« : 02 Temmuz 2007, 11:54:39 » |
|
FernandoTorres
|
Charlotte Bobcats'de Free-Agent olan ve peşine bir çok takımın düştüğü Gerald Wallace'la Detroit Pistons'ın da yakından ilgilendiği belirtildi. Nbakaynaklarının verdiği bilgi de Pistons'ın Gerald Wallace için nabız yokladığı ve görüşmelere başlayabileceği belirtiyor.
Joe Dumars'ın önceliğini Chauncey Billups'a verdiği ve bu oyunuyla kontrat sorununu hallettikten sonra Gerald Wallace içinde görüşeceği söyleniyor. Dumars'ın salary için de formül ürettiği gelen haberler arasında.
<<<NbaTr>>>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 02 Temmuz 2007, 12:00:49 » |
|
Mustafa
|
Billups hiçbir yere gitmiyormuş ? (hoopsype'da Billups going nowhere yazıyo ayrıca sonunda da soru işareti var,anlayamadım tam.)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 02 Temmuz 2007, 12:03:48 » |
|
Gencay
|
billups'u hallettikten sonra hangi parayla wallace'a yönelebililer ki?zaten 2-3 numarada tayshaun ve rip gayet iyi durumdalar.wallace gelirse prince 4'e çekilir muhtemelen o zaman işler karışır.hiç gerek yok böyle bir hamleye...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 02 Temmuz 2007, 12:07:55 » |
|
lordapo
|
Tysun o fizikle nası 4 oynar yane duncan yada zach ile nası eşleşir hatta nowotzki,g-wall gelirse büyük ihtimal rasheed i postalarlar gibime geliyor yane bu havada 10 m $ dan aşağa kontarata imza atmaz adam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 02 Temmuz 2007, 12:10:33 » |
|
Gencay
|
geçen sezon başında saunders'ın prince'i 4 numara oynatacağı söyleniyordu,ama yemedi sonra.böyle bir hamle olursa zaten pek fazla seçenek kalmıyor.detroit billups'u tutsun yeter bence...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 02 Temmuz 2007, 14:18:36 » |
|
RaRe
|
prince 4 numara oynarsa çok büyük sıkıntı çeker detroit..ve aynı zamanda bu adam 12 milyona imza atsa mesela o zaman da cap sorunu ortaya çıkar...nasıl bi çözüm gelicek o zaman..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #6 : 02 Temmuz 2007, 14:20:47 » |
|
Gencay
|
bence bu dedikodu çok çok abartılmış...hiç sanmıyorum detroit'in böyle bir şey yapacağını...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 02 Temmuz 2007, 14:29:40 » |
|
Kenyon_Martin
|
Gerard Wallace'ın şu anki kadrolar itibarıyla ve onun alacağı parada göz önünde tutulduğu takdirde en son geceleği takım biziz.Bi kere onun oydaığı pozisyonlarda yıllardır bu sistemde kalmış bu sistemle bütünleşmiş oyuncular var onları kesip G-Wall'ı koymak Joe Baba'nın yapacağı bir iş değil ha Rip yada Tayshaun takas ediliyse(-ki öyle bir ihtimal vermiyorum) bişey diyemeyiz.Üstelik bizim kontrat sezonun iyi oynayıpta sonra yatacak adama ihtiyacımız yok!...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 02 Temmuz 2007, 14:34:50 » |
|
Mustafa
|
Yine döner dolaşılır Bobcats'e gider gibi ama MJ bu adamdan pek haz etmiyor diye okumuştum bir yerde.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 02 Temmuz 2007, 17:05:25 » |
|
lordapo
|
Valla hermann gibi değer var elinde j-rich de geldi takıma g -wall ın pek esamesi okunmaz jordan az çok adamın ne oldunu biliyor bence en iyi kontratı bobcats verir buna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 02 Temmuz 2007, 17:13:18 » |
|
Mustafa
|
Şimdi aklıma geldi.Espn ya da hoopsphye da okudu.Orlando'da G-Wall ile ilgileniyormuş.Zaten Orlando'nun ilgilenmediği oyuncu yok ki off-season da.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 02 Temmuz 2007, 17:15:10 » |
|
lordapo
|
Valla onlar iyice çoştu lewis,billups,bibby,carter şimdi de g-wall yakında jo yu da isterler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 02 Temmuz 2007, 17:33:02 » |
|
Kobe-24
|
gerald wallace'ın şutları biraz daha iyi olsa çok iş yapar ama şutlarını geliştirmesi lazım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 02 Temmuz 2007, 19:45:44 » |
|
Starbury
|
Bu adam aslında detroite çok yakışır ama detroit bunu nasıl alcak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 03 Temmuz 2007, 03:19:47 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Detroit'in wallece ismine karşı bi hobisi i zevki var diye düşünüyorum r.wallece b.wallace g .wallace nedir yani bu sevgi wallece soy adına karşı :d Bu haberin doğru olduğuna yada detroitin g.wallaceyi alacağına inanmıyorum prince hamilton gibi güzel ilk 5 oyuncuları var senelerdir aynı sistemde aynı takım oyuncularıyla oynuyorlar g.walleceyi alırlarsa parasını alıp yatmaktan başla birşey yapacağını zannetmiyorum.Detrot'itin sitemini bozar bence wallace..Alırsa yanlış yapar bobcatsta kalır yada orlando ilgileniyorsa orlando daha iyi olur wallace açısından..ama detroit e uymaz..
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #15 : 03 Temmuz 2007, 17:29:30 » |
|
Mustafa
|
Ben de olsaydı 3 ünü aynı anda sahada görseydik Wallace x3 geyikleri başlardı.Ktü çocuklar inşallah yanlıış hamle yapmazlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 03 Temmuz 2007, 17:32:36 » |
|
Kobe-24
|
Gerald wallace gelirse detroit'in oyun düzeni bozulabilir onun yerinde prince uzun kollarıyla farklı bir etki yaratıyordu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 03 Temmuz 2007, 18:32:29 » |
|
lordapo
|
Gerald wallace gelirse detroit'in oyun düzeni bozulabilir onun yerinde prince uzun kollarıyla farklı bir etki yaratıyordu
Nerden biliyorsun bunu ona bakarsan wallace ın savunma anlayışı ve sertliği prince e göre daha aktif ya el kol ile olmaz basketbol güzelim komplike olcan play off larda le bron u savuncam diye hücumda sıfır çekti senin prince .....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 03 Temmuz 2007, 18:44:13 » |
|
Starbury
|
Bozmayı bırak bence cuk oturur Gerald blokları savunma istatislikleriyle tam Detroit seyircisinin hoşlanacağı bi tip şehir onu tutar ama 6 takım daha Wallace kontrat götürmüş bakalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 03 Temmuz 2007, 22:39:08 » |
|
Kobe-24
|
Nerden biliyorsun bunu ona bakarsan wallace ın savunma anlayışı ve sertliği prince e göre daha aktif ya el kol ile olmaz basketbol güzelim komplike olcan play off larda le bron u savuncam diye hücumda sıfır çekti senin prince ..... okuyamadınız herhalde "bozabilir" dedim bozar demedim sonuçta detroitin yıllardır oturmuş bir düzeni var big ben'den sonra prince'de çekilirse bozulabilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|