Nba'in bir diğer zevkli grubu olan Atlantik'de bu sezon sanki külahlar değişecek.Bu grupta,artık patlaması gereken o kadar çok takım var ki..Hemen hemen tüm Atlantik takımlarından bir süpriz bekleniyor.
Boston diyorlar,bu takım bu sezon uçacak.Ooo Paul Pierce var,Ray Allen var,Kevin Garnett var.Tamam eyvallah,kağıt üzerinde en büyük sizsiniz,hepinizi severim,sayarım ama bir takım bu kadar çok kendini aşan oyuncu olursa o takım .... olur kanısındayım

.
Ancak bu düşüncem sadece bu sezon dahilindedir yanlış anlaşılmak istemem.Sadece bu sezon dahilinde Boston öğrencilerinden bir başarı beklemememin sebebi ise tahmin ettiğiniz gibi takım içi uyumsuzluk olacaktır.Yok topu bu oyuncu sürmeli,bu oyuncuya pas vermeli,bu oyuncu çok sayı atmalı vs vs...Görceksiniz bak çoğu kişi de bunu tartışacaktır.
Fakat bunlara rağman Boston Celtics'den tabi ki de playoff bekliyorum ama Atlantik de ulaşılması zor bir başarı değil !!.
Philadelphia 76ers'e diyorlar ki Answer gitti artık bu takımdan,76ers ne köy olur ne kasaba.Olmaz o iş olmaz...
Hala da o kanıda o kadar çok kişi var ki ben katılmıyorum bu görüşe demek biraz g*t istiyor bana kalırsa.Ben de aynı fikirdeyim çoğu arkadaş gibi ancak bırakın bir bakın Andre Igıduola'ya..Belki o patlama yapar ha..Nedersiniz ??
New Jersey Nets kafilesinde ise Jason Kidd ve Vince Carter ikilisi belki bu sezon elde edilir bir seviyeye ulaşabilir.Geçen sezon istenilen başarı Nets oyuncularından çıkmadı fakat bu sezon dahilinde akıllandıklarını düşünmekteyim.
New York Knicks ve Toronto Raptors takımları ise beklenen gibi ilk üçe girecek takımlar arasında boy göstermekte.Toronto Raptors'u bilmem ama gençleri de artık pişen New York Knicks'den güzel bir çıkış bekliyorum.
Avrupa karması Raptorslar ise takım adındaki Raptor gibi hızlı bir hayvan,hızlı bir oyun ortaya koyabilirlerse neden playoff sonrasında bir başarıya imza atmasınlar ki...