« Yanıtla #100 : 18 Aralık 2007, 20:46:07 » |
acun_demirbag
Yeni Üye
|
İVERSON bu sene ilk beşi hak etmiyor mu ... bu nasıl oylama adam daha ne yapsın yaa.(lütfen oylar İVERSONa)onsuz bir allstarın tadı tuzu olmuyor ama wade ve shaq sız oyunda olmuyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #101 : 18 Aralık 2007, 20:52:54 » |
|
hot_sizzle3
|
Kidd - Wade - Garnett - Pierce - Shaq Iverson - Kobe - Stojakovic - Nowitzki - Camby
Ben oylamayı bu sekılde yapardım.Dur bakalım ne sonuclar cıkacak..Daha cok vakti var.
bende böyle yapardım nasıl olcak yanee oy atmak için linke tıkla ordan üye ol sonra her gün bir tane gönderebilirsin
|
|
|
|
|
|
  Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.
|
|
|
« Yanıtla #102 : 18 Aralık 2007, 21:11:59 » |
|
The_Dunker
|
Dampier'e şaştım kaldım...İlginç  İnşallah Iverson İlk 5 oynar.. Garnett doğal olarak coşmuş yine.. Hido'yu da görürüz inşallah all starda
|
|
|
|
|
|
Psikopat Yazar!
|
|
|
« Yanıtla #103 : 18 Aralık 2007, 21:46:30 » |
|
Can Çetin
|
HAKSIZLIK... Kimse dikkat etmiyor ama CP3'ün,Baron'ın aldığı bu oylar asıl haksızlık olan...Ben Ivy'i orada görmek istemiyorum hatta sakatlanırda diğer oyuncuların hakkı yenmez...Deron'ın oyu bile gözükmüyor...Valla ayıp biraz insaflı dağılım olsaydı bari...Allah'tan coach tercihleri varda...durum biraz dengeleniyor...Yoksa işimiz işti...Bir de coach tercihlerine laf söylerler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #104 : 18 Aralık 2007, 22:09:26 » |
Carter-Tolga
NBA Oyuncusu
Vince "Vinsanity" Carter
|
All-Star show maçı sonuçta...Carter'ın biraz daha oy alsaydı iyi olurdu ama bu sezonki performansına bakılırsa idare eder...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #105 : 18 Aralık 2007, 22:17:36 » |
|
demircibaris
|
Yi Jianlian ne yapmışta 100.000 oy almış. çinliller biraz daha gayret ederlerse Yi ilk beşe girir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #106 : 18 Aralık 2007, 22:31:43 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
Çinliler Yao ile Ji'yi beslerken bizim entel Türklerden ses çıkmaz amma söz konusu Memo ve Hedo olunca başlarlar hak eden All Star olsun demeye..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #107 : 18 Aralık 2007, 23:10:06 » |
|
Arda
|
HAKSIZLIK... Kimse dikkat etmiyor ama CP3'ün,Baron'ın aldığı bu oylar asıl haksızlık olan...Ben Ivy'i orada görmek istemiyorum hatta sakatlanırda diğer oyuncuların hakkı yenmez...Deron'ın oyu bile gözükmüyor...Valla ayıp biraz insaflı dağılım olsaydı bari...Allah'tan coach tercihleri varda...durum biraz dengeleniyor...Yoksa işimiz işti...Bir de coach tercihlerine laf söylerler Ivy olmasın mı? Yapma Allah Aşkına Can Çetin.Belki sevmiyor olamayabilirsin ama bu düşüncen bana göre yanlış.Neticede bu all-star yani bir şov maçı yani en iyilerin olduğu takımların karşı karşıya gelmesi.Iverson orda olmayıp'ta Baron Davis yada CP3 mü olucak.Baron ve Paul'a kötü oyuncu demiyorum ama Iverson hala bir süperstar ve all-star'da kesinlikle yerini almalı..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #108 : 19 Aralık 2007, 00:35:57 » |
|
Can Çetin
|
Ivy'yi sevmediğimi kim söyledi ya..He tabi siz sevdiğiniz oyuncuları eleştirmezsiniz bu doğanızda var...Bir şey yapıyorsa mutlaka iyidir dimi?Sevdiğiniz oyuncunun yanlışı olamaz,eleştirilmez,uludur...Yanlış anlama sırf senin için değil genel kanı böyle ben bunu yıkmaya çalışıyorum... Ben sadece Ivy'nin bu yaptıklarını yanlış buluyorum hepsi bu...Ayrıca öyle bir HAKSIZLIK ki sırf adamın fanı çok olduğu,bir "yüz" olduğu,bir-takım oyuncuların-takımların lobisi olmadığı için Ivy bu kadar oy alıyor...Baron bu sezon Ivy'den çok çok daha yararlı oynuyor...ESPN'de Paul&MVP tartışmaları yapılıyor,sen ne diyorsun...Deron ise zaten çok iyi bir oyuncu ve en azından Ivy kdar hak ediyor...Birde Parker var şu oylamaya göre,Gino var var oğlu var... Hatta baktımda Terry bile var,ne işin var senin orda 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 19 Aralık 2007, 00:41:06 Gönderen: Can Çetin »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #109 : 19 Aralık 2007, 00:51:00 » |
emretd
Yeni Üye
|
benim gonlumdeki dogu takımında hidoda var oylarla ilk beş seçilmsi zor ama en azndan dikkat ceke bilcek seviyede oy almalı burada iş biras da bizlere dusuyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #110 : 19 Aralık 2007, 01:35:00 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
Walla Can, Iverson'a kadar bi ton adam var All Star olmayı hak etmeyen. İsimler önemsiz..Ama Iverson şu durumda giremeyecekse All Star'a daha doğrusu hak etmiyorsa bence baştan aşağa baya oyuncuyu sorgularız burda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #111 : 19 Aralık 2007, 01:47:03 » |
|
Can Çetin
|
Sorun Ivy veya onun olamaması değil sorun Ivy'den şu anda gene bana göre -bilmiyorum ama çoğu kişiye göre de böyle bu- daha çok hakedip giremeyecek "oyun kurucu"larda...Benim Ivy ile alıp veremedğim yok deli sanacak millet  Sadece hak yerini bulmayacak benim sıkıntım orada...Beni anlayın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #112 : 19 Aralık 2007, 01:50:34 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
Seni anlıyorum zaten ondan diyorum Ivy'e kadar All Star olmayı ya da aldığı oyları hak etmeyen tonla adam var 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #113 : 19 Aralık 2007, 01:54:59 » |
|
Can Çetin
|
Hani atıyorum bir sınırlama olmasa 1 pivot,2 forvet yok ondan yok şundan bilmemne...ben kafadan alırım Ivy'ide ama Baron,cp3,Deron,Nash 4lüsünün hepsinin giremeyeceği,Ivy'nin kesin gireceği,bir de bunların üstüne Parker'da giriyor (ki kesin yaparlar onu bu sene) işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor...Kobe+T-mac guardlarda kesinse...Ivy+Nash de öyle...ee geriye ne kaldı...4 tane daha guard alınmaz...yazık olacak valla diğerlerine bir zamanlar doğu böyleydi hatırlarsın... Şimdi batı öyle oldu
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 19 Aralık 2007, 01:56:43 Gönderen: Can Çetin »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #114 : 19 Aralık 2007, 20:16:58 » |
|
Dağlar
|
Walla Can, Iverson'a kadar bi ton adam var All Star olmayı hak etmeyen. İsimler önemsiz..Ama Iverson şu durumda giremeyecekse All Star'a daha doğrusu hak etmiyorsa bence baştan aşağa baya oyuncuyu sorgularız burda.
Valla şuan aldığı oylara göre oynadığı oyunla alstar olmayı haketmeyenlere bakacak olursak: Yi Jianlian, Rashard Lewis, Andrea Bargnani, Vince Carter, Andrew Bogut, Zydrunas Ilgauskas, Lu is Scola, Shane Battier, Jason Terry, Erick Dampier... Bu oyuncuları yukarda verdiğin listeye bakarak saydım. Bu oyuncuların hakettiğini pek düşünmüyorum şu performanslarıyla...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #115 : 19 Aralık 2007, 20:33:03 » |
|
Beliar
|
Dağlar arkadaşımıza katılıyorum hak etmeyen çok adam var bu sene fakat yeni çinlinin oy sebebi belli  show maçı olmasını istioruz artık son yıllarda iyice sıkmaya başladı denverdaki hariç carterın oy almasını şovmenliğine veriyorum..inş şovmenlik için olsada gene seçilir ve güzel hareketlerde bulunur geçen sene kaçırdığı smaçlardan sonra çok iyi olur...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #116 : 21 Aralık 2007, 04:45:09 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
DOĞU
Billups-Hamilton-Hidayet-Prince-Rasheed
BATI
Deron-Roy-Gay-Boozer-Memo
Oylara devam --------------------------------------------------------
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #117 : 21 Aralık 2007, 08:11:55 » |
|
Torres#9
|
Her gün oy atmaya devam ediyorum ancak buraya yazmak bir türlü nasip olmadı daha bugüne kısmetmiş attığım oyları.Genelde bir kaç kişi dışında hep değişen oylama sistemi kullanıyorum,özellikle Spurs'un üçlüsü her gün oylamamda yer alan isimlerin başında geliyor, Kırmızı ile yazdıklarım sabit kişilerim, Siyah ile yazılanlar ise değişken kişiler;
BATI Parker-Manu-Gay-Duncan-LaMarcus
DOĞU Billups-Wade-Hedo-Garnett-Howard
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
|
|
|
« Yanıtla #118 : 21 Aralık 2007, 13:36:39 » |
|
TP
|
Doğu; Hedo Wade D.Howard R.Jeff Kidd
Batı; D-Will Boozer T-mac Camby All-Jeff
Devam....
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #119 : 23 Aralık 2007, 22:40:11 » |
|
nAoNnGaEmLe
|
Abi Memo'ya oy veriyoruz diye kızan elemanlar vardı,milli duygunuz kabarıyor diyorlardı,, evet biraz milli duygudan bu seneki performansı geçen yıl kadar olamsada veriyorduk oyumuzu,,, işte yanılmadığımızı bu geçen hafta gösterdi bize aslında, memo yokken utah diye bir takımda yokmuş... süper starları oylarsınız sizi çoşturan elemanları doğaldır ama benim süper star kavramım takımına fayda sağlayan elemandır,demekki memo öyle bir fayda saglıyorki ilk 5 oyuncuları o varken rahat oynuyor, gerektiğinde sahne alıyordu bu sene,şu son iki maç hele utah resmen kenardakı oyuncuların ellerine bakar oldu ....
haksız oy atmadığım için mutlu oldum....
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 23 Aralık 2007, 22:43:10 Gönderen: the_apo_1 »
|
|
İmza kural dışı- çok büyük- -benim imza nolmuş sana la ? imza: nolmuş ? -bende onu diyorum nolmuş la :Dzzagzagazgzagaazaag:)
sopcast ten nasıl maç izlenir:
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınhttp://www.nbatr.com/forum/ynt-sopcast-nasil-kullanilir-t22188.0.html;msg164728#msg164728
|
|
|
|