+ NBA Tr Forum » NbaTr Hakkında » Duyurular ve İsteklerKonu:
 Alıntı=Alma/Aldırma/Alıntılar Yasak

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Alıntı=Alma/Aldırma/Alıntılar Yasak  (Okunma Sayısı 554 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 15 Eylül 2007, 05:46:51 »
KE-Billz
Arthur Antunes Coimbra
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

Zorunlu bir ihtiyaç oldu bu uyarı;

-Bazılarında eskiden kalma bir alışkanlık olabilir normal karşılıyorum ancak artık X bir siteden ne olursa olsun alıntı yapmak yasaktır..Ki haber konusunda özellikle alıntılar yapmak yasaktır..Zaten millet bizden çalıyor..

-Her ne şartta olursa olsun başka sitelerden alıntı yapmak yasaktır.

-Diğer Sporlar bölümü de dahil olmak üzere (ki zaten basketbolda bizim anasayfamız alayına yetiyor) NTVSPOR haricinde diğer yerli sitelerinden alıntı yapmak ve link paylaşımı kesinlikle yasaktır.

Futbol olsun başka bir konu olsun NtvSpor haricinde tüm yerli sitelerden alıntı yapmak, link paylaşmak yasaktır..

-Kurallara uymayanlara no-post cezası uygulanacaktır.
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2008, 07:27:00 Gönderen: KE-Billz » Logged
« Yanıtla #1 : 02 Ağustos 2008, 21:56:39 »
KE-Billz
Arthur Antunes Coimbra
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Alıntı=Alma/Aldırma/Alıntılar Yasak

Şu kuralı bir daha hatırlatıyorum.

Bundan sonra no-post uygulamasını ciddi biçimde uygulayacağız.

Haber Merkezi'ndeki haberler ancak NbaTr anasayfasından alınır. Başka sitelerden esinlenme dahi olsa haber almak yasak. Zaten günde en az 10 haber girliyor anasayfaya. Foruma bir dünya haber geçiliyor.

Yeni üyelerden özellikle rica ediyorum. Bazen geçilen haberler alınıp başka yerlerden geçilmeye kalkılıyor. Zaten haber merkezi oradaki görevli arkadaşların yetkisinde. Konularıda onların açma yetkisi var.

Ne bizim başımız ağrısın ne de bu konular yüzünden karşı karşıya gelmeyelim  wink
« Son Düzenleme: 02 Ağustos 2008, 22:00:14 Gönderen: KE-Billz » Logged
« Yanıtla #2 : 04 Ağustos 2008, 23:22:17 »
KE-Billz
Arthur Antunes Coimbra
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Alıntı=Alma/Aldırma/Alıntılar Yasak

Ben artık bu kuralı hatırlatmaktan cidden sıkıldım ve yoruldum.
Bitkin düştüm.
Haber yaparken bu kadar yorulmuyoruz.

Alıntı yasak. Kendimize yapılmasını istemediğimiz şeylerin başkasına yapılmasınıda istemiyorum. Başka sitelerde insanların emek verdikleri ve geçtikleri haberlerin burada iki kelime değiştirilerek yazılmasını istemiyorum.

Çünkü ben biliyorum ne kadar uyuz bir durum olduğunu. Bizden alıp iki kelime ile oynayıp kopyala yapıştır yapan çok. Adamın siniri bozuluyor bu durumda.

Şu haber ekleme işi artık sadece görevli arkadaşların kontrolünde olacak başka türlü önüne geçemeyeceğiz. Kaldı ki bu kadar forumuna aktif haber girişi yapan başka yer yok.

Yeni üyelerde allah aşkına yani bir kuralları falan okunsun.

Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Hakkında » Duyurular ve İsteklerKonu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv