+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » Doğu-Batı Konferansı Ve Gruplar » Doğu Konferans Grupları (Moderatör: Dağlar)Konu:
 Atlantik

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Konu: Atlantik  (Okunma Sayısı 1329 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #20 : 08 Kasım 2007, 15:51:55 »
delyvaldes
Return The Dely
All-Star

Acid Boys

Üyelik Bilgileri
Ynt: Atlantik

Pota alrından sorun olduğu söyleniyor bir kısmına katılırım fakat nets için kötü bir takım lafına kesinlikle katılamam elinizde ligin elit 25 oyuncusundan 3 ü bulunuyor.Aldığınız pivot (her ne kadar ümit bağlamasamda ) mogloire bir all star blok canavarı olabilecek bir willams ligin ileriki yıllarda vasatın üstünde ki gardlarından bir olabilecegini düşündüğüm m.willams seozn öncesi müthiş oynayan bir avrupalı nachbar sezon başlar başlamaz bende varım diyen bir wright trio yu saymama gerek yok .şimdi bu kadro içinde collins e kötü bir seçim diyebiliriz krstic için her takımın en azından benchinde bulunacak bir uzun diyebiliriz bunları diyebiliyorsak birisi bana bu takımın sakatlık dışında bir sorunu oladuğunu söylesin Nets son 7 senedir bu grubun favorisidir ve her senede kendisine inananları yanıltmamıştır. Bu bir başarıdır.Fakat başarıda göreceli bir kavram oldugundan bunu herkes tarafından görülmesini bekleyemezsiniz....
-Bu Kupayı Görenler Parmak Kaldırsın-
« Yanıtla #21 : 08 Kasım 2007, 17:16:47 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Herkez boston u favori görüyor ama şunu unutmamak lazım zamanla sakatlık,formsuzluk
egoların dizginlenmemesi gibi handikaplar önlerini kesebilir,dün denver ı darma duman etmeleri
onları şampiyonluk yada atlantik lideri yapmasın danny aingie büyük bri kumar oynadı valla ya
batacak yada boston hanedanı geri dönecek neyse all star arasına kadar belli olur herşey,nets
ligin en elit 3 oyuncusuna sahip ama hepsinden maksimum performans beklemek hayal olur geçen
sene sakatlık yüzünden uzunsuz oynadılar bu sene moglaire var ama katkısını göremedim ben zaten
grubun gizli favorisi durumunda raptors ile,bize gelince valla hücum oturdu marbury pg gibi oynamaya
başladı zach ve curry alıştı gibi birde savunma otursa play off a kalırız

« Yanıtla #22 : 08 Kasım 2007, 21:16:46 »
--
Ziyaretçi

Bu senenin modası oldu Boston ve Nets hayranlığı.
Garnett-Pierce-Allen'lı Celtics'e elbette her şans verilir, elbette bu oyuncular isterlerse sonuna kadar bu işi götürürler.Ancak basketbol 5 kişiyle oynanan ve benchten gelen oyuncularla harmanlanan bir oyun..Celtics'i şampiyon ilan edenler, Lakers'ın ki bu Celtics'den daha hazır ve bana göre genel anlamda daha iyi kadrosuyla 2004'de kaybettiği şampiyonluğa baksınlar..
Nets olayına gelince;
İnsanların geçmişi oynamıyor parkelerde..Ya da isimler oynamıyor..İsimler maç öncesi vardır parkelere gelince iş durum değişir yürekler ortaya çıkar..Kabul edin etmeyin Kidd yaşlandı..Eskisi kadar mucizeler beklemeyin..Tek başına hiç birşey yapamaz..Carter kontratı kaptı ve yatıyor..Sezonu böyle geçirir..Bir iki maç parlar, smaç basar yine bazılarının gönlünü alır..R-Jeff bir şeyler yapmaya çalışıyor..
Kidd-Jeff ikilisi bu sene Nets'i taşıyacak ancak nereye kadar..Büyük başarılar beklemek hayalciliktir..
Nets'i ezdiğim, kötü takım dediğim falan yok..Ben topice yazıyorum yanlış anlaşılıyor sanırım..Nets'e kötü takım demiyorum..Ancak abartıldığı kadar da iyi bir takım değil..

Bu Grupta hala bana göre favori takımlar New York, Toronto ve Boston (ki zaten grupta ilk 3 de olacak..).
« Yanıtla #23 : 09 Kasım 2007, 09:27:28 »
delyvaldes
Return The Dely
All-Star

Acid Boys

Üyelik Bilgileri

Benim sözüm sana değildi genel olarak söyledim söylediklerinin bir kısmına belki katılabilirim bu takımdan bende şampiyonluk beklemiyorum fakat bu takım bu kadar da kötü bir takım değil karşılaştırdığınız toronto takımından sadece pota altında zayıf oldugunu söylüyorsunuz nets in sorarım bu oyun (ilk beş için)  5 kişilik ise 2 kişi pota altı oynuyorsa kalan 3 kişi nets in ligin elit oyuncularının oldugu bölüm değil mi yada şöyle açıklıyım bu 3 isimde pota altına katkı sağlayan oyuncular değilmi (Kidd geçen sene 8,2 ribaund ort.) Bu şahsi fikrim sizinde fikirlerinize büyük saygım var şunu da yanlış anlama ben sana direk sen nets i eziyorsun demek istemedim herhalde bu da benim topic e yazdıgım konu yanlıs anlaşılmış...
« Yanıtla #24 : 09 Kasım 2007, 09:36:08 »
--
Ziyaretçi

Yok Hocam sözüm direk sana değildi..Genel olarak söyledim..Yani sadece bu topicte yazılanlardan ziyade bu konuların geçtiği her topicte olan havayı kast ettim.

Nets'in üçlüsüne bir şey demem..Ancak bu takımı Kidd-Jefferson nereye kadar götürür o soru işareti..Zira play-off'da işler değişiyor..Herkes nerdeyse iki kişilik oynuyor..Carter konusunda carter fanları bana kızsada gerçek bu..Bakın 40'ına merdiven dayan Kidd'e ve Jefferson'a..Birde Carter'a..Geçen sene de sönük bir play-off geçirmişti Carter..Kontratıda aldı..Umarım ben yanılırım ilerde..

Potaaltı olayına gelince aslında daha çok play-off sertliğini hesaba katıyorum..O potaaltıyla play-off'da Kısalar ne yaparsa yapsın bir yere kadar..Orası play-off...
« Yanıtla #25 : 09 Kasım 2007, 18:38:02 »
delyvaldes
Return The Dely
All-Star

Acid Boys

Üyelik Bilgileri

Playoff konusunda haklısın zaten oraya kadar sağlam uzunla gidebiliirsek biz asıl başarıyı yaklamış oluruz bana göre.Carter konusunda bende ilk 3 maçta şüphelenmiştim.Fakat şöyle bir hafızamı yokladıktan sonra Carter gerektiği anda takımını en byük kozu olabilen bir oyuncu.Dediğinde haklılık payı da var onu belirtmeden geçemeyeceğim Kontratını aldı ve yatma pozisyonuna geçebilir görüsüne saygım var benim tek söylemek istediğim bu konuda Carter ın bu karakterde bir oyuncu olmadığıdır.O yine ilerleyen maçlarda kendisini gösterecektir diye tahmin ediyorum..
« Yanıtla #26 : 10 Kasım 2007, 19:10:18 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Playoff konusunda haklısın zaten oraya kadar sağlam uzunla gidebiliirsek biz asıl başarıyı yaklamış oluruz bana göre.Carter konusunda bende ilk 3 maçta şüphelenmiştim.Fakat şöyle bir hafızamı yokladıktan sonra Carter gerektiği anda takımını en byük kozu olabilen bir oyuncu.Dediğinde haklılık payı da var onu belirtmeden geçemeyeceğim Kontratını aldı ve yatma pozisyonuna geçebilir görüsüne saygım var benim tek söylemek istediğim bu konuda Carter ın bu karakterde bir oyuncu olmadığıdır.O yine ilerleyen maçlarda kendisini gösterecektir diye tahmin ediyorum..
Ahmet valla zor be carter iyi hoş ama sorunları olan bir adam geçen gün okudum bir yerde başparmağı
sakatmış zor şut atıyormuş ama sizin için iyi olan kidd ve r jeff ın muhteşem katkıları ama moglaire ve
willams ile olmaz bu iş play off olur belki ama ilersi zor

« Yanıtla #27 : 11 Kasım 2007, 14:02:48 »
CurtisJackson
Rookie
**

G-UNIT 4EVA

Üyelik Bilgileri

Bugünkü Nets-Celtics maçındada görüldü kalite farkı var Celtics 1. çıkar bu gruptan Nets 2.
« Yanıtla #28 : 15 Kasım 2007, 03:35:38 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Acele etme be arkadaşım.Yarın gün olur,keser döner,Garnett sakatlanır,Carter ameliyat olur,Kidd'in annesi ölür vs...

Peşin peşin konuşmayın şöyle.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #29 : 16 Kasım 2007, 13:40:11 »
CurtisJackson
Rookie
**

G-UNIT 4EVA

Üyelik Bilgileri

O ihtimalleri göz önüne alsak abi o zaman Cavs'da misal Lebron'un ayağı kırılır yada Spurs'de Duncan'ın bileği döner falan her ithimali göz önüne alırsak yorum yapamayız.En iyi ihtimalle dediğim tahminler.
« Yanıtla #30 : 20 Şubat 2008, 13:31:13 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

1. new jersey
2.boston celtics
3.toronto raptors
4.new york
5.hiladelphia 76ers
Boston ın Kadrosu çok geniş tecrübeli oyunculara sahip 1. çıkar bence.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #31 : 29 Mart 2008, 19:55:12 »
berker
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri

ben toronto derim ama yinede emin olmamak lazım torontonun ne zaman ne yapacağı belli olmuyor ama bostonda gerçekten mükemmel kadroya sahip...
« Yanıtla #32 : 29 Mart 2008, 21:08:32 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Boston garantiledi sixers yada toronto çıkarsa çıkar bu gruptan.

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » Doğu-Batı Konferansı Ve Gruplar » Doğu Konferans Grupları (Moderatör: Dağlar)Konu:
 Atlantik

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv