« Yanıtla #20 : 05 Nisan 2008, 21:59:29 » |
|
Torres#9
|
Olsun.. Ayın analizi,ayın yazarı filan tarzı şeyler güzel olur..Zaten kötü olmaya başlarsa,uygulama kaldırılır..Sonuçta herşey iyiliğimize,yararımıza olacak işler için..
Ayın kötüsü filan,kişiyi küstürebilir tabii bunun başka boyutu,kendine daha fazla çeki düzen verir,daha iyisini yapmak içinde uğraşabilir ki bu iyimser ihtimali.. Deneyerek birşey kaybetmeyiz bence..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınAilecek takip edebileceğiniz bir blog =)
|
|
|
« Yanıtla #21 : 05 Nisan 2008, 23:14:13 » |
|
Arda
|
Ayın kötüsüne gerek yok diye düşünüyorum.Ayın iyisi,analizi gibi şeyler iyi olur ve bunlara ilave olarak ayın en iyi profili en iyi imzası vb. enteresan şeylerde olabilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : 06 Nisan 2008, 19:27:12 » |
|
Can Çetin
|
Olmasın...
Kime göre en iyi?Daha bugün MVP konusunda sayfalarca tartışıp bir şey elde edemez,milletin kişiliğine varan laflar edilirken,ne en iyisi ne en kötüsü?Hem kim belirleyecek,oy çokluğuna göre ise atıyorum 10-9 olursa ayıp olmayacak mı diğerine?Herkes aynı çerçeveden bakabilecek mi?Benim gördüğümü başkası görecek ona göre değerlendirecek mi?"Onu seçtin,öbürününkünü niye seçmedin" olmayacak mı?"Niye onu öyle yaptın neden bunu böyle yaptın" denmeyecek mi?Tartışmaların ardı arkası kesilecek mi?
Bunların hepsi göze alınmış ki buraya konu açılmış zannediyorum...Güzel gibi görülmese ilerise karanlık olduğundan olmasın diyorum.Diğerlerinin dışında sadece bir nebze farkla "ayın üyesi" büyük bir çoğunluk sağlanırsa seçilebilir diye düşünmekteyim...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 06 Nisan 2008, 19:32:44 Gönderen: Can Çetin »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : 06 Nisan 2008, 20:25:25 » |
|
KE-Billz
|
Olmasın...
Kime göre en iyi?Daha bugün MVP konusunda sayfalarca tartışıp bir şey elde edemez,milletin kişiliğine varan laflar edilirken,ne en iyisi ne en kötüsü?Hem kim belirleyecek,oy çokluğuna göre ise atıyorum 10-9 olursa ayıp olmayacak mı diğerine?Herkes aynı çerçeveden bakabilecek mi?Benim gördüğümü başkası görecek ona göre değerlendirecek mi?"Onu seçtin,öbürününkünü niye seçmedin" olmayacak mı?"Niye onu öyle yaptın neden bunu böyle yaptın" denmeyecek mi?Tartışmaların ardı arkası kesilecek mi?
Bunların hepsi göze alınmış ki buraya konu açılmış zannediyorum...Güzel gibi görülmese ilerise karanlık olduğundan olmasın diyorum.Diğerlerinin dışında sadece bir nebze farkla "ayın üyesi" büyük bir çoğunluk sağlanırsa seçilebilir diye düşünmekteyim...
-Kime göre en iyisi mi var? Herhangi bir foruma yazılanları koyup ''oylayın lan..'' demiyeceğiz herhalde..Kime göre iyi NbaTr halkına göre iyi olan ne ise o olacak.. -Oylama olur 10-9 sonuç mu çıktı demokrasi ne der 10 alan kazandı der..İnsanlar odun değil 10 oy alanın yanında 9 oy alanda gerekli değeri görür zaten..Bu tip detayları aşacak olgunlukta insanlar..Zaten amaç olgunluğu ödüllendirmek değil mi  -Daha bugün olan MVP tartışması ile bu uygulamının zerre kadar alakası yok..Ben bağlantı kuramıyorum arada..Ters örnekler bunlar..Uygulama ile alakalı örneklendirmeler yapıp aksini savunursanız amenna..Ancak olan bir tartışma ile bu konuyu bağdaştırırsanız garip kaçar.. -5 yaşında çocuklar değiliz..Neyin nasıl değerlendirileceğinide gayet iyi biliriz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : 06 Nisan 2008, 20:54:22 » |
|
KE-Billz
|
Ayrıca 6-5 olursa parti bile kapatmıyorlar,7-4 olması gerekiyor.
Burası Anayasa mahkemesi değil..İşimizde parti kapatmak değil.. 10 > 9 Yapacak birşey yok..Aaa bir birlerine ne kadar yakınlar 9'a ayıp olur 10'la eşit olsunlar mı diyelim.. 1 oy farkla Aziz Yıldırım Fenerbahçe Başkanı oldu ona bakarsan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : 06 Nisan 2008, 20:59:36 » |
mabel
Yeni Üye
|
arkadaşlar dün bir bugün iki çok yeniyim. o yüzden böyle bi yerde muhtemelen kaale alınmaz söylediklerim. zaten daha inceleme aşamasındayım. cinsiyetimden dolayı da önemsemezsiniz belki ama yine de söyleyeceğim yüksek müsadenizle. amacınız tartışmaksa çok güzel forum denen şey fikir paylaşımı için var zaten. saygı çerçevesinde. niye olmayacak taraflara taşıyıp işi garip bir duruma getiriyorsunuz onu anlamadım. herkes fikrini söyleyebilir sanırım. olsun şu şu şu sebeple.... olmasın bundan bundan bundan dolayı. bu kadar kolayken niye büyütüyorsunuz. sadece fikrimi söyledim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : 06 Nisan 2008, 21:02:53 » |
|
Can Çetin
|
arkadaşlar dün bir bugün iki çok yeniyim. o yüzden böyle bi yerde muhtemelen kaale alınmaz söylediklerim. Niye alınmasın işte bende NBATR'nin böyle bir izlenim bırakmasından çok yakınıyorum  Gayet güzel bir yere temas edinilmiş. Öyle bir şey ki sanki kanlı bıçaklı herkes herkesle... Neyse dışarıdan halimizi gösteriyor sanırım bu yazılan...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 06 Nisan 2008, 21:05:26 Gönderen: Can Çetin »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : 06 Nisan 2008, 21:04:06 » |
|
RaRe
|
"Ayın kötüsü" nü seçmek hem çok subjektif hem de ayıp olur ya.
Ama mesela : "Ayın postu,ayın geyiği,ayın analizi,ayın takım yazısı..." gibi ödüller verilebilir.
evt katliyorum ayin kotusunu secersek RaRe cok pis dislarim diyor  olum o geyik yaaa  Ben yönetime güveniyorum...Ama fikrim bu..Bence herkesin fikri de gözönüne alınmalı...Tartışmak fikrini söylemek isteyen varsa msnden falan herkese,her fikre açığım...  Nolursa olsun forum kazansın...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #28 : 06 Nisan 2008, 21:05:58 » |
|
KE-Billz
|
arkadaşlar dün bir bugün iki çok yeniyim. o yüzden böyle bi yerde muhtemelen kaale alınmaz söylediklerim. Niye alınmasın işte bende NBATR'nin böyle bir izlenim bırakmasından çok yakınıyorum :-)Gayet güzel bir yere temas edinilmiş. Öyle bir şey ki sanki kanlı bıçaklı herkes herkesle... Neyse halimizi gösteriyor sanırım bu yazılan... Bugün gayet sakinim..Herkes sabrımı test edebilir...Uykusuzum enerji eksikliğim var halim yok.. Herkes istediğini yazıyor ne var halimizde anlamadım..Artı sen mesajı nerenden aldın bilmem.. Yazılanda kötü bir niyet yok..Yeniyim damdan düşer gibi olacak tarzı birşey yazmış 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : 06 Nisan 2008, 21:07:13 » |
Mustafa
El-Nino
NBA Oyuncusu
|
arkadaşlar dün bir bugün iki çok yeniyim. o yüzden böyle bi yerde muhtemelen kaale alınmaz söylediklerim. Niye alınmasın işte bende NBATR'nin böyle bir izlenim bırakmasından çok yakınıyorum  Gayet güzel bir yere temas edinilmiş. Öyle bir şey ki sanki kanlı bıçaklı herkes herkesle... Neyse dışarıdan halimizi gösteriyor sanırım bu yazılan... uzun süredir olaylar olmuyordu ne olduysa bugün oldu, arkadaşta yeni üye olmuş birbirinizle takıştığınızı görünce yazmak istemiş.bi problem yok bence can.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #30 : 06 Nisan 2008, 21:08:50 » |
|
Can Çetin
|
@KE:Kötü niyet var demedim ki...Ben "yeniyim burada yenileri pek takmazlar ama ben yinede bir şeyler söyleyeyim" gibisinden anladım o yüzden...Sinirlenecek ne var onu anlamadım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #31 : 06 Nisan 2008, 21:11:17 » |
mabel
Yeni Üye
|
bakın ne güzel işte gayet güzel anlıyor herkes birbirini. en azından beni herkes anlamış. birbirinizi de anlayabilirsiniz. hazır yazmışken konuyla ilgili fikrimi de yazayım bari. bence de olsun. eğer herkes birbirini anlamaya çalışırsa forum için çok güzel bir şey olur bana göre 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #32 : 06 Nisan 2008, 21:13:08 » |
|
Can Çetin
|
İşte bende senin gibi düşüyorum ama,KE neye kızdı bana niye böyle bir şey söyledi orasını hala anlamadım?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #33 : 06 Nisan 2008, 21:17:54 » |
Mustafa
El-Nino
NBA Oyuncusu
|
can iyi oku.sen herhalde yanlış yeri alıntı yaptın çünkü o arkadaşığın yazdığı ile senin yazdığın arasında bi bağlam kuramadım ki kemal abi de "Artı sen mesajı nerenden aldın bilmem" diyo. ayrıca sinirlendiği falanda yok, bence sen yanlış algılıyorsun bugün herşeyi, tersinden mi kalktın? sadece uykusuz olduğunu ve herkesin sabrını test edebileceğini söylüyor, ben şu ana kadarki soğukkanlılığını tebrik ediyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #34 : 06 Nisan 2008, 21:20:45 » |
|
Can Çetin
|
Tamam "Can" bundan sonra bir şey yazmayacak rahat olunuz.Bugün online olduğu kadar Haziran'a kadar da olmayacak orası da kesin.O yüzden geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.Son olarak "Nerenden aldın bilmem" lafını ben desem ne olurdu hiç düşündünüz mü?Sadece bunu diyorum başka bir şey demiyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #35 : 06 Nisan 2008, 21:25:55 » |
|
KE-Billz
|
Tamam "Can" bundan sonra bir şey yazmayacak rahat olunuz.Bugün online olduğu kadar Haziran'a kadar da olmayacak orası da kesin.O yüzden geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.Son olarak "Nerenden aldın bilmem" lafını ben desem ne olurdu hiç düşündünüz mü?Sadece bunu diyorum başka bir şey demiyorum...
Hala aynı yerden alıyorsun.. Tartışma bitsin..Konu saptı iyice..Ana fikirden devam edilsin..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #36 : 15 Nisan 2008, 13:13:05 » |
|
RaRe
|
konuyla ilgili son karar nedir ?
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #37 : 15 Nisan 2008, 13:43:42 » |
Conrad IV
Shamrock
Starter

özbeöz kaliforniyalı
|
Ayın Kötüsü olmaya bu ay,önümüzdeki ay ve bundan sonraki tüm aylar için talibim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #38 : 15 Nisan 2008, 22:32:52 » |
|
KE-Billz
|
Ayın Kötüsü isteği üzerine Utku'ya verilecek  Ayın Kötüsü olmayacak..Bunun yerine kötünün iyisi olabilir  Neyse şaka bir yana.. Ayın Konusu Ayın Analizi Ayın Üyesi uygulaması olacak... Burda Üyeyi sadece yönetim mi seçsin yoksa üyelerde bir anket açılıp adaylara oy versin mi orda soru işaretleri var.. Bu ay itibariyle atılan mesajlar sürece etki edecek..Mayıs başında Nisan ayının üyesi, analizi ve konusu açıklanacak.. Ayın analizi ve konusu üyelerin oylarına sunulacaktır..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #39 : 15 Nisan 2008, 22:55:33 » |
|
RaRe
|
and the oscar goes to.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|