+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, magic mania, TP)Konu:
 Allan Houston, Parkelere Dönmeyi Düşünmüyor

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Allan Houston, Parkelere Dönmeyi Düşünmüyor  (Okunma Sayısı 126 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 06 Kasım 2006, 11:21:33 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Kronik diz sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz yaz parkelere veda eden Allan Houston'ın yeniden profosyonel basketbol oynamaya sıcak bakmadığı belirtildi. Geçtiğimiz günlerde yeniden parkelere döneceği şeklindeki iddiaların doğru olmadığını belirten Houston, yaptığı açıklamada, "Ben kendimi iyi hissediyorum. Antreman yapıyorum ve oldukça da eğleniyorum. Hakkımda geri döneceğim yönünde konuşmalar yapılıyor. Ancak ben hala emekliyim" dedi. 34 yaşındaki Houston, NBA kariyeri boyunca Detroit Pistons ve NY Knicks takımlarının kadrolarında yer almış ve liginde en önemli dış atıcılarından biri olmayı başarmıştı..

>>> Alıntı ..
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #1 : 06 Kasım 2006, 12:22:30 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Allan Houston, Parkelere Dönmeyi Düşünmüyor

Valla baba bu saatten sora dönse rotayonda ne yer bulur bilinmez ama büyük hizmetlerde bulundu 2 kere finalde yüzüğün eşiğinden döndü dönse ne katkısı olurdu kronik diz sorunu ile düşünmek lazım

Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, magic mania, TP)Konu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv