« : 15 Mart 2008, 14:23:55 » |
|
Can Çetin
|
Özellikle geçen sezondan başlayıp,play-off'larda devam eden Andrei Kirilenko krizi bu sezonda devam ediyor.Üstelik çok iyi bir Avrupa Şampiyonası macerası geçirmesine rağmen.Bu senede Utah Jazz takımının,Kirilenko'dan beklediğini alamaması üzre;Utah'ın ve AK-47'nin geleceği için sizce önümüzdeki sezona başlanmadan neler yapılmalı? Bu arada sadece oy verip bırakmayın.Biliyorum seçenekler çok uzun oldu ama,neden o seçeneği işaretlediğinizi de belirtin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 15 Mart 2008, 14:33:35 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Kirilenko çok iyi bir savunmacı aslında.. Hücumdada çok yönlü bir oyuncu gittiği takımların kimyasını değiştirip bir üst seviyeye taşıyabilecek kapasitede bir oyuncu ama bu takıma artık uymamaya fazlalık yaratmaya başladı açıkcası.. Ama geçen sezona oranla daha iyi performanslar sergilemiyorda değil.. Memo ile iyi bir arkadaşlığı var eğer iyi bir takas olucaksa Memo'nunda takımdan gitmesi söz konusu olabilir eğer ikisi birden giderse Utah'ın sisteminde teklemeler olabilir.. Memo'nun bu takımdan pek ayrılacağını sanmıyorum hele şu son dönemlerde iyi performanslar sergileyip eski haline yaklaşabilirse takımda kalacaktır.. Kirilenko yerine biri gelmeli yada kirilenkoyla oturulup ciddi bir konuşma yapılmalı.. Kirilenko yerine kim gelmeli sorusunada verecek pek bi yanıtım yok açıkcası..
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #2 : 15 Mart 2008, 15:17:12 » |
|
TP
|
Ulan o kadar yazı yazmıştım  Püüüü ne t düşmüş helal ya..Zevkim kaçtı... AK47'nin sorunu şu senelerdir liderlik yaptığı takımda 2. plana atılmak isteniyor...Buda onun için üzücü verici bir şey..Sloan'ın sisteminde hücüm olarak yeri fazla kalmadı...Play-off'larda yapacağı çıkış, sene başında takasını dahada kolaylaştırır.%85 takas olacaktır...Ancak onunla beraber bir yem kullanılacaksa o da Memo olucaktır..Takımdaki beyaz ayrımınıda hesaba katıcak olursak, Memo&AK47 paketi sezon başı çıkabilir piyasaya..Ancak Sloan'ın Memo'dan vazgeçeceğini hiç sanmıyorum...Tabi bashettiğimiz isim Sloan,JO ismini duyunca kulakları dikilebilir. Dediğim gibi Ak47 yolcu... Üçüncü şık olan; "İki durmuda da,bir sorunla karşılaşacağız.Takas olacaksa Memo ile birlikte yollanıp,yerlerine daha kaliteli elemanlar alınmalı." seçeneğine gitti oyum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 15 Mart 2008, 20:42:24 » |
|
lordapo
|
Şimdi olaya bir basketbolsever olarak bakarsak ,birincisi andre kirilenko takımın parasal yönden en kodaman oyunucusu,ikincisi geldiği ilk sene takımın herşeyi idi hatta kazma ostertag gibi yeteneği sınırlı ama her işe koşan adamlarla oynadı.İkincisi tugay demiş ya ikinci plana atıldı hayır üçüncü hatta dördüncü plana atıldı. Mehmet okur ın ilk sezonunda herkez sloan tarafından haşlancanı sanıyorken sloan ona pivotun 3 lük kullanması gibi bir imtiyaz tanıdı.Yane boozer koca sezon yatarken adam resmen çanakale geçilmezi oynadı ve all star oldu.Kirilenko bence takımdan gönderilirse mehmet okur ile birlikte olcakları sayayım.İlk olcak şey takım boozer-deron un eline bakar ve malone -stockton lu sisteme döner (zaten öle sistem) ,memo gibi dış tehtidi olan bir uzun bulunmazsa carlos boozer pota altında istediği gibi at koşturamıcak ama şöle bir şanşları olur brewer ve almond dan daha çok yararlanmaları mümkün olucaktır.Bunun üstüne memo ve kirilenko ya karşılık aldıkları adamlar belkide uzun zaman işlerini görücektir. Yada memo ve kirilenko gittiği için savunmada gedikler oluşcak boozer-deron ikilisi savunma yapmadığı için utah da sistem çökücek yada sloan memo -kirilenko gibi görev yapıcak 3 ve 5 numara monte edicek 5 e ama aklıma gelen şu arkadaşlar utah da avrupalı düşmanlığı var bu açıkca belli oldu giricek gitti ,kirilenko hala sorgulanıyor ve sıra memoya gelicek ki fesenko da geliyor arkadan yane mormon bir eyalette bu normal açıkcası (redneck olmasalarda çok tutucular)yane aklım karışık bence bu sezon itibari ile takımda kalsınlar yazın belli olur herşey.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 15 Mart 2008, 21:16:10 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Memo'da gider gibi ama bende sloan onu bırakmaz.. Eğer bu sezonun kalanında Memo rezil istatislikler sergilemesse Memo'yu bırakıcağını sanmıyorum çünkü dış shot tehditi sayesinde savunma Memo'ya yükleniyor boozer rahta hareket edebiliyor pota altında.. Deronda bu pozizyonları iti değerlendirip ass ını yada sayısını yapıyor Memo giderse almond a daha fazla süre verilebilir.. Brewer ilk 5 te daha çok oynar.. Almond ta bence çok iyi bir oyuncu dahada iyi olacaktır.. Ama kirilenkoyu tek takas etmeleri bence daha iyi olur.. Memo giderse utah zorlanabilir.. takıma yıldız gelirse o başka tabi.
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #5 : 15 Mart 2008, 23:32:54 » |
|
NYK
|
Takas edilmek zorunda.Öncelikle salary,sonra da takım kimyası için.
|
|
|
|
|
|
 Everything fall apart,after your footprints...
|
|
|
« Yanıtla #6 : 15 Mart 2008, 23:34:29 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Kim gelmeli abicim sence?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 16 Mart 2008, 00:12:44 » |
|
lordapo
|
Valla jo takasında ak 47 iyi yem olur yane jo+granger(dunlaevy de olası)= Memo+ak 47 ye bird direk atlar ama sloan memo yu vermez.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 16 Mart 2008, 01:28:38 » |
|
Can Çetin
|
Garip ve olmayacak bir şey ama;ben Hidayet'in Utah'ın sistemine çok iyi oturacağını ve uyum sağlayabileceğini düşünüyorum.Onun gibi pas yapan,şut tehtidi oluşturacak,yeri geldiğinde savunma yapacak,ribaundlara yardım edecek biri (yani illa Hido olacak değil) AK-47 yerine mükemmel bir çözüm olabilir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 16 Mart 2008, 01:32:14 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Doğru söylüyorsun Hido düşünülebilir ama Gundy hidoya dokunmaz bence.. Takımın herşeyi gibi birşey oldu hido bu sene.. her yöne katkı sağlıyor her maçta tripleye yakın oynuyor..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 16 Mart 2008, 11:42:18 » |
|
Kurt_Angle
|
Ben kalsın dedim ama sonra farkettim de yanılmışım kirilenko bu takıma uymuyor onun oyun stlinde oynayan bir takım lazım.Rusya milli takımı ona uyuyordu ve gördük.ern değerli oyuncu seçildi ve favori ispanyayı ezdiler.kirilenko çok yetenekli.pota altında ona çok ihtiyacı olan takımlar var.mesela nets le bir takasa girelebibir carter karşılığı memo ve kirilenko yada sırf kirilenko.
|
|
|
|
|
|
Go Heat Go
|
|
|
« Yanıtla #11 : 17 Mart 2008, 01:03:52 » |
|
NYK
|
Kim gelmeli abicim sence?
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın1 Savunmada ses çıkarmadan hatta seve seve pis işleri yapabilecek bir Jeffries,sürekli potansiyelinden bahsedilen Balkman,Derron'u yedeklemekten fazlasını rahatlıkla yapabilecek Nate,capfiller olarak,seneye Derron'a verilecek kontrat zamanı,kontratı bitecek olan Rose. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın2 Bir türlü istikrarlı süreler alamayan ama Indiana günlerinden hatırladığımız üzere savunma yapan,yarı saha hücumunu seven,dış şutları ve ribaundları kovalayan yapısıyla ve tecrübesiyle tam Sloan'un tipi bir adam Harrington,diğerleri capfiller.Krilenko'nun Warriors'ta (eğer kadro korunursa) yapabileceklerini hayal etmekte bile zorlanıyorum. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın3 Battier'i anlatmama gerek yok sanırım.Krilenko'nun aldığı paranın yarısına oynuyor.Jackson'un kontratı ise seneye bitiyor. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın4 Peterson Utah'ın sene başında da ilgilendiği ve Utah sistemi içinde müthiş işler yapabilecek bir dişli.Krilenko'nun aldığı paranın 1/3'ünü alıyor.Pargo da iyi şutör.Armstrong ve Butler capfiller ayrıca kontratları bitiyor. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın5 Outlaw ve Webster varken bu yükün altına girer mi Portland bilemem... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın6 Euroleague takımı olmaktan çıkıp,NBA takımı haline gelir bu hamleyle Toronto.Utah da açılan boşluğa Parker'ı koyar hem de "cuk" diye oturur.Rasho'nun kontrat bitiyor. Baya oldu zannımca.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 17 Mart 2008, 11:57:43 Gönderen: NYK »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 17 Mart 2008, 10:43:09 » |
|
TP
|
1. Si kulağa pek hoş geliyor..En azından yedek guard olması bana yeter 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 17 Mart 2008, 17:13:35 » |
Conrad IV
Shamrock
Starter

özbeöz kaliforniyalı
|
@NYK
1.si gelecek SF'ler bakımından Utah için kârlı olabilecek bir takas çünkü Jefferies elde patlasa bile Balkman iyi işler çıkartabilecek bir oyuncu ve daha önemlisi ikisi de Kirilenko'nun Jazz hanesine eksi olarak geçen artılarına sahip değiller.Nate'ten faydalanamayabilirler yalnız,öncelikle SG'ye kaydıramayacağınız bir oyuncu olması sebebiyle Deron'u yedeklediği zamanlar haricinde kadroda süre alabilecek bir oyuncu değil,tabii Deron'u dinlendirmek söz konusu olduğunda skorer bakımdan iyi işler çıkartabilir,yine de ben Sloan'ın Nate'i isteyeceğini düşünmüyorum çünkü alacakları az süre zarfında Nate ile FA'den minimum veya MLE hakkıyla kadroya katılması mümkün Boykins'in pek fark oluşturmayacağı kanaatindeyim,bir de yedek PG'leri Jason Hart seneye yine iyi yüzdeyle şut atmaya başlayabilir zira şut mekaniği iyi olmakla beraber şutu elden çabuk çıkartan bir oyuncu (zaten bu sezon açık ara kariyerinin en kötü FG yüzdesine sahip).
Pek çok kişi bu konuda benle ters düşecek eminim ancak Kirilenko Knicks'in elinde patlayacaktır,şimdi bu saçmalığıma biraz açıklık getirmem gerek ve ben buna Can'ın son Celtics-Jazz maçında Kirilenko hakkındaki izleniminden bahsederek başlayayım;
"Bu maçta bir kez daha anladık ki AK-47 bu takımda fazlalık gibi.Hücumda hiç bir şey yap(a)madığı gibi savunma da isteksiz (bu maç savunmada biraz daha iyidi diğer maçlara oranla kabul)...Boş boş gidip geliyor,maçta mı başka yerde mi anlamak güç,sanki istemiyor oynamak gibi...Oysa sezona ne kadar iyi bir giriş yapmıştı.Bu oyununu play-off'a yansıtırsa,AK-47 için Utah ipleri yakıp,takas yoluna gidecektir.O kadar dışlanmış gibi ki sahada,tanıyamıyorum...Avrupa şampiyonasında ki adam bu muydu,sezon başındaki adam bu muydu,Deron Utah'a gelmeden önceki adam bu muydu yani?"
Benim gözümde Kirilenko'nun bu tarz bir oyun ve performans sergilemesindeki ana etken kendisinin "Quentin Richardson Sendromu"ndan muzdarip oluşu.Geçen sene hatırlarsanız Quentin Richardson başta üçlük çizgisinin ardı olmak üzere hücumda hatrı sayılır ölçüde etkinlik göstermesinin yanısıra savunma ribaundlarındaki konsantrasyonu ve mücadelesi ile de göze çarpmaktaydı.Ancak bu sezon Quentin Richardson yüzdelerindeki düşüşle beraber savunma direncinde büyük bir azalma gözlendi.Tabii ki hücumda belli bir süre etkinlik gösteremeyen oyuncu veya takımların akabinde savunma dirençleri de azalır,ancak bu hücumda daha büyük rol alıp daha iyi performanslar ortaya sergileyebileceğine inanan ve sergileyebilen oyuncularda daha belirgin gözlenmektedir,Quentin Richardson ve Andrei Kirilenko'da en çarpıcı örneklerdir.Knicks'in hücum düzenindeki (merak eden pm atsın) en büyük eksilerden biri de Q-Rich'e top gelme olasılığının düşük olması,ki pek gelmiyor da.Aynı şeyin oyunda Zach ve Crawford'un,kenarda ise Zeke'nin varlığı söz konusu olduğu sürece Kirilenko'nun Knicks'e beklenen katkıyı sağlayamayacağı yönündedir.
2.Bu takas bence de olabilir ancak cevaplanmasını merak ettiğim bir soru var,Harrington'ın bu sezon yaptığı gibi,Kirilenko da Biedrins'i yedekleyebilir mi? (Not:Şaka mı yapıyorsun demeyin Nelson bunu Howard'la bile eşleştirdi)
3.Bunu bence Rockets yapmaz,nedeni mi? Zaten yazılı,yarı fiyatına yapabileni varken (uzak mesafe şutu da cabası) durduk yere külfetli kontrata sahip olanını niye alsınlar ki? Hücumda daha çok etkinlik gösterebilir mi?Chuck Hayes'in yapabildiğinin yaklaşık 293.4283 katı,yalnız Rockets'te -hoopshpye'ın yalancısıyım- kontrat bitimlerinden ötürü salary'de hayli hafifleme söz konusu olacak, eğer bitecek kontratlardan feda edip,Jazz'a Battier'ı da vermezse (bu capfiller olayını Deron'un kontrat olayına kabul edebilirler) Rockets iki kalburüstü skorer,iki kalburüstü savunmacıyla ligin altını üstüne getirtebilecek takım olur nezdimde.
4.Pargo Hornets için elzem bir yedek,Armstrong'dan Andersen'in gelişi sebebiyle vazgeçilebilir ama Pargo'yu vermeye Hornets'in yanaşacağını pek sanmıyorum,yine de bu haliyle bile gerçekleşse iki takım için de karlı sayılabilecek bir takas,yalnız bana göre Bonzi SF'yi de yedekleyebileceğinden Pargo yerine Julian Wright'ı eklerdim,en azından Hornets GM'i yerinde olsam öyle yapardım (alternatif takas da oluyor).
5.LaFrentz'in yanına Josh McRoberts'ın kendisi ve 450 k $'lık kontratı da eklenirse ben bu takasa şahsen eyvallah derim.Zaten Webster SF'de "kaçak güreşiyor",Outlaw'ın işlevi kalmasa da süper takas malzemesi olur ondan.
6.Raptors'un SG ve SF'de istediği elemanlar size sorunu yaratabilen ve üçlük çizgisinden ciddi tehdit oluşturabilen adamlar ve Anthony Parker da bunlardan biri,elbette vazgeçilemez biri değil Parker,özellikle de karşılığında gelen adama bakılırsa,yalnız bu sefer takviye yapılmaması durumunda Bosh'u ister istemez 5'e kaydıracaklardır, Nesterovic ise Utah'ta fazla etkili olmayacağının yanısıra kontratıyla birlikte nereye postalayacakları ayrı bir sorun teşkil edecektir.Parker'ın ise 1-2 yıl sonrası için Utah açısından pek bir şey ifade etmeyeceği kanısındayım çünkü SG'de Brewer ve CJ Miles hücumda gittikçe birbirini tamamlar hal almakta ve Utah'ın bu mevkiideki yetersizliğini adım adım azaltmakta (Maylz üçlükten çalışırken,Brüvır ise orta mesafeden şut atmakta ve 1-2 seneye bölgelerinde istenilen seviyeye ulaşacaklardır aksilik olmadığı sürece)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 18 Mart 2008, 21:52:29 » |
|
NYK
|
Utku evvela Q-Rich'in yıllardır sorun yaşadığı omurga sakatlığı sebebiyle geçen sezon sonu ameliyat olduğunu ve hala eski şut ve savunma mekaniğini yakalayamadığını,maçlarda özellikle ribaundlarda daha çekingen davrandığını söylemem lazım.Oysa Krilenko için böyle bir sorun yok.
Ne pota altında blok tehtidi ne de dışarıda Bowen gibi bir kilitleyicisi olmayan bizim takımda,hücumda da daha fazla serbesite tanınarak mutlu olması pek ala sağlanabilir (Nate'in maç başı ortalama 20 şut attığı bir takımız biz) ve asıl ihtiyacımız olan,müthiş yardım savunmasını sergilemesi için kolayca gaza getirilebilir.Bize gedikleri kapayacak bir yama lazım ve bu işi şu an Kirlenko'dan iyi yapan yok (Nerede eski Wallace...)
- Nate bence de Sloan'un tarzı bir adam değil ama bu kalitede yedek guard bulmak çok zor ligde.Sloan'un Nate'e diş geçirmesi de fazla zor olmaz bence.
- O'Bryant'ı defterden silmemiş olsaydı Nelson,Harrington Howard'ı savunmak zorunda kalmazdı.
- Şu bir gerçek ki Kirlenko Battier'in her aşamada bir üst gömleği.Benim "aynı işi yapıyor" dan kastım,savunma direnci ve yardımlaşma idi.Krilenko'nu katılması,Rockets'ı bir üst seviyeye çıkarır.
- Miles ve Brewer 2 numara için ideal ama ya 3 numara? Ayakları yavaşlayan bir Harpring ve şut manyağı Korver'ın toplamı ile Krilenko'nun verdiği katkıyı ancak yakalayaibilir Utah ama Parker gibi hem dışarıdan ve orta mesafeden şutu olan hem de basketbol bilgisi,tecrübesi üst düzeyde olan bir adam,çok daha uygun olur.Korver-Harpring'in benchten getirdiği patlayıcılık da aynen muhafaza edilmiş olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : 18 Mart 2008, 22:35:14 » |
Conrad IV
Shamrock
Starter

özbeöz kaliforniyalı
|
Salih abi;
Knicks'in ihtiyacı olan yamadan ziyade önceliği takımı toparlayıp üst seviyeye çıkartmak olan bir oyuncu ve Kirilenko bu iş için -SF mevkiinde oynayan oyuncular arasında- ligde en ideal adam,Curry akıllanmasa bile onun tembellik ettiği ribaundları toplar,Crawford ve Zach'in aksine pas trafiğini sağlar,Zach fütursuzca şut sallamaya devam etse de Kiri onun çöpçülüğünü yapar,en azından Prenses Marbury gibi küstüm muhabbetlerine gelip takımı kaderine terketmez adam gibi liderlik yapar (takımı da olsa olsa Kirilenko adam eder). Ancak serbesti elbet kağıt üzerinde sağlansa da, sahadaki set hücumuyla pek alakaları olmayan "başıbozukların" adam olması farz-ı kifaye, gerçi Kirilenko bunu yapabilir ama McMillan'ın bile adam edemediği Zach varken işi gerçekten zor.Bu arada belirtmeden geçmeyeyim Nate'in maç başına şut ortalaması 10.8.Q-Rich'in maç başına şut ortalamasına 2.94'lük bir azalma söz konusu.
Rockets'e gelecek olursak Kirilenko takım otoritesi ve hücumda belli bir pay sahibi olmak isteyecektir,PF'de ciddi bir skorer silah olmadığı sürece hücumda kendisi daha çok içeriden çalıştığı için yeteri pay sahibi olur ancak otorite konusunda şüphelerim mevcut.
Parker için tam kesin konuşamayacağım çünkü boyalı alan savunmasına yardım edebilecek (ki mesela Harpring hücum ribaundlarına bayağı kasan biri) biri lazım Utah için ve Parker bu işte ne kadar iyi açıkçası bilmiyorum,diğer yandan Korver ve Harpring konusunda dediklerine aynen katılıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 19 Mart 2008, 00:46:47 » |
Quaresma_1903
Yeni Üye
|
Bencede takas edilmesi mantıklı olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 19 Mart 2008, 01:57:49 » |
|
Kq5
|
Memo ile olan iyi arkadaşlığını da hesaba katmalıyız.Potonsiyelini ve neler yapabileceğini de bildiğimiz için,takımda kalmalı. valla ben bunu işaretledim memo ile ikili oynadıkları zaman çok güzel bir ikili oluyorlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 19 Mart 2008, 22:54:28 » |
|
NYK
|
Utku aslına bakarsan Krilenko'nun herhangi bir takıma liderlik yapmak gibi bir vasfı yok bence.Sorumluluk almaya çalışmak ve ya mağlubiyeti kabul etmemek daha ziyade "winner" tanımına uyuyor.Senin ifade ettiğin tarzda bir "go-to-guy" da lazım elbet,Crawford kesinlikle bu adam değil ama Krilenko da bu adam değil.
Peki Krilenko takımı bir üst seviyeye çıkarır mı : kesinilikle.Senin de ifade ettiğin Zach'in arkasını toplamak ya da Curry'nin ribaundlarını toplamak da benim ifade etitğim "yama" tanımını karşılıyor.
Nate'in maç başı 20 şut kullanması ifadem ise mübalağa sanatını veciz bir örneği olmuş bir anlık hiddetin de verdiği elem ile. (vay bea..) Ama son 4 maçtır maç başı 20 şut atıyor... Asıl altı çizilmeye çalışılan nokta başıbozukluk.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 20 Mart 2008, 21:30:35 » |
|
lordapo
|
Konu iyicene new york a dayanmışsa banada söz hakkı doğar aslanlar ,birincisi andre kirilenko bence letrall gitti gideli takımı çekip çevircek skoru toparlıcak üstüne takımda liderlik yapcak oyuncu kavramı için biçilmiş kaftan.Curry in derdi ona top inmemesi ve pota altındaki topların genelde ona göre daha iyi orta mesafe şutu olan solak olmasının verdiği avantajla blok yemekten yırtan zach ayısının pota altını işgalinden dolayıdır.Birde nyk nın elinde draft kozu var ki sloan ve o connor için önemli olan acil biten kontrat bulmaları ki capte yer açılsın ve deron güzel bir kontrat vermeleri yane boozer -deron ikilisi daha çok zaman oynar jazz forması ile. Yane andrei zeke nin gidişi ile gelirse onun ruhundan anlayan birini takımın başına getirirlerse new york da iş yapar zaten new york onun için en iyi vitrin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|