« Yanıtla #140 : 11 Şubat 2008, 18:57:03 » |
--
Ziyaretçi
|
Sheed maç seçen bir adam; Yani seçtiği maçlarda müthiş oynadığını biliyoruz ancak bana Detroit'den 3. kişiyi seç deseler Prince'i derdim Sheed'i değil.Hak edip etmediği konusunda yorum yapmadım..Sadece bir Pistons fanı olarak elbette 3 oyuncumuzun orda olması beni mutlu ediyor..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #141 : 11 Şubat 2008, 19:22:11 » |
|
TP
|
Sheed maç seçen bir adam; Yani seçtiği maçlarda müthiş oynadığını biliyoruz ancak bana Detroit'den 3. kişiyi seç deseler Prince'i derdim Sheed'i değil.Hak edip etmediği konusunda yorum yapmadım..Sadece bir Pistons fanı olarak elbette 3 oyuncumuzun orda olması beni mutlu ediyor..
İllaki abi hangi takımdan 3 oyuncu gitse deseler.Detroit derdim.Ama Sheed değil dediğin gibi Prince olsa iyi olurdu..Ama belki Sheed'e moral olur bu All-Star artık maç seçmez.Çünkü Dallas maçında istedmi neler yapacağını gösterdi.
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #142 : 12 Şubat 2008, 09:10:47 » |
--
Ziyaretçi
|
Arenas, Calderon'u Bombaladı
Washington Wizards'ın süper starı Gilbert Arenas, Toronto Raptors'ın İspanyol yıldızı Jose Calderon'un All Star olması gerektiği yönündeki yorumları bombaladı.
Jose Calderon'u All Star'a layık görmeyen Arenas, bu işlerin sadece asist yapmakla olmayacağını söyledi. Calderon'u bir nevi yerden yere vuran Arenas, All Star'a her asist yapanın çağrılmaması gerektiğini belirtti.
Arenas, Calderon'un kendisini geliştimesi gerektiğini ve oyuna hükmetmesi gerektiğini söylerken İspanyol oyununun şuan için All Star düzeyine olmadığını söyledi.
--------------------------------------- NBATR/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #143 : 12 Şubat 2008, 09:21:33 » |
|
TP
|
Bu işler sadece sayı atmayla oluyorsa şimdiye nba en iyi basketbolcusu olurdu..Arenas Ama bir doğrusu var Calderon All-Star düzeyind oynmadı.Yani daha ondan önce,Barbosa,Ginobili var batıda.Bir senelik performansla olunmaz.
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #144 : 12 Şubat 2008, 13:38:12 » |
|
Kaan Mert
|
Sadece asist yapmak mı. Bu Arenas sakatlığında hiç Raptors maçı izlememiş galiba. Haberi okuyunca sadece güldüm yani söylediklerine.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #145 : 12 Şubat 2008, 14:36:01 » |
|
the_apo_1
|
Arenas için herşey sayı nede olsa ....Asist dediğin nedir ki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #146 : 12 Şubat 2008, 15:12:28 » |
|
steve-nash
|
vay bea arenas a bak haklılık payi olabilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #147 : 12 Şubat 2008, 15:25:39 » |
|
Mustafa
|
NTV'nin all-star yayın akışı; Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #148 : 12 Şubat 2008, 19:32:26 » |
|
hot_sizzle3
|
2005 All-Star'ın 4 oyuncu+Flip'le girmiştik çok gurur duyuduğum bir yıl olmuştu
2006 all star dı o neyse konuya dönersem herkes hedo yu görmek ister tabi ama kg yerine uzun aldılar ki doğudada uzun yok zaten bu işler böyle oluyor birisi daha demişti bu konuda butler çıksa carter ı alırlar hakkaten öyle çok fazla da hak meselesi değil
|
|
|
|
|
|
  Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.
|
|
|
« Yanıtla #149 : 12 Şubat 2008, 19:38:15 » |
--
Ziyaretçi
|
Arenas'ın canı sıkılmış sallamış..Jose Calderon'a bu kadar sallaması ki o yukardaki özet zaten daha geniş sallamış kendi blogunda yani ayıp be kardeşim..Calderon'un hiç mi maçını izlemiyor bu adam..Şutunu bilmiyorsa seyretsin öğrensin derim..Calderon istediği zaman kendi şutunu yaratıp sayısını da yapıyor..Calderon çakma point guard değil Arenas gibi, has point guard gibi oynuyor her maç..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #150 : 12 Şubat 2008, 19:53:31 » |
ergün_kobe
NBA Oyuncusu
4EVER (( lakers & kobe )) The Black Mamba ''Kobe"
|
ya şu butler oynamasada hido oynasa muhteşem olur.raşo all-starı hido-ray allen kadar haketmiyodu.hadi hido olmadı. KG nin yerine allen olsaydı ya.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #151 : 12 Şubat 2008, 21:59:27 » |
|
OğuzCan
|
Arenas üzerine takım kurulduysa Calderon'da hak ediyor demektir. İspanyol basketboluna laf yok : )
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 12 Şubat 2008, 22:03:11 Gönderen: djocny »
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınwww.nbatr.com/oguzcan
|
|
|
« Yanıtla #152 : 12 Şubat 2008, 22:16:04 » |
|
lordapo
|
Arenas kim ya ulan ne çabuk unuttu denyo sponsorlar yüzünden milli takımdan kovanladığı zamanları madem kendisi büyük oyuncu neden hala sakatlığını öne sürüp yattığı yerden parayı kazanma derdinde ,madem asist yapmak ile iş olmuyor jason kidd,deron willams,steve nash ve pg ların piri john stockton bunca sene neden kendini paralamış pardon unuttum kendisi şahsi oynama delisi olduğu için asist özürlüde ondan galiba kıskançlık mı seziyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #153 : 12 Şubat 2008, 22:43:02 » |
|
DwyaneWadeCns
|
pzt gene allstar'ın yarısını izlicez ya :S 3.20 da başlıyor benim servis 7 de geliyor maç bitmemiş olur büyük ihtimalle aman yaa
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #154 : 12 Şubat 2008, 22:53:57 » |
|
Dağlar
|
AllStar maçının olduğu geceden sonraki pazartesi günlerini resmi tatil ilan etmek gerek  Çoğu öğrenci sıkıntı yaşıyor. Grçi ben kendi açımdan tatil ilan ediyorum o günü. NBA AllStar Bayramı olarak kutluyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #155 : 12 Şubat 2008, 23:12:33 » |
|
DwyaneWadeCns
|
bende genelde okula gitmemeyi tercih ediyorum ama bu sene pzt günü mat dersi var matematik dersine denk gelmiyor olmasa gitmezdim ama hoca koca sınıfta benim gelmememi bekliyor bi zayıf noktamı yakalasa agzıma s... ama yakalıyamıyor olmadı okula gitmem ama mat dersine yetişirim
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #156 : 12 Şubat 2008, 23:32:30 » |
--
Ziyaretçi
|
All Star İçin Rekor TV Katılımı
New Orleans'da düzenlenecek olan 2008 All Star haftasonu için rekor bir TV katılımı olacak. 44 dilde 215 ülkede 123 televizyon kuruluşu All Star yayını yapacak.
123 TV kuruluşunun All Star yayını yapacak olması rekor olurken daha önceki rekor ise geçtiğimiz sene 110 ile gerçekleşti.
Türkiye'den ise NTV, All Star'ı canlı olarak ekrana getirecek. NTV'nin All Star programı ise şöyle;
ÇAYLAKLAR MAÇI Cumartesi 04.00 – Canlı YETENEK YARIŞMASI Pazar 03.10 – Canlı / 23.05 - Bant NBA ALL-STAR Pazartesi 03.20 – Canlı / 22.00 - Bant
------------------------------------------ NBATR/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #157 : 13 Şubat 2008, 08:09:53 » |
|
TP
|
Doğu-Batı maçı pazar olması iyi olacak ama  PAzartesi Ölü gibi gidicez artık okula 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #158 : 13 Şubat 2008, 08:23:52 » |
|
Cihan
|
Uykusuz saatler , Maksimum zevk .. Her zaman içn Nba'in playofftan sonra en zevkli etkinliği olarak görmüşümdür Allstar weekendi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #159 : 13 Şubat 2008, 13:35:47 » |
|
Kaan Mert
|
Pazartesi okul işi kötü olacak cidden ama alıştık ya bu önemli gün için değer.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|