+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » Doğu-Batı Konferansı Ve Gruplar » Doğu Konferans Grupları (Moderatör: Dağlar)Konu:
 Atlantik

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Konu: Atlantik  (Okunma Sayısı 1453 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 25 Ekim 2007, 04:21:11 »
--
Ziyaretçi

Atlantik

Toronto Raptors
Philadelphia 76ers
New York Knicks
Boston Celtics
New Jersey Nets
-----------------------------------------------------------

Atlantik Grubu tartışma topici
« Yanıtla #1 : 25 Ekim 2007, 13:24:30 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Atlantik

Grubun favorisi sezonun hemen öncesinde zaten Boston olarak ortada ancak sakatlıklar formsuzluklar vs vs sezon içerisinde ne gelişir bilemem çünkü bu takımın arkasında bi Nets olsun bi Raptors olsun bi Knicks olsun hazır bekleyen takımlar var . Bu sene bu grupta iş olur bence . Son yıllarda ezilenlerin grubu olarak görülüyordu . İlk sırayı kapan play-off biletini kapıyord . Şimdi ise Sixers haricinde herkesin bir play-off şansı var bence . Tabi ilk sırada bitirmek ayrı bir amaç olmalı kafadan evsahibi başlıyorsunuz serilere. 
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #2 : 25 Ekim 2007, 23:18:38 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Bu grupta Sixers ve Raptors hariç diğer 3 takımında lider olma ihtimali var ve bu ihtimaller eşit.Flaşlar Boston üzerinde ama gidişat neler getirir,neler götürür belli olmaz.

Bunu da kesinlikle Knicksli olduğum için söylemiyorum.

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #3 : 25 Ekim 2007, 23:34:30 »
--
Ziyaretçi

Ben daha önce hangi topic hatırlamıyorum ama bir topicte yazmıştım ksıa kesmiştim zamanı geldiğinde bunu detayları açıklarım diye..Şimdi yeri burası zaten zamanla bu topice yazacaklarım hakılılığımı da gösterecek grin

Bu grupta hiç bir takımla bağım yok..Yani taraflı falan bakmam zaten söz konusu değil..İddia ediyorum Boston ilk 2'ye giremeyecek bu grupta..New York ve Toronto'nun ilk 2'ye gireceğini düşünüyorum..Büyük bir ihtimalle de New York 1, Toronto 2 bitirir..
Knicks'in Mart ayları içinde Grubu domine ettiğini daha rahat göreceğiz..Tabi teknik nedenleri de ele alacağız ama şimdilik kaba taslak geçiyorum..Boston sezona fırtına gibi girer..İlk 15-20 maç rüzgar arkalarında olur ancak daha sonra basketbolun neden takım oyunu olduğunu ve neden NBA'de bazı şeylerin sadece sistemle olabileceğini göreceğiz..Toronto ise herkesin aksine sürpriz çıkış beklediğim bir takım bu sene..

Ve bu grupta en büyük hayal kırıkılığı NJ Nets olacak..Herkes Kidd-Carter'a takılmış gidiyor..Ama basketbol 5 kişiyle oynanıyor..76ers'ın Nets'le yarışacak bir konumunda olacağını düşünüyorum..Nets konusunun da teknik analizlerini zamanı gelince yaparız..
« Yanıtla #4 : 25 Ekim 2007, 23:43:59 »
Dağlar
The Big Fella
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Bu grup özellikle bu yazdan sonra iyice zorlaştı. Boston ve Knicks favori olacak gözüksede Raptors ve Nets'de tehlikeli takımlar.Ne olacağı pek kestirilemiyor. Kemal abinin yazısındaki söylediklerinin çoğuna katılıyorum.Ayrıca Nets ile ilgili bu grupta birkaç şey söyleyecek olursak; hala yedek problemimiz var, Sean Williams ve Jamal Magloire'u almamıza rağmen hala uzun sorunumuz var, Carter'ın bu sezon neler yapacağı mechul.Geçen seneki hali olursa bu yıl işimiz çok zor...

NBA'de Aralık Ayının En İyi Fotoğrafı Oylaması
« Yanıtla #5 : 25 Ekim 2007, 23:47:29 »
--
Ziyaretçi

Nets'in yerinde olsam Varejao'ya sulanırdım..Varejao Nets potaaltına da inanılmaz sertlik getirir işin rengi o zaman biraz değişir..Varejao çirkeftir falan ama kendisini geliştirdiği de bir gerçek..Nets'e de ilaç olur..O zaman bu Grupta cidden işler karışır..
« Yanıtla #6 : 25 Ekim 2007, 23:47:41 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Kemal'cim seninle Raptors konsunda taban-tabana zıttız.Tek takviyeyle va bu zayıf kadroyla başarılı olmaları çok çok zor.Cavs ile aynı konumdalar benim gözümde yani geçtiğimiz sezonki başarının suniliği açısından.Tabi Cavs daha fazla galibiyet alır.  grin

Gelelim Nets mevzusuna.Bu yıl Magloire ve Williams ile pota altındaki gediği kapattılar.Nachbar da formunun zirvesinde.Boş bir kadro değil kesinlikle.

Bir de ben Boston'un ilerleyen zamanlarda performansını artıracağını ve sezon başında garip sonuçlara imza atacağını düşünüyorum.

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #7 : 25 Ekim 2007, 23:50:31 »
--
Ziyaretçi

Ben nedense Salih'cim bu Boston konusunda senin kadar olumlu bakmıyorum olaya..Bir terslik olacak orda gibime geliyor..Şeytan'ın Avukatı da değilim ha grin Ama en basitinden geçen günlerde Ray Allen'ın çıkıp Garnett'in tavırlarında rahatsız olduğunu söylemesi basına yanısması bunların..Siz Garnett'i melake olarak görüryorsunuz grin Ama bu adam bu takımın başını yakacak benden söylemesi..Umarım ben yanılırım da cehennem ateşi gibi bir play-off yaşarız..
« Yanıtla #8 : 26 Ekim 2007, 00:09:28 »
El C3m0
Rookie
**

Şampiyon yap bizi!

Üyelik Bilgileri

Boston ın grubu 1.bitireceğini düşünüyorum ama kolay olmayacaktır.Knicks-Nets-Raptors Boston ı epey zorlayabilir.Zach Randolph Eddy Curry ile iyi bir ikili oluşturabilirse(Pek sanmıyorum da)grubu 1.bitirmemiz içten bile değil.Nets inde eksikleri var ancak kesinlikle küçümsenmemeli,Kidd yeter diyorum.Kim kazanırsa kazansın grubu en azından bu yıl Atlantik i iyi temsil edelim de alaylardan kurtulalım.
« Yanıtla #9 : 26 Ekim 2007, 04:54:54 »
--
Ziyaretçi

Vallahi kendimden şüphe etmeye başlıyorum bu Nets ne takımmış be diyorum..J.Magloire mı kurtaracak Nets'i?
Kidd-Carter'la bu işler olur mu?Doğu Konferansı daha da güçlendi diyoruz...Bu işler isimlerle olsa ya Kobe var diye Lakers,ya da Wade-Shaq var diye Miami her sene nba finali yapar devamlı şampiyonlar olurlardı sırayla..
Rakiplerin pota altına bir baksanıza..Detroit/Chicago hadi diyelim bunlar bu grupta değil aynı konferansta ama bu grubu değerlendirelim.
Ya 76ers'ın bile potaaltı bana göre daha iyi Nets'den..Bu kadar yumuşak bir pota altıyla bu takım ne yapacak?
Nets'i de küçümsediğim yok bu da yanlış anlaşılmasın ama dev aynasında görecek halim de yok Kidd-Carter var diye..

Bu Grupta bu sene 3 takım sıralanır.
1-Knicks
2-Toronto
3-Boston
(Belki sıralama oynar ama ilk 3 budur..Şahsi fikrim.)
« Yanıtla #10 : 26 Ekim 2007, 09:35:22 »
delyvaldes
Return The Dely
Moderatör
All-Star

Acid Boys

Üyelik Bilgileri

Şunu açıkca soylemeliyim ligin en zevkli grubu oldu su anda atlantik grubu her takımın kendini aşma istegi ve uzun sürelerden beri yaşanan başarısızlıklar takımları oldukça güç durumlara soktu fakat su da varki her zaman süpriz yapabilme olanagı olan bir grup burası 2000-2001 seneleri Nets in yakaladıgı basarı nitekim Sixers ın 1999 senesinde yakaladıgı basarı New York un finalleri Boston efsanesi hepsi bu gruptan cıktılar belki kadroları değişti belki güçleri azaldı arttı ama hep süpriz yapmaları muhtemel takımlar bunlar bu sene de iyi kadrolar kurdular benim açımdan bakarsak bu sene olmasa bile gelecek sene bu takımlar doğunun ipini alabilirler ellerine ben en kötü bu takımlardan birinin bu sene doğuda final oynuyacagını düsünüyorum ama bu takım kim olur sezon öncesinden tahmin etmek zor olur.Bir nets taraftarı olarak bu seneki takımımızdan yine umutluyum fakat şampiyonluk derecesinde değil ama geçen seneki durumdan bir üst kademeye çıkılınabilir Küçümsediğiniz KİDD CARTER R.JEFF üçlüsü her zaman ne yapacagı belli olmayan adamlardır bu adamlar yanyana yanılmıyorsam 4.senelerini oynuyacaklar ellerinden gelenin en iyisin yapmaya çalısıyorlar bundan şüphem yok.Kadro geçen seneden daha iyi uzun rotasyonu ve genel rotasyon olarak Krstic döndü derinlik açısından alınan oyuncular fena değil bu bizim artımız umarım bize hoş bir sezon izletirler bu sene kendi düşünceme göre sıraladığım tabloyu da verip sözü bitiriyim :
1.Nets
2.Boston
3.Knicks
4.Toronto
Son olarak bu gruptan playoff a 4 takım gidecegini düsünüyorum galibiyet yüzdeleride yüksek olucak kanısndayım.
-Bu Kupayı Görenler Parmak Kaldırsın-
« Yanıtla #11 : 26 Ekim 2007, 15:02:03 »
Th3STaT
MetalHead
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW

Nba'in bir diğer zevkli grubu olan Atlantik'de bu sezon sanki külahlar değişecek.Bu grupta,artık patlaması gereken o kadar çok takım var ki..Hemen hemen tüm Atlantik takımlarından bir süpriz bekleniyor.

Boston diyorlar,bu takım bu sezon uçacak.Ooo Paul Pierce var,Ray Allen var,Kevin Garnett var.Tamam eyvallah,kağıt üzerinde en büyük sizsiniz,hepinizi severim,sayarım ama bir takım bu kadar çok kendini aşan oyuncu olursa o takım .... olur kanısındayım Cheesy.
Ancak bu düşüncem sadece bu sezon dahilindedir yanlış anlaşılmak istemem.Sadece bu sezon dahilinde Boston öğrencilerinden bir başarı beklemememin sebebi ise tahmin ettiğiniz gibi takım içi uyumsuzluk olacaktır.Yok topu bu oyuncu sürmeli,bu oyuncuya pas vermeli,bu oyuncu çok sayı atmalı vs vs...Görceksiniz bak çoğu kişi de bunu tartışacaktır.
Fakat bunlara rağman Boston Celtics'den tabi ki de playoff bekliyorum ama Atlantik de ulaşılması zor bir başarı değil !!.

Philadelphia 76ers'e diyorlar ki Answer gitti artık bu takımdan,76ers ne köy olur ne kasaba.Olmaz o iş olmaz...
Hala da o kanıda o kadar çok kişi var ki ben katılmıyorum bu görüşe demek biraz g*t istiyor bana kalırsa.Ben de aynı fikirdeyim çoğu arkadaş gibi ancak bırakın bir bakın Andre Igıduola'ya..Belki o patlama yapar ha..Nedersiniz ??

New Jersey Nets kafilesinde ise Jason Kidd ve Vince Carter ikilisi belki bu sezon elde edilir bir seviyeye ulaşabilir.Geçen sezon istenilen başarı Nets oyuncularından çıkmadı fakat bu sezon dahilinde akıllandıklarını düşünmekteyim.

New York Knicks ve Toronto Raptors takımları ise beklenen gibi ilk üçe girecek takımlar arasında boy göstermekte.Toronto Raptors'u bilmem ama gençleri de artık pişen New York Knicks'den güzel bir çıkış bekliyorum.
Avrupa karması Raptorslar ise takım adındaki Raptor gibi hızlı bir hayvan,hızlı bir oyun ortaya koyabilirlerse neden playoff sonrasında bir başarıya imza atmasınlar ki...

ThE STaT

Standing Tall and Talented
« Yanıtla #12 : 27 Ekim 2007, 13:56:25 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

garnett ve arkadaşlarını pre-season maçlarında ve nba live tour maçlarında izleyemedim ama yinede bu grubun 1. sırası için en önemli adayıdır...knicks ise bu sene için bana gerçekten umut veriyor bi 10 yıl sonra grin , bu grupta birincilik boston ile nyk arasında gider gelir..ikiside play-off'a kalır...nets ise raptors'un önüne oturur tabi burada en önemli şey kidd'dir bana göre..vc ile ilk seneleri gibi olursa raptors'un önünde olurlar ama raptors'da yabana atılacak bir takım değil..igoudala'lı sixers ise bu sene doğu'da dipte kalırlar..a.miller'a bu sene dikkat edin...

« Yanıtla #13 : 29 Ekim 2007, 02:14:46 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Grubun lideri sakatlıktır oyuncuların arasındaki anlaşmazlıklardır vs gibi sorunlar olmassa boston olur..Boston'u bu sene izlemek gerçekten çok zevkli heyecanlı boston taraftarı olmadığım halde hazırlık maçlarında bile baya heyecanlı izledim taraftarı olsaydım ne olurdu acaba Tongue Boston dışında boston'u yakından takip edecek takımlardan biriside ya new jersey olur yada toronto olur diye düşünüyorum eğer new jersey geçen seneki gibi hayal kırıklığına uğratırsa bizleri sonuncu sırada bile yer alabilir,Toronto'da kendini 1 üst seviyeye çıkarabildiyse 1.ciliği zorlar diye düşünüyorum...hayırlısı izlicez görcez yarışmacılara başarılar diliyorum Tongue

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #14 : 30 Ekim 2007, 20:59:30 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Görmedik bu topic i özellikle açan arakadaşlar çok saolun,takımları teker teker saymaya gerek
yok boston dan başlarsak flaş transferler yaptılar yıllardır şampiyonluğa hasret şımarık boston
seyircisine(şampiyonluğa alıştıkları için öle dedim yanlış anlaşılmasın) umut oldu neyse ama
yıldızları bir arada barındırmak çok zor mevzu helede hepsi ben bu takımın patronuyum demeye
kalkarsa ne ala,daha önce lakers denedi bunu ama başaramadı bence başlarında karizmatik ve
kontrolü elinde tutacak bir koç olsaydı rahat başarırlardı bence boston bu sene öle şaşalı bir
sezon geçirmicek en azından sakatlık olursa onları toparlıcak bir bench leri mevcut değil yane
kg-ray allen-paul pierce in eline bakıcak takım benim umudum yok açıkcası

Valla bizim dengesizler aslında isteseler rahat konferans finali oynarlar ama takım kimyası
bozuk özellikle marbury,crawford ve arkalarından gelen aynı manyak mantaliteye sahip nate
robinson un yeri geldiği zaman süper kahraman oldunu zannedip takımın ahengini bozması
neyse bence zach ve curry gayet kardeş kardeş anlaşırlar zeke manevi babaları ama yedek
pivotlarımızın inactive listte olması beni şaşırttı takımda baya forvet eflasyonu var bu sene
blakman,lee ve nate den patlama bekliyorum nate ne kadar dengesiz olsada gaza gelince
crawford kadar etkili bir guard q rich ve malik rose unda tecrübeleri bizi potaya sokar işallah
valla en az 2 incilik bekliyorum ben

Toronto avrupa maçlarında bana pek ışık vermedi,3 lük uzmanı (!) kapano ile kadrosunu
güçlendirdi ama daha bir icraatını göremedik ama zamanla toparlar sanırım avrupayi bir
takım olması baya fan kitlesi sağladı hatta bence nba in euroleague temsilcisi demek daha
doğru olur,takımda kilit oyuncular bosh,bargnani,ford,calderon ve garbajosa sakatlık belası
vurmazsa bence geçen sene kadar olmasada başarılı bir grafik çizmeleri olası ama dediğim gibi
her an herşey olası atlantik grubunda ilk 3 e girerler

New jersey desek ne blim sırtını kidd,carter ve r-jeff e dayamış gidiyor bu sezon uzun sorununu
sean willams ve jamal moglaire ile giderdiler ama dengesiz bir takım görüntüsündeler bence lawrance
frank takıma hükmedimiyor ,benc e en büyük handikapları kidd,carter ve r-jeff ın yaşacağı uzun sürekli
sakatlıklar çünkü çok çektiler valla eğer bu kadro devam ederse ilk 3 için savaşacaklar

Gelelim zayıf halkaya bence sixers bu grubun direk sonuncusu olur igy-dalembert-korver-miller
dışında bir takıma etki etcek birisi yok louis willams pre season da etkili maçlar çıkardı ama normal
sezonda aynı başarıyı beklemeyem ondan bence lotaryaya oynarlar bu sezon

« Yanıtla #15 : 05 Kasım 2007, 18:44:23 »
erdinç*garnett*
NBA Oyuncusu
*

KEVİN GARNETT_MVP----FB

Üyelik Bilgileri

Boston Celtics
New Jersey Nets
Toronto Raptors
New York Knicks
Philadelphia 76ers
                                1. 2. ve 5.sıralar kesinlikle olur bence ama toronto ile new york arasında sıkı mücadele olur.
« Yanıtla #16 : 06 Kasım 2007, 13:53:18 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Boston Celtics
New Jersey Nets
Toronto Raptors
New York Knicks
Philadelphia 76ers
                                1. 2. ve 5.sıralar kesinlikle olur bence ama toronto ile new york arasında sıkı mücadele olur.
Toronto yu hafife alma bence nets kapalı kutu carter,jefferson ve kidd full sezonu tamamlasalar
bile neyin ne olcağı belli olmaz

« Yanıtla #17 : 06 Kasım 2007, 14:30:12 »
erdinç*garnett*
NBA Oyuncusu
*

KEVİN GARNETT_MVP----FB

Üyelik Bilgileri

carter,jefferson ve kidd bu sene sakatlanmazlarsa nets'in önü açık.toronta çok iyi bir takım özellikle kendi evinde başarılı bir grafik çiziyorlar kim bilir belkide atlantikte 2.olabilirler.
« Yanıtla #18 : 06 Kasım 2007, 14:34:38 »
--
Ziyaretçi

Nets için şöyle bir tehlike var ki her oyuncuda olur bu;
Carter tipik bir şekilde kontratı aldım yatıyorum arkadaş der gibi oynuyor..Toparlanır ya da toparlanmaz bu onun sorunu.Ancak geçen sene play-off'da gösterdiği performans da hayal kırıklığıydı Carter'ın..Kidd-Jefferson özellikle Jefferson çok iyi başladı.
Ancak Nets'in o potaaltı tecavüze davetiye çıkartıyor..(Örn;Toronto maçı)

Toronto ise oldukça iyi ve hazır başladı..Oturmuş sistem ve bench derinliği ile yine bu grupta zirve için favoriler.
« Yanıtla #19 : 06 Kasım 2007, 15:11:46 »
EmRe41
NBA Oyuncusu
*

DİRK NOWİTZKİ & DALLAS MAVERİCKS & FENERBAHCE

Üyelik Bilgileri

1. new jersey
2.boston celtics
3.toronto raptors
4.new york
5.hiladelphia 76ers

olur...

boston iyi kadro yaptı ama new jersey de ii gidiyor
[/URL][/ımg]
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » Doğu-Batı Konferansı Ve Gruplar » Doğu Konferans Grupları (Moderatör: Dağlar)Konu:
 Atlantik

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv