+ NBA Tr Forum » NbaTr Hakkında » Duyurular ve İsteklerKonu:
 Anasayfa Hakkında -Genel- Düşünceler/Duyurular

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1] 2 3 ... 5   Yukarı git
Konu: Anasayfa Hakkında -Genel- Düşünceler/Duyurular  (Okunma Sayısı 4591 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 26 Haziran 2007, 21:58:59 »
Eralp
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW

Sevgili Nbatr üyeleri,

Sitemizin anasayfası hakkındaki görüşleriniz,tebrikleriniz,değerlendirmeleriniz,sorunlarınız bizler için çok önemlidir.İşte bizler de sizden bunları duymak ve yorumlarınızı almak için bu topici açtık.Anasayfa ile ilgili herşey için konuşabilirsiniz.Beğendikleriniz,beğenmedikleriniz vs. vs.- Haberler,videolar,yazılar,görünüm - ...  smiley

Saygılar...

<Nbatr>
« Son Düzenleme: 03 Şubat 2008, 03:56:35 Gönderen: KE-Billz » Logged
« Yanıtla #1 : 26 Haziran 2007, 22:08:18 »
Gencay
Manyak Efesli
All-Star

''Faul atar gibi üçlük atmak''-Tony Granger

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Anasayfa Hakkındaki Düşünceleriniz

şimdiye kadar nbatr'de gördüğüm en iyi dizayna sahip anasayfa bu.sadece köşe yazılarının başlıklarının altlarının çizili olması kötü duruyor bence.(detaylara çok takılmam ama öyle Smiley )yoksa genel anlamda süper bir anasayfaya sahibiz...
« Yanıtla #2 : 26 Haziran 2007, 22:15:30 »
Arda
Nuggets Fan
All-Star

Allen ''The Answer'' Iverson

Üyelik Bilgileri WWW

Çok güzel bir anasayfa ama arka plan biraz monoton kalıyor.Ne biliyim arka plana basketbolcu resimleri falan konulabilir.
« Yanıtla #3 : 26 Haziran 2007, 22:34:30 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

Fena olamamış ya abi.Biraz değişiklikler görmedim değil Smiley
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #4 : 26 Haziran 2007, 22:39:18 »
Torres#9
" El Nino "
Editör
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Öncelikle anasayfada bahsedilmesi gereken şeylerin başında haberlerin güncelliği ve Abd basınından sonra ilk önce buraya düşmesidir,çoğu zaman ilk haberler buraya düşüyor,gerçi açık konuşmak gerekirse ben bile anasayfaya bakmazdım,daha yeni yeni bakmaya başladımama neyse artık bakıyorum sürekli haberlere.Gerek Kemal Abi olsun,gerek Eralp,gerek Doğuş bu haberlerin güncel kalmasını sağlıyorlar,ben de işte birşeyler yapmaya çalışıyorum Tbl-Euroleague bölümünde..Genel olarak çok güzel bir anasayfa var,haberler benim favori alanım...

ailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
« Yanıtla #5 : 26 Haziran 2007, 23:38:33 »
Gencay
Manyak Efesli
All-Star

''Faul atar gibi üçlük atmak''-Tony Granger

Üyelik Bilgileri WWW

birde haberlerin şimdi stil olarak göze hoş gelmesi bir etken buna.eskiden haberler resimlerin,yazıların arasında kalırdı.şimdiyse çok daha düzenli bir görünüme sahip haberler.ayrıca çok çabuk çevirilip siteye konması çok güzel.

sitenin ilk zamanlarını hatırlıyorumda gerçekten çok çok büyük ilerleme kaydetmiş durumdayız Alkış
« Yanıtla #6 : 26 Haziran 2007, 23:42:53 »
Eren
MVP

We will be back

Üyelik Bilgileri

Site anasayfasına ilk başta ısınamadım ama gün geçtikçe dedim hakkaten çok sade tamamen habere odaklı bi anasayfamız oldu cidden çok güzel şuanki durumu.Başarılarımızın devamını dileriz : )
I'll be a Laker for life
« Yanıtla #7 : 27 Haziran 2007, 05:01:54 »
KE-Billz
göremedim içindeki ihaneti
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

Site anasayfasına ilk başta ısınamadım ama gün geçtikçe dedim hakkaten çok sade tamamen habere odaklı bi anasayfamız oldu cidden çok güzel şuanki durumu.Başarılarımızın devamını dileriz : )
Oooo sen beğendiysen tamamdır hedef kitleye hitap ettik demektir grin Koskoca Eren Hoca beğeniyor boru değil grin

--------------------------------

Anasayfa gün geçtikçe daha da güzelleşecektir..Haber açısından hala hedeflediğimiz yerde değiliz..Ama şu var;En iyisi biziz..Fakat en iyisi biziz diye eksikleri görmezden gelmek olmaz..Her zaman bir eksik vardır önemli olan o eksiği bulup artıya çevirmektir.
Zaman lazım tabi..Zamanla memlekette tek bir Nba ve basketbol portalı kalır o da Nbatr wink Biz tek olmak istemesek de şartlar tek olmaya götürecek bizi grin Neyse Onur'la da konuşurken onada söylüyorum şu Espn'i geçtik mi o zaman nefes alabiliriz..
Eh zaten Türkiye'nin Espn'de burası..
Birde anasayfa konusunda Admin Onur'un hakkını vermek gerekiyor..Adama bir rahat vermiyorum grin Sağolsun en iyisini yapmak için uğraşıyor ve ne istersek isteyelim elinden geldiğince yapıyor..Devrim tek başına olmaz ancak bir ekiple ve arkasındaki kitleyle gerçekleşir..Burda uyumlu bir ekip ve büyük bir kitle var..O zaman amaç hep daha iyi olmak..Asla durmamak..
« Yanıtla #8 : 27 Haziran 2007, 06:48:20 »
Michael 23 JORDAN
Majesteleri
Moderatör
Starter

Let Your Game Speak

Üyelik Bilgileri WWW

Zaten normalde zordur NBA anasayfası yapmak ama siz hem türkiyedekiler arasında gördüğüm en iyi çünkü sade anlaşılır elinden geldiğince düzenli anasayfa yani sadece kötü bile olsa yapıldığını düşünün örnek nba.com ansayfası çarşamba pazarı gibi bide nbatr'ye bakın onun kadar detaylı değil ama en azından kolay anlaşılır ve tükrçe Cheesy ayriyetten haberleri son zamanlarda nba.comla aynı vakit veriyor  Dance
« Son Düzenleme: 27 Haziran 2007, 06:49:51 Gönderen: Michael 23 JORDAN » Logged

Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ
« Yanıtla #9 : 27 Haziran 2007, 10:01:14 »
Kivanc-Mac
Ziyaretçi

Öncelikle anasayfada bahsedilmesi gereken şeylerin başında haberlerin güncelliği ve Abd basınından sonra ilk önce buraya düşmesidir,çoğu zaman ilk haberler buraya düşüyor,gerçi açık konuşmak gerekirse ben bile anasayfaya bakmazdım,daha yeni yeni bakmaya başladımama neyse artık bakıyorum sürekli haberlere.Gerek Kemal Abi olsun,gerek Eralp,gerek Doğuş bu haberlerin güncel kalmasını sağlıyorlar,ben de işte birşeyler yapmaya çalışıyorum Tbl-Euroleague bölümünde..Genel olarak çok güzel bir anasayfa var,haberler benim favori alanım...

Aynen, Onur süper iş yaptın lan Daryl Morey gibi herifsin valla. alkışlıyorum seni Smiley Bende anasayfaya bakmayanlardandım, artık bakıyorum sık sık. Kemal Abi, Eralp ve Doğuş gibi haberin kokusunu alan ve anında haberi çeviren adam az bulunur değerini bilelim Smiley Daha önce Kemal Abi'nin başka yere haber yaptığını biliyordum ve sürekli oraya bakıyordum ben, şimdi o site bitti. Sadece buraya bakıyorum haber için. Bi de RoxTurk Cheesy
« Yanıtla #10 : 27 Haziran 2007, 10:31:34 »
BALLAZzZz
NBA Oyuncusu
*

Wade

Üyelik Bilgileri

Şu an ki anasayfa en iyi gördüğüm anasayfa(benim bu sitede olduğumdan beri)röpörtajlar,videolar,nba ve türkiye ligiyle ilgili haberler,anketler sırf basketbol değil futbol haberleri de var canlıların ilgi çekeceği bir anasayfa cheesy
« Yanıtla #11 : 27 Haziran 2007, 11:04:28 »
OğuzCan
Melankolik
Yönetici
MVP

www.nbatr.com/oguzcan

Üyelik Bilgileri WWW

Ana sayfadaki haberlerin güncelliği mükemmel.Herkes çok uğraşıyor, çalışıyor ve emek harcıyor.Çok iyi habercilerimiz var.Bizim ilk zamanlar yapamadıklarımızı yaptılar.Hepsini yürekten kutluyorum.
« Son Düzenleme: 27 Haziran 2007, 11:07:24 Gönderen: djocny » Logged

www.nbatr.com/oguzcan
« Yanıtla #12 : 27 Haziran 2007, 16:29:47 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
Yönetici
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Anasayfa çok hoş Cheesy Eralp - Kemal abi - Hüseyin - Doğuş .. Mükkemmel bi editör kadromuz var ve sürekli anasayfanın güncel kalmasını sağlıyorlar haber bakımından . Bana tek eksik takım yazarlarının fazla güncel olamaması geldi . Onuda aşarsak çok güzel olacak .

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #13 : 29 Haziran 2007, 09:36:16 »
Eralp
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW

3 takas bombası da Türkiye'deki tüm sitelerden önce Nbatr camiasında patladı.Hatta yabancı sitelerden Espn ve Nba.com'u da  geride bıraktık.Her zaman daha iyisini yapmak için uğraşacağız.Daha önce görülen kötü günleri unutturmak ilk hedef denebilirdi.Ancak şuanda tek hedefimiz var,o da iyinin de iyisi olmak.Haber,yazı vs. bir kenara bırakırsam;Onur da mükemmel işler çıkarıyor.Anasayfa şuanda görünüm itibariyle sade ve hoş.Ayrıca hızı da yerinde.Üst kategorilere çektiği siyah sütunlar ayrı bir hoşnutluk katmış.En başta Onur'un çok emeği var .Kendisine de yaptıklarından ve yapacaklarından dolayı şimdiden teşşekkür ediyorum... Smiley
« Yanıtla #14 : 29 Haziran 2007, 10:39:01 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

Siz bir numarasınınz.Draftı izlerken mi bu takasları öğreiyorsunuz hemen yazıyorsunuz.Kemal Erdem abim birinde espn den çevrilmiştir dedi.Maksatım b.k atmak değil,merakımdan soruyorum.
« Yanıtla #15 : 29 Haziran 2007, 10:41:17 »
Tracy_McGrady_1
Houston'lıyız Ezelden
Rookie
**

Ferhat Göçer Fan

Üyelik Bilgileri

Anasayfa ve forum çok güzel.Anasayfa da videolar yazılar biyografiler vs.herşey var.Yazar kadrosuna gelince Eralp&Kemal abi aş çok iyi iş yapıyor.Forumda ortam süper ve çok hünerli üyeler var(imza video yorum vb gibi)
Eralp abye selam olsun grin laugh laugh

The Rockets New Head Coach
« Yanıtla #16 : 29 Haziran 2007, 10:41:44 »
Eren
MVP

We will be back

Üyelik Bilgileri

Siz bir numarasınınz.Draftı izlerken mi bu takasları öğreiyorsunuz hemen yazıyorsunuz.Kemal Erdem abim birinde espn den çevrilmiştir dedi.Maksatım b.k atmak değil,merakımdan soruyorum.
Kemal Abi nin genelde ESPN nin ana sayfasına düşmeden haberi oluyo nasıl mı yapıyo ? Ben de bilmiyorum : )
I'll be a Laker for life
« Yanıtla #17 : 29 Haziran 2007, 10:54:20 »
Eralp
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW

Gizli kaynaklar var.. Grin 

Espn ile bir tutmayın bizi , o kim neyin  nesi.. Cheesy

Espn şuanda All-Star Mvp'si Kobe haberini yapıyor... Grin
« Yanıtla #18 : 29 Haziran 2007, 10:56:58 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

Kemal abinin eli herhalde ba scoutlarına kadar uzanıyor.
« Yanıtla #19 : 29 Haziran 2007, 10:59:03 »
Eralp
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW

Zaten Billups ve McDyess takımla yola devam ederse Kemal Erdem'in Joe Dumars ile yaptığı kısa telefon görüşmesi etkili olmuştur anlayın... Grin

Neyse ciddi ciddi yorumlara devam.. Smiley
Sayfa: [1] 2 3 ... 5   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Hakkında » Duyurular ve İsteklerKonu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv