« Yanıtla #20 : 21 Mart 2008, 13:46:12 » |
tony_parker9
Yeni Üye
|
Memo ile olan iyi arkadaşlığını da hesaba katmalıyız.Potonsiyelini ve neler yapabileceğini de bildiğimiz için,takımda kalmalı. bence böyle iyi bir savunmacı hücüm gücü iyi
|
|
|
|
|
|
NBA BİR TUTKU BİR SMAÇ BİN HEYECAN
|
|
|
« Yanıtla #21 : 25 Mart 2008, 21:09:27 » |
--
Ziyaretçi
|
Andrei Kirilenko-Tayshaun Prince Takası
Geçenlerde Utku ile msn'de konuşuyordum aslında o zamanlar yazacaktım bunu ama vakit bulupta bir türlü detaylandıramıyorum konuyu ki yine fazla detaylara inmeyeceğim.
Prince'in Utah sistemine, Kirilenko'nun da bizim sistemize cuk diye oturacağını ve sırıtmayacaklarını düşünüyorum..
Prince Utah'a ne katar? -Savunma yönünden şuanki Kirilenko'dan çok şey katar..Gerek dış gerekse iç savunma bazında takımı rahatlatır..Artı hücumda her zaman geri planda kalmayı sevdiğinden AK-47 gibi sorun olmaz..AK-47'nin en büyük sorunu çok fazla geri plana atılması oldu..Utah hücum sisteminde AK-47'ye düşen pay onu rahatsız eder ama Prince'i etmez..Ayrıca Prince takımlada çok çabuk kaynaşak türden bir oyuncu.
AK-47 Detroit'e ne katar? -Adamın yetenekleri ortada ve neden bir türlü istenilen verimi vermediğini biliyoruz..Ancak Pistons sisteminde ''Kral'' olur..Savunması zaten iyi ve Pistons'ta bu yönden bir sıkıntısı olmayacak kaldı ki Utah'a nazaran daha yardımlaşması bir savunma yapan Detroit'te Kirilenko çok daha verimli ve enerji dolu olacak.
Prince'e nazarn en önemli artısı ise hücum yönünden olacak..Pistons'ta kendini bulacaktır.Zira Saunders'ın yerleştirdiği hücum sisteminde 3 numara kritik rol oynuyor aslında..Ancak Prince'in kısıtlı hücum yetenekleri sisteme sekte vururken Kirilenko ise varolan tüm yeteneklerini sergileyecek.
Ayrıca Pistons'ta herkes bir hücum opsiyonu olduğu içinde AK-47 geri planda kalmayacak.Yeri gelecek onun üzerinden setler çizilecek.
AK-47, Detroit'e gelirse Avrupa'dan çok iyi bildiği alan savunması sisteminde çok extra katkılarıda olur..
Bana göre iki takımında ilacı birbirlerinde saklı..Prince Utah'a, AK-47 Detroit'e ilaç olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : 26 Mart 2008, 04:32:33 » |
|
TP
|
Andrei Kirilenko-Tayshaun Prince Takası
Geçenlerde Utku ile msn'de konuşuyordum aslında o zamanlar yazacaktım bunu ama vakit bulupta bir türlü detaylandıramıyorum konuyu ki yine fazla detaylara inmeyeceğim.
Prince'in Utah sistemine, Kirilenko'nun da bizim sistemize cuk diye oturacağını ve sırıtmayacaklarını düşünüyorum..
Prince Utah'a ne katar? -Savunma yönünden şuanki Kirilenko'dan çok şey katar..Gerek dış gerekse iç savunma bazında takımı rahatlatır..Artı hücumda her zaman geri planda kalmayı sevdiğinden AK-47 gibi sorun olmaz..AK-47'nin en büyük sorunu çok fazla geri plana atılması oldu..Utah hücum sisteminde AK-47'ye düşen pay onu rahatsız eder ama Prince'i etmez..Ayrıca Prince takımlada çok çabuk kaynaşak türden bir oyuncu.
AK-47 Detroit'e ne katar? -Adamın yetenekleri ortada ve neden bir türlü istenilen verimi vermediğini biliyoruz..Ancak Pistons sisteminde ''Kral'' olur..Savunması zaten iyi ve Pistons'ta bu yönden bir sıkıntısı olmayacak kaldı ki Utah'a nazaran daha yardımlaşması bir savunma yapan Detroit'te Kirilenko çok daha verimli ve enerji dolu olacak.
Prince'e nazarn en önemli artısı ise hücum yönünden olacak..Pistons'ta kendini bulacaktır.Zira Saunders'ın yerleştirdiği hücum sisteminde 3 numara kritik rol oynuyor aslında..Ancak Prince'in kısıtlı hücum yetenekleri sisteme sekte vururken Kirilenko ise varolan tüm yeteneklerini sergileyecek.
Ayrıca Pistons'ta herkes bir hücum opsiyonu olduğu içinde AK-47 geri planda kalmayacak.Yeri gelecek onun üzerinden setler çizilecek.
AK-47, Detroit'e gelirse Avrupa'dan çok iyi bildiği alan savunması sisteminde çok extra katkılarıda olur..
Bana göre iki takımında ilacı birbirlerinde saklı..Prince Utah'a, AK-47 Detroit'e ilaç olur.
Valla bizim açımızdan süper bir takas olur..Prince hücümda geri planda kalmayı seven bir oyuncu.Bizim savunmamıza katacağı direnç çok şeyi değiştirir... Şöyle bir şeyde olur  Memo'yuda takasa dahil ederek Detroit adına şampiyonluk havası eser  Tabi sadece olasılık...
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #23 : 26 Mart 2008, 13:33:08 » |
|
NYK
|
Prince'in yanına bir Hayes eklemesi falan yapmak lazım.Hem cap müsade etmez kafa kafaya takas olmalarına hem de değerleri kafa kafaya değil bence.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınYippi Ka Yey motherfucker...
|
|
|
« Yanıtla #24 : 26 Mart 2008, 19:32:08 » |
|
lordapo
|
Prince'in yanına bir Hayes eklemesi falan yapmak lazım.Hem cap müsade etmez kafa kafaya takas olmalarına hem de değerleri kafa kafaya değil bence.
Valla memo yu almak için dumars böle birşey yapabilir ki her laf açıldığında onu elinde tutamadığı için pişmanlığını söylüyor konu açılınca.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : 26 Mart 2008, 20:59:39 » |
|
Conrad IV
|
Değerlerinin kafa kafaya olmadığını kimse inkar etmez ama iki ana parçanın gideceği takımlarda yapacakları etki ve biçilecekleri roller göz önünde bulunduracak olursak iki takım için de cuk oturabilecek bir takas,zerre itirazım da olmaz.Gerekirse Brewer eklenir,Stuckey çıkartılır,bir yıl arayla 2 draft hakkı değişilir yine olur.Ben buraya hangi senaryoyu koysam elbet inkar edilir,Ancak yine de kafama en yatanı yazayım Kirilenko+Fesenko+2009 1.tur hakkı <=> Prince+McDyess+Dixon+2008 2.tur hakkı+2010 1.tur hakkı ve aradaki fark kadar da nakit. Aslında başlangıçta Fesenko yerine Millsap,Dixon yerine de "50 Cent'i" koymayı düşündüm ama iki taraf da vermek istemeyecektir kanımca.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınHail to the forthcoming dynasty...
|
|
|
« Yanıtla #26 : 26 Mart 2008, 21:07:32 » |
--
Ziyaretçi
|
Ben direk ana parçaları yazdım zaten..Salary dengelemesini ve yan parçaları Dumars-O'Conner düşünsün  Utku'nun dediği tarzda takasa eklemeler yapılabilir oyuncu isimleri ufak tefek değişsede Kirilenko-Prince takasına 3-4 parça ilave edilir bir şekilde yapılır.. Değer konusuna gelince; Prince, Utah'ta olsa şu AK-47'den çok daha değerli olur bu gerçeği atlamamak lazım..AK-47'de keza Detroit'te yeniden doğar..Tabi bizimkisi fantazi şimdi takası yaptılarda detayları geçtiler demesinler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : 27 Mart 2008, 19:07:24 » |
|
day worker
|
Gerçekleşirse Utah daha karlı çıkar prince birazdaha kendi başına bişeler yapan savaşan oyuncu ak de tabi tartışılmaz ama onun yanıunda daha iyi oyuncular olduğunda verimi artar her iki takımda aslında karlı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : 08 Nisan 2008, 13:39:22 » |
wayner
NBA Draft'ında
|
arkadaşlar kim ne derse desin mehmet okur bizim gururumuz ben mehmet okurla kirilenkonun kesinlikle gönderilmesini istemem ikisi çok iyi anlaşıyor o yüzden kalsınlar ama anketin sonucunu bilmiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : 08 Nisan 2008, 18:23:02 » |
|
TP
|
arkadaşlar kim ne derse desin mehmet okur bizim gururumuz ben mehmet okurla kirilenkonun kesinlikle gönderilmesini istemem ikisi çok iyi anlaşıyor o yüzden kalsınlar ama anketin sonucunu bilmiyorum
Biz zaten Nba dışı falan edelim demedik.Takas olmasından bahsettik.O başka takımda da bizim Nba'deki gurumuz olucak.Zaten bizde Kirilenko ile iyi anlaşıyorlar diye birlikte takas olmasını istedik 
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #30 : 08 Nisan 2008, 19:35:54 » |
|
utah-mania
|
bence ak-47 kalmalı potansiyeli var eurobaskette rusyayı nasıl tek başına taşıdığını gördük...şu an formsuz o kadar kendini bulması yakındır..
|
|
|
|
|
|
senin alnını karışlarım tony!Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #31 : 17 Nisan 2008, 00:37:06 » |
|
aiguodala
|
Krilenko olmadan herşey oturdu.yanlız Memo için söylenecekler var. En son Suns maçında izledim ilk yarıda işler iyi gitmiyordu,Memo pota altnda ağır kalıyordu.Tüm yük Boozer'in üstündeydi,o da shaq ve amare arasında eridi gitti.Sonra sloan silahını devrye sokmayı planladı ve memo yu bir pg gibi tamamiyle dışarı çıkardı.İlk başta onun şut tehtidini umursamayan shaq onu yakından savunmadı ee tabi memo cezayı arka arkaya kullandığı 3saylar ile kesti. Maçın devamında shaq memoyu savunabilmek için dışarı çıktı ve sahne boozer a kaldı.Amare ile pota altında kıyasıya bir mücadeleye giren boozer sonlara doğru skor yükünü büyük ölçüde üstlendi ve jazz iyi savunma yapamadığı bir maçı memonun çok yönlü hücum gücü sayesinde kazanmayı bildi. Memo zaman zaman beklenenin altında performans sergileyebilir ama şut tehtidi jazz oyununa zenginlik katmak açısından çok önemli. Son sözüm memo jazz'dan ayrılırsa çok şey kaybetmez,o oyununu oynamaya devam eder ama jazz memoyu kaybederse hücum anlamında sıkıştığı anlarda çok zorluk çeker.
|
|
|
|
|
|
Where Amazing Happens..
|
|
|
« Yanıtla #32 : 17 Nisan 2008, 22:19:27 » |
|
airborn91
|
Memo ve ak 47 detroit e gitsin isterim aslında...ztn yıldız bi 3 ve tamamlayıcı bi 5 numaraya cok ihtiyacları var... göndersinler prince i utah a..ver yanında dengeleyici parçalar... ama bu takas sadece hayal olur... eger bu takas olursada ben o'conner ın beyninden şüphe ederim....böyle takasa giriilmez ...ama olursa detroit nba i silip süpürür... Not:bence ak 47 için en ideal takım detroit 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #33 : 22 Nisan 2008, 11:58:00 » |
TOHA
NBA Draft'ında
AK47
|
Kirilenko Jazz için vazgeçilmez bir oyuncu.Harika bir savunmacı.Harika bir takım oyuncusu.Jazz taraftarı olarak takımda kalmasını isterim.Ak 47 giderse Jazz büyük darbe alacaktır.Andrey gibi oyuncular zor bulunur.Ben jazzı ak 47 geldiğinde tutmaya başladım.Kesınlık le Kirilenko kalmalı.Jazz hücümu savunmaya dayalı.eğer kazanmak istiyorlarsa Kirilenkoyu korumalılar. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #34 : 20 Haziran 2008, 20:16:13 » |
Kobeci Çocuk
NBA Oyuncusu
Seneye Şampiyonuz
|
bence ak-47 yeniden form tutar. ben takımda kalmalıdedim
|
|
|
|
|
|
Mvp Kobe Mvp'nin o inanılmaz maçı Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #35 : 21 Haziran 2008, 16:26:45 » |
lunatic_1994
NBA Oyuncusu
Phoneix Suns
|
kesinlikle Kırılenko gibi oyuncular kolay bulunmuyo Memo'ylada çok iyi bir uyum var aralarında bunu bozmak bence Utah'ın hiçbi şekilde lehine olmaz ve Utah'ın başarılı performansı zedelenir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #36 : 25 Haziran 2008, 10:42:25 » |
Anto James
Brotherhood
Rookie

T-mac LeBron Fan
|
Bence ikisi de sf-c sorunu çeken takımlara gitsinler ama onlara kalmış bir şey artık.
|
|
|
|
|
|
Hepimiz Jordan'ın yetenekleriyle doğabilirdik;ama çalışmadan asla gerçek Jordan olamazdık... By Anto James 
|
|
|
« Yanıtla #37 : 25 Haziran 2008, 12:20:41 » |
|
Ç@to_Wade
|
bence kalmalı hiçbirimiz krilenko kötü bir oyuncu diyemeyiz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #38 : 03 Temmuz 2008, 16:20:16 » |
|
BlacK_SmokE
|
1.ye oy verdimi yeni bir takıma giderse belki kendine gelir. fiyatı düşmeden hemen takas olsun bence hem kendisi hem takımı için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #39 : 02 Ağustos 2008, 15:06:30 » |
SaCtoKinGDoM
Life is money but Stern is love
Starter

De-fense!!! Sacto!!!
|
Bence Kirilenko da Memo da daha fazla önplana çıkabilecekleri takımlara gitsinler.Utah'la şampiyon olmaları çok zor ama imkansız değil.Bu az bir olasılık yüzünden kendi istatistiklerini zedeliyorlar ve Deron-Boozer'ın arkasında kalıyorlar.Bence başka bir takıma gitmeleri onlar için en hayırlısı ,ama Utah açısından hayırlı olmasa gerek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|