« : 02 Ekim 2006, 19:56:10 » |
|
AlonZoMourning
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınKurt oyuncu The Answer hakkındaki bütün görüşler.Ne yapmalıydı?Yüzüğün peşinden gitmelimiydi?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 02 Ekim 2006, 19:57:58 Gönderen: AoGVinsanity »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 02 Ekim 2006, 19:59:56 » |
|
Highflyer_Wade™
|
Şİmdi Ivy nin Hayatı beni hasatsı Ediyor! Ama bi Konuda da Gıcığım Sen okadar Çabala et üt Bİ yüzüğü alama Ve önünde Hala yüzük alabilmesi için Kapasite Varrr!! Denvera Gidip Carmeloyla Çok rahat Yüzük sahibi olur!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 02 Ekim 2006, 21:00:30 » |
|
dwade_mheats
|
hakkaten takımı sırtlamasına rağmen hala yüzüğü takamadı.takım deiştirmeyi denese o yetenek meyvesini almış olucak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 02 Ekim 2006, 21:01:51 » |
|
Kaan Mert
|
İşte benim adamım ister yüzük alsın ister almasın o büyük oyuncu olduğunu kanıtladı.. Yüzük ıverson ile ifade kazansın İverson değil 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #4 : 02 Ekim 2006, 21:06:15 » |
|
ginobili28
|
bence cok buyuk oyuncu ama şampiyonlukta olmalı ya ne kadar buyuk oyuncu olursa olsun şampiyonluk olmayınca kariyerinde bişeylerin eksik olacağına inanıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 02 Ekim 2006, 21:17:04 » |
|
dwade_mheats
|
ewet ya bi şampiyon olmuş büyük oyuncu vardır bi de olamammış.bence bu kadar emek ve çabanın meyvesini yemeli.bu ağçtan yiyemiyosa(76ers)başkasından yesin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 03 Ekim 2006, 18:13:13 » |
|
AlonZoMourning
|
Düşünün bu kadar popüler bir oyuncusunuz ama hiç bir şampiyonluğunuz yok.Koyar bu adama.Aİ ayrılamayacağının farkında artık çünkü 76ers=Aİ.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 04 Ekim 2006, 10:25:00 » |
|
Sh0t Down
|
Orası öyle ama demek ki adamın halen 76ers da oynamasının altında yatan başka birşey var  Benim düşüncem o zorluklarda yaşadığı zamanlarda ona kapısını açan takım olduğu için bırakmak istemiyor.. Düşüncem bu.. Tabi yine şampiyonda olmak istiyordur.. ( Kim istemez ki  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 04 Ekim 2006, 20:50:04 » |
|
lordapo
|
the answer hayatımda gördüğüm en hırslı adam o küçük boyuna sakatlıklar yaşamasına rağmen her zaman üst düzey basketboluna phidelpia ile özdeşleşmesine hayranım,millet kobe ye tapınıo ama ivy gibi olamaz benim gözümde kim ne derse desin adamın döwmesinde yazan belli only the strong survive
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 05 Ekim 2006, 14:43:13 » |
|
Dağlar
|
çocukluğu çeteler içinde geçen bi oyuncu(kolundaki çete dövmelerini saklamak için vsağ koluna sleeve takar;aama bu yıl pek o sleevei göremedim kolunda)çok hırslı bi oyuncu sixersta mutsuz olmasına rağmen bırakamıyo ama ona yüzük almak farz oldu artık.o küçücük boyuyla neler yapabildiğini herkes biliyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 05 Ekim 2006, 21:11:04 » |
|
nashsss
|
the answer hayatımda gördüğüm en hırslı adam o küçük boyuna sakatlıklar yaşamasına rağmen her zaman üst düzey basketboluna phidelpia ile özdeşleşmesine hayranım,millet kobe ye tapınıo ama ivy gibi olamaz benim gözümde kim ne derse desin adamın döwmesinde yazan belli only the strong survive
olay budur ya onun karakterine ve kalitesine yaklaşamaz kobe bryant nası iversonla bir goruyolar hatta ondan onde goruyolar anlayamıyorum
