+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, magic mania, TP)Konu:
  Arenas: Jamison Yoksa Bende Yokum

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Konu: Arenas: Jamison Yoksa Bende Yokum  (Okunma Sayısı 399 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #20 : 09 Mayıs 2008, 20:36:07 »
paugasol(gülsen)
NBA Oyuncusu
*

bu oyunu sewiyorum...(NBA)

Üyelik Bilgileri
Ynt: Arenas: Jamison Yoksa Bende Yokum

bence arenas çok skoral bir oyuncu olabilir ama hiç bi zaman takımın herşeyi olamadı benim gözümde...ki şimdi de gitmek için yer arıyo...bence konu resti çekmesi değil böyle olmaması lazım nası o yoksa bende yokum diyebilrki ben anlamıyorum.....
« Yanıtla #21 : 09 Mayıs 2008, 20:48:22 »
Zonepress
Ayın Üyesi / Lifeless#24
All-Star

Kobe Bryant ve Oğlu

Üyelik Bilgileri

iyi hamle olur jamisonu elllerinde tutmak washington için...Jamison bu takım için önemli bir parça..Arenas bu takım için önemli ama bu tür konuşmalar yaparak bence kalitesi düşürüyor..Eğer sen profosyonel bir oyuncuysa arkadaşa bakmıcaksın gidip tıkır tıkır basketini oynucaksın kontratini hak edeceksin...
« Yanıtla #22 : 09 Mayıs 2008, 20:58:32 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-1 Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

(Not;
Salary konusuna gelince Arenas fedekarlık yapacağını söylemişti Jamison için..)

Valla öle bir güzellik yapıcaksa wizards yönetimi düşünür birşeyler dicemde belli olmaz ,yaz haraketli geçicek baya.

« Yanıtla #23 : 09 Mayıs 2008, 21:05:21 »
Langirt22
The Lawyer
All-Star

Üyelik Bilgileri

Benim anlamadigim 3 yildiz oyuncusu elinde tutmak isteyen bir wizards hem de seneye play-off da ilerlemek isteyen bir wizards.Ayni cekirdek kadroyu koruyup daha cok basari istiyorlar.Benim anlamadigim nokta bu.Bu sene görüldü ki Arenas'siz wizards gayet iyi isler yapti.Hem bu takimin da uzun sıkıntısı oldugu gayet acik.Bence yapabilirlerse Arenas'i gönderip yerine iyi bir uzun almak olabilir

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #24 : 10 Mayıs 2008, 00:55:43 »
NYK
The Doc
Yönetici
MVP

You shouldn't be so serious...

Üyelik Bilgileri

Wizards sistemine en önemli faktör bence Jamison.Hem dış şut özelliği,hem sırtı dönük oynaması ve hem de çabukluğu ile.Belli ki Wizards bir 5 yıllık süreyi daha gözden çıkarıp,bu takıma son bir şans daha vermek istiyor.

Ama bu çok büyük bir risk ve getirisi - götürüsü çok iyi hesaplanmalı.Çünkü 30'luk Jamison,hele ki bu yılki performansı sonrası 5 yıllık 65 milyonluk max. kontrat alacaktır.Bir max. da Arenas'a patlatmak lazım.Hadi Arenas'a alıcı bulursun ama 2 yıl sonra düşüşe başlayacağını tahmin ettiğim bir Jamison'u,35 milyonluk kontratıyla nereye yollayabilirsin? İkinci bir Strickland - Howard - Richmond dönemi başlar işte o zaman.

Ayrıca tam kadro sağlam olacağının garantisi yok.Sağlam olunsa bile Boston ya da Detroit gibi takımlarım,miatları dolsa da elenebileceğinin garantisi yok.Takviyelerle takımı daha iyi hale getirebilmek zaten mümkün olmayacak,cap 70 milyon dolara dayanır eğer istedikleri kontratlar verilirse kankalara.

Tabi MLE ile takıma katılacak iyi bir uzun bulunursa ve yıllardır bulunamayan hava bulunursa çok farklı durumlar olabilir. 

Everything fall apart,after your footprints...
« Yanıtla #25 : 10 Mayıs 2008, 16:43:02 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-1 Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Valla çeksinler resti yoksa strickland-howard-richmond dönemi gibi fetret devrine gircek takım birde üstüne cap in aşılmasından dolayı gircek vergi takım sahibine direk acı biber etkisi yapar.Valla rest çekeni postalıcan gözünün yaşına bakmadan madem başarı istiyorsan.

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, magic mania, TP)Konu:
  Arenas: Jamison Yoksa Bende Yokum

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv