+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 (Moderatör: TP)Konu:
 Batı Konferansı/Play-off

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Batı Konferansı/Play-off  (Okunma Sayısı 565 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 08 Nisan 2008, 05:44:40 »
--
Ziyaretçi

Batı Konferansı/Play-off

Normal Sezonun sonlarına doğru Konferans ile ilgili play-off tahminlerinizi ve düşüncelerinizi bu konu altında tartışabilir ve yazabilirsiniz..
« Son Düzenleme: 08 Nisan 2008, 05:46:38 Gönderen: KE-Billz » Logged
« Yanıtla #1 : 08 Nisan 2008, 06:12:26 »
--
Ziyaretçi

Ynt: Batı Konferansı/Play-off

Batı Play-Off Tablosu

Batı Konferansı'nda ise play-off savaşı ve yer kapma yarışı olanca hızıyla devam ederken özellikle Dallas-Denver ve Golden State arasında müthiş bir çekişme var. Zirvede ise Hornets, Spurs ve Lakers yarışıyor.

Dallas, Denver ve Golden State'e nazaran daha rahat bir konumunda olurken Denver ve Golden State arasındaki yarışın nasıl biteceği ise merak konusu.

Sırlama;
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

-----------------------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #2 : 08 Nisan 2008, 09:18:01 »
tolga1138
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri

arkadaşlar herkese iyigünler.. gerçekten bu sezon çok çekişmeli geçyioyr özellikle batıda büyük bi çekişme var. playofflar ayın kaçında başlıyor bilen var mı???
« Yanıtla #3 : 08 Nisan 2008, 13:03:40 »
emintd21
Rookie
**

T I M D U N C A N

Üyelik Bilgileri

batıdan denver yada gswyi al doğuya koy 4. oluyorlar buda batıda play-off serilerinin ne kadar büyük bir mücadeleye sahne olacağını gösteren kanıtlardan sadece biri hornetsin şu an lider olması houstonun 22 maçlık serisi gibi olaylar batıda play-offa kalacak tüm takımların her an süprizler yapabileceğini gösteren işaretler bakalım batı şampiyonu kim olacak?

« Yanıtla #4 : 08 Nisan 2008, 13:29:59 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Bu sezon çok çekişmeli geçiyor gerçekten ben Spurs ü görmek isterim ama yinede ne olacağını iyi bilmiyorum bakalım batı kim lider olacak merakla bekliyorum.
« Yanıtla #5 : 09 Nisan 2008, 03:57:18 »
sLeveN_kLevereR
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

ben spursun artık çok yorgun olduğunu düşünüyorum eskisi kadar diri değiller  dallas batının zirvede olan en tuhaf takımıydı taki kid gelene kadar şampiyonluk için bizde herşey tamam  diyorlar  suns o dar rotasyonla  en fazla  yarı final oynar ama çok yürekli oyuncuları var yine en zevkli maçlar suns  maçları olucak rockets in için bu sene o 22 maçlık galibyet serisini yakalayana kadar  herşey felakatti bu senede bir başka bahara diyicekler hornets işte bu takım kısa zamanda  çok yol kat ettiler her şeyi  yapabilirler  ama şampiyonluğa  uzak olduklarını düşünüyorum goldenstate fantastik bir takım onlarla eşleşen  takımın işi zor ama  şampiyonluk hayalden öte gidemez onlar için  utah bu senenin batıdaki en büyük şamğiyonluk adayı lakers ile beraber  nugets ın bişi  yapabileceğin düşünmüyorum ama play off la  batıda ayrı bi güzel olucak bu sene izleyenler için batıdaki favorim utah ama  kid in yüzün takmasını çok istiyorum
« Yanıtla #6 : 13 Nisan 2008, 07:59:10 »
uncolak
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri

bi sey sorcam. iki takım aynı galibiyet yüzdesinde bitirise hangi takım daha üste yer alıyor. kendi arasında yaptığı maçlara mı bakılıyor. nba kuralları ile ilgili bir "nba regulation" var mıdır ben bulamadım. bilen varsa linkini yollarsa sevinirim.
gelelim play off tahminine houston ve SA 'nun 3 maçı var. la ve NO nun iki ve hepsi 25 mağlubiyette. gonlumden gecen tabiki lakers ama gercekten hiç belli olmaz ne olacağı. daha dun 30 sayıdan gelip yeniodu NO lakers'ı. benim tahminim LA SA final oynar ama dediğim gibi NO nun yada houstonun da oynaması surpriz deil.(
« Yanıtla #7 : 13 Nisan 2008, 16:10:02 »
Suns Fan
Bilgi Yarışması 1.si
All-Star

Üyelik Bilgileri

bi sey sorcam. iki takım aynı galibiyet yüzdesinde bitirise hangi takım daha üste yer alıyor. kendi arasında yaptığı maçlara mı bakılıyor. nba kuralları ile ilgili bir "nba regulation" var mıdır ben bulamadım. bilen varsa linkini yollarsa sevinirim.

- İki takımın aralarındaki maçlar.
- İki takımın konferanslarındaki galibiyet durumu.
- Son olarak da iki takımın %50 galibiyet yüzdesi üzerinde olan takımlarla yaptığı maçlar.

Büyük ihtimalle böyle olması lazım...

« Yanıtla #8 : 13 Nisan 2008, 16:36:11 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri

ben spursun artık çok yorgun olduğunu düşünüyorum eskisi kadar diri değiller 

vs vs vs vs ..........
her sezon söylenen laflar...kendini tekrarlayan cümleler...

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
« Yanıtla #9 : 13 Nisan 2008, 17:24:40 »
Crunch
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Ben Bostonla LA Lakers'ın finalde oynayıp, Boston'ın şampiyon olacağını düşünüyorum.
Chicago Bulls Forever
« Yanıtla #10 : 14 Nisan 2008, 20:24:19 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Sezonun bitmesine 2-3 gün kaldı ama hala hiç birşey belli değil,birinci haricinde tabii ki.Bu saatten sonra Lakers'ın Sacremento'ya yenilme ihtimali bence %0.

Ne sezon oluyor be.Bir yenilgi,üç sıra oynayabiliyor.Bir galibiyet üç sıra yukarıya taşıyabiliyor,müthiş bir dönemden geçtik.Benim açımdan uzun süre unutulmayacak bir dönemdi,bu rekabet playoff'lar öncesi de tabii bizi sevindiren bir konu.
Daha hiç bir playoff eşleşmesi bile belli değil,bir maçla,bir galibiyetle bütün planlar altüst olabilir,biz Jazz ile oynayabiliriz,Suns ile oynayabiliriz,Mavericks ile oynayabiliriz.Kısacası kan gövdeyi götürdü götürdü sonuna geldik şimdide.

Özellikle bu geceki,Warriors-Suns maçı Warriors'un son şansı.Gerçi hala şansları varsa ! Denver'ın gidip Memphis'e yenileceğini düşünmüyorum.
Utah-Houston maçı,yukarıdaki sıralamalar adına çok kritik.Keza son dünkü,bizim Utah ile maçımız öyle.Veyahut Hornets-Mavericks maçı.

Çok kritik çok.
« Yanıtla #11 : 14 Nisan 2008, 22:43:10 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Perşembe günü herşey belli olsun adam gibi açıklıcam görüşlerimi saygılar.

« Yanıtla #12 : 15 Nisan 2008, 16:37:55 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

maçlar bitecek halen seriler belli diel, lost gibi anasını satıyım bu batı grin
« Yanıtla #13 : 16 Nisan 2008, 13:49:27 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Batı bu sezon süper gelmiş geçmiş en iyi nba sezonu yaşandı bence Cheesy hiç birşey net değil herşey son gün son maçlarda belli olacak Cheesy inanılır giib değil lost'Tan beter oldu valla Cheesy doğuyu geçen yandı batıda bi sürü aday var Cheesy

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #14 : 17 Nisan 2008, 11:20:53 »
emintd21
Rookie
**

T I M D U N C A N

Üyelik Bilgileri

play-off kazanı kaynamaya başladı. Batı da işi kolay olan takım yok gibi. Spurs-Suns eşleşmesi ve Mavs-Hornets eşleşmeleri çok kritik ve sonucunu tahmin etmenin zor olduğu seriler. Ben Spurs'ün 4-3 de olsa Suns'ı geçeceğini düşünüyorum ama Hornet-Mavs serisinde ne olacağını kestirmrkte zorlanıyorum.Lakers batı finalinin en güçlü adaylarından biri. Doğuda detroit ve celtics doğu finaline kadar rahat giderler. Celtics alır diye tahmin ediyorum.Açıkçası doğudan pek bir süpriz beklemiyorum ama batıda işler arap saçı gibi.

Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 (Moderatör: TP)Konu:
 Batı Konferansı/Play-off

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv