« : 27 Ocak 2007, 00:43:39 » |
|
AoGVinsanity
|
Bu konud altında anasayfada bulunun anketler hakkında görüşlerinizi paylaşabilirsiniz..
Şu andaki anket:
Vince Carter'ın son anda ilk 5'e girememesini nasıl karşıladınız?
Oy verip, görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2007, 00:49:29 Gönderen: AoGVinsanity »
|
|
 Ağladımm sabahlara dek, gözlerim kan nehri sersefil... Yalvardımm sen duyana dek, kimse duymadı ruh bedende tek kefil... Yas günü gözlerim, kalk desen derman mı var... El esir sözlerim, sus desen çarem mi var...
|
|
|
« Yanıtla #1 : 27 Ocak 2007, 05:31:45 » |
|
Kaan Mert
|
Bence olağan bi olaydı . Arenas bu sezon MVP'lik bir sezon geçiriyor ve takımı adına önemli roller üstleniyor . Oysa Carter hep böyle sadece sempatizanları tarafıdnan oy alıyor ki all-star o dönemin en iyi oyuncuları arasıdna olan bi maç Arenas haketmişti aldı almasa bile yedeklerden seçilir yine bu organizasyona katılırdı .
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #2 : 27 Ocak 2007, 14:48:14 » |
hkn15
Yeni Üye
|
Carter gibi doğa üstü bir yeteneğe oy vermeyenler kendisinden utansın veya da hiç utanmasın çünkü demek ki basketboldan alamıyor demektir all-star bir show maçı bu show da insanı en çok heycanlandıracak oyuncuda vince tir.Arenas ne kadar iyi oynarsa oynasın yeri herzaman carter dan sonradır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 27 Ocak 2007, 15:06:14 » |
|
Phily
|
Arenas haketmişti yani artık son dönemde olağanüstü oynuyordu haketti hakikaten carterı ne kadar sevsem de bu karar doğru...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 27 Ocak 2007, 15:26:19 » |
|
coskun
|
artkadaşlar all-star maçı her zaman için bir şov maçıdır size şunu söylemek istiyorum ki carter her zamn arenastan daha iyi şov yapan bir oyuncudur onu bıraktım zaten smaç denince akla gelen ilk isimdir smaçta basketbolda şovun %70 dir ona oy vermeyenler utansınlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 27 Ocak 2007, 15:42:22 » |
|
Highflyer_Wade™
|
Carter gibi doğa üstü bir yeteneğe oy vermeyenler kendisinden utansın veya da hiç utanmasın çünkü demek ki basketboldan alamıyor demektir all-star bir show maçı bu show da insanı en çok heycanlandıracak oyuncuda vince tir.Arenas ne kadar iyi oynarsa oynasın yeri herzaman carter dan sonradır
Yok ya sen ne Kadar akıllısın... zaten türkiyede bi kaan kural bi murat murathanoğlu bide sen anlıyosun... TAbikine Arenas girmeliydi doğa üstü maçlar çıkarn tabikine... Arenastı..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 27 Ocak 2007, 15:57:52 » |
|
Torres#9
|
Arenas sonuna kadar haketti ilk 5 cikmayi... Sayi kralligina bakin Carter nerede Gilbert nerede... Takimlarinin yerine bakin kim onde... Kim daha iyi oynadi bu sene Arenas... O yuzden sonuna kadar haketti...Adami zaten her yerde ezmeye calistilar milli takima gitti orda bile ezildi... Birakalim da adam sefasini sursun ilk 5 in...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 27 Ocak 2007, 16:54:49 » |
|
kobe_tr
|
o zaman mehmet te girmesin all-star a..iyi smaç basamıyor show yapamıyor..olur mu öyle şey..carter da iyi oynuyor tamam show yapıyor smaçları çok çok güzel..ama arenas ın ve carter ın bu seneki performansları göz önüne alırsak arenas hakediyor bence..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 28 Ocak 2007, 10:35:27 » |
|
Cagatay Berilgen
|
Arenas haketti,Vince'i görmek isterdim.. Ya bi kez ben All-Star maçını açıp,Arenas'ın normal şutlarını görmek istemem..Yani bence kimse Arenas'ın girmesi çok iyi oldu filan demesin..Kobe'nin fadeawayleri,Wade'in layupları,Shaq'ın pota altını domine etmesi-smaç yaptıktan sonra pota kırılcak mı diye düşünmemiz,Tmac ve Vince'ın harika smaçları..Ben AllStar denince aklıma hep bunları getircem.Ancak Arenas iyi oldu diyorsanız,Arenas'lı AllStarDa ne izleyeceksiniz bi düşünün..Perde filan gelcek Arenas'a,o da geçip savunmacısını atacak normal bir şut..Eee o zaman alın AllStara Kapono'yu Mike Miller'ı..Saçma..Vince olunca hayatınızda görmediğiniz smaçlar,orta sahadan verilen alley-oop pasları ve onu harika bitiren bir Vince Carter..Bunları görürsünüz.. All-Star denince akla tabiki o yıl Nba'de en iyi performansları gösteren oyuncular geliyor akla..Ama şöyle düşünün,Bu ilk 5'ler halk tarafından seçiliyor.Sizce bu sezon Shaq mı haketti,Dwight Howard mı..Shaq neden seçildi????Ortalamalar daha kötü Howard'dan,zaten sezon boyunca 6-7 maç oynadı..Peki neden seçildi Shaq..Tabiki AllStar'da herkes onu görmek istedi..Çünkü tam bir showman..Aynısı Arenas-Carter için geçerli..Arenas haketti ama Allstar için Carter derim. o zaman mehmet te girmesin all-star a..iyi smaç basamıyor show yapamıyor..olur mu öyle şey..
Abi şöyle düşün.Memo Türk olmasa istermiydin onu AllStar'da ? Amare'nin smaçlar mı yoksa Memo'nun üçlükleri mi? Yani yapmayın lütfen.Bence de sezon içi performanla seçilsin ama lütfen gidip de Carter'ı istemem Arenas'ı isterim demeyin.AllStar ya bu..ı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 28 Ocak 2007, 11:29:22 » |
|
kobe_tr
|
abi zaten bende öyle demek istedim..all-star a sezon içi performansla alınsın show yapıyor diye değil..yazımın tamamını oku istersen..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 28 Ocak 2007, 23:01:17 » |
|
Cihan
|
Her ne kadar şov maçı olsa da bence yiğidi öldür hakkını yeme.Arenas bu sezon VC'den çok daha iyi oynuyor.Mvp sezonunu yaşıyor resmen.VC'yi ilk beşte olmasa da nasıl olsa izleyeceğiz.O yine bize enfes panyadan kendine alley-oop yapmasını bilecektir.  Bence VC'nin ilk beşte olmaması doğru.Basketbolseverlere katılıyorum ki ben de arenas'a attım her oyumda 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 28 Ocak 2007, 23:06:14 » |
|
Feedback
|
Arenas la tabi VC niye ilk 5 çıksınkine adam sanki takım ve bireysel olarak geçik de Arenas ı. Şov demişiniz Arenas ın VC den çok daha klas turnikeleri var. VC zaten ikinci beşte ve all-star da herkes eşit süre alıyor nerdeyse VC yine şovunu yapar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 28 Ocak 2007, 23:15:08 » |
İlkkan23LeBron
Ziyaretçi
|
VC nin ilk 5 e girememesi son derece doğru zaten Arenas çok ii oynadı bu sezon MVP liğe bile oynuyor Tamam All-Star şov amaçlı ama Agent Zero sonuna kadar hak etmiş ilk 5 oynamayı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 28 Ocak 2007, 23:20:04 » |
|
Gencay
|
ya all-stara tamamen show amaçlı bakılmaz.çok şaçma...
o zaman alalım en iyi dunkerları all-star yapalım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 31 Ocak 2007, 19:10:31 » |
|
LeBron James
|
artkadaşlar all-star maçı her zaman için bir şov maçıdır size şunu söylemek istiyorum ki carter her zamn arenastan daha iyi şov yapan bir oyuncudur onu bıraktım zaten smaç denince akla gelen ilk isimdir smaçta basketbolda şovun %70 dir ona oy vermeyenler utansınlar
ben böyle saçma birşey duymadım şova göre olsa çok daha farklı kadrolar çıkardı ortaya.harlem değilki bu iyi şov yapan katılsın.igoudala da all star seçilsin o zamani,saçma.ayrıca arenas nba in en iyi oyuncularından biri olduğunu kanıtladı bu sezon.carter dan çok daha fazla hak etti arenas
|
|
|
|
|
|
OnE tEaM ONe GoALLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınhttp://img521.imageshack.us/my.php?image=lebronjames3yq9eyzi2jc1.jpg
|
|
|
« Yanıtla #15 : 01 Şubat 2007, 02:37:07 » |
|
AoGVinsanity
|
Evet arkadaşlar yeni anketlerimiz eklendi. Bu sene All-Star maçını hangi takım kazanır? Bu sene All-Star maçının en değerli oyuncusu kim olur? Yorumlarınızı alayım 
|
|
|
|
|
|
 Ağladımm sabahlara dek, gözlerim kan nehri sersefil... Yalvardımm sen duyana dek, kimse duymadı ruh bedende tek kefil... Yas günü gözlerim, kalk desen derman mı var... El esir sözlerim, sus desen çarem mi var...
|
|
|
« Yanıtla #16 : 01 Şubat 2007, 09:43:54 » |
|
Cihan
|
tabi ki batıda yazmayı unutmuşum pardon
Arkadaşım biraz yorum kat yahu.Neden batı mesela?? pfff.  Bence bu sene de kazanan doğu takımı olacak.Wade,LeBron,Arenas gibi skor potansiyeli çok yüksek oyuncular kobe,t-mac gibi bu sene önceki senelerine oranla biraz düşüş yaşayan oyunculara karşı olduğu için biraz daha önde görüyorum doğuyu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 01 Şubat 2007, 10:42:10 » |
|
Kaan Mert
|
NBA'i takip ettiğimden beri Batı'da büyük bi üstünlük vardı ve ben inadına hep Doğu'yu tutardım en azından rekabet amaçlı belki arakadaşlarla iddaaları kaybederdim ama zevkli olurdu . Doğu son iki sezondur güçlendi ve önemli atılımlara rakibini alt etmeyi başardı . Bu sene de Doğu'dan şaşmayacağım .. Forever East  MVP konusuna gelince o çok şüpheci yaa .. PS = MEMO ALL-STAR OLURSA ELBETTE batı 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 01 Şubat 2007, 11:56:52 Gönderen: heatmans »
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #18 : 01 Şubat 2007, 10:54:08 » |
|
Torres#9
|
Bence bu sene bati maci alir.Sebebi ise gecen senenin rovansi.Ayrica Duncan - KG su siralar cok formda icerden onlarin katkisi disardan da Kobe ve T-Mac`in bitirici sutlarina Nash i de eklersek bati benim gozumde bir adim onde.. Mvp`de batidan Duncan olur.. Duncan`in son performanslarini gordukten sonra ordada cosacagina eminim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 01 Şubat 2007, 12:32:11 » |
nba13
NBA Oyuncusu
nba hastası
|
bende hüseyin_yattara ya katılıyorum... bence de batı,onun saydığı nedenlerden dolayı bir adım önde gibi geliyor bana,ama doğu kazanırsada şaşırmam,onlarda çok güçlü. mvp konusuna gelince hiç bir fikrim yok , herkes alabilir... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|