« : 26 Ocak 2008, 21:00:51 » |
|
Can Çetin
|
Şu aralar en çok tartışılan iki konu,Wizards adına... Bilindiği üzere Arenas hala sakat ve muhtemelen Mart'ın sonuna doğru gelecek.Önemli olan Arenas'ı Wizards'ın ne yapacağı...Takas mı yapılmalı yoksa disiplinize mi edilmeli?Elinden bu serbestlik alınmalı mı?Yoksa gerçek bir "pg" nin görevleri mi hatırlatılmalı?Takas olacaksa hangi oyuncular üzerinde durulmalı... Bir de Butler ile birlikte bu sezon elinden geleni ardına koymayan "Eğer play-off larda iyi bir yere gelemezsek sezon sonu ayrılacağım" diyen Jamison'ın son senesi...Ayrılırsa Wizards bırakmalı mı,yoksa sign&trade yapılmalı mı?Yoksa şimdiden ikna çabalarına mı başlamalı? ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İki özel konu hade bakalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 26 Ocak 2008, 21:15:01 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Arenas geçen seneki sakatlığından sonra yazın inanılmaz derecede çalıştı.. netten okuduk videolarını izledik falan bu sene sezona iddialı başlayacaktı ama şanssızlık yakasını bırakmadı ve sezonun başlarında ciddi bir sakatlık yaşayarak sahalardan uzak kaldı mart ayında dönecekmiş ..Mart ayı kritik bir dönem playoffların yaklaştığı zamanda arenas'ın performansı Wizards için çok önemli.. Butler kesinlikle bu takımda kullanılmalı takımın en önemli oyuncularından arenas yokken skoru nasıl sırtladığını oynadığı maçlardan görebiliyoruz.. Jamison'da butler gibi bir oyuncu yanı takımını sırtlayan tipten  bu takımda kalması seneye ne kadar doğru olur bilemiyorum yaşı ilerledi eğer gitmek istiyorsa zorla takımda tutmak olmaz ama takasla genç butler ve arenas'ın yanına skorakatkı sağlayabilecek 3-4 numara bir oyuncu iyi gider.. Ama asıl önemli olan şey arenas'ın dönünce göstereceği performans..
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #2 : 26 Ocak 2008, 22:12:09 » |
|
hot_sizzle3
|
valla işte etrafına takım kurulucak en tehlikeli oyuncu tipi arenas bazen değil genellikle yanındakileri unuttarak kendisi top kullanmayı seviyor zaten arenas bir oyun kurucu değil bence arenas biraz daha makul şut atarak ve yanına saf bir oyun kurucu alınarak bu sorun halledilebilir diye düşünüyorum yani arenas ı 2 numaraya çekmeliler tabi arenas ın nasıl dönüceği çok önemli .ancak bu sene bunuda gördük ki butler artık wizards ın herşeyi takımda tutulmalı bence
jamison ise bu yıl en iyi sezonunu geçiriyor arenasın yokluğunda butler la birlikte çok iyi işler çıkarıp wizards ı olduğu yerde tuttular ancak jamison sene sonunda gerçekten ayrılıcaksa trade edilmeli diye düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
  Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.
|
|
|
« Yanıtla #3 : 26 Ocak 2008, 23:26:16 » |
|
lordapo
|
Açıkcası adamlar arenas olmadan tıkır tıkır oynamaya başladılar hatta iyi performanslar sergiliyorlar takım olarak,antwan jamison kendini buldu wizards da ama uzun ihtiyacı olan ve play kovalamaya müsait takımlar mutlaka onu kadrolarına katmak isteyecektir mesela orlando nun aradığı bir tip oyuncu yane eğer arenas da devam ederse bence jamison kalıcaktır Hot sizzle a oyun kurucu konusunda katılıyorum ama arenas ın savunması 2 numaraları tutmak için yetersiz ve nası bir performans sergiler Allah bilir ama denemekte fayda var yane skorer bir oyuncu şutuda gayet düzgün tek handikapı topu sürekli kullanma isteği neyse uzun sorunuda şimdilik oldu gibi gelecek sene salary de müsait olursa hem jamison hemde arenas kalır kanımca.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 24 Şubat 2008, 19:13:37 » |
|
Can Çetin
|
Ulan yetti beh,1.5-2 sezondur şu takımı birlikte ve tam kapasiteyle izleyemedim,Butler'da gitti hala gelemedi.Daniels bir var bir yok.Arenas açıklamasında "gecikeceği"ni söylüyordu...Jamison'da bu sezon aldı götürdü belki ama,yok işte her şey bir yere kadar.Off offffff...
Sabrın sonu selamettir,başarıdır.Sabır acıdır.Fakat sonucu tatlıdır...Tek temennim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 25 Şubat 2008, 20:09:42 » |
|
NYK
|
Arenas'ın Jason Kidd gibi ya da ona yakın oynamasını beklemek hayalcilik olur.Aslında takımın mantalitesi de Arenas'ın liderliği ve oyunu domine etmesi üzerine kurulu.Bu yüzden bence Arenas'a istediği maximum bağlanmalı ama şampiyonluk yolunda ilerleyen tüm takımların (Bulls hariç) pota altını domine eden bir uzunu oldu.Wizards'da eksik olan bu.Tam kadro olsanız bile belirli bir seviyeden sonrasını görmeniz mümkün değil bence Can.
Önerim : Jamison yerine Brand gibi bir uzun takıma katılmalı.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınYippi Ka Yey motherfucker...
|
|
|
« Yanıtla #6 : 25 Şubat 2008, 21:04:41 » |
|
lordapo
|
Önerim : Jamison yerine Brand gibi bir uzun takıma katılmalı.
Bu havada öle uzun zor be kanka yane brand özel bir adam pota altında bir güç hatta lider yane bulls da oynarken bu kadar mesafe kaydetceni sanmazdım ama wizards ın en büyük artısı butler ve jamison gibi işini sorgusuz sualsiz yapan iki azmana sahip olması yane haywood ncaa yılları gibi oynasa uzuna ihtiyaç kalmıcak bence.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 25 Şubat 2008, 21:07:14 » |
|
Can Çetin
|
Brand'de ilaç olamaz ki,bir kere kısa,"uzun"lardan...Daha böyle amiyane tabirle "hayvani" bir şey lazım kapatacaksa...Bu da Howard tipi Pivot oluyor,ki onlarda pek bulunmuyor...Ama ben ümitliyim,takım olunursa illa süper bir Pivot'a gerek kalmayabilir...
Bir de Jamison,Arenas'ın en yakın arkadaşı...Arenas gitmezse onun gitmesi hele hele takas ile çok zor.İkinci sebep ise bu sene Jamison tek başına götürüyor takımı...
Butler desen iyi giden yegane şeylereden...
Şu sakatlıklar bi geçsinde daha detaylı belli olacaktır her şey...
@Apo Abi:Bencede ama;takım,bir kere "takım" olduğunu hatırlamalı...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 25 Şubat 2008, 21:09:54 Gönderen: Can Çetin »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 25 Şubat 2008, 21:11:14 » |
|
lordapo
|
@Apo Abi:Bencede ama;takım,bir kere "takım" olduğunu hatırlamalı...
Valla bende nyk için aynı düşüncelere sahibim artı hayvani uzun konusuna gelirsek seneye ilk turlarda seçilmez ise istediğiniz gibi bir pivot almanız olası.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 25 Şubat 2008, 21:14:48 » |
|
Can Çetin
|
Hayır Haywood'un tipe bakıyorum,duruşa falan gören insan demez...Topu çoğu uzundan daha karizma tutuyor,kolları uzun,iri olmasına rağmen hantal değil...AMA...İşte istikrar denen şeyin ucundan gitmiyor ki,bu sene belkide en istikrarlı senesi(ydi)... Artık umudum Blatche Ve Pecherov 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 05 Nisan 2008, 20:09:35 » |
|
Kq5
|
Jamison kalmalı bence çok iyi işler başardı arenas'sız yeri geldiği zaman butler'sız Jamison tecrübeli bir isim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 05 Nisan 2008, 20:11:42 » |
|
steve-nash
|
Jamison kalmalı bence çok iyi işler başardı arenas'sız yeri geldiği zaman butler'sız Jamison tecrübeli bir isim.
evt katiliyorum cok iyi isler yapti bu sene kesinlikle kalmalı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|