« Yanıtla #25 : 17 Ocak 2009, 17:04:26 » |
|
romeocuneyt
|
7- numara .tabiki WADE önce süper crossover lar sonra okafor'a hatıra fotoğrafı çektirdii. josh smith'in smacıda mükemmel gerçekten bir şahin gibi süzülmüş havada...
|
|
|
|
|
|
impossible is nothing..
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : 18 Ocak 2009, 13:02:29 » |
onuroman
Yeni Üye
|
ben robınsonu tek geçerim çünkü onun yaptıgı şey ztn imkansız bide zor pozisyonda bastığı smaç bence very nıce mükemmel bi adam.Ama oynadıgı takım bakımından kendini tanıtamıyor.Net robınson gerçekten imkansız biri.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : 18 Ocak 2009, 13:27:40 » |
B.Roy
Yeni Üye
|
Brandon Roy izleyin ve anlıcaksınız 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : 18 Ocak 2009, 15:34:00 » |
|
AlonZoMourning
|
Brandon Roy'un son saniye üçlüğü inanılmazdı.Linkte görebileceğiniz gibi maçı anlatan spiker pozisyonu daha da değerli kılabiliyor. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınBrian Wheller son zamanlardaki en radyo anlatıcılarından biri zaten.Klasik söylemlerin yanına çok fazla yeni şey ekliyor.Oyum da Roy'a gitti.Atmosfer,şut,estetik herşey herşey.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : 19 Ocak 2009, 14:57:18 » |
LâKêrS
Yeni Üye
|
Bence ''Kobe zor Pası alley-oop'la bitiriyor. '' daha güzeldi.
Düzenleme;Forum dili Türkçe'dir. Türkçe'mizi düzgün kullanınız.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 19 Ocak 2009, 15:18:45 Gönderen: OğuzCan »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #30 : 20 Ocak 2009, 18:58:04 » |
RoViNG
Yeni Üye
|
Tabiki kobe bryant bi adam basketbola anca bu kadar yakışır 
|
|
|
|
|
|
"NBA StreeT BaSKeTBaLL"
|
|
|
« Yanıtla #31 : 20 Ocak 2009, 21:59:07 » |
trkn17
Yeni Üye
|
ya ben paul piercçiyim ama böle son saniye bi hedo da gördüm bide jordanda helal olsun brandon roya bide lebron jamesin blokuda çok iidi
|
|
|
|
|
|
unutmayın yeteneğin yanında şansda gerekir ama şansınızı kendiniz yaratırsınız.bi çok nba yıldızının yaptığı gibi...
|
|
|
« Yanıtla #32 : 21 Ocak 2009, 13:55:20 » |
|
VeRsAtiLe WeApoN
|
brandon roy adamın ikinci sezonu ama muhteşem işler basarıyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #33 : 21 Ocak 2009, 21:07:22 » |
thebestcrossover
Yeni Üye
|
oyum 1 numara Roy.Carter'ın bakışlarını Carter'ın Carter olmasının Toronto'da olması ama carter'in ''gerçek'' takımına ihanet yapmış gibi algılanmasın diye yaptığını düşünüyorum...Wade'in lakabı zaten Flash bu herşeyi açıklıyor.Lebron'a lakap bulamıyorum.Kobe'nin iyi sıçradığını biliyoruz.Ammmaaaaa Brandon Roy Prestij'in de belirttiği gibi önceki pozisyonun moral bozukluğu ve normal bir düzeyde şutör olmasının yanında birde 22 yaşında olduğunu hesaba katarsak. Brandon Roy'a tapıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #34 : 23 Ocak 2009, 04:58:51 » |
|
VinceCarterLegend
|
OYUM TABIKI VINCE CARTER HEM BERABERLIK BASKETI HEMDE SON SANIYE MACA KAZANDIRAN ALLEY OPP(Superman D-Howard ta yapti) GERCEKTEN INANILMAZ DIKKATINIZI CEKERIM O MAC 4. PERIOD UN SON 40 SANIYESINDE 10 SAYI ELDE ETTI(TABI KI T-MAC 35 SANIYEDE 13 SAYI) BU ARA DA O BASKISLARIN SEBEBI TORONTO LULARDIR(Vinsanity fanlari biliyodur nedenini) asagiya koydugum video yu isteyen izlesin arkadaslar Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınedit: bu arada Dwyane Wade in smaci da guzel ama vince carter A-Morning in ustunden bastigi 3 smac yaninda serbest bi turnike gibi kalir sunku Emeka Okafar blok a sicramiyo bile zaten 100 yilin smaci ni biliyosunuzdir 2000 sydney olipmiyatlari...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2009, 22:09:10 Gönderen: Dağlar »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #35 : 25 Ocak 2009, 12:01:34 » |
dgkn95
Yeni Üye
|
Bencede 2 numara en iyisiydi ve Carter hastası olduğum için oyum ona gitti Wincee Carterrrr!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #36 : 26 Ocak 2009, 15:03:20 » |
CP.NOH
Yeni Üye
|
kesinlikle Vince Carter..ikinci siradada Brandon Roy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #37 : 28 Ocak 2009, 13:46:10 » |
Irockistanbul
Yeni Üye
|
bence james ve roy tartısılır fakat kobe berbat bence tartısmanıza sunuyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #38 : 29 Ocak 2009, 12:44:52 » |
mcersin7
Yeni Üye
|
oyum tabiki carter a gitti mutsuz ama hala burdayım diyor bence McE7
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #39 : 29 Ocak 2009, 23:51:39 » |
ahmetcanybo
Yeni Üye
|
Benim oyum brandon roy aydı o son saniye üçlüğü tam bi harikaydı nba tvd deki spiker bile coştu carter ın ki de iyiydi ama roy 1 numara o yüzden oyum 1. ye gitti
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2009, 00:06:44 Gönderen: AoGVinsanity »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #40 : 03 Şubat 2009, 19:18:25 » |
Wadeciyiz
Yeni Üye
|
Ben Nate Robinson a verdim.Harringtonun girmeyen topunda boyuna bakmadan smaç yeteneğini konuşturuyor.Zaten biliyoruz ki Robinson ''gelmiş geçmis en iyi smacın sahibi'' olan V.C. ın da favorisi.kusursuz diyorum.muazzam bir smaç. 
|
|
|
|
|
|
WAdE AlpEr
|
|
|
« Yanıtla #41 : 05 Nisan 2009, 13:03:14 » |
|
wade_talha
|
ben oyumu wade dn yana kullandm adam işini blio okafor'un üstnden smacı bastıa hlal olsn admı tutna hlal fırtına gbi esio
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın[IMG]http://img24.imageshack.us/img [URL=http://img25.imageshack.us/my.php?image=dwaynewade.jpg][IMG]
|
|
|
« Yanıtla #42 : 02 Mayıs 2009, 16:45:00 » |
SPYKIDS
Yeni Üye
|
Carter'ın ters smacı inanılmazdı. Oyum Carter'a..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #43 : 03 Haziran 2009, 07:17:34 » |
lPierce34l
Yeni Üye
|
Ben oyumu Carter'a verdim o maçı izlerkende o hareketten sonra çok duygulandım  müthiş bir oyuncu..Böyle hareketler çok az olur bende bu yüzden Carter diyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|