« Yanıtla #20 : 02 Temmuz 2007, 23:46:11 » |
|
AoGVinsanity
|
Arkadaşlar lebron338(Emre) 'nin yaptığı bannerı koydum şimdi anasayfaya. Sizce nasıl olmuş? Bence tam uydu anasayfaya. Emre'ye de teşekkürler bu arada...
|
|
|
|
|
|
 Ağladımm sabahlara dek, gözlerim kan nehri sersefil... Yalvardımm sen duyana dek, kimse duymadı ruh bedende tek kefil... Yas günü gözlerim, kalk desen derman mı var... El esir sözlerim, sus desen çarem mi var...
|
|
|
« Yanıtla #21 : 02 Temmuz 2007, 23:49:16 » |
|
Arda
|
Bence çok güzel olmuş ama daha yaratıcı şeyler bulunabilir hep aynı oyuncular veya oyuncu.Ama gayet güzel olmuş tebrikler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : 04 Temmuz 2007, 19:48:33 » |
Kivanc-Mac
Ziyaretçi
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınbanner yaptım  buraya koyıyım dedim  nede olsa onur siler beğenmezse 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : 04 Temmuz 2007, 20:38:15 » |
|
Highflyer_Wade™
|
ana sayfadaki renklerle uyuşurmu bilmem ama forum için gayet iyi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : 31 Temmuz 2007, 15:02:14 » |
|
Eralp
|
Anasayfada yaptığımız haberleri,köşe yazılarını vs. vs. bir kenara bırakırsam dikkatinizi çektiyse Onur admin sözünde durdu.hatırlıyormusunuz sitenin anasayfasının son kapalı olduğu gün bir daha kapanmayacağını garanti etmişti.İşte sözünü tuttu ve anasayfa süper gidiyor.yeni banner falan , her şekilde yapılanlarla birinciliği açık ara götürüyoruz.Çalıştığım herkesi ve diğer tüm üyeleri seviyor,Onur'a da artık görmediğimiz veya görmeyeceğimiz sorunlar için teşşekkür ediyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : 31 Temmuz 2007, 15:05:25 » |
|
a.s..i..
|
bncede güzel olmuş---nbatr yi yakışır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : 31 Temmuz 2007, 15:51:58 » |
k_garnett
NBA Oyuncusu
We Walk Alone ( Boston Celtics )
|
siteye girince i,ğ,ç gibi harfler gözükmüyo sinir oluyrm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : 01 Ağustos 2007, 05:59:23 » |
|
Arda
|
Beyler girdiğim de ilk noluyo falan dedim ama sonra farkettim.Haberlerin üzerindeki büyük resmli haberlerin olduğu yer diyim pek anlatamadım ama anladınız  çok güzel olmuş burdan yapan arkadaşa büyük ihtimal o kişi admin  çok teşekkürler.Ayrıca çok güzel durduğunu da söyliyim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : 01 Ağustos 2007, 07:06:35 » |
Kivanc-Mac
Ziyaretçi
|
grafik işi gerekiyo yanlız o bölüme. 9. ve 10. kısma baksanıza 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : 01 Ağustos 2007, 07:16:31 » |
|
Arda
|
grafik işi gerekiyo yanlız o bölüme. 9. ve 10. kısma baksanıza  Resimler biraz aşağıda kalmış onu diyosun galiba  Hallederler onu grafik gerekiyosa da Walpaper Team'in işi ne yapın hemen o işi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #30 : 01 Ağustos 2007, 16:12:42 » |
|
AoGVinsanity
|
Evet günün/haftanın önemli haberlerini orada da yayınlayacağız. Ben yaptım bu arada ama sadece yaptım.  Kemal Erdem düzenliyor..
|
|
|
|
|
|
 Ağladımm sabahlara dek, gözlerim kan nehri sersefil... Yalvardımm sen duyana dek, kimse duymadı ruh bedende tek kefil... Yas günü gözlerim, kalk desen derman mı var... El esir sözlerim, sus desen çarem mi var...
|
|
|
« Yanıtla #31 : 01 Ağustos 2007, 16:27:05 » |
|
AoGVinsanity
|
Panonun boyutunu değiştirirsek kötü gözükür anasayfada. Sırıtır bence.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #32 : 01 Ağustos 2007, 16:34:22 » |
|
Sh0t Down
|
Anasayfa süper ötesi oldu helal olsun Onur. Sade, gözü yormayan, sıkmayan bir anasayfa ayrıca çok da kullanışlı duruyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #33 : 01 Ağustos 2007, 16:41:49 » |
|
AoGVinsanity
|
Anasayfa süper ötesi oldu helal olsun Onur. Sade, gözü yormayan, sıkmayan bir anasayfa ayrıca çok da kullanışlı duruyor. Mütevazilik yapmıyım. Bence de süper ya Editörler sağolsun boş bir slayt, 1 haftalık haberler olsa bi süperlik kalmaz tabi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #34 : 01 Ağustos 2007, 17:06:13 » |
--
Ziyaretçi
|
Yok canım editörlere ne gerek var anasayfa editörler olmasa da hoş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #35 : 01 Ağustos 2007, 17:11:31 » |
Kivanc-Mac
Ziyaretçi
|
o zaman resimlerin boyutunu adam gibi bi programla oraya uygulamak gerekir. şu durumda kötü duruyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #36 : 01 Ağustos 2007, 17:28:34 » |
|
AoGVinsanity
|
Yaparız zamanla.. Bu daha ilk günü. Şu anda hoş yine de 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #37 : 01 Ağustos 2007, 19:17:31 » |
|
Mustafa
|
Değiştirmek lazım abicim yav..Ben anasayfayı açınca baya büyük göründü...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #38 : 05 Ağustos 2007, 10:18:54 » |
k_garnett
NBA Oyuncusu
We Walk Alone ( Boston Celtics )
|
site çok yavaşlıyor. ama bnm sorunum daha büyük. daha öncede söyledim ama kimse takmadı galiba. bn siteye girince ı,ğ,ç gibi harfler değişik gözüküyor. sayfa yenilenmeden de düzelmiyor. neden acaba bir yardım eder msinizn?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #39 : 05 Ağustos 2007, 14:15:57 » |
|
AoGVinsanity
|
site çok yavaşlıyor. ama bnm sorunum daha büyük. daha öncede söyledim ama kimse takmadı galiba. bn siteye girince ı,ğ,ç gibi harfler değişik gözüküyor. sayfa yenilenmeden de düzelmiyor. neden acaba bir yardım eder msinizn?
Yavaşlaması bilgisayarının özelliklerinin düşüklüğünden.. Slayttaki "Pause" tuşuna basarak yavaşlamayı bir nebze olsun azaltabilirsin.. "ı,ğ,ç " harflerine gelince o da senin Tarayıcının veya bilgisayarının probleminden. Normalde böyle bir sorun yok...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|