+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Tartışma Platformu Arşivi (Moderatör: Dağlar)Konu:
 2008 All-Star Kargaşası

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: Sizce 2008 All-Star Organizasyonu New Orleans'ta Yapılmalı Mı?  (Oylama kapandı: 03 Nisan 2007, 01:55:00)
Yapılmalı - 18 (51.4%)
Yapılmamalı - 13 (37.1%)
Çekimser - 4 (11.4%)
Toplam oy: 32

Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
Konu: 2008 All-Star Kargaşası  (Okunma Sayısı 2830 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #20 : 10 Mart 2007, 02:20:03 »
Kivanc-Mac
Ziyaretçi

Ynt: 2008 All-Star Kargaşası

o zaman all-star'a KG de olmasın, Tim Duncan'ı da almasınlar, D-Wade'i de,VC'i de, Gilbert'ı da. bunlarda bu yıl pek birşey yapamadı senin düşüncene göre o zaman. hadi bakalım..

haa bilmiyorum biliyormusun ama t-mac 11 asist yaptı 18 dakika oyunda kalıp ve maçın en fazla asist yapan adamıydı t-mac.  ayrıca eralp'in diğer dediklerinide saymıyorum bile.
« Yanıtla #21 : 10 Mart 2007, 08:24:17 »
ahokan
Rookie
**

*-*-*-*-*DwYaNe WaDe*-*-*-*-*

Üyelik Bilgileri WWW

bencede yapılmalı bi allstar maçının şehire getirileri hem maddi hemde manevi yönden oldukça fazla.. New Orleans yaşanan kasırga olayları ile yaşanan zarar üstüne bu uygulama şehir için çok iyi olacaktır..
*-*-*-*-*/-\**]-[**( )**]<**/-\**]\[*-*-*-*-*

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #22 : 10 Mart 2007, 15:21:00 »
LeBron James
Starter

GO SPURS!!!

Üyelik Bilgileri

iyi o zaman beyefendi istiyor diye koca organizasyonu değiştirsinler,böyle çk ihtiyacı olan bir şehre önemli bir iş yapılacakken t-mac in şımarıklığı yüzünden vazgeçilsin.hornets oyuncuları hep şehirde yaşıyor,ne yapacak peki onlar.suçmuş falan hepsi hikaye bunların t-mac in amacı aklı sıra ben büyüğüm ben güçlüyüm bir organizasyonu adımla değiştiririm zihniyeti.çok korkuyorsan anlaş bir güvenlik şirketiyle(ki mesele bu değil).ayrıca konunun kg yle tim duncanla,wade le bir alakası yok.onlar demediki böyle birşey.onlarda bunları deseler onlarda umrumda olması katılmaları.
OnE tEaM ONe GoALLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
http://img521.imageshack.us/my.php?image=lebronjames3yq9eyzi2jc1.jpg
« Yanıtla #23 : 10 Mart 2007, 17:15:21 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Moderator
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

yaa şimdi bir allstar organizasyonu olacak ve güvenlik olmucak öyle mi?? saçmalamayın dünyanın en iyi güvenliği sağlanır orda. t-mac'in bunları demesi bişeyi değiştirmez. New Orleans'da olmalı o şehir çoğu şehirlerden daha güvenlidir.kasırgadan sonra suç oranı arttı ama ondan sonra hornets'in new orleans'da yaptığı maçlara nasıl geliyolar o zaman beyefendiler.
neyse ''2008 New Orleans Allstar Weekend'' i sabırsızlıkla bekliyorum

« Yanıtla #24 : 10 Mart 2007, 20:00:13 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Hornets maçlarını oklahoma da oynuyor dağlarcım,bencede yapılmalı bu organizasyon nba in imajı ve dünyada daha çok kitlelere hitab etmesi için bundan iyi fırsat olcanı sanmıyorum kasırgadan sora insanların bu tarz organizasyonlara katılıp geleceğe umutla bakması için iyi bir fırsat oluşcak bende bekliyorum ''2008 New Orleans  all star weekend''

« Yanıtla #25 : 10 Mart 2007, 21:12:12 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Moderator
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Hornets maçlarını oklahoma da oynuyor dağlarcım

biliyorum abi ama o günden bu yana 4-5 kez new orleans'da denemek için oynanmıştı ve bunların birinde rockets oynamıştı. onu söylemeye çalıştım

« Yanıtla #26 : 12 Mart 2007, 09:47:50 »
NaturalBornKilleR
Üstün İnsan
All-Star

Üyelik Bilgileri

Sorun muhtemelen oyuncuların ve teknik kadronun  güvenliği değil.Toplam 100 adamın güvenliği rahatlıkla korunabilir.Sorun All-star ile şehre gelecek binlerce insanın güvenliği.Vaziyeti kötü olan New Orleans'ların gelenlere yapabilecekleri meçhul.O yüzden yapılacaksa bile bütün şehri kapsayan geniş güvenlik önlemleri alınmalı.
« Yanıtla #27 : 13 Mart 2007, 16:53:11 »
Tolga_SAS
Starter

3 times playoff MVP - 2 times regular season MVP

Üyelik Bilgileri

ben oyumu çekimser den yana kullandım. bence bu kargaşanın çözülmesi için her zaman ikinci bir alternatif bulundurmak. biraz zaman sonra çıkcak herhangi bir aksilikten sonra alternatif şehre geçmek en iyisi olacaktır diye düşünüyorum.

« Yanıtla #28 : 27 Mart 2007, 16:05:48 »
TuGo_BoSToN
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

T-MAC çok ağır konuşmuş  bence bu yorum onun kariyerini etkileyecek.
HeR ZaMaN HeR YeRDe En BüYüK CiMBoM
GaLaTaSaRaY ultrAslan
ALaYıNa GiDeR                BoSToN CeLTiS
« Yanıtla #29 : 27 Mart 2007, 16:20:11 »
Kivanc-Mac
Ziyaretçi

T-MAC çok ağır konuşmuş  bence bu yorum onun kariyerini etkileyecek.

nasıl etkileyebilir ki?? ayrıca öyle abartılacak türden aşağılayıcı bir konuşmada yok bence.
« Yanıtla #30 : 27 Mart 2007, 17:58:04 »
23cleveland23
NBA Oyuncusu
*

LeBron JAMES

Üyelik Bilgileri

t-mac burda ben new orleans a gitmekten tırsıyorum açıkçası demiş.hiç beklemezdim
« Yanıtla #31 : 27 Mart 2007, 18:02:24 »
TuGo_BoSToN
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Tmm ama onun böyle kariyerli birisinin söyliyeceği laf değil.
HeR ZaMaN HeR YeRDe En BüYüK CiMBoM
GaLaTaSaRaY ultrAslan
ALaYıNa GiDeR                BoSToN CeLTiS
« Yanıtla #32 : 27 Mart 2007, 18:03:18 »
garnetttt_06
All-Star

Kamyoncu değilde ne bu adam?

Üyelik Bilgileri

ben oyumu çekimser den yana kullandım. bence bu kargaşanın çözülmesi için her zaman ikinci bir alternatif bulundurmak. biraz zaman sonra çıkcak herhangi bir aksilikten sonra alternatif şehre geçmek en iyisi olacaktır diye düşünüyorum.
sen bi all-star maçı için yapılan harcamaları bilsen böyle demezdin. 2 şehire all-star için hazırlık yapmak baya bi tutar bence. sadece para değil all-starın gerçekleştiği şehir all-star ruhuna tamamen adapte oluyor sen new orleanslıları all-star orda diye heveslendirip son anda başka şehre alsan ayıp olmaz mı insanlara.
ayrıca t-mac ayıp etmiş bence de iki şehir çok uzak değil yani arabayla gidilir bi durum olursa da geri döner grin
« Yanıtla #33 : 02 Nisan 2007, 14:59:50 »
nashsss
newspaperman
All-Star

İyi ki Dallaslıyım

Üyelik Bilgileri

şimdi bi kaç soru sormak istiyorum umarım cevap alabilirim  bu zamana kadar izlediklerimde 2004 los angeles süperdi denver çok güzeldi las vegas kötüydü bu mali kaynaklardan dolayımı bazı salonlar daha bu mantıkla gidersek new yorkta olur her sene sanırım bu iş futbol final maçları gibi seçimle değil karma bi şekilde yapılıyor ama eğer bu organizasyonu kaldıramıyorsa şehir verilmemeli yada verilip şartlar iyileştirilmeli bir diğer soru zaten mai kaynak new orleans kasasımı nba kasasımı bunu merak ediyorum bu iş öyle sönük olmamalı ayrıca güvenlik elbet halledilir bence t-mac hiç yoktan kafaya takıyo

Mahallecek Dallaslıyız özellikle Şükrü abi acayip fanatiktir(önde sağda)bu resmide geçen yıl finallerden önce çektirdik =)
« Yanıtla #34 : 02 Nisan 2007, 15:49:15 »
Kivanc-Mac
Ziyaretçi

t-mac hiç yoktan kafaya takıyo

o da eminimki sabah akşam bu olayı düşünmüyordur. bir anlık bir soruya cevap olarak vermiştir ve olay bitmiştir. fazla büyütüldü bence.
« Yanıtla #35 : 02 Nisan 2007, 20:24:57 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Böyle salakça bir açıklamanın dikkate bile alınmaması lazım.Adamlar gelecek şehre,4 gün kalıp gidecekler.Zaten günün yarısını salonda geçirecekler,kalan zamanda da çıkmasın madem otel odasından.Ben ceza almamasına şaşırdım.NBA'de işler Türkiye'deki gibi yürümez.Eğer bir sorun olsaydı,zaten vermezlerdi organizasyonu New Orleans'a.NBA'in dünyaya açılan penceresi all-star.Führer Stern  organizasyonun sağlığını ve kusursuzluğunu bizden çok daha evvel düşünmüştür bence.

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #36 : 02 Nisan 2007, 20:44:07 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

şimdi bi kaç soru sormak istiyorum umarım cevap alabilirim  bu zamana kadar izlediklerimde 2004 los angeles süperdi denver çok güzeldi las vegas kötüydü bu mali kaynaklardan dolayımı bazı salonlar daha bu mantıkla gidersek new yorkta olur her sene sanırım bu iş futbol final maçları gibi seçimle değil karma bi şekilde yapılıyor ama eğer bu organizasyonu kaldıramıyorsa şehir verilmemeli yada verilip şartlar iyileştirilmeli bir diğer soru zaten mai kaynak new orleans kasasımı nba kasasımı bunu merak ediyorum bu iş öyle sönük olmamalı ayrıca güvenlik elbet halledilir bence t-mac hiç yoktan kafaya takıyo
   Valla las vegas mali olarak en güçlü şehirlerden biri hatta maloff kardeşler kings i oraya taşımayı bile düşündüler ama gerçekleşmedi bu fikirleri sonuçta kumar şehri ve david stern nba maçlarında şike zanı
altına gircek bir takım istemez sonuçta organizasyonu yapan ve karşılayan nba ve sponsorlar o şehrin
takımı yada yerel yönetimi sadece burokratik işlemleri hallediyor  new orleans da yapmaları hem basına
şirin gözükmek hemde david stern in popülaritesini arttırması için en iyi fırsat olur
Böyle salakça bir açıklamanın dikkate bile alınmaması lazım.Adamlar gelecek şehre,4 gün kalıp gidecekler.Zaten günün yarısını salonda geçirecekler,kalan zamanda da çıkmasın madem otel odasından.Ben ceza almamasına şaşırdım.NBA'de işler Türkiye'deki gibi yürümez.Eğer bir sorun olsaydı,zaten vermezlerdi organizasyonu New Orleans'a.NBA'in dünyaya açılan penceresi all-star.Führer Stern  organizasyonun sağlığını ve kusursuzluğunu bizden çok daha evvel düşünmüştür bence.
  Valla 4 gün için bu kadar kıyamet koparıyorsa takımlar rockets maç için new orleans a giderse ne etcek t mac çıkmam mı maça dicek yane führer stern gerekirse deniz piyadelerini ve komandoları çağırır ve güvenliği sağlar

« Yanıtla #37 : 04 Nisan 2007, 16:34:09 »
bryant81
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

sadece t-mac değil kobe duncan ve nowitzski de gitmeyebilir
« Yanıtla #38 : 04 Nisan 2007, 16:45:16 »
BiG NuGGeT
Superstar

carme"LO"ve

Üyelik Bilgileri

Bunu nerden çıkardın acaba?
  Kick Out Karl
« Yanıtla #39 : 04 Nisan 2007, 16:56:00 »
bryant81
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

Bunu nerden çıkardın acaba?
ben çıkarmadım geçenlerde amerikada bir gaste öle yazmış yani yakın arkaşalar mı nemiş duncan muncan da istekli değğilmiş
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Tartışma Platformu Arşivi (Moderatör: Dağlar)Konu:
 2008 All-Star Kargaşası

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv