+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu (Moderatörler: Michael 23 JORDAN, Dağlar)Konu:
 Bekleneni Veremeyenler

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
Konu: Bekleneni Veremeyenler  (Okunma Sayısı 1797 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 18 Kasım 2007, 16:10:25 »
hot_sizzle3
Godfather
All-Star

DeMar Derozan

Üyelik Bilgileri WWW
Bekleneni Veremeyenler

benim aklıma gelen bir kaç oyuncu saymak istiyorum bu konuda istatislikleri değil yaşananları anlatıyorum çok yetenekli ileride müthiş bir yıldız olabilecek potansiyele sahip oyuncular ne oldu da bu kadar söndüler gerçekten anlamak güç işte başlıyorum

1-) lenny cooke= bir zamanlar lebron la karşılaştırılırdı 2002 yılının en iyi lise oyuncusuydu ancak erken profosyonel olma kararı bütün hayatını değiştirdi 2002 draftında kimse onu seçmedi ve bir daha nba ya gidemedi tabi birde trafik kazası var hayatını kaybetme noktasına gelmişti şimdi ise alt seviyede bir ligde oynuyor

2-) dajuan wagner= 2002 draftında 6. sıradan seçilmişti onu ıverson ile karşılaştıranlar oldu üstelik şutu ai dan çok daha iyiydi ilk yılını biraz vasat geçirdikten sonra bir daha onu göremedik sebebi ise pankreas yetmezliğiydi sonradan böbrek yetmezliği bu nedenler onun basketbol oynamasını engelledi şimdilerde sakatlıklardan kurtulduğu söyleniyor kimbilir belki geri döner

3-) jay williams= 2002 draftında 2. sıradan seçilmişti ilk yılında fena oynamasada vasat bir performans gösterdi ancak 2003 temmuz ayında geçirdiği motor kazası bütün hayatını etkiledi ayağı 3 yerinden kırılan williams birdaha dönemedi en son geçen yıl new jersey nets ile bir sözleşme imzaladı ama ordada kalıcı olamadı bu aralar ise bir vücut geliştirme salonunda çalışıyor

4-) jonathan bender= 1999 yılında 5. sıradan seçildi 2001 slam dunk ta boy gösterdi ama her zaman bekleneni veremeyen bir oyuncu olarak kaldı ve en sonunda ayağındaki sakatlığın sürekli nüksetmesiyle 25 yaşında basketbolu bıraktı

5-) eddie griffin= uzun boyuna rağmen her zaman iyi üçlük atan lisedeyken maçlarda bazen 12-15 blok yapan ve her zaman 2000 yılının en iyi lise oyuncusu kabul edilen bir adamdan bahsediyorum 2001 draftında 7. sıradan seçilen ve ilk yıllarında fena oynamayan griffin 01-03 yılları arasında rockets forması altında iyi işler yaptı 2004 yılında minesotta ya geldi ordada fena işler yapmayan griffin saha dışındaki olaylarlada anılmaya başlanmıştı bir otelde karıştığı olay ve takım uçaklarını kaçırmasıyla büyük eleştiri topladı ve en son olarak 17 ağustos 2007 günü griffin in kısa hikayesi sona erdi houston yakınlarında bir yük trenine çarptı ve hayatını kaybetti kaza ile ilgili çok detaya girmiycem griffin i her zaman iyi birisi olarak bildik kim bilir belkide suçu yoktur.

6-) len bias = nba türkiye dergisine çıkmasıyla herkes onu birazda olsun tanımıştır ve gerçektende yaşasaydı ne olurdu sorusu hala herkesin kafasını kurcalıyor bias gerçekten inanılmazdı şut atabiliyor ribaund alabiliyor pas verebiliyor ve blok yapabiliyordu orta mesafeden otomatik attığı şutlar kusursuzdu kısacası her şeyi vardı jordan dan iyi olduğunu sözleyenler dahi vardı 86 draftında 2.sıradan boston celtics tarafından seçildi şu an memphis genel menejeri chris wallace ın söylediği sözler ise her şeyi doğrular nitelikteydi "dört dörtlük bir takıma gitmek üzereydi nerdeyse doğru olamayacak kadar inanılmaz bir şeydi" buraya kadar her şey toz pembeydi ta ki 48 saat sonrasına kadar bias 19 haziran sabahı 06.00 sularında öğreni kampüsündeki odasında yere yığıldı kalp krizi geçirmişti 08.50 sularında ise yaşamını yitirdi bias dan alınan idrar örneğinde aşırı miktarda kokain aldığı tespit edildi daha önceki uyuşturucu kontrolünden temiz raporu almıştı bias ilk defamı kokain kullanıyordu bu nasıl olur bu nerdeyse bir intihar sayılabilirdi ancak tek gerçek vardı bias henüz 22 yaşında bir defalık hatanın bedelini canıyla ödemişti.

7-) ben wilson=1985 döneminda Amerika'da en iyi basketbol oynayan lise öğrencisiydi Wilson, 1984'te kendi lisesine Illnois eyalet şampiyonluğunu kazandırmıştı. Amerika'nın en iyi lise oyuncusu seçilen ilk Chicago'luydu inanılmaz bir oynucuydu birkaç yıl içinde parlak nba kariyeri başlamak üzereydi ama okuldan birileri tarfından (pek fazla bilgim yok) vuruldu wilson henüz lise son sınıftayken hayata veda etti ve tıpkı bias gibi oynamadığı maçlar nba tarihinin kaderini değiştirdi.

bunlar sadece aklıma gelen birkaç şey sizin görüşlerinizi almak istedim
« Son Düzenleme: 04 Eylül 2008, 16:54:09 Gönderen: hot_sizzle3 » Logged

Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.
« Yanıtla #1 : 28 Kasım 2007, 18:48:18 »
Kemal Erdem
Ziyaretçi

Ynt: Bekleneni Veremeyenler

Ben buraya konuyla bağlantılı olduğu için Steve Francis'i ekliyorum.
Gittiği her takıma sorundan başka birşey getirmedi.Vakti zamanında saman alevi gibi parladı o gün bugündür kayıplarda.
Şuan bir hayalet gibi dolaşıyor..Gölge etmesi ve takımın iç dinamiklerini bozması da cabası.
Kimse şuan Francis için süper star diyemez.Zira o süper starsa eğer diğerlerine büyük bir haksızlık olur..
« Yanıtla #2 : 06 Aralık 2007, 19:22:55 »
smalldevil16
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

çok güzel bir yazı olmuş basketbol oynamam için her şeye katlanan oyuncular bu oyuncuları talihsizlikler yanlız bırakmamış ve basketbol hayatlarını söndürmüş
« Yanıtla #3 : 23 Ocak 2008, 14:29:23 »
BALKI
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Bu isimlerin en başında darko milicic var bence. 2003 draftında 2. sıradan (melo,bosh,kaman ve wade'in önünde) seçildi. yeni vlade divac olarak gösteriliyordu. ama kendisinden beklenen performansın çok uzağındaydı. daha sonra orlandoya gitti. orada biraz kıpırdanmalar olsa da vasatı geçemedi. şimdi ise sıradan bir pivot olarak memphiste oynuyor.bi başka bekleneni veremeyen ise 2005 draftının 2 numarası olan atletik forvet marvin williams.tamam belki atlanta ondan bir süperstar olmasını beklemiyordu ve 2005 draftı 2003'teki gibi geleceğin yıldızlarıyla dolu değildi. ama marvin yine de bekleneni veremedi ve yılın 2. çaylak beşine seçilebildi.
« Yanıtla #4 : 23 Ocak 2008, 20:52:28 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Valla bir sürü adam var kwame brown,darius miles,micheal olowokandi yane dahada liste uzar
ama bence bekleneni vermeyenlere en iyi örnek francis

« Yanıtla #5 : 23 Ocak 2008, 20:55:39 »
FLASH-03
NBA Oyuncusu
*

Go Heat Go !!!

Üyelik Bilgileri

1-) lenny cooke= bir zamanlar lebron la karşılaştırılırdı 2002 yılının en iyi lise oyuncusuydu ancak erken profosyonel olma kararı bütün hayatını değiştirdi 2002 draftında kimse onu seçmedi ve bir daha nba ya gidemedi tabi birde trafik kazası var hayatını kaybetme noktasına gelmişti şimdi ise alt seviyede bir ligde oynuyor

Benim görüşümde bu isim. İsmi çok yukarılara tırmanmışken birden taban yaptı ve hayatı söndü. Şu anda ABD'nin alt liglerinden birinde basketbol oynuyor.
« Yanıtla #6 : 23 Ocak 2008, 23:58:10 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Moderator
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Şuan Marvin Williams gibi bir insan var. 2005 draftından 2 sırada seçilip NBA 'deki ilk 2 sezonunu 'öylesine' geçiren bir adam. Ancak şimdi maç başına 16 sayı, 5 ribaunt ile oynuyor. Çok kötü değil ama 2. sıradan seçilen bir isim için iyi de değil.
Tabiki başta saydıklarınız ayrı olaylar.

« Yanıtla #7 : 24 Ocak 2008, 19:13:05 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

bi başka bekleneni veremeyen ise 2005 draftının 2 numarası olan atletik forvet marvin williams.tamam belki atlanta ondan bir süperstar olmasını beklemiyordu ve 2005 draftı 2003'teki gibi geleceğin yıldızlarıyla dolu değildi. ama marvin yine de bekleneni veremedi ve yılın 2. çaylak beşine seçilebildi.

Nasıl ya? Chris Paul ve Derron Williams o draftta geldi lige.Böyle iki oyuncuyu hem de playmaker sıkıntısı varken pas geçti Atlanta ve bir süperstar olacağına inanarak aldı Marvin'i.

Konuya hakim olmadan yorum yapmamak lazım.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #8 : 29 Ocak 2008, 23:03:37 »
NBA Oyuncusu
*

He isn't a Team Player...

Üyelik Bilgileri

Bence D. Milicic var. Rüya Draft'tan 2. olarak seçildi ve herkez ondan cok şey bekliyordu. Çunku o kadar yıldız adayı guard arasından bi Uzun olarak seçildi ve büyük potansiyel görülüyordu fakat işler beklenildigi gibi olmadı ve ilk sezonunda detroit'te bekleneni veremedi.Diger sezonlarda ondan asagı kalmadı vasatlıkta.

Simdi Magic formasıyla yavas yavas toparlamaya basladı ve sanırım gecen yılların telafisi icin ugrasıyor...
      And 1
« Yanıtla #9 : 29 Ocak 2008, 23:05:49 »
the_apo_1
_ThE__ThUG_
Superstar

Üyelik Bilgileri

Bence D. Milicic var. Rüya Draft'tan 2. olarak seçildi ve herkez ondan cok şey bekliyordu. Çunku o kadar yıldız adayı guard arasından bi Uzun olarak seçildi ve büyük potansiyel görülüyordu fakat işler beklenildigi gibi olmadı ve ilk sezonunda detroit'te bekleneni veremedi.Diger sezonlarda ondan asagı kalmadı vasatlıkta.

Simdi Magic formasıyla yavas yavas toparlamaya basladı ve sanırım gecen yılların telafisi icin ugrasıyor...
Darko bu sene Memphis'te arkadaşım  wink
« Yanıtla #10 : 29 Ocak 2008, 23:10:29 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Moderator
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Darko bu sene Memphis'te arkadaşım  wink

Darko bu sene Memphis'de maç başına 23 dakikada 6.2 sayı, 3.6 ribaunt, 1.3 blok ortalamalarıyla oynuyor. E tabiki 2. sıradan seçilen bir oyuncunun sahip olmaması gereken istatistikler bunlar.
« Yanıtla #11 : 31 Ocak 2008, 17:17:43 »
wadeutkan
I'm legend
Rookie
**

özur

Üyelik Bilgileri

Arkadaşlar bi taneside benden Shaun Livingston kendisi LA Clippers tarafından 2004 Draftın'da 4.sırada şeçildi ve Shaun çok iyi bir guard olması bekleniyodu  hatta  Shaun'un yeni Magic Johson olması bekleniyodu ancak sakatlıklar peşini bırakmadı geçen senin ortasında Bobcats maçında gene dizinden sakatlandı bu onun  dizinden 2. sakatlığıydı.Shaun belki tekrar donebilir ancak eskisi kadar ii bi ouncu olmuyacağı çok açık.
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2008, 19:28:57 Gönderen: wadeutkan » Logged
« Yanıtla #12 : 06 Şubat 2008, 21:36:34 »
hot_sizzle3
Godfather
All-Star

DeMar Derozan

Üyelik Bilgileri WWW

eski günler
hiçbirimiz tatmin olamadık biz,siz,medya,bardaki adam,fantazi ligini kazanan inek her kimse onu yüceltiriz ona taparız eskisi gibi olamayıncada ona sırtımızı çeviririz yükselişe bayılırız fakat sözlü taşlamayıda o kadar fazla yaparız 01-02 sezonu ortalarında vince carter ilk darbelerini yedi carter karizmatikti carter heyecan vericiydi vuruş yapıcak albert pujols gibiydi ne zaman kameralar onun üzerinde olsa sihirli bir şeyler olacağını bilirdik geneldede olurdu böyle sıçrama yapanların durumu genelde dramatiktir onu 23 numara ile kıyaslayanlar oldu north carolina bağlantısının da bir faydası olmadı 98 deki çaylak senesinden 02 baharında kadar carter küçük jordan rölünü müthiş oynadı 24 sayı 6 ribaund 4 asist le raptor u 2 kez playoff a taşıdı espn ona bayıldı nike ona bayıldı hause of pain dinlerken sümüklü böcekten daha çok sıçrayamayan küçük kardeşinizde ona bayıldı hepsi doğruydu taki işler tersine dönene kadar vince hala ortalıklarda ama görmek istediğimiz gibi değil can sıkıcı sakatlıklar  ve izolasyon arzusu arasında birkaç sene önce başımızı döndüren carter ı zar zor hatırlayabiliyorduk  sanki o hatırlamamızı istemiyormuş gibi ve işte bu yüzden vince e olan nefret çok fazla her şeyi doğru yapmaya çalıştı ancak her nedense hepsi yanlış gitti dediğim gibi eğer carter eskisi gibi değilse bunda tek suçlu kendisidir

bu yazı nın bir bölümüydü ben aklımda kalanıyla kısaltma yaptım 2006 slam temmuz sayısında yayınlanmıştı açık ara en sevdiğim yazı ve bugünlerde all star tartışmaları filan derken bunu yazmayı uygun gördüm eski bir carter hayranı olarak

« Yanıtla #13 : 06 Şubat 2008, 22:26:31 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri

Şimdi arkadaşlar ben burada öncelikle bekleneni veremeyenleri 2 ye ayırmak istiyorum......

1.si Aslında olduğundan fazla abartılıpda üzerine çok sıfat yakıştırılan ve sonra da dolayısıyla o kadar şişirilmeyecek bir oyuncu olduğunu milletin anladığı an verdiği hayal kırıklığı....Bu birinci bekleneni verememe durumu..Ve burada aslında organizasyon ile ilgili kişilerin yanlış misyonlar vermesi üzerine oyuncuya bu sonuç çıkıyor....

1.ye Örnekler:

S.Francis=Bir gün böyle tepe taklak ineceği çok belliydi..Atletik ve agresif olmak yetmiyor..Hele günümüz durağan basketbolunda..Francisi 2000lerin başında Nash,Baron ve Marbury nin üstünde tutanların sayısı azınsanmayacak kadardı..Ve ben şahsen bu adam bir gün iner hem de isteyerek demiştim..Ve resmen kendi kendi durdurdu....Baron ve Nash in şimdiki hali malum
K.Martin=Atletik,agresif,can alıcı hareket ve laflar eden,az biraz orta mesafe kullanabilen ideal bir uzundu ama benim gibi birçokları onun bunu becermesindeki nin 2 sebebi olduğuna inandık 1. Kidd 2.gençken kendini ispatlama azmi 2side gidip birde üstüne sakatlık eklenince K-Mart ın durumu ortada...Ben şahsen severim ama o paranın adamı değildi....kimileri ise çok daha fazlası olabileceğini düşündü..Üzgünüm yanıldınız....

Ron Artest; Bir yerde bu iştende sıkılıp, disiplini sallayacağı ve sporcu kimliğinden çıkacağı belliydi...Gereksiz yere STAR yakıştırması yapıldı......

M.olowakandi ve K.Brown; doğru dürüst, ispatladıkları hiçbir oyunları yoktu sadece istatistikleri ve iri fizikleri..Gereksiz yere gözümüzde büyüttük o büyütülen yerde küçük kalınca da bekleneni veremeyen oldu.....

vsvsvs

2. Örnek ise gerçekten Potansiyelinin çok altında kalmak durumu;

S.Marbury; Bir insan KG ile oynama fırsatını bu kadar küstahça itebilir....2001 All-Star ını hatırlayın birde marbury e şimdi bakın başka lafım yok

J.Hayes= Bu adam 2003 draftından benim Wade ve Fordla beraber en sevdiğim adamdı..Eğer Draft öncesi izleyeniniz varsa anlarsınız..iyi bir savunmacı idi, atletik, yarımda olsa Fundemetal sahibi bir gençti....

T-Mac=Sakatlık bahane dışardan şut sallamak şahane Cheesy Gerçekten sanki 35 yaşına geldi de kendini ekonomik kullanıyor..ne vardı şu oyunda biraz daha stekli olsaydı 2 Sayı Krallığı, 35 de 13 ve T.Mac on Bradley yaptı ..Basketi bıraktı......Evet 21+ 5+ 5+ oynayan bir adam köü denemez am bu istatistiklerin üstünde bir elmas olabilirdi

L.Hughes= Bu adam Washington zamanı hariç her döneminde NBA in ala y konularından biriydi ve buna WAS da bir dur dedi..Çalıştı didindi bir yer etti kendine..Hepimiz saygı duyduk sonra ne oldu.......Yatış..nereye ikiz kontrat üstüne...her sebep de sakatlık değil ya....

vs vs vs...

Anlıyacağınız...bir bizim biçtiğimiz rolleri (aslında oynayamayacakları rolleri) aldıkları ve beceremedikleri için bekleneni veremeyenler var...
Bir yandan da aslında bizim beklememize gerek kalmaksızın o içindeki ilhamı beklemeyi bırakmıştır..İşte özet

« Son Düzenleme: 07 Şubat 2008, 13:04:35 Gönderen: Flash » Logged

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #14 : 06 Şubat 2008, 23:02:22 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Ben Wallace'de var aslında adam Bulls'a bi gitti Detroit'te yakaladığı başarıyı o performansı bir türlü gösteremedi.Ara ara patlama yapıyor ama onda da pota altı zayıf bir takımı buluyor zaten.

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #15 : 07 Şubat 2008, 15:03:10 »
chosen1_23_james
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

bir sürü sayılacak isim var kwame brown 1sıradan seçilmişti darko milicic uzun ve şutör olduu için lebron un ardından 2.sıradan seçilmişti shaun livington 2.01 boyunda pointguardı ve yeni magic johnson olacaı düşünülüodu ama hepsi hayal kırıklığı yarattı
« Yanıtla #16 : 20 Mart 2008, 22:26:57 »
emintd21
Rookie
**

T I M D U N C A N

Üyelik Bilgileri

Bu isimlerin en başında darko milicic var bence. 2003 draftında 2. sıradan (melo,bosh,kaman ve wade'in önünde) seçildi. yeni vlade divac olarak gösteriliyordu. ama kendisinden beklenen performansın çok uzağındaydı. daha sonra orlandoya gitti. orada biraz kıpırdanmalar olsa da vasatı geçemedi. şimdi ise sıradan bir pivot olarak memphiste oynuyor...
detroit cok önemli bir fırsatı kacırmıs oldu dusunsenize bir melo,wade,boshtan birinin su an detroitte oynadıgını gercekten durdurulamaz bir takım olurdu zaten böle bile cok iyiler

« Yanıtla #17 : 20 Mart 2008, 22:32:49 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Aynen katılıyorum Bunların başında Ben wallace akla geliyor bulls ta bekleneni veremedi Tamam dedik Lebronun yanına gidiyor iyi anlaşırlar birbirlerine asist yaparlar güzel bir ikili olurlar ama oda olmadı bakalım sonu ne olacak.
« Yanıtla #18 : 25 Mart 2008, 19:04:32 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

DArko Milici Kwame wallace

kwame brown olmasın o
Arkadaş Kwame yazmış soy ismini eklememiş wallace ise Ben wallace büyük bir ihtimal smiley
« Yanıtla #19 : 25 Mart 2008, 19:06:21 »
hot_sizzle3
Godfather
All-Star

DeMar Derozan

Üyelik Bilgileri WWW

DArko Milici Kwame wallace

kwame brown olmasın o
Arkadaş Kwame yazmış soy ismini eklememiş wallace ise Ben wallace büyük bir ihtimal smiley

wallace dan ne bekliyoruzda bize verememiş acaba adam yoktan varoldu saçma

Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu (Moderatörler: Michael 23 JORDAN, Dağlar)Konu:
 Bekleneni Veremeyenler

Gitmek istediğiniz yer: