« : 10 Nisan 2008, 16:51:46 » |
|
KE-Billz
|
Washington Wizards'ta dizinden sakatlandıktan sonra Kasım ayından beri ilk kez bu ay içersinde forma giymeye başlayan Gilbert Arenas'ın, 6. Adam olarak kalması gündemde.
Sakatlığından sonra çıktığı maçlarda benchten gelen Arenas'ı, coach Eddie Jordan'ın 6. Adam olarak kullanmaya devam edeceği açıklandı.
Arenas bu sezon 11 maçta 34.6 dakika süre alırken 20.2 sayı-5.5 asist-3.8 ribaunt yaptı.
----------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 10 Nisan 2008, 17:45:05 » |
|
DaviD#Villa
|
bencede doğru karar vermiş bu sene arenas'sız buralara kadar geldiler ki çoğu maçta son hamleyi koyamıyolardı arenas o görevi benchten gelerek çok güzel yapacaktır tabi istatistikler düşecek ama bence bunu gelecek yılda yapsın takım 50 galibiyeti bile aşabilir dicem ama bu arenasın all star'a felan katılamaması demek neyse dağıtmıyalım işte öle bişe olurdu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 10 Nisan 2008, 18:43:50 » |
Conrad IV
Shamrock
Starter

özbeöz kaliforniyalı
|
Kağıt üzerinde güzel bir hamle,şöyle ki;
Bench'ten gelen katkılara baktığımızda (6 Şubat 2008 tarihinde oluşan tabloya göre konuşuyorum)
-Orlando'da yedeklerden gelen sayı katkısı maç başına 23.2 ve bu alanda ligde 29. sıradalar -Wizards ise 23.3 ile 28. sırada -Cavaliers ise 26.1 ile 22. sırada -5. ya da 4. sıradan girmeleri durumunda bizimle eşleşecekler ve Celtics de 26.0 ortalama ile 24. sırada...
Wizards bu sayede kendi Ginobili'sini yaratmış olacak bir bakıma,ayrıca bench katkısı yönünde play-offlarda ilk iki tur için eşleşmesi muhtemel tüm takımlara karşı avantaj sağlamış oluyor,kendi benchinin katksını artırması da cabası,ayrıca garbage-time'da skor üstünlüğü sağlayacağı için de rakip takım asları daha az dinlendirmiş olacak.
Bu olayın dışında ayrıca bir de şu ihtimali aklımdan geçirdim,pek olası görmüyorum ancak bi görüşlerinizi alayım dedim;
Eddie Jordan şu an bir formül denemekte ve takımın bu şekilde nasıl gittiğini merak etmekte.Eğer beklentilerin üstüne çıkmayı başarabilirlerse seneye Arenas olmadan yollarına devam da edebilirler.Şu durumdaki Arenas'ın getirdiği skor katkısını (21.3 dk da 14.3 sayı) Nick Young,Darius Songaila ve Roger Mason Jr üçlüsü önümüzdeki sezon sağlayabilir,ki Nick Young'dan bayağı bir gelişme kaydetmesini bekliyorum.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 10 Nisan 2008, 18:51:45 Gönderen: Conrad IV »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 10 Nisan 2008, 20:26:03 » |
|
lordapo
|
Utku işin teknik yanını iyi yansıtmış ben tepkisel yönüne bakıcam kendi açımdan,arenas gibi ego sahibi birini yedekten kullanmak ona küfür etmek gibi birşey ama spurs ve bulls un manu ve gordon u kullanması gibi çöp zamanda yane maçın koptuğu anlarda farkı arttırmak adına arenas kullanılabilir yaza haraketli günler bekliyor capital city i.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 10 Nisan 2008, 21:53:39 » |
|
emintd21
|
arenas sürekli benchten geldiği bir takımda kalmak istemez bence denildiği gibi ego sahibi bir adam istatistikleri onun için çok önemli.Tabi sitemi oturtabilirlerse arenassız buraya kadar gelen wizards artan bench katkısı ile daha ilerilere gidebilir ama dediğim gibi arenas bu duruma ne kadar tahammül eder onu bilemiyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 10 Nisan 2008, 23:16:04 » |
|
lordapo
|
arenas sürekli benchten geldiği bir takımda kalmak istemez bence denildiği gibi ego sahibi bir adam istatistikleri onun için çok önemli.Tabi sitemi oturtabilirlerse arenassız buraya kadar gelen wizards artan bench katkısı ile daha ilerilere gidebilir ama dediğim gibi arenas bu duruma ne kadar tahammül eder onu bilemiyorum.
Son senesi tahammül ederde patlak çıkarsa olan eddie jordan a olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 11 Nisan 2008, 00:31:57 » |
duncan21spurs
No Trashtalk
Starter

Sadece duvarlar Dönmez.....
|
Arenas ve Bench ??
Mazallah bu deli salonu falan yakar
Yani böyle bir iş ancak böyle sezon sonunda bir kaç maçlık olur yoksa Eddie Jordan böyle bir inithar eyleminde bulunacak kadar aptal değil yada biz öyle zannediyoruz. Arenas kafayı takarsa Jordan a ,minimum kontratla oynar yine kalır o takımda ve kovdurur jordan ı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 11 Nisan 2008, 00:35:01 » |
|
Kq5
|
Yani Bench'te oturması iyi olmayabilir ama yinede güzel süreler alıyor gibi Arenas çok kaliteli ve tecrübeli bir isim bench'ten gelmek rahatsız etmeyebilir onu ama az süre alırsa işte bu sorun olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 11 Nisan 2008, 02:15:09 » |
|
asdede
|
arenas oynadığı zaman wizards bir anda 25-30 sayı fazla atmayacak. Diğer oyuncuların süreleri azalacağı, kullandıkları şutlar azalacağı için onların sayıları azalacak. Yani sadece çöp zamanda kullanılması da arenasın 3-4 maçtan(alışma-ritim tutma süresi) fazla kabul etmeyeceği birşey..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 11 Nisan 2008, 12:56:05 » |
|
MCGRaDYMaNia
|
vallaha playofflara gelince bana göre kaldırmaz Arenas benchte oturmayı. şimdi hadi sakatlıktan çıktım yavaş yavaş ritim buluyorum der sineye çeker normal sezonun sonuna kadar. ancak playoff heyecanı başladığı an Arenas'ın beyninde bir şimşek çakar ve şöyle bir bakınıp benim burada ne işim var der. çok hassas bir dengede olay. bence Eddie Jordan playofflarda yine onu ilk beşte başlatabilir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 13 Nisan 2008, 16:46:47 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Playoffları bilemem ilk 5 çıkmak isteyebilir sorumluluk almak takımın bir numaralı skor opsiyonu olmak isteyebilir ama sezonda was onsuz tahmin edilenden iyi oynadı.. Uyumları çok iyiydi..Arenas'ı bir süre altıncı adam olarak kullanmak her iki taraf içinde en iyisi olacaktır..Ama playofflarda dediğim gibi patlak çıkarabilir..Fazlada kasıp gene sakatlık yaşamasını istemem herşeyiyle çok iyi bir kişilik ve çok iyi bir oyuncu..
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #11 : 17 Nisan 2008, 11:26:50 » |
|
airborn91
|
Sürekli bench oyuncusu olarak kalmaz.nitekim arenas onun ne demek oldugunu en iyi bilen oyuncuların başında gelir..bu adam deilmi kendini sıfırdan var eden..bu sene için belki tamam ama sürekli bi bench oyuncusu olması cok sacma olur...Eddie Jordan cıldırdı diye adı cıkar... Ama yaptıgı son acıklamalarda beni şaşırtıyo..arenas eski arenas gibi deil sankii.sakatlıkta ne olduysa adam bi duncan vari konusmaya başladı...inşallah böyle dewam eder..ama bu adam bench oyuncusu olmamalı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 17 Nisan 2008, 21:12:31 » |
|
Mustafa
|
eğer takımının başarılı olmasını sitiyorsa, benchten gelmeyi kabul etmesi lazım.yoksa ilk turdan eleniirler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|