« Yanıtla #20 : 27 Ocak 2008, 20:42:44 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Bir topa uçayım dedi.. Kalçasını sakatladı.. ve yaşına kilosuna göre cok cok ciddi bir sakatlık yaşıyor.. All'starda oynamamasına çok üzüldüm.. ama dışardan izleyerekte komiklikler yapacaktır
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #21 : 27 Ocak 2008, 20:53:39 » |
|
Dağlar
|
ama dışardan izleyerekte komiklikler yapacaktır Geçen senelerde ayakkabısından telefon ve kamera yapmıştı  . Bu sene de ıPod falan yapacak heralde. Bakalım görecez.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : 27 Ocak 2008, 20:54:22 » |
|
shaq_32
|
Kaçırmaması lazım yav .... Ona özel başka bi All-Star yapsınlar valla yada tarihini değiştirsinler.  Formuyla hak edip etmemesi bir yana da Dağlar'ın da dediği gibi Shaq için özel kontejyan isteriz  Bu adam basketbolunu bırakana kadar her All Star'da olmalı Abi bence bırakıncada olsun yav
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : 27 Ocak 2008, 21:18:33 » |
|
Michael 23 JORDAN
|
Kusura bakmayın Shaq heketmiyordu diye düşünelerin tam aksine düşünüyorum hatta gerekirse mehmet okur falan gircek olsa onun yerine girsin Shaq'sız All - Star olurmuya basketbolda en kötü oyununu bile sergilese kesinlikle All -Star'ın adamı oysuz falan direk girmesi gereken tek kişi hatta basketi bıraktığında o organize etmeli All - Star'ların hepsini kesin daha iyi olur 
|
|
|
|
|
|
 Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ
|
|
|
« Yanıtla #24 : 27 Ocak 2008, 22:12:32 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Shaq'sız All-star balkonsuz eve benzer Shaq her ne kadar performansıyla son senelerde eskisi gibi olamasada onun işin eğlence tarafında olması gerekiyor diye düşünüyorum .. Evet bir oyuncunun hakkı yeniyor olabilir ama o lazım bize özellikle All-Starda ..
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #25 : 27 Ocak 2008, 22:14:32 » |
|
Kaan Mert
|
Shaq'sız All-star balkonsuz eve benzer Benzetmeye hayran kaldım Cansu
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #26 : 27 Ocak 2008, 22:17:34 » |
|
Can Çetin
|
Shaq için özel,Ivy için özel,Carter için özel,T-Mac için özel...Oh babam oh diyorum arkadaşlar yapmayın etmeyin...All-Star'ı sadece show olarak algılamayın derim,öyle bir şey ki bu "en iyi"lerin olacağı er meydanı...Yoksa bu adamlar hep seçilecekse ne anladım ben normal sezonda gösterdiğim efordan,çabadan...
All-Star bana kalırsa,ayrıyeten bir ödül olmalı..."Bak kardeşim sen böyle böyle oynadın,bende seni NBA'in en iyi 24 adamı arasına seçiyorum" mantalitesi olmalı...Ben orada 24 tane en iyi oyuncunun "maç"ını seyretmek istiyorum...Savunma yapılmasını istiyorum.Haketmeyenlerin bu maçı takmayacakların,olmasını stemiyorum.Smaçların havada uçuştuğu,iki tane "hareket" seyretmek istemiyorum,ki gidip her gün Youtube'da Harlemi ya da Hot Sauce'u seyredin derim.Ya da Nuggets'ın bi maskotu var orta sahadan ters dönerek basket atıyor onu seyredin ne bileyim...
Bu özel bir gece olmalı,yoksa önceki 2 günde yeterince smaç,artistlik vs. izliyoruz...
(Ki yanlış anlaşlmasın ban smaca karşı bir adam değilim,sadece zaten yerinde en güzelleri yapılıyor 2 tane fazladan smaç görmek için uykumdan kalkmak istemem...Ortada bir mücadele isterim)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2008, 22:27:11 Gönderen: Can Çetin »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : 27 Ocak 2008, 22:25:53 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Yaaa tabiki orası öylede.. Oyuncuların yoğun maç prgramlarından 2-3 gün kurtulup rahatça shot sallayabilecekleri kafalarına takmadan smaç basabilecekleri bir haftadır bence allstar haftası.. Tabiki seçilen 24 oyuncu özel oyuncular hak eden oyuncular olmalı ama işte fazla önem verilincede bencillikler ortaya çıkıyor.. çok ciddiye alınıyor maç ve sonuç can sıkıcı oluyor.. Kaan'ım Benzetme iyi dimi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : 28 Ocak 2008, 03:10:13 » |
NBA Oyuncusu
He isn't a Team Player...
|
Bu adam emekli olsa bile All-Star'a secilir yhaa  Her sene acaba hangi saklabanlıı yapck die bekliorm resmen  Bence shaq All-Star'da olmalı-Kacırırsa yazık olur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : 29 Ocak 2008, 23:24:12 » |
|
berkay19
|
shaqsız all-star çok zevksiz adam sadece sahada değil maç öncesinde dwight ve lebronla dansı çok iyiydi all-stara eğlence katan boyuncu herşeye rağmen seçilmeli
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #30 : 29 Ocak 2008, 23:28:50 » |
|
berkay19
|
dediğin gibi orda bile teknik faul alabilir kafa bandını falan atar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #31 : 29 Ocak 2008, 23:29:40 » |
FLASH-03
NBA Oyuncusu
Go Heat Go !!!
|
All-Star'a bakış açısı önemli. Show sa Shaq olmalı ödüllendilmeyse olmamalı. Benim gözümde show yanı önemli ve o olmalı. Ayrıca doğu pivotlarından da seçilmez ise hakkı yenilecek bir oyuncu yok gibi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #32 : 30 Ocak 2008, 19:27:17 » |
CriminaL..
NBA Draft'ında
|
rivers sasırtıcı bir sonuc olmadı, boston ın bu yılki başarısının onunla çok bağlantısı olmasada daha kuvvetli bir aday yoktu..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #33 : 31 Ocak 2008, 11:01:51 » |
|
Mahmut Tuncer
|
Ben açıkçası Van Gundyi tercih ederim. Rivers'ın Bostonın gidişatı üzerinde etkisi olduğunu düşünmüyorum bu arada batıda gönül isterde ki Randy Wittman olsun ama böle bişey imkansız olduğuna göre Byron Scott en doğru tercih olur diye düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #34 : 31 Ocak 2008, 17:13:48 » |
marilyn917
NBA Draft'ında
Tracyyy McGradyyyy
|
gerçekten de cok büyük bi mütevazilik yapmış ki bence istediği zaman howard dan ii olabilen bi oyuncu ama büyüklük mütevaziliği de gerektirir... mutlaka katılmalı ki zewki cıksın...  cok renkli bi kişilik .. gerçi bu renklilik dotroit ten gelen bi renklilik  :D
|
|
|
|
|
|
Doğu'da Detroit Batı'da da Houston Krallığı egemen olacak 
|
|
|
« Yanıtla #35 : 31 Ocak 2008, 18:05:45 » |
KingStone
NBA Draft'ında
benim
|
shaq all-starı kaçırmaz kaçıramaz çünki herkez onun en mükemmel dunker lerden biri olduğunu bilirler onun için bi problem yok shaq aynı zamanda takım için morel kaynağı gibi bi şey sanmıyorum girmesin kesin girer 
|
|
|
|
|
|
ノ レo√乇 イんi丂 gムᄊ乇 ⓘ ⓛⓞⓥⓔ ⓣⓗⓘⓢ ⓖⓐⓜⓔ
|
|
|
« Yanıtla #36 : 31 Ocak 2008, 18:06:24 » |
_Trajed!_
NBA Draft'ında
|
Shaq Olmassa Olmaz
|
|
|
|
|
|
imza'm Yok Parmak Bassam
|
|
|
« Yanıtla #37 : 31 Ocak 2008, 18:08:54 » |
|
the_apo_1
|
Shaq Olmassa Olmaz
İptal edelim istersen allstar'ı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #38 : 31 Ocak 2008, 18:13:28 » |
|
Big_Ben
|
Shaq Olmassa Olmaz
İptal edelim istersen allstar'ı   İyi fikir 1-2 hafta erteleyiversinler All-Star'ı... Shaq All-Star organizasyonunun vazgeçilmezi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #39 : 31 Ocak 2008, 18:15:14 » |
bryant_81
The Godfather
NBA Oyuncusu
|
Bu konu iki farklı şekilde ele alınabilir.. 1.si All-Star bir şov maçı ve maça renk katabilecek, seyircileri eğlendirebilecek, seyir zevki verecek oyuncular katılmalı.. Bu görüşe göre Shaquille O'Neal oynamalı..
2. görüş ise bu döneme kadar gösterdiği performanslar göz doldurmuş, maça etkinlikte ve istatistiklerde kendisini ispatlamış oyuncuların hak edip bu maçta oynaması fikri.. Ki bu görüşe ben de katılıyorum, buna göre O'Neal oynamamalı, ondan daha fazla hak edenler var..
Yani diyeceğim şudur ki, O'Neal sakatlığı yüzünden maç kaçırmazsa büyük ihtimalle All-Star (Nba yönetimi ve genel anlamda çoğunluk 1. görüşte) olur.. Bence sakat kalsın ve hak eden kim ise o oynasın..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|