+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, magic mania, TP)Konu:
  Arenas: Jamison Yoksa Bende Yokum

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Konu: Arenas: Jamison Yoksa Bende Yokum  (Okunma Sayısı 427 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 08 Mayıs 2008, 12:15:34 »
Kemal Erdem
Ziyaretçi

Wahington Wizards'ın All Star guardı Gilbert Arenas yaptığı açıklama ile Wizards yönetimine ültimatom verdi. Kendisi gibi free-agent olacak Antawn Jamison'ın;

Takımda tutulması gerektiğini söyleyen Arenas eğer Jamison'la kontrat yapılmazsa kendisininde kontrat yapmayacağını belirtti.

Arenas ''Jamison yoksa bende yokum.'' dedi.

------------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #1 : 08 Mayıs 2008, 12:35:50 »
paugasol(gülsen)
NBA Oyuncusu
*

bu oyunu sewiyorum...(NBA)

Üyelik Bilgileri
Ynt: Arenas: Jamison Yoksa Bende Yokum

böyle bişi demesi bence yanlış olmuş herşey jamison a bağlı değil ki.....
« Yanıtla #2 : 08 Mayıs 2008, 12:47:10 »
MeaCulpa
The Lawyer
All-Star

Üyelik Bilgileri

Acaba kendisi olmassa Jameson olur mu.Asil sorulmasi gereken soru bu.Wizard Arenas'siz da oynayabilecegini bu sene gösterdi.Onlarin sorunu iyi bir uzun oyuncu eksikligi.Bence gitmesi gereken son kisi Jameson onun icin kendisi mizmizlanmadikca takimda kalacaktir

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #3 : 08 Mayıs 2008, 13:16:07 »
streetglow
NBA Oyuncusu
*

The Answer,u know!

Üyelik Bilgileri WWW

helâl olsun,çekmiş resti.   LJ bi eleştiri yaptı diye adam Lâzım dedi diye ne takaslar dönmüştü,apışıp kalmıştım.
arenas da takımını düşünüp demiştir bence.kısa ve öz!kısacası çok iyi yapmış bunu demekle

Denver Nuggets
« Yanıtla #4 : 08 Mayıs 2008, 13:31:54 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

Ya bu adam bazen doğru bazen yanlış konuşuyor..Clevandı eleriz demişti hani nerde???..Sen jamısonumı bağlısın sen çıkıp gidip tıkır tıkır basketini oynacaksın sanane yani jamısondan..Paran ödeniyor,ve sende o paranın değerini alının son damlasına kadar vereceksin..Yok o olmazsa ben olmam demeyi bırakıp basketbol oynaması gerekiyor ve takımı yeniden ayağa kaldırması gerekiyor...Arenassız Washıgton bu sene harika oynadı acaba sana gerek kaldımı arenas??
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #5 : 08 Mayıs 2008, 14:07:37 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri

Arenası Wizardsdan sıkıldı..Jamisonda bu off-season nın en gözde adamlarından..Arenas gitme istiyor bahane içinde jamisonı ayatmış durumda açıkcası...
Jordan'da Scottie ve Phil yoksa ben yokum demişti ama dostlukları için söylemişti bunu..Arenas gibi şan,şöhret, para gibi uzuvlar için değil...

İlginç adam şu Arenas...Bench de otur otur sonra birden süper yıldız kıvamına gel sonrada sakatlan, takım sensiz daha iyi oynasın sonra da kafayı ye Cheesy İşte özet

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #6 : 08 Mayıs 2008, 14:10:06 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Gilbert eğer oyunun çenenin yarısı kadar olsaydı,Jordan'ın pabucu damda,takımın da 3 kez şampiyon idi.

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #7 : 08 Mayıs 2008, 21:06:34 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Valla hiçde muhtaç değil gidene eyvallah der wizards yönetimi keza gilbert ağır sakatlık geçirdi kimse riske girmek istemez yane, onsuzda oynamayı becerdiler play off da yaptılar hatta dönmeside bir şeye yaramadı neyse agent zero ya yol göründü benden sölemesi hiç bir oyuncu klübün üstünde değildir öle olursa batmaya mahkumdur.

« Yanıtla #8 : 08 Mayıs 2008, 22:12:50 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Moderator
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Gilbert eğer oyunun çenenin yarısı kadar olsaydı,Jordan'ın pabucu damda,takımın da 3 kez şampiyon idi.

Daha ne diyelim  Fantastic

Wizards Arenas-Butler-Jamison üçlüsünü büzacaksa Arenas'ı gönderseler daha karlı. Jamison ve Butler bu sene neler yapacaklarını gösterdiler. Arenas'a muhtaç değiller en azından. Arenas ayrılırsa daha da sevinir, söyliyim.

« Yanıtla #9 : 08 Mayıs 2008, 22:52:17 »
Can Çetin
CAN Evimden
All-Star

Engelsiz Aslanlar...

Üyelik Bilgileri

Arenas'ın belki çoğu kişi biliyordur -belkide bilmiyordur neyse- Jamison onun "kanka"sıdır...Yani öyle bizim hemen herkese söylediğimiz gibi değil,bildiğin "kanka"...Rivayete göre Arenas,yanağını sıkmadan Jamison'ın maça çıkmazmış...GSW'den ayrılmalarından sonra kavuşmaları ise 1 sezon sürmüştür....Gelince bu Wizards'a,Dallas'dan da "kanka"sını aldırmıştır.Aralarındaki bağ kimsenin bilemeyeceği kadar kuvvetlidir.

He böyle bir açıklama yaptıysa ikiside gitsin takım yeniden yapılansın.Arenas madem böyle bir şey söylemiş (ki bence bu kadroyla artık ne yapacakları meçhul) gitsin,değişim iyidir...

Salih'in söz de fena harbi hani grin
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2008, 23:02:07 Gönderen: Can Çetin » Logged
« Yanıtla #10 : 08 Mayıs 2008, 23:14:16 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Moderator
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Arenas'ın belki çoğu kişi biliyordur -belkide bilmiyordur neyse- Jamison onun "kanka"sıdır...Yani öyle bizim hemen herkese söylediğimiz gibi değil,bildiğin "kanka"...Rivayete göre Arenas,yanağını sıkmadan Jamison'ın maça çıkmazmış...GSW'den ayrılmalarından sonra kavuşmaları ise 1 sezon sürmüştür....Gelince bu Wizards'a,Dallas'dan da "kanka"sını aldırmıştır.Aralarındaki bağ kimsenin bilemeyeceği kadar kuvvetlidir.

He böyle bir açıklama yaptıysa ikiside gitsin takım yeniden yapılansın.Arenas madem böyle bir şey söylemiş (ki bence bu kadroyla artık ne yapacakları meçhul) gitsin,değişim iyidir...

Salih'in söz de fena harbi hani grin

Onu bunu bilemem de 2. bir Steve Francis vakasına dönmesin. Cuttıno Mobley'le namıdeğer Kankasıyla ayrılınca basketboldan soğumuştu. Kendini salmıştı.
« Yanıtla #11 : 09 Mayıs 2008, 05:07:33 »
Kemal Erdem
Ziyaretçi

Arenas'ın çenesi konusunda Doktor Salih'in tespitine katılıyorum..Salih harbi Doktor tespiti olmuş  grin

Konuya geliresek aslında bende çok yadırgamıyorum..Bu konuda Arenas'ı destekliyorum..Ki Arenas'ı en çok eleştirenlerden biriyim ama Can'ın söylediği nokta var bende onu söyleyecektim zaten Arenas ve Jamison'ın arası oldukça iyi aralarında kankalık var..Ha bunlar profesyonel kardeşim işlerine bakacaklar derseniz de haklısınız bir şey diyemem saygı duyarım.

Ama ben olaya biraz insani yönden duygusal anlamda bakıyorum ve gerçekten samimi buluyorum Arenas'ı bu konuda..Bir şeyleri beraber başaracaklarına inanıyorsa ki inanıyordur o zaman anca beraber kanca beraber devam etsinler..Kaldı ki Butler'da bu ikilinin kalması yönünde tavır koydu.

(Not;
Salary konusuna gelince Arenas fedekarlık yapacağını söylemişti Jamison için..)
« Yanıtla #12 : 09 Mayıs 2008, 14:16:28 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Arenas bahane geziyordu zaten onuda buldu takımda kalmak istemediğini belli etmek istemiş başarılıda olmuş şu zamanda sonra wizards'ın onu takımda tutması iyi olmaz.
« Yanıtla #13 : 09 Mayıs 2008, 15:18:03 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
Moderatör
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Eee böyle diyeceklerse Was seneye gene aynı kadroyla aynı seviyede oynayacaktır demekki.. Arkadaşına olan bağlılığı güzel ama takım için bu şekilde Was'ın bir yerlere gelmesi zor.

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #14 : 09 Mayıs 2008, 16:52:01 »
MeaCulpa
The Lawyer
All-Star

Üyelik Bilgileri

Bu insanlar milyon dolarlar alan sporcular.Kararlarini duygusal olarak degil mantik cercevesinde vermelidir.Yukarida ki arkadasimizin dedigin gibi ayni kadroyla ayni düzen icerisinde oynamak zorunda kalacaklar.Seneye yine Cleveland gelip elerse yine ne olucak

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #15 : 09 Mayıs 2008, 18:38:15 »
Ty
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

Merak ettigim sey, Wizards bu ikiliyi tutmazsa, akibetlerinin ne olacagi... Jamison-Arenas ikilisini alabilecek gucu olan takim var mi acaba NBA'de? Soyle 30-35 milyon dolarlik bir Salary bosluguna sahip olan?

Kardesim, sizin baska bir takimda birlesmeniz imkansizken, neden takimina bu sekilde bir gozdagi verirsin ki? Wizards yonetimi resti cekerse, baska bir takima gitmeniz imkansiz, tehdit bosa olmus olacak.

« Yanıtla #16 : 09 Mayıs 2008, 18:42:27 »
Kemal Erdem
Ziyaretçi

Merak ettigim sey, Wizards bu ikiliyi tutmazsa, akibetlerinin ne olacagi... Jamison-Arenas ikilisini alabilecek gucu olan takim var mi acaba NBA'de? Soyle 30-35 milyon dolarlik bir Salary bosluguna sahip olan?

Kardesim, sizin baska bir takimda birlesmeniz imkansizken, neden takimina bu sekilde bir gozdagi verirsin ki? Wizards yonetimi resti cekerse, baska bir takima gitmeniz imkansiz, tehdit bosa olmus olacak.

Benim aklıma nedense Los Angeles Clippers geldi..Alabilecek tek takım sanki şuan imkanlar dahilinde..

Elton Brand ve Correy Maggette'nin kontratlarında opsiyonları var..Bu sene ikisiylede yollar ayrılırsa Clippers'a uyar bu ikili..Hoş tabi bu sadece hayali bir şey..Clippers Maggette'den vazgeçer ama Brand'ten sanmıyorum..Ama takımı tamamen değiştirmeyi planlarlarsa olabilir..Arenas Los Angeles şehrini sever..Lakers olmadı ama Clippers olur hem..
« Yanıtla #17 : 09 Mayıs 2008, 19:10:19 »
Ty
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

Brand'i hicbir seye degismem ben olsam... Arenas-Butler-Jamison'li, duzeni saglamis bir Wizards, Dogu'da ilk turu gecemiyor kac yildir. Bati'da mi gececekler? (Sana degil bu laf elbette, sen Salary cap uygunlugunu belirtmissin, o ayri.) Sacmalik olur Clippers adina.

Kaldi ki; yasi kemale ermis Jamison'la, saglik bakimindan hicbir guvencesi olmayan Arenas'tan bahsediyoruz. Hem de bu ikilinin Wizards'i ileriye tasiyamadiklarini dusunursek, boyle bir takim bulmanin imkansiz oldugunu kavrayabiliriz, Arenas bosuna konussun yani.

« Yanıtla #18 : 09 Mayıs 2008, 19:44:18 »
Kemal Erdem
Ziyaretçi

Bende zaten şuan salary uygunluğunu söyledim ee Clippers'ta senin dediğin gibi tutup Brand'den vazgeçmeyeceğine göre bu ikilinin başka yerde anormal şeyler olmadığı sürece buluşmasının imkanı yok..

Wizards'a gelince temel sorunları belli sene başında söylemiştim hoş kızmışlardı ama görünen köy hesabı..Hep bir parçaları eksik..Özellikle uzun rotasyonu en zayıf halka..Tabi sadece bu da değil sorun..Butler-Jamison-Arenas aşısı tutmadı..Belki vermezler kontrat Arenas'a falan başka şeylere yönelirler..
« Yanıtla #19 : 09 Mayıs 2008, 20:29:48 »
Kemal Erdem
Ziyaretçi

Grunfeld: Jamison'ı Tutacağız

Grunfeld: Jamison'ı Tutacağız 

Washington Wizards Başkanı Ernie Grunfeld, yaptığı açıklamada Arenas'ın sesine kulak verirken hem Arenas'ı, hemde Jamison'ı takımda tutmak istediklerini söyledi.

Arenas dün yaptığı açıklamada ''Jamison yoksa bende yokum..'' derken, bugün takım başkanı Grunfeld;

''Arenas'la aynı doğrultudayız zaten. Çünkü biz Jamison'ınla kontrat yapmak istiyoruz. Ben takımda herkesi görmekten dolayı mutlu olurum.'' dedi.

--------------------------------
NbaTr/KE
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, magic mania, TP)Konu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv