+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA All Star 2008 (Moderatör: Dağlar)Konu:
 2008 NBA All Star (Sonuçlar)

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Konu: 2008 NBA All Star (Sonuçlar)  (Okunma Sayısı 1291 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #20 : 30 Ocak 2008, 22:58:07 »
Soul Cube
Yeni Üye

D-Wade

Üyelik Bilgileri
Ynt: 2008 NBA All Star (Sonuçlar)

Shaq'ın bu kadar gerilerde kalmasına şaşırdım en çok .
« Yanıtla #21 : 30 Ocak 2008, 23:06:12 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Shaq'ın bu kadar gerilerde kalmasına şaşırdım en çok .
İlk beş başlamasını falan mı düşünüyordun ya. Bu performansla hemde
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #22 : 31 Ocak 2008, 00:43:17 »
vince_fly_carter
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri

yaw bu nasıl bi kadro allstarr seneler geçtikce daha bi cazibesini yitirmeye başlıyo bence  izliyorz ama  eskisi kadar tat alamıyorum ben şahsen
hidoyu secmemeleri büyük hayel kırıklıgı deil ama  seçselerdi hak etmedi diyemezdik carter da yok zaten  sad bakalım neler olacak.
« Yanıtla #23 : 01 Şubat 2008, 11:49:57 »
berk91
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Steve Nash, Phoenix Suns                                                           Chris Bosh, Toronto Raptors
Dirk Nowitzki, Dallas Mavericks                                                    Caron Butler, Washington Wizards
Carlos Boozer, Utah Jazz                                                             Chauncey Billups, Detroit Pistons     
Amare Stoudemire, Phoenix  Suns                                               Richard Hamilton, Detroit Pistons     
Brandon Roy, Portland TrailBlazers                                              J oe Johnson, Atlanta Hawks
David West, New Orleans Hornets                                               Antawn Jamison, Washington Wizards
Chris Paul, New Orleans Hornets                                                 Paul Pierce, Boston Celtics

all star 2008 in yedekleri bunla  yedeklerin çoğu doğru seçim  ancak baron davis in seçilmemesi beni çok şaşırttı.baron bu sene çok iyi gidiyordu.hem atıyor hem attırıyordu.takımı ateşleyen oyuncuydu bence girmesi lazımdı.chris paul steve nash bence doğru seçim.brandon roy un yerine baron girebilirdi mesela.doğu karmasındada hidayet in olmasını çok istiyordum ama olmadı.  inşallah  forvetlerden biri sakatlanırda yerine hidayet gider cheesy                                                                                 

« Yanıtla #24 : 02 Şubat 2008, 09:44:06 »
wEsT
NBA Oyuncusu
*

T(erminator)-MaC

Üyelik Bilgileri

hedonun seçilmemesine herkes şaşırdı barkley ce bosh hak etti dediler magic'in kendi sitesindeki oylamada 11bin küsür kişini oyuna göre de %97 olmalıydı çıktı

« Yanıtla #25 : 02 Şubat 2008, 10:47:42 »
ahokan
Rookie
**

*-*-*-*-*DwYaNe WaDe*-*-*-*-*

Üyelik Bilgileri WWW

ya bu allstarda oy işi beni uyuz ediyo yaa kim daha çok oy alırsa onu seçiyolar hedo nun performansı çoğundan iyi ama seçilemiyor bence çok gıcık bir seçim şekli bu..
*-*-*-*-*/-\**]-[**( )**]<**/-\**]\[*-*-*-*-*

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA All Star 2008 (Moderatör: Dağlar)Konu:
 2008 NBA All Star (Sonuçlar)

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv