spedy_jack
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #50 : 15 Şubat 2009, 01:23:59 » |
|
Arkadaşlar türksat üzerinden hangi kanallart yayın yapacak ntv dışında.İngilizce veya başka bir dil dahil
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AFOR
NBA Draft'ında
aşırı manyaq
|
 |
« Yanıtla #51 : 15 Şubat 2009, 07:36:18 » |
|
gece uykumu kaçıracak bi nba maçı olsa dahi fedakarlık yapıp izlerim. bu gece allstar ı izledim. adaletsizliğin hat safhada olduğunu görsemde en azından howard için izleyim diyipte izledim. slam dunk larda rudy fernandez'e ilk turda yapılan haksızlık (2 kere yapıldı) üstüne howard'ın iki kere 50 alması (2. smaç iyidi lakin ilk smaç torpilli gibiydi) beni sinirlendirdi. finallere gelince nate robinson yerine fernandez'in orda olması finallere daha bi heyecan katar daha eğlenceli bir gece olurdu. hadi onada birşey demesemde (içimden küfretmek geliyo olsada) howard'ın iki harika smacına karşılık, 1.72 boyu ile basit smacı daha estetik gösteren nate robinson inanılmayacak bir şekilde %52 oy alarak şampiyon oldu. adaletsizlik, tiyatrotizmden uzak, üstüne birde takım arkadaşını tehlikeye atması gibi kötü davranışları sergileyen robinson 2009 Phonix Allstar Slam Dunk şampiyonu. ben slam dunk a acıyorum. haksızlığın tavan yaptığı böyle bir allstar bir daha olmaz sanırsam. ama şu yönden birşey var ki nate kısa boyuna aldırmadan dwight howard'ın üstünden (az biraz destek alsada) yani 2.11in üstünden atlamayı başaran bir oyuncu olduğunu bununla beraber pota altında knicks ten korkulacağını anlatmış oldu. her neyse umarım bu haksızlık yarın gecede yaşanmaz. fauller vb bütün olaylar adaletli bir şekilde verilir. nede olsa bütün dünya canlı yayında izliyor allstarı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TP
|
 |
« Yanıtla #52 : 15 Şubat 2009, 08:56:21 » |
|
Smaç Şampiyonu: Nate Robinson (V)
Nba All Star Cumartesi'nin en son yarışması olan "Slam Dunk Contest" yani Smaç Yarışması şampiyonu Nate Robinson oldu.
J.Smiht, Howard, Fernandez ve Robinson'un yer aldığı yarışmada Howard ve Robinson finale çıktı.Finalde yapılan smaçlar sonucu açılan seyirci oylamasını %52 ile kazana Nate Robinson 2009 smaç yarışması şampiyonu olmuş oldu.
İlk turda iki tane 50 puan alan juriden Howard, oylama sonucu yarışmayı kaybetmiş oldu.Telefon kulubesine girerek superman pelerinini bir kez daha takan Howard, getirdiği daha yüksek potaya smaç basarak 50 puan aldı.
Nate Robinson bu sampiyonlukla ikinci kez bu yarışmada ödül alırken, ilk tuda aldığı 87 puan ile finale kaldı.Finalde yaptığı smaçlardan sonra oylamada %52 önde çıkan Nate yarışmayı kazanmış oldu.
Mükemmel bir pasla panyadan yardım alarak smaç yapan Rudy, ilk smacından 42 aldı.İkinci smacında Gasol'den yardım alan Fernandez, tek eliyle yaptığı smaçtan da 42 puan aldı ve elendi.
Son anda yarışmaya dahil olan J.R Smith, ilk yaptığı smaçtan 43 ikinnci yaptığı smaçtan 42 alarak ilk turda elendi. __________________ TP//NbaTr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mericbk
NBA Draft'ında
|
 |
« Yanıtla #53 : 15 Şubat 2009, 13:56:19 » |
|
berbattı rudy fernandez'e büyük haksızlık yaptılar ve o kadar güzel smaçlar yoktu geçen yıllarda daha iyiydi howard a hep torpil yaptılar ama nate robinson nasıl seçildi anlayamadım
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 15 Şubat 2009, 13:58:03 Gönderen: mericbk »
|
|
|
|
|
AFOR
NBA Draft'ında
aşırı manyaq
|
 |
« Yanıtla #54 : 15 Şubat 2009, 14:35:16 » |
|
sorunda burda. ilk turda fernandez haksızlığa uğradı elendi. finallerdede dwight seyirciyle iyi iletişim kursada %48 aldı. bundada hile vardır diye düşünüyorum. umarım 2010 allstarda böyle şeyler olmazda bizde ağız tadıyla izleriz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AoGVinsanity
|
 |
« Yanıtla #55 : 15 Şubat 2009, 14:41:53 » |
|
J.R. Smith'e yazık oldu ya, ah o 2. smacı yapacaktı var ya.. Ötesi yok o smacın ya, denemesi bile heyecanlandırdı şahsen Howard'ın kendi potasına yaptığı smaç igrençti, ben ona en fazla 8 verirdim juride olsam, o da geçen yıl hatrına.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Knicks_Lee_Wolkii
|
 |
« Yanıtla #56 : 15 Şubat 2009, 14:44:58 » |
|
tek kelıme fernandez sonuna kadar hak ettı yaptıgı smaclarla... seyırcıler bıle cok buyuk bır protesto gosterdı fernandez'e cıkan oylara... fernandezı sampiyon yapsalar,hidoyu all star yada 3 sayı yarısmasına almaları gerekırdı, ama amerıkalılar beyazların zencılere karsı ustun gelmesını ıstemıyor sanırım... :s sebebı nedır :S yınede istifini bozmadı fernandez,gasol u gostererek sucun gasol'da oldugunu ima etti,bence amerıkayada buyuk bır ders verdı...fakat oda bılıyorkı ona büyük bir haksızlık yapıldıgını...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TP
|
 |
« Yanıtla #57 : 15 Şubat 2009, 14:51:18 » |
|
J.R. Smith'e yazık oldu ya, ah o 2. smacı yapacaktı var ya.. Ötesi yok o smacın ya, denemesi bile heyecanlandırdı şahsen Howard'ın kendi potasına yaptığı smaç igrençti, ben ona en fazla 8 verirdim juride olsam, o da geçen yıl hatrına. Bence Howard'ın kendi potasına yaptığı smaç çok zordu.Dikkat ederseniz Nelson bile potaya vurdruamadı adam akıllı topu.O kadar yüksekti yani.Ama çok rahat yapmış gibi gözüktüğü için kolay gözüktü.He ben olsam 10 vermezdim ama zor bir smaçtı.Howard'ın potanın yanına vurup arkasından alıp yaptığı smaca bayıldım.O smaçta ayağa fırladım.En iyi smacı oydu. Rudy'nin şuandaki imzamdaki smacının çok beğendim.Belki en iyisi o diyebilirim.Gasol'ün topu arkasından atması saçmalıktı, sonuçta onu şov yapmasına gerek yoktu.Rudy'nin ilk smaçtaki panyaya pası olağanüstüydü.Finale kalmalıydı ama olmadı. Onun dışında Nate Robinson'un Chandler'ın sırtına basıp vurduğu smaçtaki rezillik neydi öyle.Buna izin verilmemeliydi.Çünkü destek alıyor Nate.Nate'in Howard'ın üstünden vurduğu smacı çok beğendim, üstüne basarakta olsa Howard'ın üstünden vurmak zor iş. J.R hiç hazırlanamadığı belliydi zaten KK'da söyledi.Ama ben buna rağmen iyi şeyler bekliyordum.İlk smacı haricinde birşey göremedim. Genel olarak dün gece fazla zevk alamadım.Ama yine ortalama bir yarışmaydı.Bu seneki beni tatmin etmedi diyebilirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AoGVinsanity
|
 |
« Yanıtla #58 : 15 Şubat 2009, 15:14:21 » |
|
Ben de zevk alamadım bu yıl geçen yıllara oranla..
Howard'ın smacı çok basitti bence ya, adam zaten uzun Nate için diğer pota arasındaki fark, Howard için bu pota yani. Biraz estetik katabilirdi, az da olsa. Düz bastı adam ya, zıplarken de fazla zorlamadı bence. Normal zıpladı işte.
Rudy'nin smacı mükemmeldi ama adam hiç kameraya oynamadı ya, biraz ondan sanırım. Eğer ilk seferde yapsaydı o smacı hepsi seve seve 10 vermek zorundaydı yani.
Nate'in o bahsettiğin smacı rezildi harbi, amaç ne ? Hiç bişey anlamadım.
J.R konusunda yanılıyorsun, eğer o smacı yapsaydı ötesi yoktu o smacın bence.
Son olarak Nate Robinson ne gevezeydi öyle ya?? Her yere atlıyor, sürekli bi reklam peşinde. Höhh dedim yani, çok baydı. Son olarak finalde Howard'ın hakkıydı bu yarışma.
Son olarak J-Rich J-Rich J-Rich diyorum. Sahipsiz bıraktı buraları
|
|
|
|
|
|
|
|
|
qwassted
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #59 : 15 Şubat 2009, 15:15:28 » |
|
All Star cumartesi gecesi yarışmaları giderek anlamını yitiriyor. Diğer yarışmaları "katlanabilir" kılan smaç yarışması da hangi kriterle oy verdikleri belli olmayan jüriler tarafından yıllardır katlediliyor. Bu yılın kurbanı da Fernandez oldu. İlk turun tartışmasız en iyi smaçlarını yaptı ama finale dahi çıkamadı. Howard'ın panyanın kenarına çarptırdığı topu tek elle yakalayarak yaptığı smaç geçen yıl şampiyon olurken yaptıklarından bile iyiydi. Şampiyonluğu kaçırmasının nedeni ise yaptığı son smacın yeterince "gösterişli" olmamasıydı. Acaba, rakibinin üzerinden geçmesine izin vermesi de oylarda etkili olmuş mudur? Sonuç olarak Nate Robinson bence bir kez daha hak etmediği bir şampiyonluk kazandı. Takım arkadaşının sırtına basarak yaptığı smaç hem çok tehlikeli hem diğerlerin e göre daha kolay hem de pek yaratıcı değildi. Bence hem diğer yarışmaları daha çok izletebilecek, hem de smaç yarışmasındaki oylama rezalletinin önüne geçebilecek bir yol bulunmalı. Benim aklıma hep bütün yarışmaların tek bir yarışmanın etapları haline getirmek geliyor. Yani üç sayıda da yetenekte de samaçta da aynı adamlar yarışsın, hepsinde en çok puan toplayan gecenin şampiyonu olsun. Çok yönlü oyuncular ön plana çıksın. Nası fikir?..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AFOR
NBA Draft'ında
aşırı manyaq
|
 |
« Yanıtla #60 : 15 Şubat 2009, 15:24:38 » |
|
aslında güzel fikir. okullar arası turnuvalarda yapılabilecek enteresan bir eğlence olabilir. fakat nba için çok yönlü oyuncular az. az olmasıyla beraber hersene aynı oyuncularn katılması ihtimali çok yüksek...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Knicks_Lee_Wolkii
|
 |
« Yanıtla #61 : 15 Şubat 2009, 15:29:09 » |
|
Son olarak Nate Robinson ne gevezeydi öyle ya?? Her yere atlıyor, sürekli bi reklam peşinde. Höhh dedim yani, çok baydı. Son olarak finalde Howard'ın hakkıydı bu yarışma.
nede olsa knicks li  normaldir,her zaman cene vardır,ama icraata gelınce hıcbırı yoktur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ç@to_Wade
|
 |
« Yanıtla #62 : 15 Şubat 2009, 16:32:41 » |
|
Robinson&Fernandez finali hoş olabilirdi gece için.J.R Smith de yapamayıp vazgeçtiği smacı yapabilse,gecenin en güzel hareketi olacaktı ama olmadı.Neyse bu sene Nate,sıradan geçen ve jürisi b.ktan bir yarışmada haketmeden kazandı diyemeyeceğim ben.Bu arada Nate'in ayakkabıları ve sleeve'i çok hoştu. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GeCeKuSu
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #63 : 15 Şubat 2009, 17:53:00 » |
|
beyazlar beceremez tezi dun gece curudu fernandez resmen ders verdi.. juri de diger smaclarda berbatti isin suyu cikmis..Tamam cok ciddiye almayalim ama eglence sonucta ama bu kadarda sacmalik olmaz.Kazanan kisinin popularitesi artiyor isminin yanina bu sifat yapisiyor.. Resmen rezletti.. Hele nate rabinsonun birisinin uzerine basarak yaptigi o smac neydi ..kusacaktim birisinin uzerine basarak duz smac 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magicjohnson
NBA Draft'ında
|
 |
« Yanıtla #64 : 15 Şubat 2009, 18:23:53 » |
|
fernandez hakkını yediler jüri bence bu yılın şampiyonu rudy olması gerekirken, yine nate klasik smaçlarını gösterirken hiç heyecanlanmadım. yazık oldu uykuma dün sabaha kadar yarışmayı izlerken rudy'e çok üzüldüm.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CaRTeR
|
 |
« Yanıtla #65 : 15 Şubat 2009, 19:20:12 » |
|
Açıkçası izlediğim en kötü smaç yarışmasıydı...J.R Smithh 2. hareketi yapsa zaten biterdi yarışma ama tam olarak hazırlanamadığı için iyi smaçlar çıkaramadı.Nate Robinson ise Dwight Howarddan destek aldı vurdu adam sadece havada güzel gözüktüğü için puan alıyor Dwight Howardda Superman biras abarttı gibi.Smaç yarışmasından kalan tek güzel şey Lebronun gaza gelip 2010 smaç yarışmasına katılacak olması.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Barracuda
|
 |
« Yanıtla #66 : 15 Şubat 2009, 23:00:05 » |
|
2004'ten beri düzenli olarak izliyorum all-star organizasyonlarını.. canlı olarak şahid olduğum en kötü smaç yarışmasıydı.. aslında smaçlar kötü değildi ama hiç olmadığı kadar hak yediler bu seneki yarışmada.. fernandezin iki smacı da gerçekten olağanüstüydü.. özellikle ilki.. howardın ilk smacı 50'yi hiç haketmiyodu.. nate J.R'ın smacının aynısını vurdu J.R'dan daha yüksek puan aldı.. bu kadar saçma bişey olamaz.. gecenin en iyi smaçları şampiyon olamayanlardan geldi.. howard'ın finalde panyanın kenarından alıp vurduğu smaç da müthişti.. nate'in de tek güzel smacı havada yakalayıp ters smaç vurduğu smaç.. o da spud webb'in smacına benziyodu ama daha gelişmişiydi.. bi smaçla da şampiyon olunmaması lazım.. bence fernandezin çok fena hakkını yediler.. allah bilir finale çıksaydı daha neler yapıcaktı.. ikinci smacı değil de ilk smacı kesinlikle 50'likti.. ikincisinin de hakkı 46'dan aşağısı değildi.. aslında gece benim için çok keyifli başladı.. sürpriz galipler çıktı.. yarışmalar çekişmeliydi.. derrick rose cook falan.. gayet zevkliydi ama smaç yarışması çok sinirlerimi bozdu.. keşke izlemeseydim dedim kendi kendime.. haksızlığa tahammülüm yok.. bi de nate robinson gibi bi yavşak şımarık bi tip şampiyon oldu ondan da sinirlendim biraz.. lanet olsun ki seneye yine kendisini izlicez.. ama gecenin en güzel haberi gerçekten kralın seneye smaç yarışmasına katılcağını açıklamasıydı..
|
|
|
|
|
|
Her an, her şey değişebilir..
|
|
|
AFOR
NBA Draft'ında
aşırı manyaq
|
 |
« Yanıtla #67 : 16 Şubat 2009, 08:08:16 » |
|
desenize gelecek sene lebron yanında pota parasını getirecek. çünkü şöyle bir durum vardır yani. nate robinson haksız yere dünyanın gözleri önünde şampiyon oldu. lebron bunun acısını çıkarır. o çıkarmasa bile howard orda olursa o çıkarır yani...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hasan1299
|
 |
« Yanıtla #68 : 17 Şubat 2009, 17:08:35 » |
|
2 eski smaç şampiyonunu karşı karşıya getirmek için jüri üyeleri eyyam yaptılar.en iiy en güzel smaçları rudy fernandez yaptı ama en az puanı o aldı,çok büyük haksızlık oldu,şampiyonluğu rudy haketti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_Rasim_
Yeni Üye
Neyleyim Yeşil Dediğimde Beyaz Demeyen Sevgiliyi
|
 |
« Yanıtla #69 : 19 Şubat 2009, 05:38:59 » |
|
J.R dan ümitliydim ama olmadı zaten hazırlıksızdı sempatizim kazandı yarışmayı açıkcası :S:S
|
|
|
|
|
|
Bir bursa lodosu eser başımda, Hangi yöne baksam rengin karşımda, Altıparmak heykel ve setbaşında Seni aramaktan ben ne haldeyim
Beşikten mezara Bursasporum Ölümüne sevdik Bursasporum Aşığız biz sana Bursasporum Haydi bastır şanlı Bursasporum iNaDıNa TeXas !!
|
|
|
|
wade_talha
|
 |
« Yanıtla #70 : 05 Nisan 2009, 14:09:54 » |
|
nate yne adamn üstnden zıpladı smacı bastı anladk iyi zıplıo ama yeter artk başka şeylr yapsn artk dha harektli şeyler olsn ama ben rudy nn kaznmasnı çok istdim adam hak etti igoudala gibi yaptı ama topu tek elle tuttu her şey süperdi rudy almalydı
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın[IMG]http://img24.imageshack.us/img [URL=http://img25.imageshack.us/my.php?image=dwaynewade.jpg][IMG]
|
|
|
mavi_buz
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #71 : 15 Nisan 2009, 18:37:41 » |
|
desparaldo çok doğru söylemiş ağzına sağlık arkadaşım çok büyük zembil hem de!:-D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aLcatraz_
|
 |
« Yanıtla #72 : 31 Mayıs 2009, 12:13:16 » |
|
Lebron 2010'da geliyor... 
|
|
|
|
|
|
 2010'u Bekleyin... Ve Lebron James New York Knicks'e Gider... 2 Çeşit İnsan Vardır, NbaTr'li olan ve NbaTr'li Olmayan...
|
|
|
|