şimdi bi kaç soru sormak istiyorum umarım cevap alabilirim bu zamana kadar izlediklerimde 2004 los angeles süperdi denver çok güzeldi las vegas kötüydü bu mali kaynaklardan dolayımı bazı salonlar daha bu mantıkla gidersek new yorkta olur her sene sanırım bu iş futbol final maçları gibi seçimle değil karma bi şekilde yapılıyor ama eğer bu organizasyonu kaldıramıyorsa şehir verilmemeli yada verilip şartlar iyileştirilmeli bir diğer soru zaten mai kaynak new orleans kasasımı nba kasasımı bunu merak ediyorum bu iş öyle sönük olmamalı ayrıca güvenlik elbet halledilir bence t-mac hiç yoktan kafaya takıyo
Valla las vegas mali olarak en güçlü şehirlerden biri hatta maloff kardeşler kings i oraya taşımayı bile düşündüler ama gerçekleşmedi bu fikirleri sonuçta kumar şehri ve david stern nba maçlarında şike zanı
altına gircek bir takım istemez sonuçta organizasyonu yapan ve karşılayan nba ve sponsorlar o şehrin
takımı yada yerel yönetimi sadece burokratik işlemleri hallediyor new orleans da yapmaları hem basına
şirin gözükmek hemde david stern in popülaritesini arttırması için en iyi fırsat olur
Böyle salakça bir açıklamanın dikkate bile alınmaması lazım.Adamlar gelecek şehre,4 gün kalıp gidecekler.Zaten günün yarısını salonda geçirecekler,kalan zamanda da çıkmasın madem otel odasından.Ben ceza almamasına şaşırdım.NBA'de işler Türkiye'deki gibi yürümez.Eğer bir sorun olsaydı,zaten vermezlerdi organizasyonu New Orleans'a.NBA'in dünyaya açılan penceresi all-star.Führer Stern organizasyonun sağlığını ve kusursuzluğunu bizden çok daha evvel düşünmüştür bence.
Valla 4 gün için bu kadar kıyamet koparıyorsa takımlar rockets maç için new orleans a giderse ne etcek t mac çıkmam mı maça dicek yane führer stern gerekirse deniz piyadelerini ve komandoları çağırır ve güvenliği sağlar