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınMahallecek Dallaslıyız özellikle Şükrü abi acayip fanatiktir(önde sağda)bu resmide geçen yıl finallerden önce çektirdik =)
|
|
|
« Yanıtla #11 : 05 Ekim 2006, 21:14:41 » |
|
Phily
|
iversonnnn valla bu adam için yüzük sahibi olmak önemli olsada philadelphia onun için hep önde gelmiştir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 06 Ekim 2006, 19:17:31 » |
|
AlonZoMourning
|
Aİ dün resmen yoktu sahada ya.O nasıl şut yüzdesi öyle ya.Seyirci oraya onu izlemeye gitmişken bir artistik bile yapaması çok kötü oldu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 06 Ekim 2006, 21:14:15 » |
|
AlonZoMourning
|
İşin kötü kısmı sayı atması yada kaçırması değil.Ordaki adamlar o kadar para vermişler smaç izleyelim Aİx2'yi izleyelim falan diye ama hiç bir atraksiyon olmadı.Bu çok üzücü bir olay bence.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 07 Ekim 2006, 10:32:49 » |
|
iverson_03
|
bence hata dedil gitmemesi ya şöle diyim futbol hayatın hakan örneği gibi kabul edbilirizz hakan gs yuvası olarak görüyo demi iverson bunun giib düşüne bilir ve kariyer konusun da ya iverson daha fazla kariyer yapmasına gerek yok iverson olması yeter....bide şampıyon olamaz nba yüzüksüz efendiler arsına gircek onu orda görmek istemiyorum ismi oraya hiç yakışmaz neyse ama gen kalbimi sultanı İVERSONUM BENİM BİRİCİK SEVGİLİM SÖLE SENDE BAŞKA KİMİM VAR BENİM EHUEHU 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : 09 Ekim 2006, 18:19:37 » |
|
AlonZoMourning
|
Aİ Avrupa macerasında çok kötüydü bence ama daha sezonu açala 6 gün olmuş 76ers.İlerleyen zamanlarda formuna kavuşur inşallah.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 10 Ekim 2006, 17:54:48 » |
|
bakish
|
Allen Iverson şu ana kadar NBA'in gördüğü en hızlı,en cesur,en dinamik,en dinç guardıdır bana göre...Ama artık bu lakaplara uyan başka bir isim var Dwyane Wade...Oyun stilini Allen Iverson'â cok benzetiyorum tek fazlası yüzüğü.Iverson'ın kişisel olarak ulaştığı başarılara ulaşabilir mi onu bilmem?Bence ulaşamaz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 11 Ekim 2006, 10:01:53 » |
|
nashsss
|
İşte benim adamım ister yüzük alsın ister almasın o büyük oyuncu olduğunu kanıtladı.. Yüzük ıverson ile ifade kazansın İverson değil  sende abartmada şimdi çok iyi oldugu kesin ayrıca wade onun kadar iyi demiş bi arkadaşımız bi oyuncunun isminin deger kazanması için belirli bi donem gecirmesi lazım iversonda ilk yıllarında jordanla kıyaslanıyodu ve jordan daha iyi deniyodu daha sonra goruldüki iverson kimse gibi degil kimsede iverson gibi degil wadeninde önünde böyle bir yol var
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınMahallecek Dallaslıyız özellikle Şükrü abi acayip fanatiktir(önde sağda)bu resmide geçen yıl finallerden önce çektirdik =)
|
|
|
« Yanıtla #18 : 11 Ekim 2006, 17:15:58 » |
|
AlonZoMourning
|
Ai 76ers'ta ilk defa bir son atışı kullanmamıştır heralde.Son 6 dakikada yoktu Suns karşısında ve süpper dönüş yaptılar.Bugünden itiberen Aİ'ın transfer dedikoduları yine çıkar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 11 Ekim 2006, 17:19:08 » |
|
Tracy1McGrady
|
ıverson ne kadar başarılı olursa olsun yüzük olmadığı için diğerlerinden hep eksik bir yanı kalacaktır diye düşünüyorum!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|