen gece Cavs önünde kazanacağını yazmıştım Knicks'in ancak olmadı  .Kadroları iyi müsait rotasyon tam oturdu mu çok can yakacak bir ekip . Bu maçta biraz pota atında zorlansalarda maçı kazanacaklardır .

vs  = Miami'den bu sene dah bi umutluyum  .Tabi herşey sağlıklı bir takım olursak hale yola girecek bizim için . Ricky şu an oldukça yararlı oynuyor ki  Haslem ve J-WilL'de çok formda . Bobcats ilk maçında Bucks'u geçti ama bu maçı Heat alır .

vs  = Çok çekişmeli zevkli maç olacağı kesin . Denver'In bu yıl iki maçını izledim ve gerçekten beğendim yapılarını bu sene .Özellikle Ivy ve Melo'nun harika performanslarının yanında Camby ve K-Mart'ın pota altı sertliğ igelince dehşet verici bir takım oluyorlar . Hornets'de aslında bu seneye iyi girdi . Chandler-Paul ikilisinin yanında ortalama 18 sayı atan Peja var . Maç ortada geçer ancak Denver alır gibi ..

vs  = Atlanta pre-season'un en ilginç takımıydı . Oldukça başrılı bir hazırlık dönemi geçirdikten sonra ilk maçlarında Dallas'ı da yenmeyi başardılar ancak Pistons gibi ibr ekibi geçebileceklerini sanmıyorum .

vs  = Aslında iki takımda ligde şampiyonluk kovalayan isimler ancak sezoan iyi giremediler . Suns'ın oyuncuları Nash'in etrafında bambaşka oynuyorlar ancak karşı tarafta LBJ ve Gibson var sadece .. Suns Arizona'da olmasının avantajjını kullanır ve kazanır .

vs  = Zevkli maç olacak özellikle Utah'In dünkü oyununu gördükten sonra bu maçı merakla bekliyorum . Kobe Bryant iyi başladı sezona gi 2 numara da geçen yıl sıkıntı çeken Utah önünde bakalım ne yapacak . Ancak bu sene Brewer var Cheesy Maç ortada geçr ancak ben Lakers'ın maç sonunda gülen taraf olacağını düşünüyorum .

« Yanıtla #48 : 04 Kasım 2007, 18:32:45 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-1 Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Sport + da olmasa nba keyfimiz olmucak mach 1 ve multi leri izlememizi sağlayan herkezden Allah razı
olsun ve nba tv seyretmemizin önünde duran doğuş grubuna lanet olsun!

vs    Gecenin ilk maçı vede en zor maçı,toronto hafife alıncak bir takım değil avrupa
maçlarında dengesiz bir performans sergilediler ama nets i darma duman ettiler boston da zor rakip yane
maç ortada bence seyirci desteği ile toronto zorlansada kazanır

vs    Clippers dün gsw yi rahat geçti chris kaman elton brand in yokluğunda etkili
oldu takımın skor yükünü çekti magette ve peterson ile beraber brand i aratmıcaklar galiba,seattle da
taşınma filmleri dönüyor o kadar sezonluk sattılar seneye olur büyük ihtimal neyse maça gelirsek clippers
kazanır bu maçta toplam sayı miktarı yüksek olur

vs    Valla bu maçtada mal marbury savunma hatası yapacaksa gitsin doğum
yeri olan brooklyn köprüsünden kendini atsın angry normal şartlarda yeneriz hemde msg deki açılış maçı
zaten kazanırız büyük ihtimal tabe savunma yaparsa beyfendiler skor yönünden sorun yok merak
ettiğim zeke yi yuhalıcaklar mı gene  evil

vs    Valla heat bu sene kötü durumda wade dönene kadar da böle devam edicek
gibi,her ne kadar ricky davis in gelişi ile skorer sorununu azda olsa çözselerde wade lazım bu takıma
ama umutsuz vaka heat bu sene ,bobcats j-rich in gelişi ile baya lige renk katıcak gibi emeka -g wall
ikilisi gayet iyi başladılar lige zaten galibiyet ile başladılar bence bobcats kazanır

vs    Atlanta canavar gibi bir pre season arkasından ama karşılarında güçlü
detroit var the palace da olması ve her iki takımın formda olması zor kılıyor ama detroit evinde
ayrı oynuyor seyircisi önünde valla pistons kazanır

vs    Denver favori maçta ev sahibi olmaları da avanajları hornets ın iyi
bir kadrosu olmasına rağmen denver da ivy ve carmelo çok formda ama new orleans da takım
oyunu oturmuş gibi zor maç ama içimden bir ses hornets kazanır diyor süpriz olur bu akşam

vs  Le bron new york karşısında çoştu ama shawn marion a karşı aynı
performansı sergiler mi bilemem,suns ezp geçiyor amere ve barbossa da döndü bence evlerinde
cavs a şans tanımazlar banko suns

vs    Gecenin son maçı valla zor maç her iki takımada yakın hatta kobe çoşar
bu akşam ,utah da herkez görevini yerine getiriyor ronnie brewer da takıma uyum sağladı bench
katkısıda var bence utah kazanır

« Yanıtla #49 : 04 Kasım 2007, 20:21:24 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

vs    bu gecenin zorlu maçlarından biri..tri-o bakalım yine iyi oyununu devam ettirecek mi..boston zorlanabilir ama şampiyon olmak isteyen bir kg'si var..bu maçı alacaklardır...

vs  clippers beklediğimden iyi oynuyor, heleki kaman önceki maçtaki performansı ile brand'i unutturdu...seattle hep son çeyrekte maçı rakip takıma hediye ediyor, clippers zorlansa bile tecrübesi ile kazanacaktır bu maçı...

vs  new york'un zorlanmaması gereken bir maç ama pek savunma yapmadıkları için çok fazla sayı yiyorlar bir terslik olmaz nyk alır bu maçı...

vs    bobcatsde felton ile beraber lige iyi giriş yaptı..miamide şimdlik sadece ricky davis ayakta kalan oyuncu, eğer onuda almasalardı tarihinin en kötü sezon girişini yapacaklardı grin ..zorlansa bile miami kazanır...

vs  maçı kestirmek zor ortada bir maç..detroit'e her zaman güvendim ve beni ters köşeye yatırmadı yine zorlansalar bile kazanacaklardır.ha bi de kemal abi bu hamilton ne zaman dönecek yav?

vs  bugünde ama zor ve ortada maçlar var..hornets'de denver'da sezona iyi bir giriş yaptı..ben denver2ı bir adım önde görüyorum, inşallah ters köşeye yatmayız grin

vs  tek başına lebron show izleyebiliriz ama suns marion-amare ve nash ile etkili oynayacaktır..lakers sprizi olmaz, suns alır...

vs  olmayan pota altında boozer bynum'a baya ders verecektir..utah dünkü gibi oynarsa maç farka gider..ha biz suns maçındaki gibi skor dağılırsa maç ortada..utah alır yav maçı huh
« Yanıtla #50 : 04 Kasım 2007, 20:28:43 »
Cihan
359
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW

nba tv seyretmemizin önünde duran doğuş grubuna lanet olsun!

Abi nasıl böyle birşey söyleyebiliyorsunuz aklım almıyor..Kanal d döneminden sonra her hafta 1 maç yayınlıyor adamlar onu bırak Türkiye'ye NbaTv'yi getirdiler..Fakat Türksat yetkilileri kabul etmemiş para ödemeyi e hal böyle olunca milyonlarca dolar yatırılmış bir işten birşeyler kazanmak istiyor adamlar..Bunun için 2. yol olan Kablo'ya geçmişler..

Eğer lanet okunacak birşey varsa o Türksat yetkilileri ve kablolu tv altyapısını buralara getiremeyen devlettir.
Mesele beklemektir
« Yanıtla #51 : 04 Kasım 2007, 20:50:11 »
DwyaneWadeCns
Moderatör
MVP

Üyelik Bilgileri

VS  Her iki takımda sezona oldukça iyi başladı.. Torontoya bu sene hayran kaldım çok iyi mücadele ediyorlar..Boston ise yılın patlama yapan takımı.. 3 tane veteran skoreri var daha ne olsunn boston maçı son çeyrek koparacaktır..ama toronto bırakmayadabilir.. keyifli bir maç olacak.. boston alır..

vs  Brand'sız lac bu sene zorlanacak takımlar arasında.. aynı şekilde seatlede yapılanmaya başlamış bir takım kevin'ın ustune kurulacak bir takım.. lac tecrübeli oyuncularından dolayı maçı alabilir.. ama seatlede durant'ın yanına wilcox gene katkı sağlarsa lac'ı zorlayabilir.. seatle alır diyorum.. içimden onlar geçiyor..

vs    iki takımında durumları pek iç açıcı değil ama ricky de gittikten sonra minnesota daha aşağılarda gözüküyor new york'a oranla.. bu yüzden ny alır diyorum..

vs  Ahhh Miami'm ahhh şu maçları bi kazanabilsen.. Ricky davis elinden geleni yapıyor skor yükünü kaldırıyor ama shaq'tanda biraz yardım gelse.. daha rahat olabilir.. cook çok hoşuma gitti.. j-will dende ass ve sayıdan katkı alıyoruz bu sene daha iyi gözüküyorr..Bobcats'ta rich var durumumuz zor.. rickyle eşleşeceklerdir diye düşünüyorum okafor ve wallace formda başladılar.. Miami'den yatcak olsamda miami alır diyorum takım aşkı Cheesy

vs  Atlanta dallas'yenerek bir süpriz yaptı ama aynı süpriz bad boys karşısında yapabileceğini sanmıyorum yaparsada kaldırabilirim süprizlere alıştım artık Cheesy det alır..

vs  New orleans bu sene süpriz yapabilecek takımlar arasında yer alıyor playoff bekliyorum bu sene onlardan sezona sağlam bir takım olarak başladılar..Peja sağlam gözüküyor.. Tecrübeli bir şütör olarak katkısı büyük.. Denver ise ıverson ve melo iyi anlaşıyorlar ıverson liderliğinde melonun gidip top istemesine gerek kalmıyor AI herşeyi ayarlıyor onlarda bu sene 1.turu geçmeye niyetliler Cheesy denver alır..süprizde olabilir..

vs  Lebron bu sezona Sas finalinden kalma bi tutuklukla başladı..atamıyor attırmıyorlar artık ne oluyorsa.. takımını tam anlamıyla sırtlayamıyor.. phx ise hill'ide alarak tecrübesini 1 kat daha arttırarak sezona başladı iyide geliyorlar.. phx alır bu maçı.. lebron patlama yapmassa..

vs  İşte gecenin en keyifli maçlarından biri.. yarın okul olmasa netten takip ederdim zaten izleyemiyoruzda..Utah gecen sabaha karşı golden karşısında mükemmel oynadı resmen büyüledi.. deron olsun memonun shot yuzdelerı olsun boozer'ın assları olsun.. hepsi çok güzeldi..Yorgun geleceklerdir.. kobe 40 atarsa yada lakers lakers olursaa.. lal alır bu maçı.. yorgunluktan dolayı ben lal diyorum..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #52 : 04 Kasım 2007, 20:55:18 »
Kaan Mert
Yönetici
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

vs  İşte gecenin en keyifli maçlarından biri.. yarın okul olmasa netten takip ederdim zaten izleyemiyoruzda..
NBATv yokmuyddu sizde Cansu ?

« Yanıtla #53 : 04 Kasım 2007, 21:42:28 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

boozer oynamayabilirmiş..ona göre tahmin yapın Smiley
« Yanıtla #54 : 05 Kasım 2007, 00:54:57 »
bird_41
NBA Draft'ında

FoRZa DaLLaS

Üyelik Bilgileri

NOT: ben bu yorumları yazarken boston - toronto macı bitmişti.. seattle - clippers macı da son periyoddu.. o yüzden ikisini ekleyemedim tahminlerime...

vs     atlanta sezona iyi başladı.. pistons ta ii girdi sezona. guzel bı mac olur, benım tahmımn bu macta seyircisinin de destegiyle pistons macı alır..

vs   bu macta crawforddan bi sayı patlaması bekliyorum. zaten knicksin acılıs macı o gazla new york bu macı alır..

vs    sampiyon olduktan sonra bu kadar dusus yasayan bi takım daha var mı acaba ?? wade gecen sezon oldugu gibi sakat yine.. shaq cok yawas basladı sezona sadece ricky davis ii işler yapıo. bence bu mac dengede gider ama miami ilk galibiyetine ulasmak icin daha fazla asılacaktr. mıamı alır.

vs    pota altında chandler ve camby kapısması olacak.. guardlarda cp3 ile the answer.. ama carmeloyu kim durduracak ?? bence bugun carmelo sov yapıcak.. bu macı da denver alıcak

vs     cleveland da bugun pavlovıc donuyo bıldıgım kadarı ile.. gibson hughes pavlovıc skor yonunden lebrona cok katkı yaparlarsa bugun belki cleveland suns ın skoruna yaklasabılır ve de cok iyi savunma yapması lazm clevelandın.. ılgauskas ve gooden ribaund olarak suns a ustunluk kurarlar ztn.. ama suns icerde kolay kaybetmez.. o yuzden suns diyorum

vs   bu gecenın bence en zevklı gecmeye aday macı.. (boston - torontodan sonra) memo son mac sov yaptı bugun de aynısını yapar umarım.. d.will eski takım arkadası fisher a karsı ne kadar ustunluk kurabilecek bakalm.. ben bu macta golden state macının verdigi yorgunluguda dusunerek lakers diyorum..

senin sampiyon olabilme ihtimalini sevdim Smiley ...
« Yanıtla #55 : 05 Kasım 2007, 17:14:02 »
DwyaneWadeCns
Moderatör
MVP

Üyelik Bilgileri

boston maçı son çeyrek koparacaktır..ama toronto bırakmayadabilir.. keyifli bir maç olacak.. boston alır..

Çoğı maç daha tamamlanmamış olsada,şu ana kadarki gördüğüm en tutarlı tahminlerden biri olmuş bu ...
ki boston uzatmada son saniyede aldı.. nerdeyse gidiyordu maç Cheesy

« Yanıtla #56 : 05 Kasım 2007, 17:25:19 »
DwyaneWadeCns
Moderatör
MVP

Üyelik Bilgileri

Sağol Uğurcum birşeyler yapmaya çalışıyorum işte Smiley
Seatle,Miami ve Denver'dan yattım Cheesy
çok uzun bir yazı olucak tahmin etmem gereken 1 adet maç var Cheesy  grin  laugh tongue

vs  Houston bu sene iyi geliyor tmac sağlam yao iyi mike james gibi tecrübeli oyunculara sahipler..Dallas ise değişen hiç birşey yok kadroda büyük önemli değişiklikleri yok yapmasınada gerek yok 2 senedir sistemli birşekilde oynuyorlar ama süpriz yenlgiler almaya başladılar,Ben pek emin olamamakla beraber Houston alır dırk'ın kötü gecesı olacak diyorum Cheesy içimden böyle geldi tek maç risk almak lazım Tongue

« Yanıtla #57 : 05 Kasım 2007, 17:32:01 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

<