+ NBA Tr Forum » NBA 2008/09 Sezonu » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Tweener, kidvcmişel, bird_41, Alexi Utkan, Knicks_Lee_Wolkii, Prestij)Konu:
  Barkley: Bulls Önce İyi Oyuncu Alsın

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Barkley: Bulls Önce İyi Oyuncu Alsın  (Okunma Sayısı 183 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 16 Nisan 2008, 06:06:55 »
--
Ziyaretçi

Felaket bir sezon geçiren Chicago Bulls hakkında TNT'de analiz yapan Charles Barkley ve Reggie Miller, Bulls'un neden bu hale geldiğini sorguladı.

Charles Barkley yaptığı yorumda ''Bulls kesinlikle takas yapmalıydı. Onların takas malzemeleride vardı. Bulls'un en iyi oyuncusu kimdir? Biz önce ondan başlamalıyız. NBA'de büyük takım olmak için en azından bir büyük oyuncuya sahip olmak zorundasın. Ama biz Bulls hakkında düşündüğümüz zaman en iyi oyuncusu kim dediğimizde buna cevap veremiyoruz.'' dedi.

Reggie Miller ise Bulls için kader anının Gordon ve Deng'in kontrat uzatmayı reddettiği an olduğunu söyledi.

----------------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #1 : 16 Nisan 2008, 13:01:23 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri
Ynt: Barkley: Bulls Önce İyi Oyuncu Alsın

Bulls'un yapılanması yönetime kadar herşeyinin değişmesi gerekiyor bence.. Gerçekten yıldız diyebileceğimiz baskın çıkan 1 tane oyuncuları yok.. önce buna çözüm üretmeleri lazım bi oyuncunun üstüne takım kurmakla başlayabilirler.. Yoksa bu daha nereye kadar devam edicek.

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #2 : 16 Nisan 2008, 13:21:28 »
emintd21
Rookie
**

T I M D U N C A N

Üyelik Bilgileri

Adamlar çok doğru söylemiş bullsta şu adam takımın yıldızıdır diyebileceğimiz kimse yok, ama iyi oyuncuları var takas için kullanabilecekleri bu off-seasonda dwaynewadecns'nun dediği gibi takımı bir yıldız üzerine yapılandırmaya gitmeleri lazım deng ve gordonun kontrat uzatmaya sıcak bakmaması çok normal adamlar takımdan ekmek çıkmayacağını anladılar ama kalırlarsa en azından takas için bulls'un çok işine yararlar.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

« Yanıtla #3 : 16 Nisan 2008, 15:50:18 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Kimin üstüne kurcaklar ,gordon yada deng mi?  Gasol u takas edemediler bu sonları oldu keza wallace elden
çıkarmak için larry hughes un kol gibi kontratını kabul ettiler aslında takıma yıldız oyuncu şiddetle lazımda bulls
yönetimi de ilginç garip garip kuralları var,gordon u sign & trade ile postalamaları olası hatta karşılığında biten
kontrat alıp artık 2010 da le bron,wade yada melo dan birine sulanırlar.

« Yanıtla #4 : 16 Nisan 2008, 16:30:18 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Takastan birini bulup deng'i gordon'u göndererek iyi birini alıp onun üstüne kurabilirler ama o iyi oyuncu kim işte.

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #5 : 16 Nisan 2008, 16:41:46 »
duncan21spurs
No Trashtalk
Starter

Sadece duvarlar Dönmez.....

Üyelik Bilgileri

Oysa ki ilk Playoff larında ne kadar da ümitlenmişlerdi Geleceğin takımı diye bağırıp çağırıyorlardı.

Noah ın söz sahibi olmaya çalıştığı bir başıboş bir takım oldular çıktılar.Bu takım aslında biraz moralsizlik ten ve dediğim gibi başı boşluktan bu hale geldi yoksa Deng de Gordon da çok kalitel isimler

Yinede bir sezon daha beklememeliler bu sene biraz olaylı geçti malum Ben Wallace Noah kapışması Skiles filan derken konsantre filan kalmadı takımda. Sonuçta bu takım playoff yapmı ş ve detroitten iki maç çalmış bir takım hemen ümit kesilmesin
« Yanıtla #6 : 16 Nisan 2008, 16:47:23 »
Conrad IV
Shamrock
Starter

Üyelik Bilgileri

-Kenny Smith: Abi geçenlerde Paxson'la konuştum,takımdakiler senden pek de iyi bahsetmiyorlarmış,hele Noah "o adam efsaneyse ben de kestanenin önde gideniyim" falan gibisinden konuşmuş ne diyosun sen bu işe?
-Charles Barkley: Bulls önce iyi oyuncu alsın Angry :kavanozkapağı:
« Son Düzenleme: 16 Nisan 2008, 16:50:10 Gönderen: Conrad IV » Logged

Hail to the forthcoming dynasty...
« Yanıtla #7 : 16 Nisan 2008, 21:13:36 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

-Kenny Smith: Abi geçenlerde Paxson'la konuştum,takımdakiler senden pek de iyi bahsetmiyorlarmış,hele Noah "o adam efsaneyse ben de kestanenin önde gideniyim" falan gibisinden konuşmuş ne diyosun sen bu işe?
Puhahahaa kopardın lan beni.

« Yanıtla #8 : 16 Nisan 2008, 22:29:44 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Bulls büyük bir ihtimal deng ve gordon'un takasına yönelecektir çünkü kalmak istemeyen oyuncuyu zorla takımda tutatamassınız tutmuş olursanız verim alamassınız smiley grin
« Yanıtla #9 : 16 Nisan 2008, 23:03:47 »
MCGRaDYMaNia
Rookie
**

"Wild Wild West"

Üyelik Bilgileri WWW

bravo ya kardeş koptum bu diyaloğa süper Cheesy

vallaha Charles bazen haddini aşan sözlere imza atar belki ama bu kez kendisine hak veriyorum. cidden Bulls efsanesinin Jordan ve arkadaşlarının ardından yıldızsız kalması içaçıcı değil. geçenlerde bir yerde görmüştüm sezon sonu Arenas için bir hamle düşündükleri konuşuluyordu. acaba Arenas Bulls cephesinin aradığı o üst düzey yıldız olabilir mi tabi o da ayrı bir tartışma konusudur. bakalım bekleyip göreceğiz...
Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA 2008/09 Sezonu » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Tweener, kidvcmişel, bird_41, Alexi Utkan, Knicks_Lee_Wolkii, Prestij)Konu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv