« : 18 Haziran 2008, 19:51:34 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
2008 NBA Draftı'nda Miami Heat'in, Michael Beasley'i seçmesi halinde Udonis Haslem'a yol verebileceği iddia edildi. Bir kaç takımın;
Haslem ile ilgilendiği ifade edilirken, draftta Beasley'in seçilmesi durumda Heat'in Haslem'ı takas edebileceği ve karşılığında;
Point guard pozisyonuna takviye yapacağı belirtildi. Gündemdeki isimler ise Bulls'tan Hinrich ve Raptors'tan Ford.
--------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 18 Haziran 2008, 20:43:27 » |
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot
|
Beasley gelirse Haslem takas ile giderse Kirk gelirse Heat coşar derim her yere takviye yapmış olurlar Wade beasley Kirk çok iyi olur gerçekden..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 18 Haziran 2008, 21:01:18 » |
|
MeaCulpa
|
Ben hala Beasley 3 numarada kullanilmasindan yanayim bu sekilde fena bir oyuncu olmayan Haslem de kadroda bulunmus olur ama asil sorun bence Haslem degil.Daha önceden de belirttigim gibi asil sorum Marion Beasley gelince Marion 4 numaraya mi cekilecek?Marion'in artik bunu isteyecegini düsünmüyorum adamin anasi agladi zamaninda Phoenix'de.Gitmek isterse bu sekilde kalan adam Haslem olabilir.Hem Marion Miami'nin eksikligini hissettigi oyun kurucu mevkinde takas olmasi icin daha kullanisli ve cazip. Bakalim Miami'de off-season nasil olacak
|
|
|
|
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
« Yanıtla #3 : 19 Haziran 2008, 00:20:59 » |
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot
|
Marion 3 Olur Beasley 4 Oluyor sanırım ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 19 Haziran 2008, 00:25:33 » |
|
Cpzai3
|
Çok undersized bir forvet ikilisi olur bence.. Sf pozisyonu tamam, ama hangisi 4 oynarsa oynasın kısa kalacak...
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #5 : 19 Haziran 2008, 00:37:11 » |
|
Suns Fan
|
Guard lazım tabi Miami'ye. Ama 5 numara açığı da var. Gerçi Beasley ve Marion ribaund konusunda fazla sıkıntı yaşatmazlar ama dendiği gibi size olarak ligin en zayıf takımlarından biri olur Heat. O pivotu nasıl bulacaklar orası muamma...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 19 Haziran 2008, 01:17:41 » |
|
MeaCulpa
|
5 numara acigi asikar tabiki ama ne demisler oyun kurucun kadar konus Miami'de 3 ve 4 numarada Beasley Marion oynarsa ribaund konusunda sıkıntı yasayacagini bende düsünmüyorum diger arkadaslarin belirttigi gibi fakat kisa ve kalipsiz bir 4 numara ile oynamaya calisacaklar.Marion gerci önceden yaptigi savunma ile 4 numarada o kadar etkisiz savunma yapmayacagi malum fakat Marion bunu ister mi?Adam kendi yerinde oynadigi icin mutlu oldugunu düsünüyorum tekrar Phoenix'de ki duruma dönmek isteyecegini sanmiyorum. Aslinda Chicago Rose'u secmesse Miami icin daha hayirli olacak gibi duruyor.Bu sekilde Marion sevdigi yerde 3 numara Haslem 4 numarada oynayacak ayrica oyun kurucu eksikligide giderilmis olacak.Her ne kadar rose icin Combo Guard yakistirmasi yapilsa da izledigim 3 macinda oyun görüsü gayet iyi.2.tur secim haklari ile Ömer Asik o siraya kadar düserse ki Miami 2. ve 52. siradan secim yapacak bence Miami'nin pota altinda sertlik kazandiran bir oyuncu olabilir.Hem Ömer'in Miami'de olmasi demek cok daha fazla süre almasi demektir.Tabi bunlar benim su an icin öngördügüm olaylar.Draft secimlerinden sonra cok daha iyi netlesir olaylar
|
|
|
|
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
« Yanıtla #7 : 19 Haziran 2008, 08:37:23 » |
|
TP
|
Blount'la falan olmaz beyler.Wade zaten iyi-kötü top getirir.Ama Wade'den pivot oynamasını istiyemezsiniz heralde.Magic mi bu?  Wade varken ortamları iyi,şutu sağlam,ceza atışlarını yapabilecek bir guard alabilinir.Ama bence guard olayı pivot olayının arkasında. Geçtiğimiz sezon Shaq gidince Miami'nin orada ne hallere düştüğünü gördük.Ama guradı olamdan bile Wade top getirdi vs birşeyler oldu.Benim öngörüm,Marion'un takımda tutulması,takas hakkı kullanılarak adam akıllı pivot alınması..Gençleştirme yolundaki takımlar bu işe hemen atlar..
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #8 : 19 Haziran 2008, 12:16:22 » |
|
Murat
|
Beasley gelirse Haslem takas ile giderse Kirk gelirse Heat coşar derim her yere takviye yapmış olurlar Wade beasley Kirk çok iyi olur gerçekden..
Bİr kere chicago Kırk vermeceğinin kanısındayım özellıklede heate..Neden?..Çünkü karşılıgında mutlaka iyi bir guard ıstıceklerd,,J-Will de olmucagı için Kirk maimi gelmez...Verirse iyi olur ama vermezler.. Aslinda Chicago Rose'u secmesse Miami icin daha hayirli olacak gibi duruyor.Bu sekilde Marion sevdigi yerde 3 numara Haslem 4 numarada oynayacak ayrica oyun kurucu eksikligide giderilmis olacak.Her ne kadar rose icin Combo Guard yakistirmasi yapilsa da izledigim 3 macinda oyun görüsü gayet iyi.2.tur secim haklari ile Ömer Asik o siraya kadar düserse ki Miami 2. ve 52. siradan secim yapacak bence Miami'nin pota altinda sertlik kazandiran bir oyuncu olabilir.Hem Ömer'in Miami'de olmasi demek cok daha fazla süre almasi demektir.Tabi bunlar benim su an icin öngördügüm olaylar.Draft secimlerinden sonra cok daha iyi netlesir olaylar
Haklsın beasleyi bulls,rose maimi seçerse daha iyi olur heat için..adamların asıl sorunu guard zaten,bide pivot mevkiyi var.. ..Beasleyinin gelmesi gerekli haslemı takımdan uzaklastıracaktır..Takıma lazım haslem..Hem dediğin gibi marıon o sunstakı pozisyonunu istemeyecektir..Ribaundlarda ezilirler..Rose seçmeleri daha mantıklı duruyor..Tabi bulls seçmezlerse..Beasleyi seçmeleri haslem gibi bu takıma yarar sağlayacak bir oyunucunun gitmesine neden olacaktır..Ki bence bu yanlış..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 19 Haziran 2008, 12:20:14 » |
|
Kq5
|
Marion 3 Olur Beasley 4 Oluyor sanırım ?
Benim bilidiğim marion 4 oynar beasley 3 oynar çünkü tecrübe farkı var gibi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 19 Haziran 2008, 12:21:16 » |
|
Cpzai3
|
Tecrübeyle ne alaka ? :S
|
|
|
|
|
|
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #11 : 19 Haziran 2008, 12:23:04 » |
|
lordapo
|
Kirk i neden vermesin rose u seçerlerse takas etmek isteyecekler,haslem onlar için iyi bir pota altı alternatifi olur keza sırtı dönük oyunu gayet iyi ve gooden ı iyi yedekler olmadı.Valla bence beasley i seçicekse marion u takasta kullanmalı keza hem salary açısından rahatlar hemde haslem i vermekten kurtulur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 19 Haziran 2008, 12:24:06 » |
|
Kq5
|
Tecrübeyle ne alaka ? :S
Sen marion ile beasley'i aynı saftamı tutuyorsun yani beasley hiç NBA tecrübesi yaşamamış bir oyuncu sezai marion'u biliyorsun zaten o bakımdan söyledim nasıl anladıysan artık marion nerde beasley nerde yapma Sana göre öyle bana göre böyle uzatmaya gerek yok 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 19 Haziran 2008, 12:33:34 Gönderen: Kq5 »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 19 Haziran 2008, 12:25:31 » |
|
PCLioN
|
Ömer'in 52.ye düşmesi pek olası değil, hatta Treviso kampındaki başarısı nedeniyle 1.turu bile zorlayacağı düşünülüyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 19 Haziran 2008, 12:35:45 » |
|
Cpzai3
|
Hayır 4 oynamakla 3 oynamakla tecrübenin ne alakası var onu anlamadım..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : 19 Haziran 2008, 12:36:55 » |
|
Murat
|
Kirk i neden vermesin rose u seçerlerse takas etmek isteyecekler,haslem onlar için iyi bir pota altı alternatifi olur keza sırtı dönük oyunu gayet iyi ve gooden ı iyi yedekler olmadı.Valla bence beasley i seçicekse marion u takasta kullanmalı keza hem salary açısından rahatlar hemde haslem i vermekten kurtulur.
Onu orda belirtmeyi unutmusum,beasleyi seçerlerse takasta kullanmayacaklardı dememişim..Ama kırkı heate vermeyeceklerını hala dusunuyorum..Nedenlerını soyledım..Haslemın takas edılmemesınden yanayım,bu takıma çok daha faydalı olur.. Marıonu takas etsınler daha mantıklı oolur demısın,aslında olabılır hemde ıyı de olur..Ama heat 1-2 yıl yapılanmaya gıder o zaman,heatı ıstıcekmı acaba??ısteyede bılır aslında uzun vadelı ıyı bır hamle olur yapılanma adına..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 19 Haziran 2008, 12:41:39 » |
|
Kq5
|
Hayır 4 oynamakla 3 oynamakla tecrübenin ne alakası var onu anlamadım..
Ben onu söylemek istemedim sezai ikiside mevkisinde iyi oynar demek istedim mesela marion'un mevkisi pf'de etkili ise beasley sf 'de etkili olur demek istedim çünkü bazı oyuncular mevkileri dışında fazla etkili olamıyor buna örnekte verebilirim amare gibi shaq geldikten sonra pf'ye geçti daha etkili olmaya başladı yada sen bildiğinden şaşma 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 19 Haziran 2008, 13:02:06 » |
|
RenascenT
|
3 ve 4 numara arası farktan çok, çaylak oyuncunun 2.03le 4te oynayabilmesi önemli. marion bu işi hem daha önce yaptı hem de uzun kollarıyla 4 numarayı bir şekilde kıvırıyor. Ama ikisi 3 ve 4 için bence pek akıllıca değil.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 19 Haziran 2008, 20:44:36 » |
|
lordapo
|
Yahu boy ile pf oynamanın ne alakası var  Charles barkley ,anthony mason 2 m civarlarında olmalarına rağmen nba in en iyi pf arasında sayılıyorlar keza pf ler için zıplama yeteneği,sert kora korda pota altında etkili olma ve size yane vücut yapısı önemli yane adam 2,03 olur 110 -115 klo olur eşşek gibi pf olur yane rashad lewis,lamar odom hatta shawn marion pf oluyorsa neden beasley olmasın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 19 Haziran 2008, 21:20:32 » |
|
Cpzai3
|
3 ve 4 numara arası farktan çok, çaylak oyuncunun 2.03le 4te oynayabilmesi önemli. marion bu işi hem daha önce yaptı hem de uzun kollarıyla 4 numarayı bir şekilde kıvırıyor. Ama ikisi 3 ve 4 için bence pek akıllıca değil.
Sanırım Kg 5 te onu kastetti.Şimdi kavrıyorum bu durumu  Ama gözardı ettiğiniz şeyler var.. Birincisi Marion 4 numarayı Sunsda oynadı..Paldır küldür koşarken 4 oynamakla, pota altındaki mücadelede 4 oynamak farklı.. İkincisi, Beasley 3 numarada 4 numarada olacağından çok çok daha etkisiz olacaktır..Yani Marionın 4 e konarak getireceği beasleye oranla avantaj, Beasley'nin 3 numarada yaşayacağı sorunla egale olacaktır...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|