« Yanıtla #25 : 25 Ocak 2009, 21:38:16 » |
|
Chosen1
|
Fernandez'in bu yarışmaya katılabilecek kadar atletik olduğunu düşünmüyorum.Muhtemelen Avrupa'dan gelen oyların etkisi çok büyük oldu.Benim adayım Westbrook'tu,bu sene katılamadı ama seneye bu yarışmayı kazanacak isim olacak bence.Ayrıca 4 sene olayını da anlamış değilim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : 25 Ocak 2009, 21:41:57 » |
|
Dağlar
|
Son şampiyonun istemesi halinde katılma hakkı var diye biliyorum.Dwight da her zaman bu eğlencenin bir parçası olmak istediğini söylüyor.Ama Nate konusunda katılıyorum.O katılcağına Russel Westbrook katılmalıydı bence.O veya bu,başka adam yokmuş gibi Nate adında ısrar etmenin alemi yok.NBA yönetiminin büyük bir hatasıdır bence.
Dwight Howard'ın son şampiyon olduğu için katılma hakkı var ama artık Nate de kabak tadı veriyor. Rudy Gay da smaç yarışması uygun bir oyuncu olmadığını gösterdi. Onların yerine bir J.J Hickson olabilirdi. Çaylak oyuncu Lebron'un yanında atletik özelliklerini göstermeyi başardı. Ayrıca Danthay Jones olabilirdi... Joe Alexander da çok sağlam bir genç. Bu yarışmaya çok uygun bir oyuncuydu. Herneyse bakalım jüri bu sene ne kadar Nate'i destekleyecek, görecez!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : 30 Ocak 2009, 18:17:12 » |
jermaine_
Yeni Üye
|
nate robinson, dwight howard... yeter artık ya!!! robinson smaç yarışmasının kurallarını bile değiştirtti "tecrübeli smaç yarışmacısı" resmen:) fernandez smaç yarışması nda ne yapabilir, emin değilim.. madem 4.senesindeki, 2 kere katılmış bi adam seçebiliyorsunuz, nate yerine gerald green daha iyi olurdu, gerçi o da baydı artık ama nate den iyidir:) howard ın kazanacağını sanmıyorum, geçen sene superman dediler ama adam serbest atış çizgisinden topu potaya fırlattı resmen:)
ne all-star ın ne de smaç yarışmasının asıl tadı kaldı, yok performansı iyi olan, yok ilk 3 senesinde olan...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : 31 Ocak 2009, 12:47:57 » |
|
Cool Ekrem C
|
Ben olsam Nate ile Gay'i almazdım. Yarışmaya katılmayı hak eden birçok oyuncu var. Neticede finale Howard ile Nate yükselir, çünkü Fernandez ile Gay çok iyi sıçrasalar da fantezi smaçlar vuramazlar kanımca.
|
|
|
|
|
|
İmpossible is Nothing
|
|
|
« Yanıtla #29 : 01 Şubat 2009, 15:48:26 » |
Suleyman_k
NBA Draft'ında
|
Howard yine heyecanlandırır bizi. Herkes gibi bende Nate'in baydığını düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #30 : 02 Şubat 2009, 17:55:36 » |
Rondoloji
NBA Draft'ında
|
Bu sene yine Howard olacaktır şampiyon çünki açıklama yaptı biryerde okumuştum çok değişik smaçlar deniyormuş.Ayırca Rudy'nin katılmasınada çok sevindim umarım o kazanır.4. isimde Rudy Fernandez oldu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #31 : 04 Şubat 2009, 01:27:32 » |
free_player
Yeni Üye
|
Ndn hep aynı kişiler birtek Fernandez yeni niçin trevor ariza yok mesele 
|
|
|
|
|
|
мαѕкαяαтя
|
|
|
« Yanıtla #32 : 07 Şubat 2009, 23:09:03 » |
CarMELO Metehan
NBA Draft'ında
|
bence bu seneki smaç şampiyonasının olatı howard ve nate kapışması olur ama howard alır
|
|
|
|
|
|
Carmelo Anthony and Denver forever
|
|
|
« Yanıtla #33 : 12 Şubat 2009, 18:48:45 » |
|
TP
|
Gasol Smaç Yarışmasında Rudy'e Yardımcı Olacak
Portland Trail Blazers'ın çaylak oyuncusu Rudy Fenandez hafta sonu yapılacak olan smaç yarışmasında Lakers'lı Paul Gasol'ün kendisine yardımcı olacağını söyledi.
Özellikle smaç yarışmasında önemli rolü olan yardımcı oyuncu seçimi için Rudy Fernandez Gasol'ün kendisine yardım edeceğini söyledi.Ayrıca Rudy Fernandez "Özel birşeyler mi düşünüyorsun?" sorusuna "Evet.Bu bir sır" cevabını verdi.
Verdiği bu demeçle basketbolseverleri biraz daha heyecanlandıran Fernandez'in, Gasol'le beraber nasıl smaç yapacağı merak konusu. _______________ TP//NbaTr
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 12 Şubat 2009, 19:14:15 Gönderen: TP »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #34 : 12 Şubat 2009, 18:59:12 » |
|
Barracuda
|
Gasol Smaç Yarışmasında Rudy'e Yardımcı Olacak
Portland Trail Blazers'ın çaylak oyuncusu Rudy Fenandez hafta sonu yapılacak olan smaç yarışmasında Lakers'lı Paul Gasol'ün kendisine yardımcı oacağını söyledi.
Özellikle smaç yarışmasında önemli rolü olan uardımcı oyuncu seçimi için Rudy Fernandez Gasol'ün kendisine yardım edeceğini söyledi.Ayrıca Rudy Fernandez "Özel birşeyler mi düşünüyorsun?" sorusuna "Evet.Bu bir sır" cevabını verdi.
Verdiği bu demeçle basketbolseverleri biraz daha heyecanlandıran Fernandez'in, Gasol'le beraber nasıl smaç yapacağı merak konusu. _______________ TP//NbaTr
ne yapabilirler kii..? gasol fırlatır rudy tutar vurur ya da gasolun üstünden smaç vurur falan fistan.. yardımcı oyuncunun kim olduğu o kadar da önemli değil bence..
|
|
|
|
|
|
Her an, her şey değişebilir..
|
|
|
« Yanıtla #35 : 12 Şubat 2009, 19:08:15 » |
|
Ç@to_Wade
|
Green'in ''Doğum Günü Pastası'' gibi birşey olmaz umarım bu sır.Neyse,partner ile yapılan smaçları beğenmişimdir hep.All-Star'ı izlememize bir sebep olsun diyeceğim ama sanmıyorum ki bir sürpriz olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #36 : 12 Şubat 2009, 19:16:07 » |
|
TP
|
Bence yardımcı oyuncunun önemi büyük.En basitinden;
Nash'in verdiği pasla Nelson'un verdiği pas hiç bir olur mu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #37 : 12 Şubat 2009, 19:27:14 » |
|
Barracuda
|
maç içinde tabiki Nash'le bir olamazlar ama orda üzerlerinde bi baskı yokken ve durur haldeyken gözümde hiç bi farkları yok.. alt tarafı panyanın bilmem neresine çarptırcaklar ya da havaya atcaklar ya da yere sektirip havalandıracaklar.. bunu NBAdeki hemen hemen her guard yapar.. zor bi tarafa atcak olurlarsa da bunun birinci denemesinde değil de 2. 3. denemesinde atar.. ayrıca yardımcı oyuncuların yaratıcı olması da gerekmiyo nash, kidd gibi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #38 : 13 Şubat 2009, 10:57:38 » |
|
TP
|
maç içinde tabiki Nash'le bir olamazlar ama orda üzerlerinde bi baskı yokken ve durur haldeyken gözümde hiç bi farkları yok.. alt tarafı panyanın bilmem neresine çarptırcaklar ya da havaya atcaklar ya da yere sektirip havalandıracaklar.. bunu NBAdeki hemen hemen her guard yapar.. zor bi tarafa atcak olurlarsa da bunun birinci denemesinde değil de 2. 3. denemesinde atar.. ayrıca yardımcı oyuncuların yaratıcı olması da gerekmiyo nash, kidd gibi.. Geçtimiğiz sezondan örenek vereceğim, Moon'un yaptığı bir smaç topu havaya atanın yüzünden yalan olmuştu.Bunun 2.3. denemesi var demişssinde, kötü gelen bir topu yakalayı smaç basmakla iyi gelen topu tutup smaç basmak bir olur mu? Oyuncu havaya kalktığında zaten reflex olrak topu içine vuruyor, "dur bu pas yamuk geldi, bunu vurmuyum smaç kötü gözükür" diyebilecek bir oyuncu yoktur heralde. Ben kaç kez gördüm pası alçak atıpta güzelim smacı yalan adam oyuncu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #39 : 13 Şubat 2009, 20:08:42 » |
|
maliboz
|
howard nate kadar kısa değil ama boyuna göre onunda havada kalma süresi fena sayılmaz.ayrıca howard yine boyuna göre estetik smaçlar yapabiliyo.bu yüzden benim favorim howard
|
|
|
|
|
|
''Kariyerim boyunca 9000 den fazla şut kaçırdım.Nerdeyse 300 maç kaybettim.26 kere, maçı kazandırmak için son şut bana verildi ve kaçırdım.Hayatımda tekrar tekrar ve tekrar başarısız oldum.Ve işte bu yuzden başardım.'' MICHAEL JORDAN
|
|
|
« Yanıtla #40 : 13 Şubat 2009, 22:03:39 » |
|
Cool Ekrem C
|
Son dakika haberi: Rudy Gay çıkartılmış, J.R Smith gelmiş.
|
|
|
|
|
|
İmpossible is Nothing
|
|
|
« Yanıtla #41 : 13 Şubat 2009, 22:11:05 » |
|
AoGVinsanity
|
Son dakika haberi: Rudy Gay çıkartılmış, J.R Smith gelmiş.
Son dakika değil Ekrem Abi ya, 11 Şubat 2009; Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınJ.R. Smith adamım ya, 2005'de çok haksızlık yapılmıştı bence..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #42 : 13 Şubat 2009, 22:28:36 » |
|
AoGVinsanity
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınAdamın yaptığı tüm smaçlar süperdi ya, bu smaçlara 9 veren eller kırılsın!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #43 : 13 Şubat 2009, 22:37:27 » |
|
CaRTeR
|
Bencede kırılsın...Yani çoğu yarışmada böyle en içimde kalanda İggy'nin panya arakası smacı gittiler Nate verdiler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #44 : 14 Şubat 2009, 11:19:07 » |
|
baroz
|
hatırladığımız üzere zaten o yarışmada nate bi smacı 14 deneme sonrası yapmasına rağmen 50 mi ne almıştı.değilse bile baya yüksek bi puandı.jüriler bence adil davranmıyor.ayrıca bi yarışmada da vince carter ve kobe bryant jordan kaç puan verirse onlar da aynısını veriyordu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #45 : 14 Şubat 2009, 13:47:05 » |
|
Cool Ekrem C
|
Gay'den katbekat iyi smaç yaptığı kesin. Biraz olsun heyecan kazandı şimdi yarışma.
|
|
|
|
|
|
İmpossible is Nothing
|
|
|
« Yanıtla #46 : 14 Şubat 2009, 20:40:53 » |
rapper18
NBA Draft'ında
|
benim favorim dwight howard çok etkileyici bi smaç yapacağını düşünmüyorum ama işin şov kısmındada üstüne oyuncu tanımam.nate robinsonun hiç şansı yok bence çok antipatik ve sadece boyu kısa olduğu için estetik duruyo smaçları.keşke gay in yerine o çıksaydı yarışmadan.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #47 : 14 Şubat 2009, 21:06:08 » |
rapper18
NBA Draft'ında
|
jüride kimle var ? bilen varmı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #48 : 14 Şubat 2009, 21:28:12 » |
|
baroz
|
çok farketceğini sanmıyorum.son yıllarda bi adaletsizlik var ama bakalım....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #49 : 14 Şubat 2009, 22:16:37 » |
|
Barracuda
|
muhtemelen MJ olucak.. Spud Webb, doktor olur belki.. ayrıca ben bi Vince Carter sürprizi bekliyorum.. Kobe sürprizi yaptıkları gibi.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|