« : 04 Mart 2007, 00:55:00 » |
|
Eralp
|
Arkadaşlar,geçtiğimiz günlerde gelecek yılki All-Star haftasonunun New Orleans'a verileceğinin söylenmesi üzerine;gergin günler yaşanmaya devam ediyor.Ben de dahil birçok insanın kafasında da soru işaretleri oluşucak biçimde. Özellikle McGrady'nin;New Orleans'a verilecek olan All-Star Haftasonu ile ilgili olarak;ilginç açıklamaları basında geniş yer buldu.McGrady'nin ifadeleri Espn'de yer aldı ve şu şekildeydi:"All-Star New Orleans'ta olmamalı ve eğer burda yapılacaksa bu All-Star'a katılmayacağım"dedi.Ayrıca şöyle devam etti:"N.Orleans şehri ve organizasyonu maddi bir kaynağa ihtiyaç duyuyor;ancak bunun farklı yollardan bulunması gerek" ... T-Mac'in hiçbir manevi değeri düşünememesi de kafaları karıştırdı ve gerdi. Ayrıca oyuncu sendikası başkanı B.Hunter konuyla ilgili şöyle bir açıklama yaptı:"Eger şehrin all-star maçı düzenleyecek güvenlikte ve seviyede olmadığına kanaat getirirsek, bu konudaki şüphelerimizi ve aynı fikirde olmayışımızın nedenlerini mahkemede tartışma hakkına sahibiz ve bu hakkı kullanabiliriz." T-Mac'in bu konuda hassas olmasının en büyük sebeplerinden biri de iddialara göre;New Orleans'ın kasırganın ardından suç oranı yüksek bir şehir haline gelmesi ve bu konuda endişe ortaya çıkarması.Yaralama,hırsızlık,cinayet,kapkaç vs. ,,, * Şimdi sadece düşünmek kalıyor geriye;belki de son yıllarda görmeye alışık olmadığımız cinsten bir durum ancak T-Mac'ten beklemezdim bu sözleri her ne olursa olsun.Arenasvari konuşmuş.Belki kafasında tedirgin olduğu durumlar var ama böyle bir organizasyonda sanki tehdit eder gibi konuşmuş insanları yani olursa oynamam falan.Senelerdir fanıyım ondan bu tür şeyler duymaya alışık değilim ve olmadım da- Dağıtmadan görüşlerinizi alıyım... 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 13 Ağustos 2007, 17:57:16 Gönderen: Eralp »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 04 Mart 2007, 00:59:36 » |
|
sMh
|
T-macdan beklenmedik sözler.Belki all-starın orada olması şehiri kalkındırır diye düşünmüşlerdir ondan oraya vermişlerdir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 04 Mart 2007, 01:03:55 » |
İlkkan23LeBron
Ziyaretçi
|
T-Mac den hiç beklemezdim ben Adama bak belki All-Star a seçilemeyicek sanki dünden belli onun oynayıcağı neyse New Orleans da olsun kardeşim adamlar biraz maddi kazanç yapar hem kasırgayı onlar yapmadı ki ha normalde maddi durumu kötü olsa tamamda kasırga olayı oldu yani New Orleans da istemezdi bunu Bence yapılsın kardeşim zaten eğlence maçı değil mi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 04 Mart 2007, 13:14:09 » |
|
LeBron James
|
çok ayıp etmiş,oynamazsa oynamasın kendisinde böyle bir tehtid hakkını nerden buluyor.o ne karışıyormuş.hornets oyuncularına da yapımlmış bir ayıptır bu.bu oyuncular bu kadar nasıl şımarıyor anlamak zor.umarım new orleans ta yapılır.
|
|
|
|
|
|
OnE tEaM ONe GoALLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınhttp://img521.imageshack.us/my.php?image=lebronjames3yq9eyzi2jc1.jpg
|
|
|
« Yanıtla #4 : 04 Mart 2007, 13:33:01 » |
Tracy_McGrady_1
Houston'lıyız Ezelden
Rookie

Ferhat Göçer Fan
|
tmacten beklemezdim bana göre new orleans olmamalı olursa da tmac yanına koruma almalı 
|
|
|
|
|
|
 The Rockets New Head Coach
|
|
|
« Yanıtla #5 : 04 Mart 2007, 13:36:56 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Tmac in bi bildiği vardır bencede olmamalı güvenlik konusunda zor anlar yaşanabilir yapılmamalı bence....
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #6 : 04 Mart 2007, 13:50:08 » |
|
Sh0t Down
|
Tek sorun güvenlik zaten. Organizasyon bu sorunu hallederse tüm oyuncular gönül rahatlığı ile gelir ve All-Star New Orleans'da oynanır böylece New Orleans'a büyük ölçüde yardım sağlanmış olur. TMac'in derdide budur sanırım.
Bu arada dünden belli zaten TMAC'in All-Star olucağı şüphesi olan bir arkadaş var yukarda belirtme gereği duydum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 08 Mart 2007, 21:49:52 » |
|
Eralp
|
Zaten geçtiğimiz günlerde Shaq efendi de bu konuda T-Mac'e destek çıktığını açıkladı.Miami'li pivot;New Orleans'ın belli bir zarar içerisinde olduğunu ve gerçekten maddi sıkıntı yaşandığını bunun yanında da güvenlik sorununun bazı oyuncuları düşündürdüğünü söyledi.Olay gündemde yerini korumakta...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 09 Mart 2007, 09:36:36 » |
|
2pac_thuglife
|
Bu arada dünden belli zaten TMAC'in All-Star olucağı şüphesi olan bir arkadaş var yukarda belirtme gereği duydum.
tmac bole konusmaya dewam ederse bıraz zor allstar olur kendı fanlarını bile kendınden sogutmustur biraz bu acıklamasıyla ı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 09 Mart 2007, 12:54:49 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Yaaa o kadarda abartmayın bi anlık söylemiştir onları yani haklı aslında ama güvenliğe allstar gibi bir organizazyon için güvenlik üst düzey olur o kadarda kötü olmaz yani ve yardım için gerçekten çok iyi olur ama oyuncularında başka dertleri var tabiki...
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #10 : 09 Mart 2007, 17:32:13 » |
T.10ur
Big Mac
Starter

''ıceman'' şampiyonnnnnnn
|
ya her oyuncunun böle yanlış açıklamaları olabilir belkide bi bildiği vardır. böle konuştu diye niye soğuyalımki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 09 Mart 2007, 17:41:46 » |
|
lordapo
|
Allah aşkına new york,chicago,los angeles,detroit,atlanta hatta boston da suç oranı,yüksek güney los angeles da bir siyah kardeşimizi tartaklayan faşizan beyaz polisler yüzünden bir sürü olaylar çıktı mesela harlem ve bronx hala belirli yönlerine polis bile giremiyor t-mac getto dan geldini unutmuş beyfendi demek ki para insanı değiştiriyor madem korunma istiyor beyfendi gitsin adam tutsun merak etmesin onu kimse yanına yaklaşmaz bile 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 09 Mart 2007, 18:01:29 » |
İlkkan23LeBron
Ziyaretçi
|
NBA de kimsenin All-Star olucağı kesin değildir buna Yao ve LeBron'da dahil NBA de çoğu oyuncu All-Star olmak için orasını burasını yırtıyor T-Mac efendide orda olursa gelmem falan Gelme kardeşim allah allah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 09 Mart 2007, 18:35:45 » |
|
BiG NuGGeT
|
NBA de kimsenin All-Star olucağı kesin değildir buna Yao ve LeBron'da dahil NBA de çoğu oyuncu All-Star olmak için orasını burasını yırtıyor T-Mac efendide orda olursa gelmem falan Gelme kardeşim allah allah NBa'e gerçekten takip ettiğinden şüphe duymaya başladım.T-Mac'in kariyerinin son yıllardaki en kötü sezonu olan geçen sene bile oylarla ilk 5 başlamıştı.Merak etmeyin yani,o adamlar All-Star'ın demirbaş oyuncusu.Hepsi bir şekilde seçilir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 09 Mart 2007, 18:55:04 » |
İlkkan23LeBron
Ziyaretçi
|
Kardeşim büyük bi ihtimal seçilir bunu bende biliyorum NBA i takip etmeyen bile bunu bilir Ama bu adam sanki 2008 All-Star'ına seçildide böle konuşuyor İstemiyosa gelmesin zaten onun nazını mı çekicek NBA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : 09 Mart 2007, 19:07:41 » |
|
LeBron James
|
yani tabi bi adam dedi diye koca organizasyonun yerini değiştirecek hali yok,t-mac olsa ne olur,olmasa ne olur
|
|
|
|
|
|
OnE tEaM ONe GoALLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınhttp://img521.imageshack.us/my.php?image=lebronjames3yq9eyzi2jc1.jpg
|
|
|
« Yanıtla #16 : 09 Mart 2007, 19:33:09 » |
Kivanc-Mac
Ziyaretçi
|
@İlkkan23LeBron
bnece saçma konuşuyorsun. bazı adamların seçilmeme gibi bir ihtimali yok gibi birşey. tabi sakatlık olup oynamaması dışında. t-mac'te o seçilmeme ihtimali olmayan adamlardan birisi.
t-mac olsa ne olur, olmasa ne olur düşüncende zaten başlı başına saçma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 09 Mart 2007, 19:43:21 » |
İlkkan23LeBron
Ziyaretçi
|
Var kardeşim buna Yao ve LeBron da dahil hatta MJ oynasaydı MJ yede aynısını derdim NBA de kimse dünden All-Star değildir büyük bi ihtimal olur falan denilerbilir ama bu adam sanki daha dün 2008 All-Star a seçildi T-Mac olsa ne olur olmasa ne olur düşünceside saçma değil sanki All-Star ı o düzenliyor o olmazsa olmaz sanki Zaten All-Star eğlence maçı onun yerine giricek adam bol hem onlar naz da yapmıyor yok oraya gelmem yok buraya gelmem diyor bi de OOhh keyfe bak istemezse gelmez hem üstelik daha seçilmedi de
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 09 Mart 2007, 19:46:29 » |
|
LeBron James
|
iyi o zaman kobe,iverson veya lebron desin biz nba i 70 maç istiyoruz yoksa oynamayız diye,onlarsız olsun diye değiştirelimmi şimdi yani.bir oyuncunun karışacağı şeyler değil bunlar.ne yani bu sene t-mac oynadıda ne yaptı yani.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 09 Mart 2007, 20:01:59 » |
|
Eralp
|
T-Mac ne yaptı diyen toplumun zihniyetinden şüphe ederim.McGrady maçı yaptığı asistler ile zevkli hale getirdi.Maçtaki en komik anlardan birinde Shaq tarafından kafasına bir buse kondu.Hatta belki Memo ile iyice anlaşsa maçın en güzel hareketine dahi imza atacaktı.Azıcık süre aldı ama maçı zevkli hale getirdi....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|