« : 05 Nisan 2008, 00:59:17 » |
--
Ziyaretçi
|
Daha önce forumda ''Ayın Üyesi'' uygulaması vardı. Amacından sapınca bu uygulamaya son verildi. Ancak bu uygulamayı tekrar yapmayı ve extra bazı uygulamalar yapmayı düşünüyoruz tabii konu hakkında forum üyelerinin fikri önemli.
Ayın Üyesi dahil Ayın Konusu, Analizi vs vs gibi uygulamalar yapmayı düşünüyoruz. Tabi bunun karşılığında Ayın Kaybedenleri de olacak.
İyinin ödüllendirildiği ortamda kötünün de cezalandırıldığı bir sistem bir bakıma. Forum konu hakkında ne düşünür bu tip bir sistem olsun mu olmasın mı artık karar sizin..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 05 Nisan 2008, 01:04:02 » |
|
RaRe
|
Kötüyü naısl cezalandırcaz...Ben çok pis dışlarım 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #2 : 05 Nisan 2008, 01:05:45 » |
--
Ziyaretçi
|
Kötüyü naısl cezalandırcaz...Ben çok pis dışlarım  No-Post olabilir..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 05 Nisan 2008, 02:23:00 » |
|
Kaan Mert
|
Ayın üye'si formatı cidden amacından çok sapmıştı ama iyi bir düzenleme ile bu yürütülebilir. Olsun derim ben.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #4 : 05 Nisan 2008, 11:23:00 » |
|
Th3STaT
|
Olması gerek ki,bir amaç doğrultusunda ilerleyebilsin üyeler ..
|
|
|
|
|
|
ThE STaT Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınStanding Tall and Talented
|
|
|
« Yanıtla #5 : 05 Nisan 2008, 11:54:27 » |
|
Dağlar
|
Bence gayet iyi düşünülmüş bir uygulama ama bir sorum var: Kötü'yü neye göre belirleyecez?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 05 Nisan 2008, 11:57:04 » |
|
TP
|
İyi olabilir, mantıklı ancak kötünün seçilmesi biraz konuyu saptırır diye düşünüyorum.Sonuçta kötü olan her zaman cezasını buluyor yöneticiler taradından..
Onun dışında iyi bir uygulama.
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #7 : 05 Nisan 2008, 12:15:28 » |
|
Nihat Emre
|
Güzel olur, özellikle Ayın Konusu, Analizi ve hatta her ay belirli bir gün ve saatte bilgi yarışması dahi yapılabilir. ''Kötü'' tanımı nasıl olacak? O benim kafamı kurcaladı ama onun dışında güzel bir uygulama.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 05 Nisan 2008, 12:19:02 Gönderen: Nihat Emre »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 05 Nisan 2008, 12:23:13 » |
Batu
Serseri Fındık
Starter

Elveda Marion..
|
bu uygulamaya hic bi zaman sıcak bakmamıstım halada bakmıorum bende olmasın..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 05 Nisan 2008, 12:27:51 » |
|
|
|
« Yanıtla #10 : 05 Nisan 2008, 12:33:22 » |
|
Mustafa
|
önceki senelerde yapılıyordu bu uygulama ve yararıyla beraber zararıda oluyor..şimdi bi de işin içine ayın kötüsü falan girince iyice kargaşa olur düşüncesindeyim. ha bi de ayın konusu, analizi falan hoş olabilir..ben zamana bırakıyorum, hele bi herkes yazsın ondan sonra son kararımı verecem.son olarak batu'ya da katılıyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 05 Nisan 2008, 12:34:50 » |
Batu
Serseri Fındık
Starter

Elveda Marion..
|
Bence sen hiç konuşma  noldu kocum sorunun ne:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 05 Nisan 2008, 13:23:14 » |
|
RaRe
|
Bence bunun getirileri ve götürüleri iyi düşünülmeli... bir kere ayın kötüsü seçilecek bir üye küskünlük yaşayabilir... sonuçta burda çoğu insan iyi niyetli ve herşeyden önce basketbolsever... sitenin adı da kötüye çıkabilir...diğer sitelerde nbatr de böle bi uygulama var diye konuşulup kötülenebilir... ayın üyesi iyi bi uygulama ama ayın kötüsü çok kritik bi uygulama olur...bence yönetim çok çok çok iyi düşünmeli bu konuyu...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #13 : 05 Nisan 2008, 13:30:38 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Bence bu uygulamanın iyi olduğu gibi kötü yanlarıda var.. sorunlar tartışmalar kavgalar çıkabiilir.. Rare nin dediği gibi ayın üyesi uygulamasına bende varım ama ayın kötüsü biraz kritik bi nokta oluyor iyi düşünülmeli bence..
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #14 : 05 Nisan 2008, 13:45:28 » |
|
Kq5
|
Güzel bir uygulama lakin benimde kafam takıldı ayın kötüsü olmak kimse istemez ama çok kritik bir nokta gerçekten biraz daha oturulup düşünülmesi lazım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : 05 Nisan 2008, 15:06:49 » |
|
hot_sizzle3
|
valla ayın en iyisi iyide kötüyü nasıl seçicez orası biraz karışık keza bencede ayın üyesi olsun ama ayın kötüsüne ceza vermek ortalığı karıştırabilir
|
|
|
|
|
|
  Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.
|
|
|
« Yanıtla #16 : 05 Nisan 2008, 16:57:17 » |
|
NYK
|
"Ayın kötüsü" nü seçmek hem çok subjektif hem de ayıp olur ya.
Ama mesela : "Ayın postu,ayın geyiği,ayın analizi,ayın takım yazısı..." gibi ödüller verilebilir.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınYippi Ka Yey motherfucker...
|
|
|
« Yanıtla #17 : 05 Nisan 2008, 17:09:56 » |
|
Flash
|
Kişileri olduğu gibi olmadan sıyırmayacak, kimsenin bir tarafları kalkmıyacak şekilde yürütülür ise elbette ki olumlu bir iş olur...Sonuçta kişilere süreklilik ve foruma hareketlilik getirir...Ayrıca herkes uslübunu iki kez kontrol eder(inşallah)...Bence dediğim gibi zıvanadan çıkmadıkca iyi olur...Ama öbür türlü olacaksa bırak olmasın derim yani...  Topluma oynayan bir birimde, ve belli kisveler iiçine çekilmeyen gençlik,spor ve yaşam alanı olan bir yerde ayın kötüsü seçilmez, seçilmemeli hiç etik değil...Zaten o kendini feci belli edecektir....Ama ay sonunda özel mesajla gelecek ayda bu ekipte olmak istiyorsan, hareketlerine dikkat et denilebilir.....
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf 
|
|
|
« Yanıtla #18 : 05 Nisan 2008, 17:22:43 » |
|
steve-nash
|
"Ayın kötüsü" nü seçmek hem çok subjektif hem de ayıp olur ya.
Ama mesela : "Ayın postu,ayın geyiği,ayın analizi,ayın takım yazısı..." gibi ödüller verilebilir.
evt katliyorum ayin kotusunu secersek RaRe cok pis dislarim diyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 05 Nisan 2008, 17:50:08 » |
|
OğuzCan
|
Ayın konusu,analizi vs. büyük bir şevk getircektir tüm üyelere. Olması yararımıza olur diye düşünüyorum. 1-2 ay deneyelim. Kötü konusunda ise arkadaşların dediği gibi belirleem kriteri vs. zor....
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınwww.nbatr.com/oguzcan
|
|
|
|