+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » Arşiv » 2008/09 Sezonu Medya Bölümü (Moderatörler: Prestij, Barracuda)Konu:
 2008 Yılının En İyi Hareketini Seçiyoruz

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:

Anket
Soru: 2008 Yılının En İyi Hareketi??
1. Hareket (Rockets Brandon Roy'un Son Saniye Şutuna Engel Olamıyor)
2. Hareket (Raptors Maçında Carter'ın maçı kazandıran Ters Smacı)
3. Hareket (Kobe zor Pası alley-oop'la bitiriyor)
4. Hareket (Lebron James Topu Uzaklara Gönderiyor)
5. Hareket ( Josh Smith Alley-oop'u Sert Bitiriyor)
6. Hareket (Lakers Son Anda)
7. Hareket (Paul Pierce'in Son Saniye Şutu)
8. Hareket (Dwyane Wade İçeriye Yükleniyor)
9. Hareket (Nate Robinson Girmeyen Topu Tamamlıyor)
10. Hareket ( Fernandez'in Güzel Alley-oop'u)

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Konu: 2008 Yılının En İyi Hareketini Seçiyoruz  (Okunma Sayısı 7928 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 01 Ocak 2009, 15:48:44 »
AoGVinsanity
Admin
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW

2008 Yılının En İyi Hareketini Seçiyoruz...

Oylama için Seçenekler;
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

NOT: Oylamaya katılmak için Üye Olmalısınız.. 15 Ocak'ta 1. seçilen Videoyu ilan edeceğiz..
« Son Düzenleme: 02 Ocak 2009, 19:20:41 Gönderen: AoGVinsanity » Logged
« Yanıtla #1 : 01 Ocak 2009, 16:43:59 »
_53_LaZraİl_53_
Rize'nin Efendisi
All-Star

Üyelik Bilgileri
Ynt: 2008 Yılının En İyi Hareketini Seçiyoruz

Beni daha çok Carter'in o smaçtan sonraki bakışı etkilediği için oyum 2'ye gitti.

!!!LANET OLSUN İÇİMDEKİ SAN ANTONİO SEVGİSİNE!!!
« Yanıtla #2 : 01 Ocak 2009, 16:49:16 »
Prestij
Moderator
Superstar

Zaman yaşamakla başlar, yaşamak zamanla biter.

Üyelik Bilgileri

Kasım ayının en iyi fotoğrafı oylamasında, Vince Carter'ın hareketini seçmiştim. Seçme nedenlerimi de sıralamıştım. 2 numarada onu görünce yine o an geldi gözümün önüne ve tam yine ona oyumu gönderecektim ki, 1 numara... Offf offf offff. 0.8 sn kala, bir önceki pozisyonda, Yao'ya faul yapıp takımının geriye düşmesine neden olan Roy, Houston'a şutu gökten gönderiyor resmen. Topun çıktığı yüksekliğe dikkat. Tabi Tracy'nin 'ben seni savunmuyorum, gel at, savunması da' evlere şenlik. Her neyse, bitirdi beni bu şut.
<Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
>
« Yanıtla #3 : 02 Ocak 2009, 13:45:39 »
hasan1299
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

burda gösterilen 10 hareketin 5 tanesi 5 para etmez açıkcası normal şutları hareket diye koymuşlar.ben oyumu kobe-gasol ikilisine veriyorum güzel organize olunmuş bitiriciliği süper bir hareketti
« Yanıtla #4 : 02 Ocak 2009, 15:55:31 »
desparaldo
Rookie
**

Bir NBA şampiyonluğu ve bir de MVP ödülü <D-Wade>

Üyelik Bilgileri WWW

oyumu wade ye verdim. Çünkü okafor un üstünden inanılmaz bir smaç basmış. bence okafor birdaha blokçu diye ortalıkta dolaşmasın
2006 MOST VALUABLE PLAYER OF THE ^3^rd YEAR

<DWYANE WADE>
« Yanıtla #5 : 02 Ocak 2009, 17:34:22 »
Sergio_Ramos#15
Gonzalo_Higuain
Moderatör
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

2.Harekete verdim:
Müthiş bir maç sonu,müthiş bir uzatma sonu,müthiş bir hikaye.Ters alley-oop ve buzzer beater ayrıca top kenardan oyuna sokuluyor.İNANILMAZ.
1.Hareket de müthiş gerçekten.O maçın da hikayesi müthiş.Yanılmıyorsam son 2.1 saniyede 3 basket oluyordu.Ayrıca top nasıl yükseliyor.İlkinde anlayamadım ama dikkat ettim de nasıl bir şuttur ya.İnanılmaz.Tabi onu seçmememin nedenlerinden biri de orta sahanın gerisinden atılan topların da hemen hemen öyle gitmesi.Mesela geçen Carter orta sahada adam geçip attı,önceki gün Stevenson attı.Şut müthiş,hikaye müthiş ama Carter!!!
« Yanıtla #6 : 02 Ocak 2009, 22:02:24 »
ogulcan_1993
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri

bencede 2. hareket en iyisi carter ın smacından sonraki ifade gerçekten çok güzel.ama 3.hareket kobe nin hareketi ve 8.hareket wade in hareketi de çok güzel....
« Yanıtla #7 : 02 Ocak 2009, 22:45:55 »
CaRTeR
Starter

Dikkatli Bakıyor Musunuz?

Üyelik Bilgileri

2.hareket sonra Vince Carter'ın bakış gerçekten beni etkiledi sanki NewJerseyde mutsuz olduğunu böle dile getirir gibiydi.
« Yanıtla #8 : 03 Ocak 2009, 00:49:57 »
TheWade
Rookie
**

Hayallerimle yalnız bırakın beni..

Üyelik Bilgileri WWW

1 numaralı basket çok çok zor neredeyse imkansız gibi bişey ama nasıl olduysa girmiş büyük bir başarı ve şans ama ben Carter'a veriyorum oyumu çok iyi bir 2'li oyun müthiş zamanlama ve en önemlisi çok büyük bir basketbol zekası ortaya konmuş.Çok beğendim bu Alley-oop yıllarca jeneriklerde kalıcaktır.Bir arkadaş değinmiş Carter'ın bakışlarına adam sanki maçı kazandığına sevinmiyo.

& Hayat Başlar...
« Yanıtla #9 : 03 Ocak 2009, 01:58:40 »
burak07
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri

Bence bu listede olmaması gereken bir sürü şey var ki şut atmak hareket değildir bu gayette normal sıradan bişey sadece maçı kazandırdı extra bi durum yok bence bu listedeki en iyi hareket carter ın smacı .. bunu yaptıktan sonra oda maçı kazndırıo aynen bi arkadaşın dediği gibi asaletini ortaya koyuo ve içindekiler direk dışarı çıkıo duruşunu belli etmiş resmen.. Ama ben oyumu nate rabinson a verdim çnkü o adamların arasından bi anda öyle sıçrayıp smacı vurması mükemmel bişey smaç şampiyonu olarak beni şaşırtmıştı bu hareketle beni tekrardan şaşırttı ve en iyi hareket olmayı hak etti .. Nate den sonra Carter gelmeli bence bu listede ikisi kapışır..
« Yanıtla #10 : 04 Ocak 2009, 11:37:06 »
Sergio_Ramos#15
Gonzalo_Higuain
Moderatör
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

nba den ennnnnn  çok sevdiğim karekter kobe braynt tır
Farkındaysan en sevdiğin oyuncuyu sormuyoruz.Hareketlerden en güzelini seçmeni istiyoruz.Seçtiğiniz hareketleri açıklarsanız daha mutlu oluruz.Mesela
Bence bu listede olmaması gereken bir sürü şey var ki şut atmak hareket değildir bu gayette normal sıradan bişey sadece maçı kazandırdı extra bi durum yok bence bu listedeki en iyi hareket carter ın smacı .. bunu yaptıktan sonra oda maçı kazndırıo aynen bi arkadaşın dediği gibi asaletini ortaya koyuo ve içindekiler direk dışarı çıkıo duruşunu belli etmiş resmen.. Ama ben oyumu nate rabinson a verdim çnkü o adamların arasından bi anda öyle sıçrayıp smacı vurması mükemmel bişey smaç şampiyonu olarak beni şaşırtmıştı bu hareketle beni tekrardan şaşırttı ve en iyi hareket olmayı hak etti .. Nate den sonra Carter gelmeli bence bu listede ikisi kapışır..
« Yanıtla #11 : 04 Ocak 2009, 15:18:18 »
kidvcmişel
Come On Vinsanty
Starter

ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE NETS

Üyelik Bilgileri WWW

Valla ben oyumu Carter'dan yana kullandım. Çünkü hem bir Alley-Opp hem Buzzer-Beater yani böyle şeyler 5 yılda bir olur yani. Ama Roy'da güzeldi. İkisi arasında kaldım.
« Yanıtla #12 : 04 Ocak 2009, 18:45:52 »
aren4s
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

oyum carter aydı ama olmaması gereken çok hareket var burda onların yerine pp nin son saniye şutunu koymuslar hedo nunkini nie koymamıslar, iversonun pası cok harikaydı mesela gecenlerde billups cok deli bi turnike bıraktı bide sırf alley hoop koymuslar ne varki onlarda hadi carter neyse son saniye ve ters alley hoop bence yüzyılda bi olabilicek bişiydi birçok oyuncuya haksızlık yapıldığını düşünüyorum ve espn yi kınıyorum...
« Yanıtla #13 : 04 Ocak 2009, 21:36:32 »
muhogill
NBA Draft'ında

....^#İmPoSiBLe iS ZeRo#^....

Üyelik Bilgileri

bnce brandn roy'un son saniye maç kazandıran üçlüğü;ama bu kararı vermemdeki en büyük etken gılbert arenas...ne zmn döneceksin "son saniye üçlüklerinin kralı"
« Yanıtla #14 : 05 Ocak 2009, 16:46:55 »
koobee24
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

ilk üç gerçekten iyiydi. kobe'nin hareketini bayağı izlemiştik gerçekten zor bir toptu. carter'ın son saniyede ters smaca girişmesi de 2. hareketi güzelleştiriyor ama 1 numarada o top inanılmaz havadan gidiyor. ve sokması gerçekten çok zor bir işti.
« Yanıtla #15 : 05 Ocak 2009, 20:17:43 »
oğuzz
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

abi carter den etkilendim yaw adam öyle bir baktı ki smaçı yaptıktan sonra bence en iyi hareketiydi 2008 in
« Yanıtla #16 : 06 Ocak 2009, 21:11:45 »
PesimistGenc
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

Carter'ın smaçtan sonraki bakışı harbiden iyiymiş ama benim oyun Brondon Roy'un son saniye 3'küğüne gitti süperdii yaa gerçi ilk Wade'e oy vermeyi düşündüm ama Brondon Roy'un son saniye 3'lüğü daha cazip geldi 
« Son Düzenleme: 06 Ocak 2009, 21:14:20 Gönderen: PesimistGenc » Logged
« Yanıtla #17 : 07 Ocak 2009, 14:53:22 »
nashsss
newspaperman
All-Star

İyi ki Dallaslıyım

Üyelik Bilgileri

brandon roy un şutu bi acayip gitti topun dönüşü falan garipti o mesafeden o şut inanılmazdı ama son saniye hareketlerini sevmem o yüzden oyum carter a diyecekken onunda son saniyede yaptığı hatırlıyorum smacı şaşılacak şey valla...=) her neyse wade diyelim kurtulalım insan üstü bir hareketti onunki flash hakkaten

Mahallecek Dallaslıyız özellikle Şükrü abi acayip fanatiktir(önde sağda)bu resmide geçen yıl finallerden önce çektirdik =)
« Yanıtla #18 : 10 Ocak 2009, 18:10:50 »
mericbk
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

ben oyumu vince carter a verdim adam kenardan atılan maç kazandıracak olan alley opu ters smaçla bitirmiş bence muhteşem zaten ne zamandır doğru düzgün smaç basmıyordu
« Yanıtla #19 : 10 Ocak 2009, 21:16:52 »
sir_LeBron_23
Rookie
**

sir_LeBron_23>>uMut

Üyelik Bilgileri

roy diyorum başka bişey demiyorum..gerçekten zor bir şuttu..vince'in de hakkini vermek lazim ama..
« Yanıtla #20 : 11 Ocak 2009, 00:39:45 »
B-Roy
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri

Kesinlikle Roy diyorum 0.8 saniye kala o heyecanla nasıl göndermişse topu resmen havan topu gibi gitmiş.Süper Süper Süper
« Yanıtla #21 : 12 Ocak 2009, 11:16:54 »
saritasbora
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri

Brandon Roy'un son saniye üçlüğü inanılmazdı.Linkte görebileceğiniz gibi maçı anlatan spiker pozisyonu daha da değerli kılabiliyor. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
« Yanıtla #22 : 13 Ocak 2009, 22:15:17 »
CROCODILE
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri

Kobe çok zor pozisyonda , neredeyse cama çarpacak topu basket yapıyor. Çok iyi. Oyum Kobe'ye
« Yanıtla #23 : 15 Ocak 2009, 16:57:52 »
Lucca
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri

bence çok aaa süper dencek bi hareket yok kesinlikle...ama bence nate robinsonun smacı çünkü;1.75 boyundaki biri defansa rağmen o topu tamamlıycak saçmalık kesinlikle karşısındaki insanlar 2 metrenin üzerinde ama adam uçuyo resmen... Dance
« Yanıtla #24 : 15 Ocak 2009, 17:15:30 »
erqem
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri

nba de birçok defa son saniyede atılan şutları çok zor posizyonda yapılan sımaçları izliyoruz bu hareketleri gününde olan birçok oyuncu yapıyor ama kenardan oyuna giren topu ters alley opu la tamamlayıp maçı kazandıracak ve bunu çok sakin şekilde gerçekleştirecek nadir oyuncular var oyüzden oyum vince carter a..
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » Arşiv » 2008/09 Sezonu Medya Bölümü (Moderatörler: Prestij, Barracuda)Konu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv