« : 04 Mayıs 2008, 15:37:44 » |
|
KE-Billz
|
Daha önce Ayın Kazananı/Kaybedeni/Vs Vs konusunda duyurduğumuz üzere Nisan Ayının üyesini seçmiş bulunuyoruz.
Yönetim içinde yapılan ve çekişmeli geçen oylama sonucunda en yakın rakibine 1 oy fark atan Cpzai3, Nisan ayının üyesi seçilmiştir.
Kendisini tebrik etmekle birlikte katkılarına devam etmesini temenni ederiz..
(Çok resmi açıkladım be..)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 04 Mayıs 2008, 15:44:52 » |
|
Cpzai3
|
en yakın rakibine 1 oy fark atan Cpzai3,
Accayip fark atmışım, darma duman etmişim beh  ...Bunda en büyük payı olan insan, Eagle_buck mıdır Mad-Buck mıdır, nickinin son halini bilmediğim insancıktır.O olmasa şu an sitede satır yazıyor olmazdım... Hornets için bereketli bir sezon oldu 
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #2 : 04 Mayıs 2008, 15:49:25 » |
|
BuckéYé
|
Yürü be koçum... Bi tanesin sezo.. El salla bakayım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 04 Mayıs 2008, 15:55:12 » |
|
TP
|
Terbrikler Cpzai3 katkılarının devamı dileğimle...
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #4 : 04 Mayıs 2008, 15:56:15 » |
|
|
|
« Yanıtla #5 : 04 Mayıs 2008, 16:20:56 » |
|
Burakeren
|
Yürü be Sezai kim tutar seni.Tebrik ederim kardeş. Kaan Onur'da artık başka baharlara ümit edecek ayın üyesi olmayı.Bir milwakueeli her zaman kaybetmeye mahkumdur  Tekrar tebrikler Sezai.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 04 Mayıs 2008, 16:23:20 » |
|
Kaan Mert
|
Sezai tebrikler. Ayın üye'si hediyesi olarak benden sana bir çay
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #7 : 04 Mayıs 2008, 16:27:47 » |
|
BuckéYé
|
Yürü be Sezai kim tutar seni.Tebrik ederim kardeş. Kaan Onur'da artık başka baharlara ümit edecek ayın üyesi olmayı.Bir milwakueeli her zaman kaybetmeye mahkumdur  Tekrar tebrikler Sezai. Ne kadar nefatif bir adamsın sen ya... Sezo'nun bu anlamlı topicin de,bozmaya yol açmayı reddediyorum... Sezo'yu tekarr tebrik ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 04 Mayıs 2008, 16:38:23 » |
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot
|
Tebrikler Sezai..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 04 Mayıs 2008, 16:48:27 » |
|
lordapo
|
Adamım kazandı peh sezai for mvp 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 04 Mayıs 2008, 16:48:45 » |
|
Burakeren
|
Onur şaka takılıyorum biliyorsun.Sezaiyi tekrar tebrik ederim.Bu sene çok üzüldü ama NBA de yüzü gülüyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 04 Mayıs 2008, 17:05:31 » |
|
Flash
|
Paul MVP olmadı ama sen ayın adamısın işte...hayırlı ve mantıklı üyeliğini sürdürmen temmenniğimle...Saygılar..TEBRİKLER
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf 
|
|
|
« Yanıtla #12 : 04 Mayıs 2008, 17:37:10 » |
|
|
|
« Yanıtla #13 : 04 Mayıs 2008, 17:41:10 » |
|
Dağlar
|
Sezai tebrikler  Parmakların sağolsun  (saçmaladım, bakmayın siz)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 04 Mayıs 2008, 17:55:35 » |
|
RaRe
|
Aynı başarıyı össde de göstermen dileği ile 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #15 : 04 Mayıs 2008, 20:25:38 » |
|
AoGVinsanity
|
4 gb nbatr.com'lu mail ve MSN verelim sana Sezai ister misin??  Bu arada tebrikler..
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınMesaj atmadan önce kuralları okuyun! Ağladımm sabahlara dek, gözlerim kan nehri sersefil... Yalvardımm sen duyana dek, kimse duymadı ruh bedende tek kefil... Yas günü gözlerim, kalk desen derman mı var... El esir sözlerim, sus desen çarem mi var...
|
|
|
« Yanıtla #16 : 04 Mayıs 2008, 20:27:47 » |
|
Cpzai3
|
4 gb nbatr.com'lu mail ve MSN verelim sana Sezai ister misin??  Bu arada tebrikler.. Sağol da AoGum 800 tane msn oldu ya..Karıştırıyom şifrelerini.
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #17 : 04 Mayıs 2008, 20:30:03 » |
|
AoGVinsanity
|
Tamam o zaman sen bilirsin 
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınMesaj atmadan önce kuralları okuyun! Ağladımm sabahlara dek, gözlerim kan nehri sersefil... Yalvardımm sen duyana dek, kimse duymadı ruh bedende tek kefil... Yas günü gözlerim, kalk desen derman mı var... El esir sözlerim, sus desen çarem mi var...
|
|
|
« Yanıtla #18 : 04 Mayıs 2008, 20:31:21 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Cpzai3 tebrikler.. Başarılarının devamını diliyorum
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #19 : 04 Mayıs 2008, 21:33:34 » |
|
sawash
|
Tebrikler
|
|
|
|
|
|
Get up, stand up, stand up for ur rights!! 
|
|
|
|