« : 03 Şubat 2008, 11:32:47 » |
|
Flash
|
Evet bu sabah Yahoo daki All-Snubbed takımını okuyuncu bu konuyu açma gereği duydum...Johnny Ludden Baron Davis kaptanlığında;
C-C.Kaman= 17.2 pts 13.9 rbd 2.9 blk PF-A.Jefferson= 21.2 pts 12.2 rbd SF-H.TÜRKOĞLU= 19.6pts 6.1rbd 4.4ast SG-M.Ginobili= 19.5 pts 29.8 mihutes PG-BARON DAVİS= 22.3pts 5+ rbd 8.2 ast demiş
peki sizce bu giremeyenlerden Bir takım kursak Nasıl olur..... Bence mantıklı.....
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf 
|
|
|
« Yanıtla #1 : 03 Şubat 2008, 13:15:23 » |
|
Dağlar
|
Bu isimlere birini daha ekleyecem. İllaki Hornets'den alıcaksın madem David West değil de Tyson Chandler'ı al daha mantıklı bence.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 03 Şubat 2008, 13:24:36 » |
_Trajed!_
NBA Draft'ında
|
Bu isimlere birini daha ekleyecem. İllaki Hornets'den alıcaksın madem David West değil de Tyson Chandler'ı al daha mantıklı bence.
Bak Ne güzel söyledin
|
|
|
|
|
|
imza'm Yok Parmak Bassam
|
|
|
« Yanıtla #3 : 03 Şubat 2008, 13:27:27 » |
|
Flash
|
kesınlıkle daha doğru bir seçim
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf 
|
|
|
« Yanıtla #4 : 03 Şubat 2008, 13:52:44 » |
|
Cihan
|
@Flash
Kaman yerine Marcus Camby olsa listenin sonuna kadar arkasındayım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 03 Şubat 2008, 14:15:22 » |
|
2pac_thuglife
|
walla allstarda baron davisin kesınlıkle olması lazımdı orda duran 4 kısı bıle baron davisten daha ii dıl yada all star olan bazı oyunculardan bıle 1.nolu örnek yao
Türkçeye biraz daha dikkat edelim lütfen.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03 Şubat 2008, 14:24:35 Gönderen: the_apo_1 »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 03 Şubat 2008, 14:23:02 » |
|
the_apo_1
|
walla allstarda baron davisin kesınlıkle olması lazımdı orda duran 4 kısı bıle baron davisten daha ii dıl yada all star olan bazı oyunculardan bıle 1.nolu örnek yao
Tamam Yao ilk senelerinde haketmiyordu belki ama,artık allstar olmayı haketmiyor demeyin lütfen...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 03 Şubat 2008, 14:40:02 » |
|
-Curtis-
|
Chris Kaman yerine Tyson Chandler olsa daha iyi olur bence. Ama bu kadro arasında en çok haksızlığa uğrayan Baron Davis. Bu sene Steve Nash'in yerine girseydi keşke.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 03 Şubat 2008, 14:46:18 » |
|
the_apo_1
|
Chris Kaman yerine Tyson Chandler olsa daha iyi olur bence. Ama bu kadro arasında en çok haksızlığa uğrayan Baron Davis. Bu sene Steve Nash'in yerine girseydi keşke.
Sayı ve Asist ortalamasıyla double double'ı tutturmuş bi adamı allstar'a almamak ne kadar akıılıca olurdu merak ediyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 03 Şubat 2008, 14:49:02 » |
|
-Curtis-
|
All-Star'a senenin o ana kadar en iyi oynayanları yada terleyip gereğinden fazla güç sarfedenleri alınır. Steve Nash diyince akla asist geliyor zaten. Ama Baron Davis sene başından beri Golden State'i taşıyan tek oyuncuydu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 03 Şubat 2008, 14:54:11 » |
|
the_apo_1
|
All-Star'a senenin o ana kadar en iyi oynayanları yada terleyip gereğinden fazla güç sarfedenleri alınır. Steve Nash diyince akla asist geliyor zaten. Ama Baron Davis sene başından beri Golden State'i taşıyan tek oyuncuydu.
' İkiside takımı içim önemli oyuncular,ama bence Golden State'in Baron'un yerini doldurabilcek bi kaç adamı var,Phonex'in Nash'siz ne hallere düştüğünü biliyoruz. Ayrıca allstar seçimlerinin neye göre yapıldığını biliyorum,ama yinede bilgilendirdiğin için sağol 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 03 Şubat 2008, 14:59:43 » |
|
-Curtis-
|
' İkiside takımı içim önemli oyuncular,ama bence Golden State'in Baron'un yerini doldurabilcek bi kaç adamı var,Phonex'in Nash'siz ne hallere düştüğünü biliyoruz. Ayrıca allstar seçimlerinin neye göre yapıldığını biliyorum,ama yinede bilgilendirdiğin için sağol  Bişey değil. Her zaman düşüncelere seviyeli yaklaşalım.  ( Bazıları gibi hakaret dolu laflar etmeyelim )
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03 Şubat 2008, 17:51:31 Gönderen: -Curtis- »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 03 Şubat 2008, 16:18:22 » |
|
Mustafa
|
Chandler/Camby Al-Jeff/ S.Jackson Hido/Josh Howard Ginobili/Jose Calderon Baron/Deron
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 03 Şubat 2008, 21:45:42 » |
|
Flash
|
@Flash
Kaman yerine Marcus Camby olsa listenin sonuna kadar arkasındayım.
BU beş benim değil o beş örnek..O beş NBA Yahoo yazarının... Benimki= C-Caman PF-M.Camby SF-Hido SG-S.Jack PG-Baron
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 03 Şubat 2008, 21:48:29 » |
|
Cihan
|
Biliyorum senin listen olmadığını..Zaten Johnny Ludden'ın olduğunu yazmışsın.. Ben sadece listenin arkasındayım.Tabi Center=Camby olursa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : 03 Şubat 2008, 23:40:46 » |
|
nAoNnGaEmLe
|
gelmiş geçmiş en büyük oyuncuların Allstar olamayan adaylar hakkındaki düşünceleri,, özellikle chuck hedo nun olamamasına isyan ediyor resmen... 
buyrun izleyin:
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınhttp://boss.streamos.com/wmedia/nba/nbacom/tnt/top5/top_5_of_inside3_013108.asx?pre1=http%3A//boss.streamos.com/wmedia/nba/advertising/tnt_topical_preroll.asx&pre1impression=http%
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03 Şubat 2008, 23:47:26 Gönderen: nAoNnGaEmLe »
|
|
İmza kural dışı- çok büyük- -benim imza nolmuş sana la ? imza: nolmuş ? -bende onu diyorum nolmuş la :Dzzagzagazgzagaazaag:)
sopcast ten nasıl maç izlenir:
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınhttp://www.nbatr.com/forum/ynt-sopcast-nasil-kullanilir-t22188.0.html;msg164728#msg164728
|
|
|
« Yanıtla #16 : 04 Şubat 2008, 10:47:38 » |
meLo_koLik
NBA Oyuncusu
Nba Best Player CARMELO ANTHONY
|
ya gercekten hedonun olmaması büyük haksızlık yani:S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 05 Şubat 2008, 11:36:18 » |
|
kango
|
evet ama allstar maçında oynayacak oyunculardan 2 ya da 3 tane sakatlanırsa girer herhalde hedo memo nasıl girdi 4 oyuncu sakatlandı memo girdi allstara
|
|
|
|
|
|
vince carter dan daha iyisi kim smaçlarda söyleyin? yoksa gine mi birinin üstünden smaç yaptı?
|
|
|
« Yanıtla #18 : 05 Şubat 2008, 11:40:03 » |
|
kango
|
baron davis kesin olmalıydı hidoda öyle baron 22.3 hido 19.6 yani
|
|
|
|
|
|
vince carter dan daha iyisi kim smaçlarda söyleyin? yoksa gine mi birinin üstünden smaç yaptı?
|
|
|
« Yanıtla #19 : 05 Şubat 2008, 15:28:50 » |
|
Flash
|
gerçekten Baron için herkes üzülüyor ama....Baron da hiç takmıyor tek bir açıklama gelmedi..Yada hakeden almalıydı tribi hissettirmedi...Çünkü gerçek All-Star adamın 2 yıldır kendi olduğunun farkında buda onun olgunluğu ve kendine güvenine örnek...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|