Şimdi arkadaşlar ben burada öncelikle bekleneni veremeyenleri 2 ye ayırmak istiyorum......
1.si Aslında olduğundan fazla abartılıpda üzerine çok sıfat yakıştırılan ve sonra da dolayısıyla o kadar şişirilmeyecek bir oyuncu olduğunu milletin anladığı an verdiği hayal kırıklığı....Bu birinci bekleneni verememe durumu..Ve burada aslında organizasyon ile ilgili kişilerin yanlış misyonlar vermesi üzerine oyuncuya bu sonuç çıkıyor....
1.ye Örnekler:
S.Francis=Bir gün böyle tepe taklak ineceği çok belliydi..Atletik ve agresif olmak yetmiyor..Hele günümüz durağan basketbolunda..Francisi 2000lerin başında Nash,Baron ve Marbury nin üstünde tutanların sayısı azınsanmayacak kadardı..Ve ben şahsen bu adam bir gün iner hem de isteyerek demiştim..Ve resmen kendi kendi durdurdu....Baron ve Nash in şimdiki hali malum
K.Martin=Atletik,agresif,can alıcı hareket ve laflar eden,az biraz orta mesafe kullanabilen ideal bir uzundu ama benim gibi birçokları onun bunu becermesindeki nin 2 sebebi olduğuna inandık 1. Kidd 2.gençken kendini ispatlama azmi 2side gidip birde üstüne sakatlık eklenince K-Mart ın durumu ortada...Ben şahsen severim ama o paranın adamı değildi....kimileri ise çok daha fazlası olabileceğini düşündü..Üzgünüm yanıldınız....
Ron Artest; Bir yerde bu iştende sıkılıp, disiplini sallayacağı ve sporcu kimliğinden çıkacağı belliydi...Gereksiz yere STAR yakıştırması yapıldı......
M.olowakandi ve K.Brown; doğru dürüst, ispatladıkları hiçbir oyunları yoktu sadece istatistikleri ve iri fizikleri..Gereksiz yere gözümüzde büyüttük o büyütülen yerde küçük kalınca da bekleneni veremeyen oldu.....
vsvsvs
2. Örnek ise gerçekten Potansiyelinin çok altında kalmak durumu;
S.Marbury; Bir insan KG ile oynama fırsatını bu kadar küstahça itebilir....2001 All-Star ını hatırlayın birde marbury e şimdi bakın başka lafım yok
J.Hayes= Bu adam 2003 draftından benim Wade ve Fordla beraber en sevdiğim adamdı..Eğer Draft öncesi izleyeniniz varsa anlarsınız..iyi bir savunmacı idi, atletik, yarımda olsa Fundemetal sahibi bir gençti....
T-Mac=Sakatlık bahane dışardan şut sallamak şahane

Gerçekten sanki 35 yaşına geldi de kendini ekonomik kullanıyor..ne vardı şu oyunda biraz daha stekli olsaydı 2 Sayı Krallığı, 35 de 13 ve T.Mac on Bradley yaptı ..Basketi bıraktı......Evet 21+ 5+ 5+ oynayan bir adam köü denemez am bu istatistiklerin üstünde bir elmas olabilirdi
L.Hughes= Bu adam Washington zamanı hariç her döneminde NBA in ala y konularından biriydi ve buna WAS da bir dur dedi..Çalıştı didindi bir yer etti kendine..Hepimiz saygı duyduk sonra ne oldu.......Yatış..nereye ikiz kontrat üstüne...her sebep de sakatlık değil ya....
vs vs vs...
Anlıyacağınız...bir bizim biçtiğimiz rolleri (aslında oynayamayacakları rolleri) aldıkları ve beceremedikleri için bekleneni veremeyenler var...
Bir yandan da aslında bizim beklememize gerek kalmaksızın o içindeki ilhamı beklemeyi bırakmıştır..İşte özet