+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Doğu Konferansı » Miami HeatKonu:
 Alonzo ''ZO'' Mourning

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Alonzo ''ZO'' Mourning  (Okunma Sayısı 483 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 19 Ocak 2008, 22:28:10 »
--
Ziyaretçi

Alonzo ''ZO'' Mourning

Bekledim belki Miami'li arkadaşlar böyle bir konu açar diye ama kimse açmamış...

Hepimizin bildiği talihsiz sakatlık ve koca bir Efsane'nin kariyerinin bitişine tanık olduk..Ona özel bir topic yakışır diyorum..Zo için duygu ve düşüncelerimizi ve unutamadığımız olayları burada paylaşalım..
« Yanıtla #1 : 19 Ocak 2008, 22:36:53 »
SmEaGoL
Rookie
**

Üyelik Bilgileri
Ynt: Alonzo ''ZO'' Mourning

zo yürektendi gerçekten. takımı için çok çırpındı şampiyonluk mücadelesinin liderlerinden biriydi. gerçek bir profesyoneldi. takımın abisi gibiydi adeta. unutamadığım bir anısı vardı. takım dallas serisinde kötü başlamış ve öle devam ediyordu. yaptığı bir blok sonrası yerde kıvranarak resmen nasıl direndiğini ve destek istediğini anlatmıştı.
« Yanıtla #2 : 19 Ocak 2008, 22:49:41 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Son yıllarda gördüğüm en muhteşem adamlardan biriydi. Sadece basketbol olarak değil, her türlü... 2 kez böbrek ameliyatı olup o halde dönmek büyük özveri ister.
O hırs, o istek, o azim hiç bir oyuncuda bu derecede bulunmaz. Şuan yazarken bile 2006 finallerindeki o hali gözümün önüne geliyor.

« Yanıtla #3 : 20 Ocak 2008, 20:56:16 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Onun üstüne ne sölenebilir ki . Büyük insandı büyük .
  Gitmesine , ayrılmasına , emekli olmasına çok üüldüm . Lanet ettim o Atlanta maçına .
  Böyle bir oyuncu zor gelir bir daha . İnanç , Hırs , Başarı .. Her oyuncuda bulunmaz .
  Alonzo çok özeldi o yüzden . Hem benim için hemde Heat için .
  Zaten o gidince takımda ne ruh kaldı ne birşey .
  2006 Final Serisi 6. maçını hatırlıyorum da cidden büyük adamdı be .

Ps = Şu maç ıbir daha izlemem gerek . Alonzo için ..
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #4 : 20 Ocak 2008, 20:58:45 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Bu konuyu açmak isterdim bir Miami'li olarak ama inanın hiç aklıma gelmedi yani Zo tabi aklımda ama daha fazla kurcalamak istemedim kötü bir durum çünkü..
Zo bence Miami'nin herşeyiydi.. saha dışında saha içinde yüreğiyle fark yediğimiz bir maçta bile sonuna kadar yılmadan oynamayı öğretti.. 2 kez ciddi böbrek ameilyatı geçirmesine rağmen bu yüreğindeki basketbol sevgisini hırslı öldürmedi ve devam edip bir yüzüğe sahip oldu..

Nba'in iyi savunma yapan adamlarından biriydi ve yüreğiyle oynayan nadir oyunculardandı.. Keşke bu şekilde emekli olmak zorunda kalmasaydı.. onun adına çok üzülüyorum..  büyük bir oyuncumuzu kaybettik..  Çok önemli bir oyuncuydu gerçekten çok severdim onu..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #5 : 20 Ocak 2008, 21:00:13 »
Nihat Emre
Go Sonics Go Durant and Green
All-Star

Aşkımmmmm!!!!!!!!!

Üyelik Bilgileri WWW

Gerçekten,talihsiz bir maç sonucu,koca bir çınar devrildi..Çok büyük bir insandı..Bir basketbol aşığıydı..Öyleki böbrek ameliyatları bile onu engelleyemedi..Yazık oldu gerçekten..Onla ilgili aklımda yer edinen en önemli şeylerden biri,2-0 geriden gelip,şampiyonluğu kazanan Heat'deki o inancıydı..Hatta final serisinin 6.maçında öyle bir blok yaptıki topu tribünlerin 6.sırasına göndermişti..Süper bir savunmacıydı..Her takımın isteyeceği..
« Son Düzenleme: 20 Ocak 2008, 21:04:53 Gönderen: nash 13 » Logged

« Yanıtla #6 : 20 Ocak 2008, 21:02:41 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Son yıllarda gördüğüm en muhteşem adamlardan biriydi. Sadece basketbol olarak değil, her türlü... 2 kez böbrek ameliyatı olup o halde dönmek büyük özveri ister.
O hırs, o istek, o azim hiç bir oyuncuda bu derecede bulunmaz. Şuan yazarken bile 2006 finallerindeki o hali gözümün önüne geliyor.

Artık onu bir daha American Airlines Center'a forması çekilirken görücez...
« Yanıtla #7 : 20 Ocak 2008, 21:07:01 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Yok oğlum maçlara gidiyor . Yazık ama ya orada takım elbisesiyle maçları izlemesi ne kötüdür . Ne psikoloji vardır şimdi adamda oynamak için can atıyordur ama lanet olsun işte . Bu arada edilir inş  forması

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #8 : 20 Ocak 2008, 21:12:34 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Yok oğlum maçlara gidiyor . Yazık ama ya orada takım elbisesiyle maçları izlemesi ne kötüdür . Ne psikoloji vardır şimdi adamda oynamak için can atıyordur ama lanet olsun işte . Bu arada edilir inş  forması

O anlamda değil zaten. Parkelerin üstünde göremeyiz. Yoksa yardım kampanyalarında falan bolca görüyoruz. Her maç takımıyla birlikte. Ancak takımı felaket. Onun can attığı kesin. Bu ligde Garnett ile beraber bu kadar istekli bir insan yoktu.
« Yanıtla #9 : 20 Ocak 2008, 21:15:05 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Tam sevdiğim oyuncu profiline örnek olacak bir oyuncuydu Zo'can.Hırsı ile azmi ile çok başarılı bir oyuncuydu, oyuna getirdiği ateş,pota altında rakibi korkutması,ribauntlarda,bloklardaki başarısı ve savunması ile müthiş bir isimdi ancak ne yazık ki kendi istemeden bırakmak zorunda kaldı basketbolu.
Hawks maçında keşke o pozisyon yaşanmasa,şimdi o sahalarda olsaydı diyorum ancak sakatlık işte,her oyuncunun başına gelebilir,sporunda bu yanı sorun.Allah kimseye göstermesin böyle üzücü bir olay.
« Yanıtla #10 : 20 Ocak 2008, 21:20:51 »
hot_sizzle3
Godfather
All-Star

DeMar Derozan

Üyelik Bilgileri WWW

inanın insanın boğazı düğümleniyor yazarken ZO azimliydi zo istekliydi zo hırslıydı onun kitabında mücadele etmeden kaybetmek yoktu ve geriye baktığımızda bir şampiyonluk yüzüğü ve sayısızca başarı ve unutmamak lazımki 2006 da belkide şampiyonluğu en çok isteyen en çok savaşan adamdı onu hep nba nın en mücadeleci oyuncuları arasında anacağız

(bi yerden jeff van gundy sesleri geliyo) grin grin grin

Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.
« Yanıtla #11 : 20 Ocak 2008, 21:22:12 »
dwyane_wade#3
Flash#3
All-Star

Michael Beasley Heat'e!

Üyelik Bilgileri

takımın tek kelimeyle yüreğiydi daha güzel bir şekilde bırakmalıydı ama şanssızlık işte. yalnız üstteki yorumları okuyunca zo öldü sandım yav, şaka bi yana allah uzun ömürler versin ama iki kere böbrek ameliyatından sonra gene dönmesi de gösteriyor ki basketbol onun nefesiydi hakkaten.
« Yanıtla #12 : 23 Ocak 2008, 22:49:50 »
shaq_32
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Vauvvv Heart of the Miami valla ne denebilir ki Heat'e çok şey katmış bir oyuncu.Kendisi takımın yüreği olmak konusunda Nba tarihinin bir numarası.Onu hep koyduğu bloklarla taktığı şapkalarla hatırlıycam.Miami'nin duraklama devrine girmesinin belkide en önemli sebeplerinden biri.

Kimse o taraftan bakmıyor ama biz kaybederken Zo faktörünü hiç hesaba katmıyoruz yani en azından eskiden ben katmıyordum.Eksikliği kesinlikle farkediliyor.Hele 14 maç üstüste kaybedince :

Yav bu takımın tuzumu karabiberimi bişiyi eksik diyosun.Shaq tuz olsa Wade de karabiber olsa Zo'da yemeği pişiren ocak olur herhalde.

Seni özliycez Zo.Yüzüğe iyi bak  undecided

« Yanıtla #13 : 23 Ocak 2008, 23:10:37 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri

Gerçekten böbrek ve bel sorunlarından sonra anadolunun bağrından koptu geldi desek yeridir..Ateşli,Savunmacı,Kaba,Güçlü ve istekli bir devdi.... yani maç başına 18 dk civarına 35 yaşında hala 2.66 blk sığdırabilecek kadar da görev bilinci vardı.......O finallerde gerilerden gelip Terry yi panya ya sinek gibi çarpışı vay....Unutulmaz.....Ama VC ile MJ onun üstünden bastığı 2 smacı da unutmayacağız...ZO için en kötü olanı mutsuz ayrıldı çünkü sevdiği klüp kendine ters isteksiz gazoz bi mekana dönüşmüştü...Sakatlıkda bahanesi..güle güle ZO.....Geogetown nın 3. halkası Dike Mutombo hala buralarda sen gidebilirsin Cheesy

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #14 : 26 Haziran 2008, 00:08:18 »
dwyane_wade
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

Helal olsun adama Miami'ye yaptığı katkılar unutulmaz.İnşallah kırgın ayrılmaz ve American Airlines Arenanın gönderinde 33 numaralı formayı görürüz.Güle güle Mourning şimdiden sonra ilk işim Alonzo'nun kariyerinin en iyi bloklarını sıralamak
« Yanıtla #15 : 18 Temmuz 2008, 01:47:53 »
BlacK_SmokE
Ayın Üyesi / SixouL
All-Star

Üyelik Bilgileri

2006 final serisinde gösterdiği olağanüstü gayret, ona saygımı 100 kat artırdı, yaşlılığına, zorluklara rağmen rağmen blokları, ekstra sayıları unutulmaz Alkış
« Yanıtla #16 : 02 Ekim 2008, 12:00:41 »
miamiwade
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri WWW

ben 2006 nba finallerindeki savunmasını unutamıyorum zo nun...

Miami Heat(The Champions...)
« Yanıtla #17 : Dün 14:08:55 »
WadeFire
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri

zo nun en sevdiğim yanı blok dan sonra elini sallayarak burdan geçiş yok demesi.Artık ordan geçiş eskisine göre daha rahat
Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Doğu Konferansı » Miami HeatKonu:
 Alonzo ''ZO'' Mourning

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv