+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » Play-Off Haber Merkezi (Moderatörler: Dağlar, TP)Konu:
  Arenas: Cavs Bizi Bu Kez Eleyemez

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Konu: Arenas: Cavs Bizi Bu Kez Eleyemez  (Okunma Sayısı 299 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 14 Nisan 2008, 18:39:51 »
KE-Billz
hasta la victoria siempre
Admin
MVP

Pistons Head Coach Michael Curry

Üyelik Bilgileri WWW

Toronto'nun Detroit'e kaybetmesinin ardından 5. sıradan play-off yapacak olan Washington Wizards, 4. sıradan gelecek rakibi Cleveland Cavaliers'a bilenirken Gilbert Arenas'ta açıklamalarda bulundu.

Son 2 sezonda iki kez play-off'ta karşılaşan iki takımın ilk mücadelesinde Wizards meşhur hakem skandalları ile elenmiş, 2. seneki karşılaşmalarda ise sakatlıklar Wizards'ın belini bükmüştü.

Arenas yaptığı açıklamada Cavaliers'ı istediklerini belirtirken ''Ben herkesin Cleveland'la oynamak istediğini düşünüyorum. Biz kendi nedenlerimizden dolayı onları istiyoruz. Onlar bizi 3. kez eleyemeyecekler.'' dedi.

----------------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #1 : 14 Nisan 2008, 18:47:53 »
TP
Moderator
Superstar

Madem ki 'Jazz'sın,Göster herkes azsın!

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Arenas: Cavs Bizi Bu Kez Eleyemez

Bende Arenas gibi düşünüyorum.Bu sefer Cavs eleyemiyecek gerçekten çok kötü durumdalar.Ama yinede İlgauskas'ın performansı berlirli olucaktır.

Cavs ilk turu geçerse bile daha ilerisini göremez şuanda oyuncular müthiş istikrarsızlık ve formsuzluk var.Bu arada Arenas iyileşti çenesi açıldı grin Ply-off'lar başlasın susmaz heralde grin
« Son Düzenleme: 14 Nisan 2008, 18:51:51 Gönderen: Deron Williams » Logged
« Yanıtla #2 : 14 Nisan 2008, 20:51:40 »
Torres#9
Viva Espana
MVP

Spain,Spain,Spain.

Üyelik Bilgileri WWW

Caveliers bence küçümsenecek bir takım değil.Sıkıntıları var elbetteki,özellikle etki yapmasını düşündüğüm takas henüz,hala etkisini göstermedi.Ne zaman gösterir orası da Allah kerim ama birşey biliyorum ki bu adamlar birşeyleri başarabilecek güçteler.İlk turda da elenebilirler,Doğu finalide yapabilirler.Gerçi ikinci turda Celtics geleceği için Celtics'i Pistons'dan daha az zorlayabileceklerini ve bu doğrultuda da eleneceklerini düşünüyorum ama yine de iyi takım Cavs her ne kadar sahada bunu göremesekte son dönemlerde.

Öncelikli artıları Lebruan Jamısın tabiiki.Zaten başlarına konan en büyük talih kuşu bu.Onun etkisinden bahsetmeden direk,artı olabilecek hususlara geçeyim.
Ilgauskas amcam çok verimli oynuyor,tecrübesiyle,istikrarı bir arada bulundurabilirse playoff'larda Cavs adına müthiş bir dinamo olacaktır.Ateşleyeci güç olacaktır.
Daniel Gibson,o da kilit oyunculardan biri Caveliers için.Ben onun adına olumlu düşünüyorum,yüksek yüzdeleri ile takıma artı bir güç getirebileceğini ve bu etkinin de takım için Ilgauskas'ın etkisi ile eşdeğer olduğunu düşünüyorum.
Bir diğer elemanlar Pavlovic,Varejao.Onlar da bir seride takım içinde aldıkları rollerle başarılı olabilirler,en azından takımın onlardan istediğini sahaya yansıyabilirler.Hırs,mücadele ve istek.

Takastan gelen isimler ise,West-Joe-Wally-Ben.
Özellikle West'in playoff tecrübesizliği başlarına sıkıntı açabilir Cavs'in.Şu dönemlerde West iyi oyunlar sergiliyor ve bana göre takastan alınan oyuncular içinde en büyük kar ama bunu playofflara yansıtması önemli,dediğim gibi tecrübesizliği başına sıkıntı açabilir.
Joe-Wally,Joe aslında bazı maçlarda ondan istenileni sahaya yansıtıyor ama bunu istikrara yayamadı daha.Wally'de keza bir iyi,bir kötü.
Ben Wallace ise Pistons kariyerinden sonra uyuyan dev konumunda,kış uykusundan bakalım uyanabilecek mi ?

Kısacası Cavs'in iyi olma ihtimali var,özellikle bazı kilit isimler forma girerse iyi işler yapıp,adlarından söz ettirebilirler ancak aksi taktirde,Wizards'a elenebilirlerde,ikinci tura çıkıp Celtics'e 4-0 yenilebilirlerde.Cavs yani iki bilinmeyenli denklemin,deltasını bulup,karakökten çıkaramayacağım bir konumda şuan.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

Ailecek takip edebileceğiniz bir blog =)
« Yanıtla #3 : 14 Nisan 2008, 21:17:48 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
Moderatör
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Cavs bu sene dengesiz bi takım konumunda bence..Playoff'ta patlama yapacaklarını sanmıyorum 6 maçta was eleyecek cavs'ı hakem hataları yüzünden 2 sene önce haksız yere elendi bu sene elenmeyeceklerdir..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #4 : 14 Nisan 2008, 21:32:36 »
lordapo
| Loser Knickerbocker |
Yönetici
MVP

Gallo # 8

Üyelik Bilgileri WWW

Bu sene tam kadro play off yapıcaklar ama varejao ve wallace gibi tuğla atan iki adamı olan cavs da big igy,west ve gibson un performansları play off un seyrini göstercek.Açıkcası arenas tam hazır mı o da handikap bekleyip görücez kimin haklı oldunu.

''Donnie Walsh is A Fuckin Idiot ''
« Yanıtla #5 : 14 Nisan 2008, 21:35:55 »
DwyaneWadeCns
Moderatör
MVP

Üyelik Bilgileri

Arenas dayanamayıp playofflarda ilk 5 çıkacaktır.. o zaman sorumluluk alıp kendine geleceğini düşünüyorum

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #6 : 14 Nisan 2008, 21:40:54 »
lordapo
| Loser Knickerbocker |
Yönetici
MVP

Gallo # 8

Üyelik Bilgileri WWW

Arenas dayanamayıp playofflarda ilk 5 çıkacaktır.. o zaman sorumluluk alıp kendine geleceğini düşünüyorum

Aynen öle hayatım ne kadar zeki kızsın sen cheesy

« Yanıtla #7 : 14 Nisan 2008, 21:46:15 »
EagLe BucK
Mad ''Sexy'' Buck
All-Star

Üyelik Bilgileri

Aynen öle hayatım ne kadar zeki kızsın sen cheesy

zahuzhauh Cheesy Cheesy

Apo abi bana da iltifat et Cheesy

Arenas adamım ya...Hep büyük konuşuyor
Misal ; '' 65 atarım ulan Portland'a...''
Cevap: '' Nah atarsın... 9 da kaldın ya lan..Uauhuahzuahu ''

Playofflar da Akatlardayız...
« Yanıtla #8 : 14 Nisan 2008, 21:56:04 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
All-Star

Kg#5 Kevin Garnett 4EVa!

Üyelik Bilgileri

Şimdi'den böyle konuşmak olmaz ama Arenas bencede play off'larda ilk 5 başlıyacaktır iki takım karşılaşırsa güzel maçlar bizi bekliyor demektir smiley
« Yanıtla #9 : 14 Nisan 2008, 21:56:16 »
lordapo
| Loser Knickerbocker |
Yönetici
MVP

Gallo # 8

Üyelik Bilgileri WWW

Lan olm cansu bacımdır kızdırma beni tongue   Arenas can çetin in adamı aslında o gelse konuya yorum yapsada kopsak biraz.

« Yanıtla #10 : 14 Nisan 2008, 22:19:43 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

Arenas konuşur.% 80 i tutar ama tutmadığı zaman pis kepaze olur.
Ben açıkçası Cavs'ın Wizardsı eleyecek güçte olduğuna inanıyorum.Ama çok dengesiz takımlar ikisi de.Çok değişik maçlar izleyebiliriz.
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #11 : 14 Nisan 2008, 22:52:00 »
Conrad IV
Shamrock
Starter

özbeöz kaliforniyalı

Üyelik Bilgileri

Şu an ortada denenen bi formül var,Arenas yedek skorer olarak devreye giriyor ve rotasyonda 20-25 dk arası bi süre alıyor.İşler şimdilik yolunda gidiyor olsa gerek,uygulanmaya devam ediliyor ki bence durum iki yönden çok iyi,birincisi bu 5 maçın 4'ünde 109 sayı kaydedilmiş,Wizards'ın şu anki ortalaması ise 98 küsür.Cavs ise 100 sayı barajını en az geçen 5. takım.Bana da Wizards 6 maçta eleyecek gibime geliyor,bekleyip görelim...

« Yanıtla #12 : 15 Nisan 2008, 14:07:01 »
DwyaneWadeCns
Moderatör
MVP

Üyelik Bilgileri

Lan olm cansu bacımdır kızdırma beni tongue   Arenas can çetin in adamı aslında o gelse konuya yorum yapsada kopsak biraz.
Adım geçiyor Cheesy
zekiyimdir Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

« Yanıtla #13 : 15 Nisan 2008, 14:48:01 »
emintd21
Rookie
**

T I M D U N C A N

Üyelik Bilgileri

arenes iddalı açıklamalar da bulunmuş. bu seride her iki takımında işi çok zor olacak bence çünkü ikiside istikrarsız oynayan takımlar james'e arkadaşlarından gelecek yardım cavs'in kaderini belirleyecek. Takastan sonra bir türlü beklenen ivmeyi yakalayamadılar şu anda da yakalayabilecek gibi görünmüyorlar. Wizards bence de yarım adım önde.

« Yanıtla #14 : 15 Nisan 2008, 16:47:02 »
Mustafa
El-Nino
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Şimdi'den böyle konuşmak olmaz ama Arenas bencede play off'larda ilk 5 başlıyacaktır iki takım karşılaşırsa güzel maçlar bizi bekliyor demektir smiley
1 hafta önce bir açıklama vardı, benchten gelcek diye.bende benchten gelmesi yanlısıyım, wizards adınada en hayırlısı olur.
« Yanıtla #15 : 15 Nisan 2008, 17:59:03 »
NYK
The Doc
Yönetici
MVP

Bull shit...

Üyelik Bilgileri

1 hafta önce bir açıklama vardı, benchten gelcek diye.bende benchten gelmesi yanlısıyım, wizards adınada en hayırlısı olur.

Niye?

Everything fall apart,after your footprints...
« Yanıtla #16 : 15 Nisan 2008, 18:07:53 »
Mustafa
El-Nino
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Niye?
arenas sezon başından belli yoktu ve wizards onun yokluğunda yeni bir sistem oluşturdu.bu sistemde butler ve jamison'a çok iş düştü ama başarıyla yaptılar ve play-off geldi.bence temel taşları yerinden oynatmamak gerek onun yerine benchten gelirse daha hayırlı olur.zaten son maçlardada bunu benimsemiş bir hava vardı arenas'ta.wizards arenas ile oynama süresinide bir türlü bulamadı.ama arenas her an herşeyi yapabilecek bir kapasitedeki oyuncu.2006 finallerindeki gibi bir düello oluşturursa kaybeden wizards olur diye düşündüğümüde küçük bir not olarak eklemek istedim.
« Yanıtla #17 : 15 Nisan 2008, 18:40:22 »
NYK
The Doc
Yönetici
MVP

Bull shit...

Üyelik Bilgileri

Şimdi oldu.

Bence asıl önemlisi,sezon başından bu yana bu takımı canla-başla mücadele ederek buraya taşıyan oyunculara bir saygı duruşudur.Hem Arenas'ı kamçılayacak hem de diğer oyuncular saygısdeğer olduklarını bir kez daha anlayacak ve takımın performansı yükselecek.

Jordan hem iyi bir coach hem de karakterli bir adam olduğunu bir kez daha gösterdi.

Everything fall apart,after your footprints...
« Yanıtla #18 : 16 Nisan 2008, 15:56:55 »
lordapo
| Loser Knickerbocker |
Yönetici
MVP

Gallo # 8

Üyelik Bilgileri WWW

Şimdi oldu.

Bence asıl önemlisi,sezon başından bu yana bu takımı canla-başla mücadele ederek buraya taşıyan oyunculara bir saygı duruşudur.Hem Arenas'ı kamçılayacak hem de diğer oyuncular saygısdeğer olduklarını bir kez daha anlayacak ve takımın performansı yükselecek.

Jordan hem iyi bir coach hem de karakterli bir adam olduğunu bir kez daha gösterdi.

Eğer takımın kaptanı ve başarı istiyorsa kusura bakmasın kabullencek bunu ve takımın savunma direncininde yüksekte durmasında büyük etki sağlar.

« Yanıtla #19 : 16 Nisan 2008, 16:30:45 »
sawash
Rookie
**

Suns Fan

Üyelik Bilgileri

Arenas sağlam olduğu sürece ilk 5te olmalı, hatta 40 dk. almalı en az. Playoffta savunma dozajı iyice artıcak ki Cavs iyi savunma yapan bi takım. Wizards sayı bulmakta zorlandığında 10 metreden de üçlük atabilen bi adama ihtiyaç var Smiley
Get up, stand up, stand up for ur rights!!

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » Play-Off Haber Merkezi (Moderatörler: Dağlar, TP)Konu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv