« Yanıtla #20 : 16 Kasım 2007, 18:04:27 » |
|
merber
|
Valla ne T-mac'İn ne Garnet'in ne Kobe'nin ne Lebron'un vs. vs . bizim oyumuza ihtiyacı yok. Memo ve Hedo'ya verin. Onun dışında All-Star'da gerçekten oy gereken birine verin bence.  aynen katılıyorum seçilmesi belli olan oyunculara oy vermeyin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : 16 Kasım 2007, 18:25:09 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Her gün kullanırız ohh ne güzel  her sene olduğu gibi  Eğer Yi olsaydı valla allstar olurdu bence :d Çinliler oylarıyla kopartıyor ortalığı biliyorsunuz
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #22 : 16 Kasım 2007, 18:33:28 » |
|
fadeaway86
|
Dun farklı 5ler yazmıstım oy verırım diye.Bugun birazcık oynama ile su sekılde sonuclandırdım ilk oylarımı...
Kobe Odom Iverson Anthony Camby Garnett Caron Butler Vince Carter Kidd Shaq
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : 16 Kasım 2007, 18:42:09 » |
--
Ziyaretçi
|
Bende dün gece ilk oylarımı verdim  Doğu; Billups-Rip-Hedo-Lewis-Sheed Batı; D.Williams-Mobley-Melo-Boozer-Memo (Mobley'e iş olsun diye verdim.)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : 16 Kasım 2007, 18:52:38 » |
|
Cihan
|
Memo ve Hedo'ya verin. Onun dışında All-Star'da gerçekten oy gereken birine verin bence.  Bence Türk oldukları için ekstra bir oy verilebilir fakat bir Yao varken ben Memo'ya oy atmam..Haa Hido'ya verilir mi ? Bence bu sene hakediyor.İnşallah böyle devam eder de bu sene de Hido'yu görürüz all-star olarak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : 17 Kasım 2007, 00:23:23 » |
ergün
Yeni Üye
|
Beyler bu sene oylar hidoya ben hergün hidoya gönderiyorum.Bu sene hidoya çalışalım.. Mesajlarını küçük harflerle yaz..Kuralları da oku LÜTFEN  = Cihan Değiştir(edit) butonunu kullan..2 kez üst üste mesaj atma LÜTFEN  = Cihan Değiştir butonu  beyler şu anki oylama durumunu nereden öğrenebiliyoruz.  ![]()
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 21 Kasım 2007, 13:43:18 Gönderen: ergün »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : 17 Kasım 2007, 00:32:25 » |
|
Kaan Mert
|
Öğrenemiyoruz .Nba.com iki - üç haftada bir açıklıyor sonuçları . Ara ara geçiriz zaten açıklandığındah aber olarak ..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #27 : 17 Kasım 2007, 00:33:18 » |
|
Cihan
|
Onu öğrenemiyorsun..Önceki senelerde belirli tarihlerde nba.com'da haber geçilmişti..Zaten onlar geçer geçmez bu sitede de bulacaksın merak etme..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : 17 Kasım 2007, 00:34:04 » |
|
CurtisJackson
|
Aslında zamanlama erken sezonun 1-2 ay geçecek öyle başlayacan oylamaya performansa göre erken başlatıyorlar bence.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : 17 Kasım 2007, 00:36:26 » |
|
Kaan Mert
|
Bu sene All-Star'da erken galiba . 24 ocak mı ne diyordu nba.com'da yanlış görmediysem . Ama geçen yılda bu zamanlarda başilatmışlardı . 15-20 gün geçince sezon başından itibaren başlatıyorlar .
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #30 : 17 Kasım 2007, 00:39:18 » |
|
CurtisJackson
|
24 Ocak ise gerçekten erken bir tarih ama bizim için iyi bir tarih erkenden gelmesi Allstarın güzel birşey.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #31 : 17 Kasım 2007, 00:43:31 » |
ergün
Yeni Üye
|
keşke hido da all-star olsa ama bizim oylarımız yetmez.inş. performansı böyle devam eder ama all-star zor gözüküyo hido için 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #32 : 17 Kasım 2007, 00:44:07 » |
|
Suns Fan
|
24 Ocak falan değil 15-18 Şubat arası All-Star haftasonu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #33 : 17 Kasım 2007, 01:30:20 » |
|
Dağlar
|
24 Ocak'ta olacakmış bu sene. Gerçekten çok erken yapıyolar bu sene. Normalde şubatın 19-20'si gibi olurdu. Neden bu sene erken bir sebebi var mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #34 : 17 Kasım 2007, 01:51:26 » |
|
|
|
« Yanıtla #35 : 17 Kasım 2007, 03:04:51 » |
|
Kaan Mert
|
Ya bilmiyorum . 24 ocak diye birşeyler yazıyodu oylama sayfasında türkçeleştirmişler ya bende anlamaıdm . Hata da olabilir . 15-18 şubat arası daha mantıklı yani .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #36 : 17 Kasım 2007, 22:41:57 » |
|
Suns Fan
|
Nba.com'un Schedule (Fikstür) sayfasına baktım.15-18 Şubat arası maç yok.24 Ocak'ta ise 3 tane maç var.Yani kesinlikle 15-18 Şubat  Not: 24 Ocak oylamanın bitiş tarihi olabilir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #37 : 17 Kasım 2007, 22:46:20 » |
bgr
NBA Draft'ında
|
Benim bildiğim kadarıyla 17 Şubat'ta All-Star Maçı Olması lazım Ama Yanılıyorda Olabilirim Bu Arada Memo ve Hedo bizim gururumuz , onları All-Star gecesinde görmek bizi gerçekten cok mutlu eder Ama Suanda Memo'nun bu performansına oy vermek pek doğru olmaz, Hakedene oy verilmeli, duygusal davranılmamalı... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #38 : 17 Kasım 2007, 22:53:05 » |
--
Ziyaretçi
|
''The 2008 NBA All-Star Game will take place on Sunday, Feb. 17 at the New Orleans Arena.''
17 Şubat'da olacak All Star
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #39 : 17 Kasım 2007, 23:04:07 » |
|
Big_Ben
|
Benim ilk oylarım: East: Billups-Wade-R.Jefferson-Hedo-Shaq West: C.Paul-McGrady-Kirilenko-Al Jefferson-Memo Kadrolar biraz saçma oldu ama ilerleyen günlerde ideal 5'leri hazırlarız 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|