+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Tartışma Platformu Arşivi (Moderatör: Dağlar)Konu:
 2008 All-Star Kargaşası

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: Sizce 2008 All-Star Organizasyonu New Orleans'ta Yapılmalı Mı?  (Oylama kapandı: 03 Nisan 2007, 01:55:00)
Yapılmalı - 18 (51.4%)
Yapılmamalı - 13 (37.1%)
Çekimser - 4 (11.4%)
Toplam oy: 32

Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Konu: 2008 All-Star Kargaşası  (Okunma Sayısı 2821 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #40 : 04 Nisan 2007, 20:43:37 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: 2008 All-Star Kargaşası

sadece t-mac değil kobe duncan ve nowitzski de gitmeyebilir
  Fuhrer stern ne derse o olur oyuncular ne yaparsa yapsın şeriatın kestiği parmak acımaz

« Yanıtla #41 : 12 Nisan 2007, 14:19:00 »
İlkkan23LeBron
Ziyaretçi

ilkkan23lebron bencede çok yanlış yorumlar yapıyosun şimdi tmac belli bi ün kazanmış oyuncu şunuda bil tmac lebrona bin basar mvp sıralamsındada bunu görüyoruz belli belirsiz yorumlar yapma lütfen!

Şimdi MVP sıralaması ne alaka ona ben girmiyim şimdi konu acayip uzar

Bu topci te herkes benimle aynı fikirde bi bak bakıyım sen adam isterse gelmez sanki bi şey olucak ona koruma tutsun zaten kendisi acayip kalıplı istemezse gelmez ve daha adamın All-Star a seçileceği ne malum Yao ve Kral ın bile seçileceği %100 değil T-Mac büyük bi ihtimal seçilebilir ama daha seçilmedi şimdiden böle bi laf etmesi bence doğru değil
« Yanıtla #42 : 12 Nisan 2007, 14:23:07 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

ilkkan23lebron bencede çok yanlış yorumlar yapıyosun şimdi tmac belli bi ün kazanmış oyuncu şunuda bil tmac lebrona bin basar mvp sıralamsındada bunu görüyoruz belli belirsiz yorumlar yapma lütfen!

Bu topci te herkes benimle aynı fikirde bi bak bakıyım sen adam isterse gelmez sanki bi şey olucak ona koruma tutsun zaten kendisi acayip kalıplı istemezse gelmez ve daha adamın All-Star a seçileceği ne malum Yao ve Kral ın bile seçileceği %100 değil T-Mac büyük bi ihtimal seçilebilir ama daha seçilmedi şimdiden böle bi laf etmesi bence doğru değil
Kedi olalı bir fare tuttun bu konuda haklısın birde şunu eklemek istiyorum ya sakatlık yaşarsa all star haftasonuna yakın bu tarz ihtimaller de göz önüne alınamalı zaten sponsor u adidas nba in resmi tedarikçisi
katıl dicekse bişey demeden katılmak zorunda tmac

« Yanıtla #43 : 12 Nisan 2007, 15:52:52 »
Kivanc-Mac
Ziyaretçi

Kedi olalı bir fare tuttun bu konuda haklısın birde şunu eklemek istiyorum ya sakatlık yaşarsa all star haftasonuna yakın bu tarz ihtimaller de göz önüne alınamalı zaten sponsor u adidas nba in resmi tedarikçisi
katıl dicekse bişey demeden katılmak zorunda tmac

adidas t-mac'e sponsor olabilir ama haydi şunu yap diyeceksede t-mac'in yapması zorunlu mu?? böyle bir madde var mı sözleşmesinde.. varsa tmm yoksa böyle birşeye hakkı da yoktur adidasın
« Yanıtla #44 : 13 Nisan 2007, 08:19:00 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Valla adamlar en az 20 30 m $ para ödüyorlar bununla beraber de sözleşmede böle maddeler olma olasılığıda yüksek mesela amerika milli takımının sponsoru nike idi sırf bu yüzden melo ve le bron baya kayrıldı garibim gilbert sırf sponsoru nike değil diye tu kaka oldu her davranışı göze battı valla sponsor istedikten sora s s kanunu ile herşeyi yapmak zorunda oyuncu

« Yanıtla #45 : 13 Nisan 2007, 13:16:11 »
Kivanc-Mac
Ziyaretçi

yine de sanmıyorum böyle bir durumun olacağını.. zaten t-mac'te katılacaktır. yani adidas'a kalmaz bile iş.
« Yanıtla #46 : 13 Nisan 2007, 23:40:56 »
A.I
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

Bence New Orleans da bir gösteriyle birlikte all star hafta sonu çok daha iyi olur hem milletin o eskı facıaları unutması gereğinden dolayı hem de herkesın kendısını evinde hisstmesi için all star her yerde olabilir yeter ki all starlar olsun yeter bence fark etmez ve de shaq bi yazı yazmış tam bilmiorum ama new orleans fakir bi ülke orada all star yapılmaz diye
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
      Allen Iverson Her Şeyi Yaptı Şimdi Sıra Yüzükte
« Yanıtla #47 : 14 Nisan 2007, 01:27:13 »
Kivanc-Mac
Ziyaretçi

hem de herkesın kendısını evinde hisstmesi için

all-star new orleans'da yapılınca niye herkes kendini evinde hissediyor ki Huh
« Yanıtla #48 : 14 Nisan 2007, 19:40:48 »
t_burak
NBA Oyuncusu
*

zoru hemen başarabilirim ama imkansız zaman ister

Üyelik Bilgileri

Bence New orleans fikri cok iyi oraya yapılacak maddi yardım ekonomiyi cok iyi duruma getirecekti ama oraya bu organizasyon suanda yapılabilir mi bilmiyorum.T-Mac in goruslerine bende şaşırdım acıkcası ve anlam veremedim.
« Yanıtla #49 : 17 Nisan 2007, 21:06:48 »
wade star
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

ya t-mac in yaptığı ayıp değil adam güvenliğim yok diyosa haklıdır ama bu biraz saçma çünkü all star gibi büyük bi organizasyonda güvenlik üst seviyededir hadi o olmadı federasyona sölerler arttırılır bu çok kolay ayrıca allstar tmac siz olmaz...tabi wadesiz lebronsuz we oynasa bile mj siz çünkü insanlar güzel oynayanları yani yıldızları biarada seyretmek isterler buda onları seçmekle yani insanlar saçma bişi yapmazlar (tmaci seçmemek gibi)
« Yanıtla #50 : 05 Haziran 2007, 20:27:50 »
Tracy_McGrady_1
Houston'lıyız Ezelden
Rookie
**

Ferhat Göçer Fan

Üyelik Bilgileri

Bu arada dünden belli zaten TMAC'in All-Star olucağı şüphesi olan bir arkadaş var yukarda belirtme gereği duydum.
tmac bole konusmaya dewam ederse bıraz zor allstar olur kendı fanlarını bile kendınden sogutmustur biraz  bu acıklamasıyla ı
arkadaşım biz tracyden soğumayız tüm tmaccilerde soğumaz bir açıklamayla fanı olduğun oyuncu değişmez insanlar söze değil oyuna bakıyor

The Rockets New Head Coach
« Yanıtla #51 : 16 Temmuz 2007, 22:54:40 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

ya suç oranı new yorkta daha yüksek ama new yorkta olsa t-mac gıkını çıkarmazdı...üstelik suçları işleyen gangsterler falan değil çapulcular...e be adam shaqi tek yumrukta devirecek korumaların var...ki zaten bu adamların kalacağı kamplar öyle herkesin girebileceği yerler değil...hiç bir hırsızında gidip t-macin cebinden bişi aşırmaya çalışacağını sanmam...
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #52 : 13 Ağustos 2007, 17:46:23 »
t_macarter115
NBA Oyuncusu
*

Söze ne GEREK .....

Üyelik Bilgileri

T-mac'e  yakışmayan sözler.. Ama  bence  fazla abartılmamalı  new orleansta olursa all-star  gelmez..Büyük kayıp olur ama gelmez...Bir oyuncu için de yerin değişeceğini zannettem ama  diğer oyuncuların genelinde de böyle bir kanı varsa belki olabilir..Ne demişler DEMOKRASİDE  ÇARELER TÜKENMEZ Cheesy
« Yanıtla #53 : 13 Ağustos 2007, 17:48:14 »
Suns Fan
Bilgi Yarışması 1.si
All-Star

Üyelik Bilgileri

Bence T-Mac gelecek.Bakmayın siz bu laflara  grin O bir anlık korkudan söylenmiş sözlerdir.Artık bir tehlike yoktur sanırım New Orleans bölgesinde...

« Yanıtla #54 : 13 Ağustos 2007, 20:36:13 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Stern ligin prestijine çok önem veriyor ve T-Mac de tüm Dünya'da tanınan ve tek başına bu ligin takip edilmesine sebep olabilecek kadar etkili bir ikon.

Bunu çok iyi bildiği için Stern ve diğerleri (tabi varsa diğerleri diye bir olgu) T-Mac'i oraya getirtecektir.Hem toplu iş sözleşmesine göre oyuncular lig organizasyonlarına çağrılmaları durumunda katılmak zorundadır.

Sonuç : T-Mac eşşek gibi gelecektir NewOrleans'a ve bu açıklamasından dolayı ceza almadığı için kendini şanslı saymalıdır.Çünkü genelde bu tarz açıklamalar cezalandırılır Stern tarafından

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #55 : 14 Ağustos 2007, 23:16:52 »
nashsss
newspaperman
All-Star

İyi ki Dallaslıyım

Üyelik Bilgileri

abi, doğru söyledin eşek gibi gelecektir ama bu olay uzarsa t-mac sakatım deyip kesip atabilir

Mahallecek Dallaslıyız özellikle Şükrü abi acayip fanatiktir(önde sağda)bu resmide geçen yıl finallerden önce çektirdik =)
« Yanıtla #56 : 15 Ağustos 2007, 11:04:30 »
ziiip
NBA Oyuncusu
*

Denver Nuggets Fan

Üyelik Bilgileri

abi, doğru söyledin eşek gibi gelecektir ama bu olay uzarsa t-mac sakatım deyip kesip atabilir
ya gelicek tabi ne sakatı ya all star dan bahsediosun işte ne guzel eğlence kaynağı ama su konuya donucek olursak bnce de new orleans da yapılmamalı cok uzak ora cunku Cheesy:D
« Yanıtla #57 : 28 Ağustos 2007, 18:57:33 »
bat1mac
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

T-mac için çok şaşırdım.Bu sözleri beklemezdim T-mac ve Houston taraftarı olarak.Ancak T-mac'te o an New Orleans'taki felaketleri suçları düşünerek yapmıştır bence.T-mac kısacası all-star'a gelicek ama bu gelmeme konusunda ciddiyse gelmeyebilir.Ama bu olay New Orleans kenti için bir şans olabilir.All-Star sayesinde kentte iyileşme söz konusu olabilir.
Bu Oyun TeK KiŞiLiK DeĞiL.
        Bu OyuN 5 KiŞi İsTeR.
« Yanıtla #58 : 15 Eylül 2007, 13:58:26 »
Nihat Emre
Go Sonics Go Durant and Green
All-Star

Aşkımmmmm!!!!!!!!!

Üyelik Bilgileri WWW

T-Mac'e yakışmıyn hareketler bunlar bana kalırsa sadece laf olsun torba dolsun diye konuşuyor yani senin bir oruma ordun var onun içinden geçip mi sana bişey yapacaklar ...
 Hiç sanmıyorum yani

Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Tartışma Platformu Arşivi (Moderatör: Dağlar)Konu:
 2008 All-Star Kargaşası

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv