« Yanıtla #60 : 24 Kasım 2007, 00:08:19 » |
musalive
NBA Oyuncusu
carter is all time best dunk
|
memo milli takımdaki kötü performansı burdada sürdürüyo o yüzden hedo ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #61 : 24 Kasım 2007, 15:33:04 » |
|
|
|
« Yanıtla #62 : 24 Kasım 2007, 20:49:26 » |
|
Cihan
|
Bundan böyle resim koymanızı istiyorum arkadaşlar..Hem daha düzenli,hoş görünür hem de daha akılda kalıcı olur.. Herkes oyladığını yazınca kalabalık oluyor sanki.  Thumbnail for forums linkinin ilkini kopyarsanız buraya daha bi güzel olur arkadaşlar... Ya da bie ben gibi alt alta 2 büyük resim..Teşekkürler.
Lütfen dediysek yapılmasını beklerdim..Ama yapmayan olursa da mesajını silmek zorundayım kusura bakmayın. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #63 : 25 Kasım 2007, 03:19:14 » |
|
Mrs.Slipknot
|
ben memoyla hidoya verdim valla gönlümnden geçti acayip shaq ada verdim adam all stara heycan sempati katıyo.. bu arada yaklaşık 5.6 aydır ilk msj ımm özlemişm nba tr yi yaff  nyss eskiden hep iverson ada verirdim ama bu sene içimden gelmedi açıkçası.. 57 gün kaldı oylamanın bitmesine uzun bi süre yine çin üstünlüğü olucak bence 
|
|
|
|
|
|
ÖSS DEN NEFRET EDİYORUM ..!
|
|
|
« Yanıtla #64 : 25 Kasım 2007, 13:39:29 » |
MAG21 Lego
Yeni Üye
|
ya aslında halkımız biraz duyarlı olup oylarını hergün verseler memo ile hido ilk 5 çıkarlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #65 : 26 Kasım 2007, 12:18:58 » |
|
Beliar
|
açık konuşmak gerekirse memo ilk 5 başlamayı hatta yedek olarak oynamayı bile bu sene haketmiyor.Hido seçilebilir performansı gerçekten güzel fakat o da arada sırada istikrarsızlık yaşıyor.bende doğudan kidd-carter-lebron-kg-dwight howard 5 lisneoy verdim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #66 : 28 Kasım 2007, 17:46:53 » |
|
nAoNnGaEmLe
|
şu forum kurallarıda baya bir acayip ya ,, kimlere oy werdik paylaşamıyacağızda:) nese öle 2 resim ugraşılmaz şimdi ... memo ile hedo ya werdim gerisi önemli değil...
|
|
|
|
|
|
İmza kural dışı- çok büyük- -benim imza nolmuş sana la ? imza: nolmuş ? -bende onu diyorum nolmuş la :Dzzagzagazgzagaazaag:)
sopcast ten nasıl maç izlenir:
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınhttp://www.nbatr.com/forum/ynt-sopcast-nasil-kullanilir-t22188.0.html;msg164728#msg164728
|
|
|
« Yanıtla #67 : 28 Kasım 2007, 18:02:23 » |
|
Cihan
|
şu forum kurallarıda baya bir acayip ya ,, kimlere oy werdik paylaşamıyacağızda:) O şekilde paylaşılmıyor değil mi ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #68 : 28 Kasım 2007, 21:08:58 » |
1_pHi_1
NBA Draft'ında
|
hido bu sezon memodan iyi 'kusura bakma memo' ayrıca hido nun istatislikler böyle devam ederse bu yıl büyük ihtimalle all star olur ve takımdaki yeride saglamlasır ...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın[/IMG][/URL]>
|
|
|
« Yanıtla #69 : 28 Kasım 2007, 21:22:41 » |
Lord_Wade
NBA Draft'ında
.....
|
bence hirsli oyuncu icinde olan oyuncu zaten herzaman iyidir...
|
|
|
|
|
|
Philadelphia ..
|
|
|
« Yanıtla #70 : 30 Kasım 2007, 00:57:16 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
DOĞU
Chuancey Billups Richard Hamilton Hidayet Türkoğlu Tayshaun Prince Rasheed Wallace
------------------------------------
BATI
Deron Williams Baron Davis Mike Miller Carlos Boozer Mehmet Okur ---------------------------------------------------------------------
Bu geceki oylarım böyle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #71 : 30 Kasım 2007, 23:35:27 » |
emretd
Yeni Üye
|
ben oylama basladıgımdan beri hergun oy kullanıyorum. ama bişley dikkat ederek doguda forvet mevkinde hido haricindeki oyu alaksız birine veriyorum sizede tavsiye edrim:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #72 : 01 Aralık 2007, 11:38:40 » |
|
2pac_thuglife
|
mehmet okura niye oy verdıgınızı anlamıyor bır insanın all star olması ıcın biseylerı ortaya koyması lazım adından sezon boyunca söz ettirmesı lazım ama heryerde haydı memoya haydı memoya,bence gercek bı basketbol seyırcısı ulke duyguları kabardan tarafsız oy vermesı lazım bunun basındada cin gelıyor bence memo hic all star olmayı hak etmıyor kım hak edıyor dersenız goldan state i tasıyan baron davis orlandoyu ucuran howard trıple duble lar yapan lebron ve kidd bunların basında gelıyor bence oyları hak eden basketbolculara verın ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #73 : 01 Aralık 2007, 14:25:24 » |
oski3444
Yeni Üye
|
hedo bu seneki performansıyla hakkediyo ancak memo hakkediyoum tartışılır ama bence ikisinede verelim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #74 : 01 Aralık 2007, 23:09:53 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
mehmet okura niye oy verdıgınızı anlamıyor bır insanın all star olması ıcın biseylerı ortaya koyması lazım adından sezon boyunca söz ettirmesı lazım ama heryerde haydı memoya haydı memoya,bence gercek bı basketbol seyırcısı ulke duyguları kabardan tarafsız oy vermesı lazım bunun basındada cin gelıyor bence memo hic all star olmayı hak etmıyor kım hak edıyor dersenız goldan state i tasıyan baron davis orlandoyu ucuran howard trıple duble lar yapan lebron ve kidd bunların basında gelıyor bence oyları hak eden basketbolculara verın ...
Mehmet Okur'un ölüsüne oy atarım..Kimsenin anlamasına gerek yok çünkü bu All Star oylaması kişinin keyfine kalmıştır.Yoksa seçenekler sınırlı tutulurdu belli oyunculara atın derlerdi. Mehmet orda olduğu sürece bende oy hakkım olduğu sürece ona oy atarım..Milliyetçilik mi bu değil...Milliyetçilik farklı bir olgudur.. Bu bakış açısıdır..Kimine iyi kimine kötü gelir..Ama herkesin oyu kendine.. Doğu'da da oylarım Hedo+4 Detroit'liye gider..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #75 : 02 Aralık 2007, 13:58:18 » |
|
2pac_thuglife
|
Mehmet Okur'un ölüsüne oy atarım..Kimsenin anlamasına gerek yok çünkü bu All Star oylaması kişinin keyfine kalmıştır.Yoksa seçenekler sınırlı tutulurdu belli oyunculara atın derlerdi. Mehmet orda olduğu sürece bende oy hakkım olduğu sürece ona oy atarım..Milliyetçilik mi bu değil...Milliyetçilik farklı bir olgudur.. Bu bakış açısıdır..Kimine iyi kimine kötü gelir..Ama herkesin oyu kendine.. Doğu'da da oylarım Hedo+4 Detroit'liye gider.. kardesım basketbol zevkıne hayran kaldım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #76 : 02 Aralık 2007, 17:32:59 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
kardesım basketbol zevkıne hayran kaldım...
Hayran olmaya devam et sen..Saçma sapan entel dantel şeyler yazıyorsun cevabı gelince kestirip atmayacaksın..Tıkandıysan tıkandığınla kal ama böyle abuk subuk şeyler yazıp adamın canını sıkma.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #77 : 03 Aralık 2007, 10:35:39 » |
nbaking
Yeni Üye
|
ya Memo iyi bir oyuncu ama hedo kadar değil. hedo Türk leri çok iyi temsil eder orada
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #78 : 03 Aralık 2007, 14:12:18 » |
|
Can Çetin
|
Bu arada oy verirken şu aklıma geldi,Batı'da hangi pg olmayacak?Gerçi ayrı bir tartışma konusu olabilir bu sorunun kendisi... Steve Nash,Chris Paul,Deron Williams,Baron Davis,Tony Parker,Allen Iverson... Steve'i seçmezsen saygısızlık Paul'ü seçmezsen körsün,haksızlık Deron'ı seçmezsen mantıklı davnamamış olursun Davis'i seçmezsen oyuncu haklarını çiğnersin Parker'ı seçmezsen geçen sene niye seçtin,daha kötüyken ve birde mvp oldu bu arada Ivy'i seçmezsen hayranları ayağa kalkar,bu sezonda kötü değil,All-star ın yüzü... Kim gitsin? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #79 : 05 Aralık 2007, 02:32:07 » |
|
sLeveN_kLevereR
|
ben bu sene doğudaki isimlerin daha başarılı olduklarını düşünüyorum garnetten de doğu ya geldikten sonra batının eski şağ şağsı detroit lakers takası olsaydı kobe de gelecekti batı daha da eriycektim all star mvp adayım nashhh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|